Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Vedení Dallasu Stars se rozhodlo neprodloužit smlouvu s Bradem Richardsem, ten se tak stane 1. červecne volným hráčem. Největší zájem o něj mají Rangers a Maple Leafs. Burke by mu mohl IMO nabídnout hodně lukrativní kontrakt. Snad ho kontaktuje SFY a pokusí se ho přimět podepsat s náma smlouvu. COME BACK TO TAMPA BRAD! WE ARE WAITING FOR YOU! :)
PainKiller píše:GM Steve Yzerman open to Roloson/Smith in net; Stamkos says no reason deal won't get done.
Vypadá to tedy, že do příští sezony pujdem se stejnou brankářskou dvojkou jako sme končili. Ted jen doufat, že Rolie bude chytat stejně jako letos, i tak je to podle mně docela risk. Brewer by chtěl prý snad zkusit volný trh, ale i tak doufám, že s náma za rozumnou cenu podepíše novou smlouvu. Erlendsson ještě na twitteru psal, že Purcell snad hodlá jít k arbitráži aby dostal smlouvu za 3 mega co požaduje :hroza: Teda, snad nám všichni naši volní hráči nezmagoří a nebudou chtít velký kontrakty. SFY to bude mít v létě hodně těžký.
Nie je trošku veľký risk dávať všetko do rúk 41-ročnému brankárovi ? :ja_neviem: Ja myslím, že áno, ale budiš...
PainKiller píše:Vedení Dallasu Stars se rozhodlo neprodloužit smlouvu s Bradem Richardsem, ten se tak stane 1. červecne volným hráčem. Největší zájem o něj mají Rangers a Maple Leafs. Burke by mu mohl IMO nabídnout hodně lukrativní kontrakt. Snad ho kontaktuje SFY a pokusí se ho přimět podepsat s náma smlouvu. COME BACK TO TAMPA BRAD! WE ARE WAITING FOR YOU! :)
Miesto Gagneho za plat okolo 6 miliónov ročne, prečo nie ? :good: Len aby vás nepredbehol "geniálny" GM Glen Sather, ktorý mu dá zmluvu na 5 rokov za 40 miliónov, sezóna mu nevyjde a začne sa špekulovať, že kam ho vymenia, tak isto ako to je s Gabbym teraz :yes:
Mountain, ten Stamkos a 6.5 sa mi zdá moc. Ja bych ho podpísal na také 2 roky okolo 5 miliónov, a potom sa uvidí ako ďalej...A tá brankárska dvojica Vokoun - Rolie sa mi veľmi páči :wave: :wink2:
4OndroNR: Jasně, psali sme to už tady, že jít do další sezony s Roliem jako jedničkou je sakra velkej risk. Dwayne byl u nás a hlavně v Play-Off fantastickej, ale prostě bude o rok starší a nevěřim, že by konzistentně odehrál cca 60 zápasů.
Richards prohlásil, že bude velmi naslouchat nabídkám z Tampy, pokud přijdou. Myslim si, že kdyby mu SFY nabídl smlouvu tak cca za 5 mil. ročně, že by to mohlo klapnout :thumbsup: Značný zájem ale bude hlavně ze strany Rangers a Maple Leafs... navíc u Rangers je na střídačce Tortorella, což by mohlo ve finále rozhodnout.
Platový strop by se měl zase zvednout, pokavad by Brad za těch 5. mega podepsal, a Stammer dejme tomu za těch 6-6.5 mil., tak by to šlo :)
Richards imo pod 6M nepůjde, ale i tak by to byla dobrá cena....a v Toronotu neskončí - Burke je sice schopný mu nabídnout 40M/5y, ale to by radši šel k nám za těch 6M. Otázka je, jestli ho SFY bude vůbec chtít no...
Dúfam, že Richards pôjde k nám, bola doba, keď chcel hrať v útoku s nashom, tak prečo nie? Plus mu môźeme ponúknuť plat nad 8 melónov na 5 rokov.
Platový strop by se měl nejspíš navýšit až na 63 mil. Pokavad spočítám všechny naše hráče pod smlouvou + buyouts, vyjde mi to takhle:
Lecavalier, St. Louis, Malone, Downie, Moore, Tyrell, Thompson, Kubina, Ohlund, Hedman, Clark + Prospal, Fedoruk = 35.705 mil. / 63 - 27.295

Ted připočtu hráče, který bysme měli podepsat a moje odhadovaný ceny:
Stamkos 6.5, Purcell 2.2, Bergenheim 1.7, Richards 6, Brewer 3.8, Lundin 0.9, Jones 1, Smith 1.5, Roloson 2 = 25.6 mil + 35.705 = 61.305 mil.

Zůstatek tedy nějaký cca 1.5 mil., tudíž s Richardsem by to IMO šlo :)
No už vidím, ako Richards pôjde za 6 melónov, keď doteraz mal 7,8. :D Najmä keď SC už získal. Snívajte s nami.
mt-svk píše:No už vidím, ako Richards pôjde za 6 melónov, keď doteraz mal 7,8. :D Snívajte s nami.
Brad z Tampy nikdy odejít nechtěl, zažil tady svoje nejlepší roky :) Má tu kamarády Vinnyho a Martyho navíc je náchylný ke zraněním, což by jeho cenu mělo snížit.
PainKiller píše:
mt-svk píše:No už vidím, ako Richards pôjde za 6 melónov, keď doteraz mal 7,8. :D Snívajte s nami.
Brad z Tampy nikdy odejít nechtěl, zažil tady svoje nejlepší roky :) Má tu kamarády Vinnyho a Martyho navíc je náchylný ke zraněním, což by jeho cenu mělo snížit.
Ak mu niekto ponúkne viac a buď si sitý, že pôjde inde. Neverím, źe pôjde do Tampy, ak mu napríklad my ponúkneme 8 miliónov na 5 rokov a hrať v útoku s Nashom.
Richards nepůjde do týmu, kde nemá šanci na SC.
mountain píše:Richards nepůjde do týmu, kde nemá šanci na SC.
To je zaujímavé, že Columbus bol medzi tímami, s ktorými Richards súhlasil pri výmene z Tampy. Dôvod, Rick Nash. A ak sa nemýlim, Rick Nash je tu stále. Taktiež máme lepší tím ako Rangers či Toronto a s ním by sme boli oveľa silnejší.
A aj tak je v hre aj Toronto, hm hm... Ale áno, Columbus by som vylúčil.
Na druhejstrane je otázne, či oň má Howson záujem. Podľa mňa nie, ale nechajme sa prekvapiť. ;) Eśte nakoniec skončí v Caps :sarcasm:
Getzo5 píše:
A aj tak je v hre aj Toronto, hm hm... Ale áno, Columbus by som vylúčil.
Tím sem chtěl i říct, že půjde radši do silnějšího týmu za míň peněz, než naopak. Určitě si vybere pečlivě a nepůjde jenom o ty peníze.
Určitě bych ho velice rád viděl zase u nás, ale záleží za jakou cenu....i když stejně, nemůžem si dovolit mu dát 7M+, takže kdyby už se náhodou vrátil, tak to bude rozumná suma. Ani se vlastně neví, jestli o něho bude mít SFY zájem.
mt-svk píše:Dúfam, že Richards pôjde k nám, bola doba, keď chcel hrať v útoku s nashom, tak prečo nie? Plus mu môźeme ponúknuť plat nad 8 melónov na 5 rokov.
Má to jeden háčik. On do Columbusu žiaľ nepôjde. Vidím to buď NY Rangers/Tampa Bay
Len aby sme nakoniec neboli pekvapení a Richards neskončil v Caps, alebo Leafs. :D I keď, keď už je zaradený v téme Bolts... :D Inak, článok o ńom: http://www.thestar.com/sports/hockey/nh ... lause?bn=1" onclick="window.open(this.href);return false;
So news out of Tampa regarding the Lightning. News sources down here say that the Stamkos negotiations haven't been finished yet because they are trying to work out a deal where he takes 1 million less a season. They are pushing for this type of deal because they would then go and sign Brad Richards to a 5 million a year deal. Apparently Richards has made it apparent that he's looking for the Cup and not the highest payday and would like to sign in Tampa (where he still lives in the offseason). The odd man out would be Gagne who's 5 million a year would go to Richards massively home town discounted contract.
:hmm: tak trochu očakávané, uvidíme ako to dopadne. (mám to od známeho z Floridy)
Richards za 5M? To by byla teda slušná "hometown discount". Kdyby to bylo za 6M, tak by to byla za Richardse víc než solidní suma. Stejně tak pro Stamkose bych bral 6M. Tohle kdyby se SFY povedlo, tak to by byl koncert....
Tiež sa mi ten Richards za 5 nezdá, ale zas tak nereálne to byť nemusí. Keby som to bral podľa seba, ak by som mal ísť do Toronta, tak za 7+, ak domov do Tampy, kde by som bol so starými parťákmi a mal šancu na :cup: za 5.5+ by som to vzal. A ak berieme odd man Gagne, tak tá 6tka je celkom reálna a stále prijateľná. Uvidíme.

Vyzerá to tak, že moje želanie, aby zostal na západe, sa nevyplní, tak to želám radšej vám, než Burke-mad-ovi, či nedajbože Rags. :doh: Začínam na Tampu pomaly meniť názor, veľa symatických vecí prichádza.
Co nám hraje do karet, že Richards má velký zájem o návrat. Peněz si vydělal IMO už dost, a pokud by dal přednost přátelům a úspěchu, za těch 5 mil. na rok by podepsat mohl :) Záleží, jak se k nové smlouvě postaví Stammer. Pokavad bude požadovat přes 7 mil. ročně, tak se Bradovo návrat stane skoro nereálným. Ono to de facto neni ani tak moc na Stammerovi, ale spíš na Bergiem a Purcellovi :roll: Jestli budou chtít oba dva rapidní navýšení, tak je to jednoduše v prdeli.
Co sem dneska četl někde článek, tak Bryzgalov nehodlá prodloužit smlouvu s Phoenix a má velký zájem o smlouvu ve Philadelphii, Tampě nebo Washingtonu. Mno, já bych proti jeho podpisu nic nenamítal, ale to bysme museli oželet Brada. Oba dva si dovolit nemůžem. Každopádně, radši bych přivítal Brada zpět do Tampy :thumbsup:
Můžem si dovolit Vokyho (do 4M) i s Richardsem, to by vyšlo, pokud by to SFY podepsal cca tak jak nedávno navrhovalo (a strop by se zvedl na nějakých 62M a zároveň to ještě povolil Vinik takový payroll). Uvidíme no, já bych osobně taky určitě šel radši tam kde to znám, kde chci hrát, kde mám kámoše, i když bych musel oželet trochu peněz. Plus Tampa je i určitě lepší místo na bydlení než New York.
mountain píše:Můžem si dovolit Vokyho (do 4M) i s Richardsem, to by vyšlo, pokud by to SFY podepsal cca tak jak nedávno navrhovalo (a strop by se zvedl na nějakých 62M a zároveň to ještě povolil Vinik takový payroll). Uvidíme no, já bych osobně taky určitě šel radši tam kde to znám, kde chci hrát, kde mám kámoše, i když bych musel oželet trochu peněz. Plus Tampa je i určitě lepší místo na bydlení než New York.
S týmto jediným sa absolútne súhlasiť nedá. To by ti povedal takmer každý hráč. :wink2:

Inak kombinácia Stamkos za 6 + Richards + Vokoun :cool: to by bola od Steveho jednoducho paráda.
On si Richards nemôže dovoliť isť až tak pod cenu. Preto pochybujem, že ho Tampa získa.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG