Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Vážně pěkný. Lecavalier odešel z tréninku dřív, hrát nejspíš nebude. Downie dnes netrénoval, Bergeron je GTD. To je, da se říct, skoro jedna lajna v tahu. Dnes musíme Habs porazit. Rolie v bráně, tak snad si dostatečně odpočinul :)
Dle BP podepíšeme kontrakt s Tylerem Johnsonem ze Spokane, jenž vede tabulku střelců WHL. V 63 zápasech zaznamenal 105 bodů (47+58)
Reprezentoval 2x USA na WJC, i přesto nikdy nebyl draftován...asi kvůli své malé postavě. Nemáme co ztratit, další 'extra' pick po Landrym. Tady je článek: http://www.boltprospects.com/content/re ... ing-scorer
Sakra mate nekdo nejakej stream na ty Habs ?

EDIT: jeeezis po deseti minutach vedou habs 2:0 ... takze zadnej stream snad ani hledat nebudu ;-( . BTW Rolie dostal dve branky ze ctyrech strel... k vzteku.
Tak stream mam ... ale radost ne. Na strely 20:33 pro TBL, bohuzel Price vsecho pochytal a Roliemu se nedari. 4:1 pro MTL ;-/ . Nicmene ... divacky moc peknej hokej :thumbsup: .

EDIT: na strely 23:45 na branky 4:2 . ku*va tohle si nezaslouzime ... i kdyz fakt je ze strely sice fajn ale casto chybel nekdo pred brankou kdo by clonil Priceovi takze ten moh bejt za hvezdu. Skoda ze to Rolie nepodrzel... ;-(

No nic, tak snad v pondeli proti CAPS uhajime divizi.
Nedáváme góly, to je celé. 8 branek za 5 zápasů je žalostně málo. Nedaří se no, první lajna poslední dobou slabá a permanentně v minusu, Vinnyho tam sice občas přispěje, ale jeden gól toho moc neřeší a přece to nebude tahat bottom6. Oni ty góly dávat můžou, hvězdy je dávat musí, to se nedá nic dělat. Potom to dopadá takhle - nehrajem sice špatně, ale ty góly prostě chybí.
Chjo... třetí prohra v řadě. Stammer 8 střel a přesto dal 1 gol v 11 zápasech :-( Pět zápasů po sobě sme nedali víc jak tři branky. Ten útok je hodně zlej :thumbsdown: Caps tedy opravdu nakonec divizi vyhrajou, i když sme měli ještě před pár týdny velmi slušnej náskok :cry: Je to škoda, zrovna když se Vinny bodově probudil.
No ještě nějaké zápasy zbývají, v těch je třeba se hlavně doléčit a vyladit nějak formu do PO. Před sezonou jsem psal, že bych byl spokojený, kdybysme přešli přes první kolo PO, všecko ostatní by bylo navíc a vidím to pořád stejně. Vyhraná divize nám může v tomhle jenom pomoct. PO jsme nehráli dlouho, někteří důležití hráči ještě nikdy (Stamkos, Hedman, ...), takže narazit hned na začátku na někoho silného by nebylo moc ok.
Je to velká škoda. Caps vyhrajou divizi už snad počtvrtý v řadě... a my jim to letos doslova předali. Je výraznej rozdíl hrát první kolo v Play-Off s jedním týmem ze trojice: Canadiens/Hurricanes/Rangers. A nebo s Penguins, který nakonec opravdu vyfasujem. Pens nás letos vždy dobře přehráli a v posledních pár letech v PO došli vždycky poměrně daleko. Bohužel, ale první kolo s Tučnákama nevidim vubec ale vubec růžově :-(
PainKiller píše: Bohužel, ale první kolo s Tučnákama nevidim vubec ale vubec růžově :-(
Bez Cindyho a Malkina jsou hratelní.
PainKiller píše:Je to velká škoda. Caps vyhrajou divizi už snad počtvrtý v řadě... a my jim to letos doslova předali. Je výraznej rozdíl hrát první kolo v Play-Off s jedním týmem ze trojice: Canadiens/Hurricanes/Rangers. A nebo s Penguins, který nakonec opravdu vyfasujem. Pens nás letos vždy dobře přehráli a v posledních pár letech v PO došli vždycky poměrně daleko. Bohužel, ale první kolo s Tučnákama nevidim vubec ale vubec růžově :-(
Já bych nepropadal panice, možná to bude ještě výhra jít na Pens.

1. Hurricanes jsou hrozně nevyzpytatelnej tým a PO už nejednou překvapili. Canadiens loni udělali taky pěknej průvan - a to mají letos asi ještě lepšího gólmana. S Rangers by to asi šlo, ale kdo říká, že byste na ně narazili.

2. Pittsburgh bez Crosbyho a Malkina, pokud se teda nevrátí, se dá porazit. A jelikož Neal a Kovaljov se docela trápí, tak kromě Staala nemaj žádnýho pořádnýho útočníka. Obranu mají skvělou, ale podle mě nemůžou ubránit všechny vaše útočný esa. Co se týče brankářů, tak to je asi problematický, tam se asi dědula Roloson (pokud se nezblázní jako tenkrát u Oilers) a cedník Smith, dvojici Fleury-Johnson nemůžou pořádně rovnat.

3. Myslím si, že krize v týhle části sezóny vás nakonec posílí, protože v absolutním závěru základní části budete vyhrávat, a to se vám přenese do play off. :good:
Třeba Rangers bych vůbec nechtěl - všecky zápasy co jsme s nima hráli byly těsně a vždycky to byl boj. Mají dobrého trenéra, špičkového brankáře....fakt radši Pens bez #87+#71 než Rangers.
Ale jo, s Carolinou máš pravdu. Tam člověk nikdy neví, jak zahraje :D Ona je hlavně otázka, jestli Crosby letos ještě nastoupí. Pokavad bysme dostali Penguins v prvnim kole bez Crosbyho, určitě by sme šanci měli. No, uvidíme jak se to vyvine. Každopádně rád bych, abysme vyhráli divizi a Stammer získal Mauriceho a Art Rosse :D
Zatraceny pesimisti! Prohrajeme tri zapasy z toho dva tesne a po divnejch nahodnejch odrazech a uz slysim ze nevyhrajem divizi. Jooo NHL je boj, pokud nekdo cekal ze nam to CAPS zadarmo nechaj tak byl na omlylu. Ale to ze jsme 3x nevyhrali prece neznamena ze nevyhrajem priste. Nevim kdo z vas ten zapas videl a z koho jako obvykle mluvej jen statistiky ale Bolts hrali vyborne ... jen Price holt adekvatne vyborne chytal. Uprimne receno to je lepsi stav nez abychom hrali pred PO mizerne ale sbirali body zadarmo.

Takze neveste hlavu a hura zitra na Oveckina !
Já třeba nenarážel jen na včerejší zápas, ale celkově posledních pět zápasů je ofenzivně uplně bídnejch. Na branku sice střílíme, ale vubec nám to tam nepadá. Před těma třema prohrama sme měli ještě dvě hodně těsný výhry.
Na tréninku dnes společně trénovali Teddy-Stammer-Marty a Bergie-Vinny-Gagne. Zvláště Stammer je ted slušně mimo a ty jeho goly nám prostě chybí. Na to, že měl ještě před pár tejdny zaděláno skoro na 60 branek, momentálně dal jednoho gola v 11 zápasech. Čim dřív se rozjede, tim dřív začnem vyhrávat.

