Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Andy :hroza: Ono treba si uvedomit, ze aj superi o PO stracaju body...

K zapasu, bolo to zle. Ked sme aj mali sancu, ten :censored: Henrik vsetko polapal. Po druhej tretine som zaspal na gauci, ale predpokladam, ze tretia mala podobny priebeh ako prve dve.

Teraz treba skolit Toronto, ale jednoduche to nebude. Oni uz musia vyhravat, cakam zapas s :box: vsuvkou.
Rangers nam proste nesedi no.Cekal jsem to po pravde.
No, ale po tech letech a dvou koucich, bysme uz mohli na ne neco vymyslet, ze? :-/
Sezonu v haji zdaleka nemate, navic to ze spadnete na wildcard a na nas je bohuzel po dnesku furt velmi realny.. Nicmene, tam je potreba si uvedomit, ze hranice mezi 1st wildcardem a 2nd wildcardem(=Bruins) je pri soucasne tabulce velmi tenka. IMO, rozhodne o tom domaci zapas s Columbusem, ale nadsenej z ty hrozby vicemene nejsem(i presto ze je tam urcita moznost, ze nemusite postoupit nebo ze pujdete do bostonskyho pavouku) :?
Porad mame o 3 bod vic nez Washington a Columbus a 3 body ztracime na Rangers.Myslim si ze postoupime ze tretiho mista divize a na Rangers mame jeste dva zapasy navic takze kdyz nekde zavahaj a my neco vyhrajem tak sanci jeste je preskocit na druhy misto mame ale pocitam spis s tim tretim mistem v divizi.Teda aspon doufam :)
Obrázek
Tak už i Mase si pořídil pořádnou káru. :thumbsup:
A tuhletu znate?

Obrázek
Dosla trpelivost, Lecavalier se stehuje na centra 4. lajny

19-28-93; 15-10-17; 24-14-12; 36-40-18
First line is still the same. But everything else is new: 15-10-17 24-14-12 36-40-18.
Vinny ve 4. lajně? Wau.
AndyF píše:Dosla trpelivost, Lecavalier se stehuje na centra 4. lajny

19-28-93; 15-10-17; 24-14-12; 36-40-18
ZLATÝ Danny...
U nás hrál vloni taky čtvrtou lajnu. A bral o dvě mega víc. Takže tak..

Každopádně je to totální pi*ovina a už vůbec na úkor McGinna, kterej je naprosto nulovej a na NHL absolutně nemá. Jediný, co jakž-takž umí, jsou souboje u mantinelu. Jinak je absolutně k ničemu. :hroza:
Je mi ho luto chudaka.... este keby Downie nebol out a do druhej by siel Rafl tak by sa to dalo pchopit ale Mcginn...
Asi tak. McGinn za to fakt nestojí, to nic nevyřeší, naopak 4. lajna bude akorát v bránění horší. :sisi:

A přitom mě se poslední zápasy už útok Vinny-BS-Simmer začal líbit. Proti Blues třeba to byl nejlepší útok zápasu. :neviem:
:hroza: ked chcel menit utoky, tak B. Schenna na lave kridlo k Girouxovi, Vinny druhy center a Hartnell 2LW. Ale jasne, Scotty musi hrat prvy utok :hroza: Jedine pozitivum je fakt, ze Raffl isiel hore, ale ako pise Rono, stvrty utok teraz nebude branit poriadne. Aj ked Vinny na centri brani lepsie ako na LW...
At klidne hraje ve ctvrty lajne treba ho to nakopne ale nejakou prilezitost by pri presilovkach dostat mel aby mel sanci se chytit.
Anger píše:At klidne hraje ve ctvrty lajne treba ho to nakopne ale nejakou prilezitost by pri presilovkach dostat mel aby mel sanci se chytit.
Obrázek
PPG - Vincent Lecavalier (16) Slapshot - ASST: Kimmo Timonen (25), Claude Giroux (52)
:cool:
Zatim to neni spatny ale chtelo by to konecne dat nejakej ten golicek navic.Sance jsou ale nepromenujeme.

E:jen jsem to dopsal tak Simmonds dal gola.
Simmonds určitě ne. :giggle:
Rono píše:Simmonds určitě ne. :giggle:
Dobry tak Hartnell :) to tam vselijak litalo tak jsem to nejak nepostrehnul :)
Anger píše:Zatim to neni spatny ale chtelo by to konecne dat nejakej ten golicek navic.Sance jsou ale nepromenujeme.

Haha, len čo som to prečítal už som prepínal na gól. Boh existuje a miluje ťa ako koňa. Som zvedavý, čo ti dnes ešte "vyjde". :lol2:

Zatiaľ si najväčší puck possesion proti vám vytvára paradoxne 4. formácia Toronta (Bodie - McClemment - Orr), mali pár striel, pričom začínajú prevažne v strednom alebo obrannom pásme. Buď ostatných tak dobre bránite, alebo jediný pochopili Carlyleov tréning o základných návykoch. :giggle:
Sloter píše:
Anger píše:Zatim to neni spatny ale chtelo by to konecne dat nejakej ten golicek navic.Sance jsou ale nepromenujeme.

Haha, len čo som to prečítal už som prepínal na gól. Boh existuje a miluje ťa ako koňa. Som zvedavý, čo ti dnes ešte "vyjde". :lol2:

Zatiaľ si najväčší puck possesion proti vám vytvára paradoxne 4. formácia Toronta (Bodie - McClemment - Orr), mali pár striel, pričom začínajú prevažne v strednom alebo obrannom pásme. Buď ostatných tak dobre bránite, alebo jediný pochopili Carlyleov tréning o základných návykoch. :giggle:
Ja zase mam pocit :) zatim jen pocit ze nase 4 Lajna dostava az prilis casu :) Pak se musim mrknout na zapis.
Obrázek

:lol2: nemôžem.
Yes. Je to tam. Dneska to byla fakt po delší době zápas, ve kterým jsem předem :antry: věděl, že ty (určitě nemusím zmiňovat jak důležitý) dva body dneska zůstanou ve Philly.

Toronto fakt očividně není v pohodě, hnedka na začátku to bylo lehce poznat. Ale to mě jenom těší, toho idiota Fanéfa fakt nemusím v play-off vidět.
A taková zajímavost. Mezi G a JvR asi fakt něco je. Při každém střídání, když byli oba na ledě, si tam dělali až dost hnusný schválnosti. :neutral:

MOTM - Captain CLAUDE GIROUX! :klobuk:
Rinaldo bol dobrý v dnešnom zápase. Dokonca mal ešte na začiatku 3rd period len o minútu menší TOI ako Giroux. Tento rok lepší ešte nemal, ale rovnaký áno (11:32 hneď na začiatku januára proti Avs).

Chewbacca, Read a Raffla mali lepšie príležitosti vo vlastnom oslabení ako zúfalí Leafs, ktorí sa "snažili" ešte niečo spraviť zo zápasom. Ak už toto nevypovedá o tom, v akom štádiu rozkladu sa nachádzajú, tak potom už asi nič. Pekný zápas Flyers, páčil sa mi Giroux, Rinaldo, Voráček a Anger, ktorý tu svojimi príspevkami praktizoval woodoo. :good:
Rin se dnes líbil i mě. Hlavně jeho hit na Clarksona. :slintac: A vlastně vybojoval dvakrát přesilovku a z obou padl gól. Fakt si někdy říkám, že je škoda, že je tak malej... Ale zase má výhodu v tom, že takto patří mezi nejrychlejší bitkaře. :giggle:
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS