honziss píše:žádný iniciovaný kontakt tam z jeho strany nebyl.
Takze ho Rask prastil lapackou do kolene, nebo jak to myslis??
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Rask se v okamziku kontaktu uz dlouho nepohyboval..honziss píše: Ten kontakt byl způsobený dvěma pohyby
Rask stal, Lehtera se pohyboval. Co je na te logice proboha nepochopitelneho??honziss píše:Najetí do předbrankového prostoru se podle logiky AndyhoF rovná iniciování kontaktu s brankářem?
Občas čtu, jak by bez Bergerona s Marchandem nebyl, tam kde je. Ale on se nimi samozřejmě jen tak neveze, často v útoku dominuje, tlačí se do zakončení, přihrávkami hledá své zkušenější spoluhráče. Radost sledovat.Wat píše:Nádhera, to sebevědomí z něj jenom čiší. Potenciál bejt dobrej střelec měl vždycky, teď ho snad ve spolupráci s kvalitníma spoluhráčema v lajně bude jenom rozvíjet na maximum.
Já o tom samozřejmě přehled mám, ale v NHL jsou divize 4. Ty si to psal stylem jako kdyby byla Atlantická divize ekvivalent Colorada. Co se týče Bostonu, tak mám furt takový osobní dojem, že hlavně zásluhou Juliana hrají nad možnosti, přestože 2x po sobě nebylo těsně play-off.BosBru píše:Ve srovnání s Metropolitní a případnou účastí v play-off je to zatím 5:3 pro Metropolitní. A v rámci Východní konference mrkni na L10.Novis44 píše:
1. Metropolitní - 273 bodů
2. Atlantická - 249 bodů
3.-4. - Centrální, Pacifická 212+30(průměr) = 242 bodů