EDIT: Tak ještě jinak. Dominic Moore by měl hrát křídlo v první lajně s Martym a Stammerem. Purcell naopak hrát s Ritolou a B. Jonesem :eek2:
PainKiller píše:Já třeba nenarážel jen na včerejší zápas, ale celkově posledních pět zápasů je ofenzivně uplně bídnejch. Na branku sice střílíme, ale vubec nám to tam nepadá. Před těma třema prohrama sme měli ještě dvě hodně těsný výhry.
Na tréninku dnes společně trénovali Teddy-Stammer-Marty a Bergie-Vinny-Gagne. Zvláště Stammer je ted slušně mimo a ty jeho goly nám prostě chybí. Na to, že měl ještě před pár tejdny zaděláno skoro na 60 branek, momentálně dal jednoho gola v 11 zápasech. Čim dřív se rozjede, tim dřív začnem vyhrávat.
Je to škoda, že se Steven najednou tak zasekl. Je to s Crosbym, kterej se za 2 poslední sezóny hodně rozstřílel, asi jedinej hráč, co na těch 60 a víc branek má. U Ovečkina nevim, tam to vypadá, že si ho soupeři přečetli a on sám solí míň než dřív. Stamkos je prostě typickej zabiják, one-timery asi nejlepší v lize a skvělej výběr místa. Připomíná mi Bretta Hulla, a to nejen barvou vlasů :wink:
Tím one-timerem na PP už nedal gól ani nepamatuju. Dřív to z tama dával každý druhý zápas, poslední dobou (sice nevím jestli tak 2 měsíce nazvat jako poslední dobu, ale budiž) dal víc gólů Vinny z druhé strany (a to nepočítám případné dorážky jeho střel). Ta PP je nic moc no, ono těm ostatním týmům to docela brzo dojde, že si stačí pohlídat tu přihrávku na Stamkose a hned je to relativně v pohodě. Přitom máme na druhé straně Vinnyho, který má tak trochu víc prostoru, na modré teoreticky Bergerona a stejně je to slabé. Na tom to bude chtít hodně zapracovat, PP (a i PK když na to přijde) jsou v PO hodně důležité.
Dnes jsme oficiálně podepsali tříletou nováčkovskou smlouvu s nedraftovaným mladíkem Tylerem Johnsonem, kterého tu před pár dny zmiňoval kisin :) Ještě v letošní sezoně by se mohl připojit k Norfolku.

Dnes proti Capitals budeme hrát o čelo divize. Snad vyhrajeme. Rolie bude opět chytat. Boucher zároveň trošku zamíchal lajnama, nastoupit bysme měli v tomto složení.

Stamkos - Moore - St. Louis
Gagne - Lecavalier - Bergenheim
Ritola - B. Jones - Purcell
Hall - Thompson - Tyrell
Bruce Boudreau: "We don't like the way the Lightning dive every two seconds and they lead the league in power play attempts because they've got guys like Downie who if I was a referee I would never make a call on him ever because he dives every two seconds," Boudreau continued. "Stamkos is a diving machine, he dives every two seconds. You start to get a hatred on for guys like that."

Primitivni individuum jmenem Bruce Boudreau se opet projevilo... Jasne, Tampa hraje nejvic presilovek v NHL, me se taky nezdaji nektere verdikty v prospech Bolts a spousta presilovek 5 na 3 pro TBL, ale ze breci zrovna trener tymu, ktery ma ve svem stredu simulantske preborniky v Ovechkinovi, Sjominovi, Chimerovi, tak to mi tedy rozum nebere. Nesnasim tu neferovou classless bandu z D.C. :thumbsdown:

Dnes se na klicovy souboj o Southeast podivam... WSH z duse nesnasim, ale z ciste pragmatickeho hlediska doufam v jejich vyhru (nechci je v playoffs za soupere, narozdil od Tampy).
tak před chvílí Semin srovnal na 1:1 a bude se prodlužovat :-( . A to jsem zrovna začínal uvažovat, že by Roloson mohl zase vychytat čisté konto proti Caps. Nicméně vše mohlo být jinak, kdyby rozhodčí Vinnymu uznali podle mě regulérní gol :-(

Edit: Tak nás čekají nájezdy a můžem být rádi, protože nás Caps v prodloužení celkem zatlačili a rozhodně měli lepší šance ke skorování.

Edit2: Caps nájezdy vyhráli. Nevím co Vinny při tom svém nájezdu vymýšlel :-( Škoda te prohry, zvlášť když jsme vítězství byli dneska tak blízko
1-2 branky nám na vítězství prostě nestačí... to by si kluci po těch 6 zápasech mohli uvědomit. Stammer trefil opět tyčku. Ten kluk letos asi už gol nedá. Nechápu, co s tim útokem je. Střílíme, ale i tak sme v šesti zápasech nedokázali dát víc jak dvě branky :hroza: Jinak většinou když vedem na začátku třetí třetiny o jeden gol, tak prohrajem. Proto sem šel po druhý třetině spát - výsledek mi byl předem jasný. Gagneho bych přesunul do čtvrtý lajny, včera tam spálil snad dvě tutovky... Momentálně jde vidět, jak je útok na Stamkosovi závislej. Přestal dávat goly a začínáme prohrávat, navíc vždycky o ten JEDEN GOL. Martyho bych od Stamkose přesunul k Vinnymu a udělal dvě nový lajny. Alespon na nějakou dobu.

St. Louis - Lecavalier - Bergenheim
Gagne - Stamkos - Purcell

Vítězství v divizi ztraceno. Caps vedou o dva body a pokavad budem střílet 1 branku za zápas dál, tak se to ani nezmění. Máme 4 prohry v řadě, Caps 5 výher v řadě. Jinak to ani dopadnou nemohlo. Do Play-Off sme si to tedy nakonec pěkně zavařili, nakonec můžem vyfasovat někoho z trojice Bruins/Caps/Pens :?
No, když Gagne není schopný (stejně jako velkou většinu sezony) trefit 2x pomalu prázdnou bránu a dát tak na 2-0, tak bohužel....třeba prohra s Bostonem byla vyloženě velká smůla, ale neproměňování vyložených šancí smůla není.
Ale zas nevím jak s tím neuznaným Vinny gólem, neviděl jsem, takže těžko říct, ale většinou čtu, že nás rozhodčí poškodili, to by bylo 2-0 ve třetí třetině a měli bysme mnohem větší šanci vyhrát....tak díky no, další bod jde na pruhované triko.
Ty čísla už jsou hodně blbé, za 6 zápasů dát usoplených 9 branek, to je vizitka průměrného fotbalového můžstva. A to ještě jsem se schválně díval, při hře 5 na 5 jsme těch branek dali jenom 5, 4 byly při PP. Tak to je vážně mizerné, 6 zápasů a 5 gólů ze hry při vyrovnaném počtu hráčů na ledě....že se ten rapidní pokles formy ale teďka hodí že?
Snad toho aspoň SFY využije a ušetří na Stamkosově smlouvě nějaký ten milión.
No tak jsem se celkem tesil na ten zapas, po stupidnich komentech Boohoodreaua jsem ocekaval ze to bude mit grady...
Bohuzel to byla nehorazna nuda a tak jsem u toho tragicky usnul s hlavou na klavesnici v cca. 45.minute.

I kdyz se cely zapas temer nic nedelo, prislo mi ze Tampa hru s prehledem kontroluje a ze si vitezstvi pohlida. WSH za tu dobu co jsem na ten zapas koukal nemeli vazne ani jednu jedinou golovou sanci! Zato Tampa mela 3-4 velke moznosti odskocit na 2-0 a bylo by hotovo.

To co nedal Gagne je az neuveritelne, vyznamenal se i Holtby, ale stejne z takove pozice musi Simon zakoncovat mnohem durazneji a pak by nebylo co resit. Stamkos tam mel tyc, ale jinak nehral nic extra.

A tohle bylo letos vazne poslednikrat co jsem zapnul zapas Capitals, nehorazne nudny hokej produkuji, ale oni si uz divizni titul nenechaji vzit a snad se jim tedy Penguins vyhnou :yes: Tim padem Tampa nejspis bude mit uz v 1.kole playoffs co delat...

P.S: Ohlund je nehorazne pomaly :giggle:
Gagne nebo Tanguay, v čem je rozdíl? V ničem, ani jednoho bych v dresu Tampy už vidět nechtěl...
Gagne je lepší pouze v tom, že se do těch šancí aspoň dostane a má nějaké střely na tu bránu. Že z toho skoro nic nedá, to už je druhá věc no.....jako jestli nepředvede nějaké über-epic výkony v PO, tak ho SFY nepodepíše, to strach nemám. A proč taky že, ofenzivní přínos minimální, -20 nebo kolik má a uvolněných 5M je hodně.
Atlantik píše:Primitivni individuum jmenem Bruce Boudreau se opet projevilo... Jasne, Tampa hraje nejvic presilovek v NHL, me se taky nezdaji nektere verdikty v prospech Bolts a spousta presilovek 5 na 3 pro TBL, ale ze breci zrovna trener tymu, ktery ma ve svem stredu simulantske preborniky v Ovechkinovi, Sjominovi, Chimerovi, tak to mi tedy rozum nebere
hlavne ovechkin je typ simulantskeho prebornika :giggle:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS