To by me take velice zajimalo, proletel jsem naposledy tento clanek, ale tam se o zadnem, ani pribliznem datu nemluvi
http://ducks.nhl.com/club/news.htm?id=517806
http://ducks.nhl.com/club/news.htm?id=517806
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Zajici se pocitaji az po honuyzy19 píše:begbeee píše:Duo Wisniewski - Visnovský bude čerešnička na torte Anaheimu.Po tejto stránke Anaheim dosť získal.
Nepochopil si, že? :ja_neviem:Selly8 píše:Zajici se pocitaji az po honubegbeee píše:Duo Wisniewski - Visnovský bude čerešnička na torte Anaheimu.Kdyz byl loni vymenen Whitney za Kunitze tak tu vetsina lidi psala ze na tom Anaheim vydelal, ja jsem byl spis pesimistou a hle jak to dopadlo.
Nechci ti do toho kecat Begbeee, ale Selly reagoval na Yzyho větu že "Anaheim dost získal"begbeee píše:Nepochopil si, že? :ja_neviem:Selly8 píše:Zajici se pocitaji az po honubegbeee píše:Duo Wisniewski - Visnovský bude čerešnička na torte Anaheimu.Kdyz byl loni vymenen Whitney za Kunitze tak tu vetsina lidi psala ze na tom Anaheim vydelal, ja jsem byl spis pesimistou a hle jak to dopadlo.
Višňovský je slovensky niečo ako čerešnový, že? A čo myslíš, čo znamená po poľsky a zrejme aj iných slovanských jazykoch wiśnie? Áááno, presne! Višne..!
Selly8 píše:Nemas proc, vzdyt se nic nestalo![]()
V sobotu bych se rad podival na premieru Warda a Visni proti Kojotum
No ten suboj o posledne 8.miesto bude nesmierne zaujimavy az do poslednych zapasov sezony.Ale pozeral som si rozpisy zapasov tychto klubov,ale práve Anaheimu to bude hrat najviac do kariet ked po zapase v Phoenixe budu hrat az 7x posebe domaSelly8 píše: martine taky bych chtel byt takovy optimistaSamozrejme ze verim, ale slovicko MUSI si zatim z huby vypustit nedovolim
3 body ztrata na 8.misto by byla vpoho, kdyby to ale zrovna nebyl Detroit. No a na 7.Nashville uz je to bodu 8
A to je pred nami jeste Calgary, St.Louis, Minessota a Dallas
Vo svojom príspevku som zabudol napísaťSelly8 píše:kanter ty jsi trener ze to visJa doufam ze se Skotem hrat nebude, max. tak na PP, mohl by ho Carlyle zkusit s Wardem. Preci nekdo musi z obranne dvojice branit a hrat do tela, dvojka Scottie-Lubo by mohla byt pohroma. Co se tyka cisel na dresu tak Visna ma svou oblibenou 17ku a Ward 4ku.