Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

kajo neboj sa .... sorcerer je uuuplne normalny :D teda mozno nbie ale skryva to dobre zatial :lol: :lol:

sorcerer píše:...cau, Kajo... vies, ze Ti to dnes celkom pristane?
viem :D
zeby som bol fakt az taky vplyvny,ze koli mne niektori dokonca menia orientaciu? :lol: :lol: :lol:

vidis kajco tak bacha na to co robis lebo to ovplyvnuje mnohych ludi :D

nemohol som sa na to pozerat,sorry.kajo :D

janik píše:vidis kajco tak bacha na to co robis lebo to ovplyvnuje mnohych ludi :D

nemohol som sa na to pozerat,sorry.kajo :D
Tak to uz si mohol rovno aj to kvoli vybavit ::: :angel:

heh kajco nemachruj hej? ty maturujes tak ja ti tu pomaham aby si si aj gramatiku precvicil tak by si mi mal podakovat ze sa tu kvoli tebe strapnujem a nie sa na tom smiat :!: :lol:

sorcerer píše:Tak to uz si mohol rovno aj to kvoli vybavit ::: :angel:
podla mna sa to pise kĂ´li,nie kvoli :angel:

kajo píše:
sorcerer píše:Tak to uz si mohol rovno aj to kvoli vybavit ::: :angel:
podla mna sa to pise kĂ´li,nie kvoli :angel:
kvĂ´li 8)

ano Schwolco vyhrava jednotku a pobyt na jazykovednom ustave za spravnu odpoved :D

janik píše:ano Schwolco vyhrava jednotku a pobyt na jazykovednom ustave za spravnu odpoved :D
Nuz, ak ie vihrou za znalost gramatyki pobit na iazikovednom ustave, tak oddnes pysem uz yba takto... :lol: :lol: :lol:

sorcerer píše:
janik píše:ano Schwolco vyhrava jednotku a pobyt na jazykovednom ustave za spravnu odpoved :D
Nuz, ak ie vihrou za znalost gramatyki pobit na iazikovednom ustave, tak oddnes pysem uz yba takto... :lol: :lol: :lol:
ts ts ts som vedel ze ta donutim pisat ako idiot :D kajo mzos trenovat svoje zrucnosti v gramatike :D

tolko casu nemam :lol: :lol:

janik píše:
sorcerer píše:
ts ts ts som vedel ze ta donutim pisat ako idiot :D kajo mzos trenovat svoje zrucnosti v gramatike :D
Nuz, tak vidis, clovek sa snazi, necha sa nepriamo donutit robit chyby a nakoniec narazi na nezaujem zo strany studentov... bolo Ti to treba? :D

kajo tak ja ti tu vybavim sukromne hodiny doucovania a ty nic a to kolko ludi by neviem co za to dalo mat takeho GM co ti v time aj taketo veci vybavi a stara sa aj o tvoje vzdelanie ... ts ts ts

tak chalani nove stranky FB su vo vyvoji a tu mate malu ukazku :)

http://janik-ra.wz.cz/index2.html

janik píše:tak chalani nove stranky FB su vo vyvoji a tu mate malu ukazku :)

http://janik-ra.wz.cz/index2.html
Pozrete... :thumbsup:

Matejko píše:BigBoss timu sa hneva, preco jeho zverenec sorcerer nema banner!
lebo big misak nema cas :D neboj otravujem ho s tym stale.

inak ked stranka bude obsahovat viac info tak vsetko info o time a novinky budu zverejnene tam takze odporucam ju pravidelne navstevovat. :wink:

takze chalani MS sa tipuje o ceny takze zapojme sa vsetci nech to vsetko zhabeme a rozdame chudobe :D

Njn, musime zabojovat, hoci individualne... ked uz som si vcera prespal (hoci ine pismenko by sa sem hodilo viac :D ) tipovanie PO, tak aspon MS by mohlo dopadnut lepsie... :D

janik opět jsi v LM zaváhal :D :!: ta Chelsea tě připraví o titul :lol: :lol: :D

aj to je mozne ale robim to len napinavejsie :D este stale stracas bod ak si dobre pamatam takze je to vsetko ok a zostavaju nam, uz len tri zapasy :P

Takze, dnes nam to zacina... :D

tak tak cely tim FB fandi SLOVENSKU :fan: :slovakia:

kajco v ss mas navrh zmluvy ;)
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS