Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BLUE FLYERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

ja si davam tiez naviac po treningu, zatial sa oplaca, len potrebujem aby sa dakto ku mne pridal este :/
začíname sa konečne posúvať nahor, tak vydržať chlapi, som rád že sa to zlomilo... :cinka:
dnes sme zasa "hviezdili"... :hroza:
yes dnes v pravy cas som vytiahol plny zasah :)
To čo bolo dnes :sok: , skoro ste preskočili aj nás, 38 bodov :poklona2: . Ale ked tak pozerám tabulku tak vám to ani nepomohlo, to je škoda, za taký výkon by ste si zaslúžili prilepšiť...
Walt a Baffyku to bolo parádne predstavenie z vašej strany v rozhodujúci den tohto kola. :good:Fortune to potiahol den predtým :oslava: ste silný tím,dobre zohratý,ale to není žiadna novinka,to som vedel už aj predtým,ked sme spolu pôsobili. :wink2: Nech sa vám darí i nadalej chalani. :good:
Ohlund píše:To čo bolo dnes :sok: , skoro ste preskočili aj nás, 38 bodov :poklona2: . Ale ked tak pozerám tabulku tak vám to ani nepomohlo, to je škoda, za taký výkon by ste si zaslúžili prilepšiť...
Naprosto normalni :cookies: :ciga: Hrali proti nam a jako kazdy se na nas ogari znovu vytahli :) jinak gratuluju panove ke stejnemu umisteni jako mame my :D
takéto ukončenie kola sa mi proste páči... :good:
páni, všetkým chcem veľmi pekne poďakovať za výkony, je to dobre zohraté, boli aj slabšie chvíľky, ale tie mal predsa každý, ešte raz dík a nezaspať na vavrínoch... :klobuk_dole:
Vynikající výkony !! :yes: Máme prostě skvělou útočnou formaci což je v dnešní velmi vyrovnané KTL velký přínos.Baffy a Fortune jsou fakt střelci k pohledání a Walt zabere vždy kdy je to potřeba jako správný leader Blue Flyers.Věřím,že nám současná forma vydrží a ještě soupeřům provětráme brankoviště..... :cool:
Hodně štěstí v dalším kole :good:
nebolo to zle, skoda, ze sa mi nepodarilo udrzat konstatnu formu cele kolo, nastastie to dopadlo pomerne dobre takze hrr do dalsich bojov :box:
no ako kolegovia? ako sviatky? dufam, ze ste si uzili pohodu, dobre jedlo a samozrejme aj nejake tie prezenty :D

a dufam, ze ste nevypustili vela treningov caka nas este vela roboty na lade :)
Fortune píše:no ako kolegovia? ako sviatky? dufam, ze ste si uzili pohodu, dobre jedlo a samozrejme aj nejake tie prezenty :D

a dufam, ze ste nevypustili vela treningov caka nas este vela roboty na lade :)

Jj bude to teď dřina,volno mezi svátky přišlo vhod,ale už toho žrádla a chlastání bylo dost... :oslava: sice jsme si s Waltem střihli all star game,ale to bylo v pohodovém tempu,navíc to nedopadlo letos moc šťastně,ale už je to pryč a zase tu máme tuhé boje a těžké zápasy,takže posilovna,běh a tvrdý trenink,jsme teprve v polovině ... :cinka:
fuuuha chlapi, je pár dní do konca tohto kola, tak zaberme, začíname troška poľavovať... treba si to ustrážiť. :cinka:
chalani dovoľte mi, aby som Vám do Nového roka poprial všetko len to naj...
- veľa zdravia, šťastia, lásky, rodinnej pohody a naplnených predsavzatí :yes:
- a tu v KTL také výsledky s ktorými budete naozaj spokojní... :good:

PF 2012 :welcome:
Přeji celému týmu BLUE FLYERS hodně štěstí v novém roce 2012.Spoluhráčům pevné zdraví a mnoho úspěchů v osobním životě. :oslava: :klobuk_dole:
tak teda nech sa vam dari v tom novom roku a nech sa nam spolocne dari v KTL :cool:
posledný hrací deň tohto kola chalani, tak sústredený výkon by to chcelo... :wink2:
tak nám to 3. miesto predsa len o jediný bod ušlo (aj v´daka mojej naivite :hroza: )
čo už, nie je to tragédia, ale mohlo to byť aj o kúsok lepšie. Všetkým sa chcem za predvedené výkony v tomto kole poďakovať a popriať do toho ďalšieho viac šťastia. Ideme na to páni, ešte sme nepovedali posledné slovo... :box: :good:
chalani dosledujte si ten rozpis, dúfam že dnes už fortune natipuje...
ospravedlnujem sa za svoj vcerajsi vypadok, tieto zapasy som urcite tipoval, neviem preco tam je "n", zrejme som skor opustil stranku alebo co :( prepacte :hroza:
Fortune píše:ospravedlnujem sa za svoj vcerajsi vypadok, tieto zapasy som urcite tipoval, neviem preco tam je "n", zrejme som skor opustil stranku alebo co :( prepacte :hroza:
už sa stalo, bolo dosť zápasov, tak si sa pripravil zrejme o dosť bodov, čo už... treba si na to potvrdenie tipov dávať pozor. :wink2:
haloo páni, čo sa to deje..? :ja_neviem: Skúsme s týžm ešte niečo urobiť a pokúsme sa o zisk čo najviac bodov... please :frajer2:
Tak tohle kolo je děs :ja_neviem: :pc: dostáváme jednu nakládačku za druhou ...ještě,že se blíží pauza v NHL.Určitě se dáme dohromady a ještě jim ukážem!!!
tak nám skončilo ďalšie kolo a nedopadlo to najlepšie (samozrejme mohlo aj horšie). Skončili sme v ňom na 6. mieste s odstupom iba 8 bodov na 3. mieste kde sú AM. Myslím si že sme mali reálne na to 3. miesto (viac asi nie) len to chcelo mať troška viac šťastia. Cez to všetko si myslím, že to nie je tak hrozné.
Chcem sa vám všetkým poďakovať za zodpovedný prístup pri tipovaní a za odvedené výkony. Celkovo si myslím, že sme obstáli dobre. Bolo to také čudné kolo, keď sa nedarilo viacerým.
Aj preto dúfam, že sa ešte pokúsime nadviazať na začiatok sezóny a v ďalšom kole znova predvedieme, že máme na viac. Aby sme to PO odohrali v plnej paráde... :yes: :frajer2:
chcem sa všetkým chalani ospravedlniť za ten "neskutočný" začiatok z mojej strany :doh: :doh:

mal som aj menšie problémy s natipovaním túto noc (jednoducho som cestoval domov a už som nestihol čas na natipovanie, takže sorry. :ja_neviem:

- našťastie ste to aj bezo mňa zvládli a za to vám patrí absolútna poklona :klobuk_dole: Celkovo je ten začiatok skvelý, tak len tak ďalej, dúfam že tento štandard udržíme čo najdlhšie. Ja v podstate vzhľadom na skutočnosti vypúšťam úplne individuálku a budem sa venovať doplňaniu tipov, ktoré nepodchytíte, to bude azda najrozumnejšie riešenie z mojej strany.
Tak držím palce chalani... :good:
968 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO