Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Prej dal Stamkos gól ( a ne do prázdný branky), je to pravda nebo chyba ve statistikách? :giggle:

Tak konečně se snad rozjede, aby ta série s Pittsbrughem byla zajímavější. :cool:
brainfck píše:Prej dal Stamkos gól ( a ne do prázdný branky), je to pravda nebo chyba ve statistikách? :giggle:
Je to pravda :good: Nie je to chyba v štastistikách :)

Tak ale myslím, že stará dobrá Tampa je späť, konečne strieľame veľa gólov, Vinny je vo forme a Gagne boduje celkom často, bude to zaujímavá séria s Pittsburghom, ale máme nato dostať sa v play-off ďaleko, verím tomu :)
Tampa je vo vyraďovačke po niekoľkých rokoch, takže si to bude určite užívať, neodpisoval by som ju. Zvedavý som hlavne na Stamkosa a jeho prvé NHL play-off v kariére :thumbsup:
Vinny Prospal + Torts....nemáte zač :frajer2:
Nečekal jsem, že dneska vyhrajem. Carolina byla řečeno naším sloganem All-in a stejně nevyhráli. Dobrý moment před PO, Vinny hraje dobře, Marty taky, na nich to bude stát. Na jednu stranu je dobře, že celý tým nestojí na 20letém klukovi, ale zase ho budem potřebovat - budem potřebovat dva útoky, které jsou schopné dát nějakou tu branku a rozhodnout zápas. Ale našláplé máme docela dobře, to jak se nám nedávno krutě nedařilo je zdá se díky bohu pryč.
Náš úspěch, resp. neúspěch bude myslím záležet na tom, do jaké míry nám všecko klapne. Pokud si sednou obě první lajny, třetí máme dobrou, čtvrtou taky, pokud bude hrát obrana stabilně a Roli zachytá kvalitně, tak bysme to mohli i někam dotáhnout!
PS: Jak to ten Bergeron dělá? My vyhrajem 6-2, když počítám 5 na 5 tak 6-1, a on je stejně schopný skončit v minusu...
Výhru sem teda vůbec nečekal. Carolině šlo o všechno, o postup do Play-Off, na který jim stačila jediná výhra... nám nešlo prakticky o nic, přesto sme si s Carolinou poradili. První dvě třetiny mi přišlo, jako by hráči Canes vubec nevěděli, že Rangers vyhráli :D Ten tlak z jejich strany přišel až koncem druhý a většinu poslední třetiny.
Smith tam pochytal hodně šancí a on byl především strůjcem našeho úspěchu. Marty skončil sezonu s 99 body, škoda toho jednoho bodu, co mu chybí do stovky. Stammer nakonec odehrál poslední zápas sezony s přesným zásahem. Bodově se sice přiblížil k lonský sezoně, narozdíl od lonska si ale sezonu rozdělil na dvě části - vynikajicí a katastrofální.
Před Play-Off máme ve formě Vinnyho, Martyho a Gagneho. Obvzláště Vinny poslední měsíce jede tak, jako před několika lety ještě před zraněním :) S ním se probudil i Gagne a bodově zopakoval minulou sezonu z Flyers. Takový propadák to tedy nakonec z jeho strany nebyl. Očekávalo se sice od něj mnohem víc, ale druhou půlku sezony zvládl dobře - uvidíme jak se mu bude dařit v PO, tam by měl patřit k našim tahounům :thumbsup: Zároven budem potřebovat, aby se probudil Stammer.
Nastává nám po několika letech čas vyřazovacích bojů. Je škoda těch pár výpadků během sezony, možná bysme ted byli v klidu na prvním místě v konferenci. Tak či tak sme náš předsezonní úkol splnili nad očekávání a to PO si zahrajem :) Ted jen doufat, že z toho aspon to druhé kolo bude, musíme prostě dojít co nejdál. Pokavad jede celý tým naplno, víme, že dokážem porazit snad kohokoliv :yes:
Je to úspěch. Když si vezmem, že je to tady teprve první rok po těch velkých změnách. Plus tak čtvrtinu sezony určitě jsme hráli prakticky bez gólmanů, dále byli dlouhodobě (!) zranění Vinny, Gagne, Downie, Malone, ze zadních řad chvilku Lundin a teďka Jones a stejně jsme přes tady tyhle nepříznivé okolnosti uhráli výborných 103 bodů. Pak za celou sezonu jsme měli jenom dva takové výpadky - jeden teďka nedávno a druhý tak matně vzpomínám listopad - no prostě to, jak brankáři dostali gól pomalu i od toho borce, co prodává ve vestibulu kafe.
Určitě se čekalo, že se dostanem do PO, ale tohle je myslím i mírně nad očekávání. Teďka fáze 2 - PO :-)
(kdy je vůbec první zápas?)
Jezisi videli jste video z akce "Cut for a Cure"? Hruza, z Hedmana je ted SkinHedman ;-D

Prvni zapas PO je hned v noci ze stredy na ctvrtek.
Smarja ten Rolie se mi snad jen zda... to byl teda gol ;-(
Jn, škoda, zbytečná branka. Nebylo to poprvní co to dneska zahrál tak nejistě.
Teďka tyčka, nelíbí se mi ten momentum co si Pens nabalujou :evil:
EDIT: Ale prostě my máme Martyho, který to skvělým momentum killerem 20s před koncem třetiny zašruboval! Huge goal....a taky s přispěním Flueryho :-)
Nj zaplat panBuh za nej. Na druhou stranu kdyz pominu Rolieho zkrat (a par nepotrestanejch predtim) zase chytil par vcelku tutovek, takze si vlastne nestezuju ;-).

Co je mi ale zahadou je jak muze obrance Pens projet az za nasi modrou aniz by potkal jedinyho naseho hrace. To mi hlava nebere.

EDIT: Tak slava, 1:1 a jede se do Thunderdomu
Je to tam, pěkný výkon! Kromě toho úseku po tom gólu na 3-1 se Pens do ničeho výrazného nedostali. My sice taky žádná ofenzivní smršť (jak by mohl výsledek napovídat), ale dokázali jsme to proměnit, odráželo se to jak jsme potřebovali a padalo to tam. Přesný opak toho, co bylo v Game 1.
Roli byl kromě té chybky v rozehrávce (ze které padla ta branka) opět velice solidní. Kdybych měl něco vytknout, tak zase moc vyloučených. Naštěstí přesilovka Pens nestála za nic, ale na to se nedá spoléhat. Plus se mi nelíbili Kubina a Stamkos. Naopak Brewer excelentní výkon, Marty a Vinny taky dobré. Gagne sice 3 asistence, ale nebyl moc vidět.
PS: Norfolk nad farmou Pens taky vyhrál, takže dneska vítězství na celé čáře :-)
Mmno me se zase nezdal Hedman, rozehrava naslepo a dost chybuje. Stamer se mi libil, na spi*i forcheckingu makal vcelku slusne, jen mu to tam holt nejak ted nepada. A upne nejvic se mi libil Bergie s Tyrelem ... ti hosi drou neskutecne. Zaslouzili si minimalne gol...

BTW doufam, ze Michalek bude k dispozici Hadamcikovi do Narodaku na MS ;-)
Čosi zaujímavé o Stamkosovi :hmm:
I'll tell you one thing, he isn't going to stay in Tampa Bay much longer.

Won't tell you how I know how. But that offer sheet Burke was talking about was directed to SS.

Tampa might want to file tampering right now.
Tohto chlapíka poznám, on zvykne mať ku*va dobré info :hmm:
I will also say this Yzerman will match whatever. Tampa can't afford to let him go. It will basically undo all the goodwill the Lightning owner has gotten since he has taken over.

And the Lightning have plenty of cap room so you can't force them.
Otázne je koľko. Keď sa fans Tampy už tešili, ako mu dropne cena ...príde Burke :D
To by bylo od Burka teda pěkně špinavé. Cap space sice máme, ale potřebujem gólmana a nemáme na zbytečné rozhazování. Už tak máme dost absolutně nesmyslných smluv (Vinny, Malone, Ohlund, buyout Prospala). Každopádně SFY ho může podepsat ještě než ta současná smlouva vyprší a tady tomu celému se vyhnout.
Jinak ten zápas dneska je problém, to sme neměli prohrát. Ten první gól vypadal hodně soft (jestli to netečoval ten bek), druhý taky po chybě, to se nesmí stávat, za tohle se v PO platí. Moc gólů nepadá a dávat jim nějaké zadarmo je blbé. Teďka nás to staví do pozice, že musíme vyhrát, 3-1 by bylo hotovo.
Se pomalu potvrzuje, co jsem tady před tou sérií naťukl - že pokud nám klapne všecko aspoň trochu jak má, tak relativně v pohodě vyhrajem (Game 2), ale s tím máme právě problém. V Game 1 selhala koncovka, teďka jsme se zase hrozně lacině dostali do dvougólové ztráty.
Mno nic, pokud dáme na 2-2, je to furt otevřené a hratelné.
Tak sa na to priprav, lebo vidím minimálne 80% šancu, že sa to stane. Možno aj vyššiu. Burke je špina, on si ide cez mŕtvoly, takže aké to je ani nemá zmysel riešiť. Treba to prijať ako fakt a vysporiadať sa s tým. Steve by si mal švihnúť, aby mu nedal šancu. Aj napriek tomu, že na Floride si zarobí omnoho viac vďaka daňovému systému, myslím že aj vyrastal ako fanúšik Toronta a nemyslím, že by odmietol. Tobôž ak by bol dobre zaplatený... Na druhej strane, je ti všetko len na ňom a možno má na celú vec iný názor + vždy je tu kompenzácia a čím vyšší plat, tým lepšie draft picky. To nie je to, čo potrebujete, ale predsalen, zmierňuje to dopady. :D
Tak jo, DO OR DIE, poďme na to, aspoň jeden zápas ještě!
EDIT: we did it!
tak, konecne. Tak jeste dvakrat zdrogovat PIT golmany a jedeme do druhyho kola :D .
Tak znova, DO OR DIE, poďme na to!
Super! Dobrý zápas.
První třetina sice začla stejně blbě, jako ty předchozí doma - lacinou brankou jsme pustili Pens do vedení. Ale byli jsme v první třetině lepší (hlavně díky dvěma dobrým PP) a podařilo se vyrovnat.
V druhé jsme se zkraje dostali do vedení, ale pak začali úřadovat rozhodčí, kteří to místy vůbec nezvládali. Vymyšlené fauly (ještě zkušeně momentum killery hned po našich brankách) a jasné věci nepotrestané....Ohlundův roughing byla pocta basketbalu, Bergenheimův hi-sticking taky viděli asi jenom oni, Malonův elbowing byl přinejmenším diskutabilní (ale hlavně úplně zbytečný) a schrumáž ve třetí třetině byla taky "zajímavě" posouzená - Hedman dostane pěstí do zubů od Kunitze přímo před rozhodčím a jdou ven oba, a to nepočítám jak Orpik "zpacifikoval" Stamkose. Ale třeba i na druhé straně nevyloučili v první třetině Downieho za jasné podražení....nemám prostě rád, když dobrý a hlavně důležitý zápas takto rozhodčí ku*ví.
Ale zpátky k zápasu. I přes sérii oslabení jsme po druhé třetině udrželi vedení 2:1, o které jsme bohužel hned na začátku třetiny třetí přišli. Krátce po tom přišel naprosto klíčový okamžik zápasu - Rolie neskutečně vychytal šance Pens a z protiútoku dával Downie na 3-2. Pak zase samozřejmě oslabení, ale Malone potom pečetil na 4-2 a byl konec, už jsme si to jasně pohlídali.
Bylo tam pár chyb - ty dvě branky (hlavně ta první), jedno přečíslení 3 na 1 a pak ta situace, jak to Rolie suprově vychytal. Jinak jsme Pens do ničeho vážného nepustili.
Zase jsme teda vyhráli, ale ty zápasy se lámou v drobnostech, v jednom okamžiku, v jedné chybě (kdyby to Rolie nechytil a my dostali na 3-2, bylo by to úplně jinačí). Pens to docela umí potrestat a je to dost o tom, nedát jim vlastníma zbytečnýma chybama nějakou možnost.
Výborně hrála lajna Downie-Moore-Bergy, z beků Brewer a Hedman. 26 zablokovaných střel je taky úctyhodné číslo.
Je to tak, za stavu 1-3 na zápasy sem nevěřil. Ale poslední dva zápasy, co sme vyhráli, věřim a hlavně doufám v postup. Makáme mnohem víc, máme víc šancí, tým už nestojí jenom na Martym. V Pittsburghu se nám až na první game dařilo parádně, snad tomu nebude ani jinak v game 7 :) Jinak Hedman hrál včera výtečně, při PK to furt vyhazoval pryč z naší třetiny, i rozehrávka nebyla špatná. GO BOLTS GO!
mountain píše:Super! Dobrý zápas.
V druhé jsme se zkraje dostali do vedení, ale pak začali úřadovat rozhodčí, kteří to místy vůbec nezvládali. Vymyšlené fauly (ještě zkušeně momentum killery hned po našich brankách) a jasné věci nepotrestané....Ohlundův roughing byla pocta basketbalu, Bergenheimův hi-sticking taky viděli asi jenom oni, Malonův elbowing byl přinejmenším diskutabilní (ale hlavně úplně zbytečný) a schrumáž ve třetí třetině byla taky "zajímavě" posouzená - Hedman dostane pěstí do zubů od Kunitze přímo před rozhodčím a jdou ven oba, a to nepočítám jak Orpik "zpacifikoval" Stamkose. Ale třeba i na druhé straně nevyloučili v první třetině Downieho za jasné podražení....nemám prostě rád, když dobrý a hlavně důležitý zápas takto rozhodčí ku*ví.
Taky se mi zdálo jako by Tampa chodila na trestnou za nic. Ale jestli si to s něčím nepletu, protože jsem místy usínal, tak Bergenheimovo vyloučení bylo naprosto správné. Takže dvě-tři chyby u rozhodčích v NHL to je v normě ;)
Tak hosi, dneska doufam nikdo nejde spat !

Mimochodem, kdo z vas se jmenuje "Petr Fišer" ?
safa píše:Tak hosi, dneska doufam nikdo nejde spat !

Mimochodem, kdo z vas se jmenuje "Petr Fišer" ?
:?: z naší staré gardy to není nikdo...

Musíme toho 'dědka v bráně' po sezoně podepsat! Stejně tak Bergieho a Brewera. To je náš nejlepší bek. Po pravdě řečeno, za stavu 1:3 už jsem nedoufal v obrat (ano safo, zjebej mě...) - nicméně chlapci to nějakým způsobem dokázali urvat, kvalita kádru byla přeci jenom na naší straně, Pens si zaslouží obdiv a respekt!
Washington, to bude jiné kafe. Dlouhodobě na ně neumíme, ale v PO se věci mění...už máme 'vyhráno', proti Caps v podstatě nemáme co ztratit!
Taky jsem nevěřil (tak mě prosím taky napomenout :-P ), po té hloupě prohrané Game 4 mě to přišlo jako jasná věc. Ale jsem hrozně moc rád, že mě celý tým vyvedl z omylu. Rolie prokázal obrovskou psychickou odolnost, kdy se po těch domácích zápasech dal do kupy. A i během zápasu, v Game 6 taky dostal první branku po chybě, ale po zbytek zápasu už byl perfektní.
A jo, Brewer to je jasný re-sign, v PO hraje výborně a u Bergyho taky nevidím důvod ho nechtít v kádru i pro další sezonu.
EDIT: Že se nám na Caps nedaří - jak se to vezme - když chytal Roloson, tak máme myslím 2-1-1. To docela jde.
To, co sme si před začátkem PO přáli (postup alespon do druhého kola) se nakonec splnilo :) Roloson byl v sérii s Pens neskutečnej. Brewer s Hedmanem jednoznačně nejlepší beci.

Proti Caps nám snad nikdo nevěří, ale já to vidím právě že opačně :thumbsup: S Roliem se nám proti nim dařilo (dva shutouty v řadě), mimo to, Neuvy neni v kategorii jako je Fleury. Bude to boj, věřim, že to zmáknem :) Víc sem k tomu napsal v topicu Play-Off.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS