Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Evidentně to Vinnymu pomohlo. Já jsem teda viděl jen první třetinu a pak highlighty, ale i z nich bylo vidět že ta lajna byla aktivní. Pokud to pro něj měl být jen impuls, aby se jeho výkony zlepšily a taky po těch dvou prohrách se něco změnilo, tak to evidentně fungovalo. Berube si zaslouží :good: za to že má opravdu koule, nebojí se hráčům ukázat že hrají špatně a přeřadit je i do 4. brázdy. Věřím, že se Vinny zase posune zpátky, že to bylo opravdu jen kvůli tomu aby se něco změnilo a on se nastartoval :)
Tak včerejšek se vydařil téměř po všech stránkách. No, vlastně jak se to vezme... Když z té strany, že chceme mít co nejdřív jistotu play-off, tak maximální spokojenost. Flyers win; Columbus and NY Rangers lost.

Ale pak si vlastně říkám, že spíš potřebujeme, aby CBJ vyhrávali, pak by tu byla větší šance, že by NYR (nějakým zázrakem) mohli jít na wild card a nebo my na Pittsburgh. :neviem:

Ale nejdůležitější by pro nás mělo bejt, abychom byli druzí v divizi a kdyžtak sérii s NYR začínali doma, pak bychom měli cca vyrovnané šance na postup v té sérii. Pokud bychom začali venku, tak bych nám fakt moc nevěřil.

No, každopádně z následujících pěti zápasů (Boston, @ Blues, Blue Jackets, @ Boston, Buffalo) to chce minimálně čtyři body. Pokud jich uděláme šest, tak už budu považovat play-off za zajištěný.

P.S.: Giroux už třetí v bodování, na druhého Getzlafa ztrácí pouze bod. Za tento měsíc si zaslouží cenu hráče měsíce (21 bodů v 13 zápasech) a pokud ji náhodou nedostane, tak by Bettman a spol. akorát potvrdili, jak nás mají :antry: rádi. :jn:
Rinaldo odohral fakt skvely zapas. Rono, keby bol vacsi, nemyslim si, ze by tak efektivne hitoval ako teraz. Cely ten stvrty utok sa mi pacil mozno po Gho najviac. Vinny ma prekvapil, myslel som, ze preradenie do stvrteho utoku vezme nejako zle (hrac s jeho historiou..), on ale odohral po dlhsej dobe dobry zapas :poklona: Na to kridlo fakt asi nepatri...

A myslel som, ze najviac suckujuci obranca v lige je MacDonald, no on to asi bude Phaneuf :giggle:
Dlhodobo nechapem Fanéfa..... najprecenovanejsi obranca v lige a nemusim ho.

Vinny potesil, lenze co s nim sakra? Tie centre su obsadene, Brayden je takisto na kridle mimo.....

Vcera bol dost viditelny vory, on ten puck moving a pohyb ma proste skvely ale jeho efektivita....
Minulu sezonu bola jeho hra komplet ok, teraz to proste nepremiena a nevie to dotiahnut do konca. Rafl takisto super v tretej lajne, ked sa odnauci spalovat ciste tutovky tak to bude bomba hrac a za male prachy. Celkovo nasa bottom six proste nema chybu.

Ale minus najdem...Mcginn strateny v lese....
McGinn pojde na farmu ASAP..mohli radsej skusit miesto neho Akesona do toho druheho utoku. Co uz. Vinnyho by som nechal na 4C pokial mu to tam ide (pojde). Ved vcera mal vacsi ice time ako B. Schenn ci Simmonds. A suverenne najvyssi zas Read s Couturierom spomedzi utocnikov :-O Berube tomuto kombu veri.

Voracek minulu sezonu strielal s takmer 20% uspesnostou a v kariere to ma v priemere tak 10%...takze ta sezona bola skor anomalia.
If ‪#‎Flyers‬ go __ they'll have roughly __% chance to make the playoffs:
2-7 = 66%
2-6-1 = 87%
3-6 = 97%
4-5 = 100%
Ještě máme v rozpise doma Columbus, Buffalo, Carolinu a venku Floridu. Já věřím, že min. tři výhry dáme. :yes:
Jasny tak Voras je skvelej v brusleni sile a hokejovym mysleni ale proste :) to promenovani je slabsi :) verim ze na tom casem zamakne a obcas mi taky stve zbytecnou prihravkou navic ale jinak ho mam moc rad :)

Giroux ted krute boduje asi nikdo by mu nevycital ze si ty prachy nezaslouzi :)

McGin co jsem koukal fakt nic moc no bohuzel.
zase som to pokladal za jeho prirodzeny rast a sezony predtym ani nehral top lajnu. Minulu sezonu ani nestracal taku hromadu pukov a nebol taky soft ked ho niekto napada. Mi to pride ze na neho staci skaredy pohlad a jemu hned odskoci puk. A nejde aj iba o jeho strelecku efektivitu ale ani pripravit nejaku nahravku jak mu to slo minulu rok mu nejde tak. Minulu sezonu som z neho slintal, tam uplne lietal. Vcera ten Gho gol z uniku. To je situacia do ktorej sa on dostane x krat a spali to. Gmu staci jedna a fukne to tam. Ok nemozem porovnavat neporovnatelne ale rad by som od neho videl aspon o chlp lepsiu hru celoplosne a nie iba v urcitych aspektoch hry, uz aj hartnell sa mi paci viac jak on
WTF? :lol2: Měl jsem si radši přečíst poslední větu a ten blábol přeskočit.
Aha, G to tam fukne..
Vcera mu Voras pripravil asi 2 tutovky na onetimer a obema vorazil zadni plexisklo.
A taky uz davno neplati, ze Voras nestrili...
AndyF píše:A taky uz davno neplati, ze Voras nestrili...
Ale striela.... len do brankara :lol2:
Tak zas co si budeme hovorit....minulu sezonu Voras nastavil pre seba latku vysoko a teraz ju uspesne podlieza. Zas ja som spokojny, minulu sezonu bol prakitcky PPG hrac, teraz ma nakrocene na 60-65bodovu sezonu, co je super. Navyse je mlady, takze este tam priestor na zlepsenie je. Ale akukolvek vyhodnu poziciu na strelu ma, ja uz v hlave pocujem "high and wide" :lol2:

Vcera inak pekny facawash Phaneufa :good:
Konecne poriadny brankar!
More info:
Elliotte Friedman reported the teams left in the running for Christian Folin are the ‪#‎Flyers‬, ‪#‎Wild‬, ‪#‎Capitals‬, and ‪#‎Avalanche‬.
Hm, to Colorado mu má taky rozhodně co nabídnout, jinak si myslím, že by mohl dát přednost nám (před Wild i Crapitals :pray: )...

Jen aby bylo jasno. Folin je považovanej za TOP college free agenta.
Hmm, bylo by fakt super ho mít, docela si ho dokážu představit ve dvojici s Gustou, pokud u nás zůstane ...
In his second year as captain, Giroux has grown to lead by example and by his comments.

"Guys will follow him to the Ben Franklin Bridge and jump off if he is going to lead the way," Hartnell said. "He just has a presence about him.
Najprv sa mi volba Girouxa ako kapitana po Prongerovi velmi nepozdavala, skor som chcel aby to dostal na tie 2-3 roky Kimmo. No ukazuje sa, ze toto zla volba nebola.
tak som pisal flyers, v juli nhl vypusti rozpis na dalsiu sezonu a v auguste im mam napisat ohladom listkov pre nas
Finch182 píše:tak som pisal flyers, v juli nhl vypusti rozpis na dalsiu sezonu a v auguste im mam napisat ohladom listkov pre nas
Eurolyers! :dudo:
Obrázek
#LEGEND :klobuk:
Nádherný zápas .... a troufám si říct že sme si víc zasloužili vyhrát ale hold nájezdy. :lol2: aspon bodík, kterej se určitě hodí.
Dnesni zapas ukazal, jak to s tema golmanama vlastne je. Mason mel nekolikanasobne vic dobrejch zakroku, ale po*ral jeden stejne jako Rask.
A nebejt vyrovnani Vinnyho, tak je nepochybne Rask zase hvezda zapasu (ted koukam, ze samozrejme je :hroza: ) a bude se vykladat neco o Vezine.
Tak jelikož měl o 20 zásahů víc než Mase, tak je to logická volba.
Logan píše:Tak jelikož měl o 20 zásahů víc než Mase, tak je to logická volba.
Nechtej me vytocit :andy:
AndyF píše:Dnesni zapas ukazal, jak to s tema golmanama vlastne je. Mason mel nekolikanasobne vic dobrejch zakroku, ale po*ral jeden stejne jako Rask.
Dobre si pozri este raz oba goly ten Raskov bol stecovany puk Boychuckom plus mal zakryty vyhlad kdezto Mason dostal totalne lacny gol... ale tym nehovorim ze Raskov gol bol nechytatelny ale absolutne sa tie 2 'lacne' goly nedaju porovnat.

Obaja vsak okrem toho chytali vyborne.... nebyt Masona tak by bol golovy rozdiel nedostihnutelny... na druhej strane Rask mal super zakroky v tretej tretine ked sme uz mierne odchadzali kondicne.
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS