Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Koľko krát sme už prehrali 2:1? Mám chuť ich nakopať do zadku
Mali sme perfektné 2.miesto v konferencii a nakoniec sa budeme ešte báť o to, či sa vôbec zmestíme do tej osmičky 
Dneska proti Floride, verím že sa už chlapci preberú, hlavne Stamkos
dúfam, že stream bude lepší ako ten s Ottawou
Dneska proti Floride, verím že sa už chlapci preberú, hlavne Stamkos
Tak to buďte rádi, že hrajete na východě tam máte pořád 10 bodů odstup na 8 místo, i když to poslední dobou mrvíte neskutečněPainKiller píše:I když, ani bych se nedivil, kdybysme o to PO v závěru sezony přišliVíc jak 60 zápasů na 2. místě v konferenci a posledních 20 zápasů se budem potácet těsně nad postupovou osmičkou
Takže bych se nebál, na slump a la Atlanta nemáte dost času
Tak je jasný, že s PO se u nás už víceméně počítá, ale ten tým se musí okamžitě zvednout. Pokavad budem prohrávat dál a týmy pod námi vyhrávat, klidně se to může stát, že se pod tou čárou objevíme. Neni možný, aby tým s takovejma hráčema v útoku dával 1-2 branky za zápas - navíc když ve všech našich prohrách za poslední měsíc hrála roli jediná branka
Bohužel, ale proti Panthers s výhrou nepočítám. Nikdy nám to na Vokouna nešlo, takže se vubec nebudu divit, když zápas skončí výsledkem jako posledních cca 10 zápasů... tedy 1:2
Navíc s naší střeleckou úspěšností si Voky možná i připíše shutout
Bohužel, ale proti Panthers s výhrou nepočítám. Nikdy nám to na Vokouna nešlo, takže se vubec nebudu divit, když zápas skončí výsledkem jako posledních cca 10 zápasů... tedy 1:2
Secondary scoring je právě v pohodě, dokonce hodně v pohodě - původně zamýšlená třetí lajna (když neuvažuju, že při zranění hrajou místy jinde, než by hráli, hlavně Purcell) dala 16(#16) + 13(#10) + 12(#19) = 41 branek. To je myslím úplně super číslo. Stejně tak čtvrtý útok: 7(#44) + 5(42#) + 7(18#) = dalších 19 branek. Tohle jsme tu neměli ani nepamatuju, tyhle čísla budou určitě jedny z nejlepších v celé NHL.
Primary scoring nefunguje jak má. #91 + #26 jsou v pohodě (z dlouhodobého hlediska), ale třeba Downieho 8 branek je málo. On sice v té první lajně není primárně na střílení branek, ale stejně je 8 branek na člena prvního útoku málo. Stejně tak ve druhé lajně Gagne, který tam naopak na to střílení branek je a jeho 10 gólů bych jako střílení branek nenazval. Vinny 16, Malone 11, to když se sečte, tak je to horší výsledek než u té třetí lajny.
Zas na jejich obranu je třeba říct, že všichni mají o cca 20 zápasů míň díky zranění (a hlavně Malone i Downie ještě něco zmeškají), ale tady jsou ty chybějící branky. Gagne byl zraněný jenom na začátku, teďka už dlouhodobě "hraje", ale ty góly tam nejsou. Downie je na tom podobně, odehrál v kuse 23 a 25 zápasů a dal v nich 3, resp. 5 branek. Málo a jde to ruku v ruce s těma zraněníma (na které máme letos docela smůlu), které tomu vůbec nepřidají.
Primary scoring nefunguje jak má. #91 + #26 jsou v pohodě (z dlouhodobého hlediska), ale třeba Downieho 8 branek je málo. On sice v té první lajně není primárně na střílení branek, ale stejně je 8 branek na člena prvního útoku málo. Stejně tak ve druhé lajně Gagne, který tam naopak na to střílení branek je a jeho 10 gólů bych jako střílení branek nenazval. Vinny 16, Malone 11, to když se sečte, tak je to horší výsledek než u té třetí lajny.
Zas na jejich obranu je třeba říct, že všichni mají o cca 20 zápasů míň díky zranění (a hlavně Malone i Downie ještě něco zmeškají), ale tady jsou ty chybějící branky. Gagne byl zraněný jenom na začátku, teďka už dlouhodobě "hraje", ale ty góly tam nejsou. Downie je na tom podobně, odehrál v kuse 23 a 25 zápasů a dal v nich 3, resp. 5 branek. Málo a jde to ruku v ruce s těma zraněníma (na které máme letos docela smůlu), které tomu vůbec nepřidají.
Ďalšia prehra, aspoň máme ten jeden bod
Stamkos dal konečne gól, ale takýmto tempom sa tej 50-tky tak skoro nedočká a možno ho Sedin predbehne
Na konci OT ide St.Louis so Stamkosom na bránku, 2 na 1, zlá prihrávka a vzápätí dostaneme gól
Neviem jak sme hrali celý zápas, nevidel som ho, len highlighty,ale zase z našej strany 38 striel, Floride stačilo 27 na 4 góly :ja_neviem:
Na konci OT ide St.Louis so Stamkosom na bránku, 2 na 1, zlá prihrávka a vzápätí dostaneme gól
Neviem jak sme hrali celý zápas, nevidel som ho, len highlighty,ale zase z našej strany 38 striel, Floride stačilo 27 na 4 góly :ja_neviem:
Hm, sice jsme dali 3 góly, ale ve hře 5 na 5 ani jeden a všecky branky dostal první útok.
No a ještě co koukám tak 2 byly při přesilovce 5 na 3.....no aspoň že se prosadili ti top hráči, přesně o tom jsem mluvil, je to potřeba.
Zase jsme dali málo gólů, ale co jsem viděl highlighty a čtu komenty, tak kdyby chytal Roli, tak to vyhrajem i na ty 3. Jeden jasný soft gól a ten rozhodující v prodloužení taky nebyl nechytatelný.
No a ještě co koukám tak 2 byly při přesilovce 5 na 3.....no aspoň že se prosadili ti top hráči, přesně o tom jsem mluvil, je to potřeba.
Zase jsme dali málo gólů, ale co jsem viděl highlighty a čtu komenty, tak kdyby chytal Roli, tak to vyhrajem i na ty 3. Jeden jasný soft gól a ten rozhodující v prodloužení taky nebyl nechytatelný.
To je moc tohle. My i kdybysme nastříleli v zápese 10 branek, tak jich 11 dostanem, abysme o ten jede gol prostě prohráli
První branka šli 3 na 1, tam se to dalo čekat, ostatní mohl Smith IMO pochytat. Ten útok ale...
Kolikrát mi přišlo, jakoby spolu hráli poprvý. Neustálý nahazování puku za soupeřovu branku. Když náš hráč mohl střílet z dobrý pozice, vždycky to přihrál někomu obsazenýmu, kde tu přihrávku protihráč hned zastavil a šli do protiútoku
Tam je momentálně všechno špatně a já vubec nechápu, jak sme mohli takhle klesnout. Stammer i Vinny měli kolikrát dobrou pozici, místo toho zbytečná přihrávka... Za poslední měsíc sme prohráli tušim 10 zápasů s rozdílem jednoho golu...
Stammer podle mně už padesátku nepřesáhne a ani jí nedosáhne. Jeho letošním maximem bude, řekl bych, cca 46 golů. No... je to škoda, to jo. Ale aspon to sníží jeho cenu a SFY ho nebude hned přeplacovat.
Stammer podle mně už padesátku nepřesáhne a ani jí nedosáhne. Jeho letošním maximem bude, řekl bych, cca 46 golů. No... je to škoda, to jo. Ale aspon to sníží jeho cenu a SFY ho nebude hned přeplacovat.
Lashoff na re-entry waiveru, nedáme ještě jednu šanci ogarovi?
U Marlies si letos vede solidně, MAB struggles, furt nám chybí kvalitní puck-moving bek...pro Lashoffa mám slabost, myslím, že jeho schopnosti nedosahují úrovně farmy. Defenzivně sice soft, ale to je i Foster, Bergeron a další.
Jinak doufám, že tohle vítězství konečně nakopne team, a branky budem dávat mnohem častěji, vrátíme se na vítěznou vlnu a převezmeme vedení v divizi zpět
Vďaka Tampa 
Mimochodom, ešte jednu vec k Stamkosovi. On si ju nezaslúži ani za vlaňajšok, takže tak... Ale neverím, že ho Sedin preskočí. Stále má Stamkos náskok 5 gólov, to je viac ako dosť. Jedine ak by sa teraz zranil tak ho moźno stratí.
Mimochodom Armstrong si zlomil nohu po nejakom súboji? Nie, že by som niekomu prial zranenie, ale som dosť rád, že od tohto vrchovatého hajzla a simulanta bude NHL aspoń do konca sezóny "ukrátená".
Mimochodom, ešte jednu vec k Stamkosovi. On si ju nezaslúži ani za vlaňajšok, takže tak... Ale neverím, že ho Sedin preskočí. Stále má Stamkos náskok 5 gólov, to je viac ako dosť. Jedine ak by sa teraz zranil tak ho moźno stratí.
Mimochodom Armstrong si zlomil nohu po nejakom súboji? Nie, že by som niekomu prial zranenie, ale som dosť rád, že od tohto vrchovatého hajzla a simulanta bude NHL aspoń do konca sezóny "ukrátená".
Jako proč? Že měl Crosby míň zápasů? To ale není Stamkosova chyba, že se jeho soupeři zraní nebo maj chřipku a vynechaj zápasy. A už vůbec to není důvod, aby nezískal ocenění, které je pochvalou za jeho výkony v celé sezóně.ThrashersFan píše: On si ju nezaslúži ani za vlaňajšok,
Já nevím, co všichni s tím máte. Jednou má sezóna 82 zápasů. A už je na týmech a hráčích, jak ty zápasy využijou. To už by rovnou mohla být absurdita letos z důvodu Crosbyho zranění. Jelikož do tý doby byl nejproduktivnější a jasnej kandidát na Harta. To by jako teď dvojčatům a Stamkosovi měli říct: Sorry chlapy, máte nejvíc gólů a bodů v celé sezóně, ale jen proto, že se zranil Crosby, tak ty ceny dáme jemu.
Ten Stammer se loni už řešil a prominte, ale tvrdit, že si jí za lonskej rok nezaslouží, je hovadina na entou. Stammer sice odehrál v tý době víc zápasů než Crosby, zárověn měl ale Steve menší ice-time a tím pádem odehraných o několik minut méně, což tušim dávalo cca 2 zápasy. Mimo to, Stammer hrál loni v jednom z nejslabších týmů sezony kdežto Crosby v jednom z nejsilnějších.
Na druhou stranu souhlasím s Megisem, že za rok 2011 si jí určitě nezaslouží. V první polovině sezony se všude psalo jak Stammer útočí na 50in50. Po 50 odehraných zápasech měl zaděláno na cca 60 golů a ted? Za 20 utkání vstřelil šest branek. Předtím 37in50, ted 6in20... letos bude rád za těch dejme tomu 47 golů. Je to škoda no... Stammer mi momentálně připomíná Malona z lonska. Ten taky první půlku řádil a druhou půlku si sotva vystřelil na bránu.
Na druhou stranu souhlasím s Megisem, že za rok 2011 si jí určitě nezaslouží. V první polovině sezony se všude psalo jak Stammer útočí na 50in50. Po 50 odehraných zápasech měl zaděláno na cca 60 golů a ted? Za 20 utkání vstřelil šest branek. Předtím 37in50, ted 6in20... letos bude rád za těch dejme tomu 47 golů. Je to škoda no... Stammer mi momentálně připomíná Malona z lonska. Ten taky první půlku řádil a druhou půlku si sotva vystřelil na bránu.
Každopádně doufám, že se Stammer ještě rozstřílí, nemůže být na něm deka pořád (od toho máme Gagneho
)... Snad ho nabudí aspoň to, že se na něho Sedin dotahuje
Jinak co se týká dělení Maurice Richarda - tak tím dělícím kritériem při rovnovsti gólů bych dal rozhodně úspěšnost střelby, když už se jedná o nejlepšího střelce, tak ať vyhraje ten, co opravdu líp střílí...
Jinak co se týká dělení Maurice Richarda - tak tím dělícím kritériem při rovnovsti gólů bych dal rozhodně úspěšnost střelby, když už se jedná o nejlepšího střelce, tak ať vyhraje ten, co opravdu líp střílí...
Ty lajny jsou velká improvizace, ono když jsou zranění 3 hráči z top6, tak to už není žádná sranda. S tímhle bych do PO moc jít nechtěl.
Malone už vypadá, že by mohl na rozehrání stihnout pár zápasů základní části, Gagne nebude out na dlouho (údajně 1-2 zápasy) a o Downiem jsem žádné zprávy poslední dobou nečetl. Ještě by mě zajímal i Jones, ten podle toho co jsem četl když bude ok na PO, tak to bude úspěch.
Aspoň jedno plus je, že už je zdravý Desjardins.
Malone už vypadá, že by mohl na rozehrání stihnout pár zápasů základní části, Gagne nebude out na dlouho (údajně 1-2 zápasy) a o Downiem jsem žádné zprávy poslední dobou nečetl. Ještě by mě zajímal i Jones, ten podle toho co jsem četl když bude ok na PO, tak to bude úspěch.
Aspoň jedno plus je, že už je zdravý Desjardins.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé