Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CALGARY FLAMES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
fuuha tak dnes prehra s columbusom no nevadi columbus je rozbehnuty takze ho teraz niekdo len tazko zastavi prehrali sme ale ideme dalej dnes nas caka chicago to bude tiez tvrdy oriesok ale hadam ho preluskneme a zvitazime a dnes po prvy krat chytal aj Curtis McElhiney ktory nezachytal az tak zle a do chicaga si ideme po 2 body go Flames go
no kenecne po prehre s columbusom a vyprasku v chicagu sme dnes vyhrali a dufam ze nas tento zapas nakopne na vitaznu vlnu najblizsie nas cakaju zraloci momentalne najlepsi tim zapadu a hrame na ich lade veelmi by ma potesilo keby sme tam uhrali aspon bod pome plamene do toho let´s go Flames
noo tak uz by sa malo nieco zacat diat lebo je to hroza a utrpenie
a ak to pojde takto dalej tak cakam zmeny na jednotlivych postoch a hlavne na tom trenerskom keenan by mal ist prec ak mieni takto s timom dalej pokracovat no a chyba nam fakt jeden poriadny brankar lebo kipper je jedna velka tragedia bud zohnat solidnu dvojku aby sa pravidelne s kipperom striedala v brane taku ako napriklad ty conklin s detroitu alebo zohnat fakt dobru jednotku a kippera poslat kade lahsie
no tak LaBarbera to nie je tragedia ale to je nieco nepopisatelne to je taky babrak ze az oproti nemu je kipper najlepsi brankar ako bol kedysi ale dnes to o nom len tazko povedat ja som mal na mysli skor takeho Hueta alebo Khabibulina take nieco ale urcite nie labarberu tak to radsej nech ostane kipper ale urcite sutter kippera nevymeni tim som si isty ale aspon by mal zohnat solidnu dvojku ktora by sa striedala pravidelne s kipperom ale jednoznacne musi ist hlavne keenan prec a to bez debaty!!!!!!!!!!Lukas33 píše:Mali by ste niečo začať robiť. Najlepšie vyhrávať, čo už iné že? V utorok proti Coloradu čakám vaše jednoznačné víťazstvo.
Tú jednu veľkú tragédiu by som u nás privítal, ale LaBarberu by ste asi nechceli...
Viděl jsem jen třetí třetinu, ale vypadalo to jako by jste hrali celou dobu přesilovku. Neskutečný tlak, Laviny jste zadupali do země! Colorado hralo s prominutím jako "připosraní". Opravdu suverení výkon! Pokud si tohle nasazení udržíte, tak se brzo vyšvihnete do čela západní konference. Paráda!
Taky jsem viděl tu poslední dvacetiminutovku a Flames hráli opravdu výborně,proti Avs,se asi umí pořádně vyhecovat! :thumbsup2:neis píše:Viděl jsem jen třetí třetinu, ale vypadalo to jako by jste hrali celou dobu přesilovku. Neskutečný tlak, Laviny jste zadupali do země! Colorado hralo s prominutím jako "připosraní". Opravdu suverení výkon! Pokud si tohle nasazení udržíte, tak se brzo vyšvihnete do čela západní konference. Paráda!
to je jasne ze sa tak neda hrat dlhodoboale mohli by sme si udrzovat aku taku formu aj v dalsich zapasoch a hned pri odvete v colorade ale dnes to bol fantasticky vykon normalne som cumeldebil píše:wow zigy ja to uz ani nestiham sledovat. trochu som cakal poriadny bordel v satni a velku snahu v tomto zapase. obrovska snaha v jednom zapase sa ale neda hrat dlhodobo.
Však o kanonádě to taky vůbec není...mě bude stačit když vyhrajeme v normální hrací době a třeba jen o gol...
...A taky je rozdíl hrát doma a venku...podívej se na poslední výsledky Flames venku...na zvracení...a mi hrajeme doma taky úplně jinak než venku...ale tak je to NHL a stát se může všechno....uvidíme zítra...
no sak uvidime len aby si nebol prekvapeny ze s nami prehrate aj doma :frajer2:primaprema píše:Však o kanonádě to taky vůbec není...mě bude stačit když vyhrajeme v normální hrací době a třeba jen o gol......A taky je rozdíl hrát doma a venku...podívej se na poslední výsledky Flames venku...na zvracení...a mi hrajeme doma taky úplně jinak než venku...ale tak je to NHL a stát se může všechno....uvidíme zítra...
nehovoril nahodou primaprema za nam to dnes vratia?? hahahaha to som videl ako ste nam to vratily sice ani my sme nedali moc tych golov ale vy ste nedali ziadny no a utok mate otrasny, plamene len tak dalej a kipper tiez super ma svoj druhy shotout v sezone a colorado dalo na neho iba ubohych 18 striel takze zasluzene vitazstvo go FLAMES go
Krize no...co k tomu víc dodat...Zigy píše:nehovoril nahodou primaprema za nam to dnes vratia?? hahahaha to som videl ako ste nam to vratily sice ani my sme nedali moc tych golov ale vy ste nedali ziadny no a utok mate otrasny, plamene len tak dalej a kipper tiez super ma svoj druhy shotout v sezone a colorado dalo na neho iba ubohych 18 striel takze zasluzene vitazstvo go FLAMES go
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem