Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

..takze mame to uz aj cierne na bielom.. 8) ja som spokojny a to, ze poniektori fanusikovia Bruins stresuju, to je ich problem..treba zaviest poriadny system a zacat pekne od podlahy, resp. obrany :!: kazdopadne, tesim sa na castejsie shut_outy :cool:

tak pod Claude, predved sa nam, smile please :)

Obrázek

ak budu k dispozicii aktualne fotecky z inauguracie noveho trenera Bruins, urcite sa tu skĂ´r ci neskĂ´r objavia

Americký úsměv hadr............. :D :D !!!! Hlavně aby se během sezóny smáli fanoušci Bruins.................. 8) !!!!

jasneee philly, najviac sa budeme smiat pri zapasoch s Philkou s vysledkami 4:0, 5:0 v prospech mackov :P

:arrow: Claude Julien jde do jámy lvové, střídá Lewise u Medvědu

Bruins Cepi docela fandím, ale jestli by se takovéto výsledky staly realitou, tak to bychom kamarádi nebyli......... :D :D !!!!

--------------------------------------------------------------------------------

Boston tymto padom dostava sancu na premysleny obranny system, kde bude kazdy vediet co ma robit vo svojej tretine. To je z mojho pohladu vynikajuce a efektivne. Neznamena to ze bruins zacnu hrat vyslovene obranu iba ich defenziva moze byt kvalitnejsia systemovo, sposobom krytia hracov v tretine. Presne to co som kritizoval u Charu. Samozrejme este sa mu to nemusi podarit.napsal kolega debil

:) Tato analýza kolegy debil se mi moc líbí a přesně vystihuje můj pohled na nového trenéra Bostonu Claude Juliena a jak se správně uvádí je i varianta,že se to nemusí podařit.Je to méně pravděpodobné,ale i to se občas stane.Julien je,ale zkušený trenér a má tendence stavět i na zcela nových do té doby neznámých hráčích.V Montrealu zkoušel Komisareka a Hainseyho,kteří se později prosadili do prvního mužstva,bohužel pro Montreal Hainsey v Columbusu.V Providence Bruins mají Bruins několik nadějných mladíků -brankáře Toivonena, obránce Lashoffa,Stuarta,Sigaleta,spolu s útočníky Kalusem ,Krejčím,kteří nahlédli krátce do NHL a číhají na svou velkou šanci v prvním týmu.A někomu z nich ,to doopravdy může vyjít. :!: Julien má tendence zapracovat hráče z vlastních zdrojů natrvalo do prvního mužstva :!: .Navíc se může spolehnout na zkušenost Savarda a Cháry.Když k tomu připočítám tlak na ofenzivního, rychlého a střelecky disponovaného Bergerona, vychází mi,že se s Bostonem musí v příští sezoně vážně počítat!!! :!: Jen ten velký golman chybí :!: .Co není může být :!: :o Ve hře je přes léto Toskala a Fernandez-snad něco vyjde :wink: :!:

montreal píše:--------------------------------------------------------------------------------

Julien má tendence zapracovat hráče z vlastních zdrojů natrvalo do prvního mužstva :!: .Navíc se může spolehnout na zkušenost Savarda a Cháry.Když k tomu připočítám tlak na ofenzivního, rychlého a střelecky disponovaného Bergerona, vychází mi,že se s Bostonem musí v příští sezoně vážně počítat!!! :!: Jen ten velký golman chybí :!: .Co není může být :!: :o Ve hře je přes léto Toskala a Fernandez-snad něco vyjde :wink: :!:
Ano s tím také souhlasím Monty a opravdu věřím,že Medvědi s Julianem půjdou herně nahoru,no a gólmana jistě teď vyřeší,to snad nebude takový problém(i když na Niittyho už můžeš cepi zapomenout). :wink: :!: :wink: )

1s* pane montreale 8) viac ku Claudovi nemam co dodat...

uprimne, ak sa pocas leta neposilnime na brankarskom poste budem mierne sklamany, aale ja osobne som bol s Timmym moc spokojny a obranny system noveho kouca ma naplna optimizmom, ak by aj k posilneniu na brankarskom fleku nedoslo

este by som z Tvojej trefnej plejady doplnil Murraya, Axelssona, Kessela, Bochenskeho, Sturma no a napr. Shane Donovan ma co dohanat..celkom zaujimave a nie nezname mena...s utocnym potencialom som naozaj spokojny, aj ked to v sezone moc neklapalo, ale potencial je, takze pohodka; obranu mozno jemne doladit, doplnit 1 hracikom, vytuzenym brankarom a jdem na to :!:

ako som bol byval spominal na nhlpro, mackovia budu v novej sezone urcite nebezpecnejsie hryzt :!: ..preto sa v novej sezone vyhybajte "ladovemu porastu" :!: :D

:) Jsem cepi vždy opatrný z nějakými grandioznějšími předpověděmi.A to i u svého mužstva ,kde máme také dost mladíků,kteří by to v prvním mužstvu mohli vyzkoušet :) .Samozřejmě máš pravdu.I tyto jména Kessel,Bocenski,Sturm-já to po tobě nebudu jmenovat,sem rozhodně patří.Jde o odvahu kouče 8) ,zodpovědného za výsledky mužstva nějakým způsobem tyto mladíky vyzkoušet a zapracovat.Julien 8) tu odvahu a zkušenost má,proto s nim sympatizuju a upřimně lituju,že není u nás v Montrealu :!: .Carbonnou je přece jen nezkušený trenér a většinou dá na radu Gaineymu :( .Julien by se nám hodil,to jsem si myslel vždy,protože tu udělal kus práce :( .A jeho vyhazov byl unáhlený z mého hlediska neprofesionální. :!: Nemá cenu plakat nad tím co se nedá vratit Julien je v konkurenci v Bruins a nezbývá mi než mu popřát mnoho pracovních úspěchů.Jen jedno si nepřeji-aby jste nás začali pravidelně porážet :!: :wink:

Len nepochopim, preco Bruins vytrejdovali Boyesa do Phoenixu, navyse lacno....

chorche píše:Len nepochopim, preco Bruins vytrejdovali Boyesa do Phoenixu, navyse lacno....
beriem, ze kazdy sa myli, ved sme len ludia :) Brad putoval k bluesmanom do St.Louis, opacnym smerom smeroval zadak Wideman..samozrejme, total stupid trade, ale neriesit, ide o minulost..

St. Louis, Phoenix - vidite vyraznejsi rozdiel? Diera ako diera, len s tym, ze Blues v minulosti aspon daco hrali. Vdaka za opravu. Hej, trejd Jurcinu bol tiez priznany ako chyba. Dobre, toho chlapca v repre naozaj nemusim, ale v NHL sa jeho goliassky typ uplatnuje naozaj celkom na urovni....

jj trade Boyese to byla dobrá hovadinka asi zatmění !! bo co !!

Nove dresy Bostonu. Mierne upravy spravnym smerom. Viac do retro dresov to ide. Biele dresy maju cierne spodky rukavov. Aj logo ma malu zmenu. Hlavna zmena je ze zlty pas je iba na ramenach a nie po celej dlzke rukava ako to bolo predtym.

Obrázek
ObrázekObrázek

Obrázek novinky od medvedov

uff, tak dnes sme u mackov mali riadne zivo :)

:arrow: samozrejme, nemĂ´zme zacat inac, ako oficialnou inauguraciou Claudeho Juliena

ObrázekObrázek
Obrázek
ObrázekObrázek

:arrow: Novym sefom Rady guvernerov hokejovej NHL sa stal majiteÄľ Boston Bruins Jeremy Jacobs

Obrázek

:arrow: debil uz nieco naznacil, ale to nie je vsetko..co sa tyka vynovenych dresov Bruins :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: mooooc som sa tejto inovacii potesil..stale som mal slabost na snurky a je to tam :!: naozaj taky stary dobry styl, paradicka :!: aj ten cierny spodok na na bielom drese sa mi pozdava!

aale to nie je vsetko, tak ako podotkol debil, dizajnerskou, mozno na pohlad nebadanou zmenou preslo logo Bruis..jedna vec je klasicky kruh, ten presiel miernou inovaciou (vid. foto), no markantnejsi rozdiel je v druhom tzv. "alternativnom logu", kde sladkeho, neskodneho medu, nahradil taky normalny medved v celku, ktory je umiestneny na samom vrchu rukavov, na tom istom mieste, kde bol rieseny stary medvidek, resp. jeho hlava :)

starinka
ObrázekObrázek

novinka
Obrázek

tak na stene u cepiho sa skôr ci neskôr objavi aj dresova novinka; volime opät black prevedenie 8)
super, s touto inovaciou noviniek, ci trenerskych, ci dreso_logovych som nadseny, tak supky dupky riesit draft Obrázek

ObrázekObrázek

vynoveny Wardov tatos, da sa? 8) .. Lamborghini..
Obrázek

na margo logo, ci dresovych noviniek BB, v oficialnej ankete sa fanusikom rataju :thumbsup:

:arrow: They are similar to the old logos, but I like them -) 34,89%
:arrow: Outstanding. A nice new look -) 32,67%
:arrow: I'll wait and see how they look on the ice -) 17.04%
:arrow: I like the old ones -) 15.40%

:!: Fernandez close to being traded?

ide o "blog", tak to aj beriem, aj ked z vytazkov sa da co to poskladat, ale tusim, ze v novej sezone privitame v medvedej kleci brankarsku posilu :wink:

:shock: Cepi v minulé sezoně jste již hráli v dresech se šněrováním,ala NYR?? :?: Toho jsem si nevšiml,vím že hráči nosili klasické V-čko :!: .Na těch nových dresech je šněrování,což je mimo jiné dělá velice atraktivní :!: .Jinak změn není mnoho,ale to je v pořádku :!: .Tradice se musí ctít za každou cenu!!! :!: :) Tyto dresy Bostonu jsou výborný-super!!! :wink:

Zda sa, ze Manny sa asi bude stahovat do Bostonu :roll: :( :? :cry: :fnuk: :bye2:

Toskala by uz mal byt v Toronte, prestup Mannyho je este pravdepodobnejsi...

Mozno je to kacica :roll: ale vraj bol Manny Fernandez vymeneny a opacnym smerom putuje Glen Murray :sad2:

montreal píše::shock: Cepi v minulĂ© sezonÄ› jste jiĹľ hráli v dresech se šnÄ›rovánĂ­m,ala NYR?? :?:
samozrejme a hned som to vnimal trosku inac; naozaj tie snurky tam sadnu ako prdelka na serblik :cool:
WildCelt píše:Zda sa, ze Manny sa asi bude stahovat do Bostonu :roll: :( :? :cry: :fnuk: :bye2:
Wild, viac tych smajlikov neslo riesit :lol2: zatial som ohladom tejto zalezitosti ticho... :sleep: pre istotu.. :wink: tusim, ze by v tom mohol byt zainteresovany aj Glenn Murray..Wild, vies nieco viac.. :?:

jedno je iste, mame sa na co tesit :!: :!: :!: :wink:

To bude asi blbost, ved Murray zaraba pomaly viac ako Fernandez :eek2:

..to su len moje "bludy"...ohladom Glenna sa spekulovalo uz davnejsie, tak neviem, nejako mi to napadlo..draftovy vyber je pre konkurenciu taktiez zaujimavy..ale ako vravim, neriesim, zatial su to (pre mna) len obycajne spekulacie..

Blog na startribune co s tym vysiel to nepotvrdil v novom clanku sa stale jedna o fernandeza viac klubov. No a hlavne Eklund tvrdi ze Fernandez do Bostonu cize pravda bude presny opak a Fernandez tam s velkou pravdepodoibnostou nejde.

hele cepi mrkni co sem napsal k týmu Toronta :cool: nebudeš štastný !!!a budes vás víct co znervózní
tak sem to napsal k týmu Sharks no !! promin tak se mrkni :cool:

cital som :? aktuality z HF boardu, samozrejme, riesia to fanusikovia.. :)

Depending on what goalie is involved, I think it looks like this ...

To (insert team here):
Glen Murray + 8th overall pick

To Boston:
Goalie + first-round pick + later-round pick

I believe Chiarelli has to if he wants to keep his job.

So an emphatic yes.

And my gut feeling is Fernandez.

Eklund "riesi"

PJ Axelsson is rumored to be going back to Minnesota in the Fernandez trade.

Edmonton has asked for permission to talk with Gomez (e4)

Briere down to four teams. Buffalo, Philly, LA, or Montreal....

Drury trade could go down today to San Jose. (e2)

Just settling in here in Columbus...I have a beautiful view of the "Drury Inn and Suites." Aaah the irony...

With the scenario of Calgary picking up Aucoin, word is that Stuart and Hamrlik are both headed elsewhere...

a tu je nieco z blogu bruins, velavravny, vid. slova GM "Chia" -) http://www.boston.com/sports/hockey/bru ... uins_blog/
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING