Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BUFFALO SABRES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Pegula is a jedi, they all say no but once they talk to Pegula

Ehrhoff: "I just cant see myself in Buffalo"
Pegula: "You can see yourself in Buffalo"
Ehrhoff: "I can see myself in Buffalo for $6.5 million over 10 years"
Pegula: "$4 million"
Ehrhoff: "$4 million"
:giggle:
Ale teď vážně. Ehrhoffa jsem do týmu chtěl, ale ne za nějakých 5.5-6, jak se spekulovalo. Cap hit tak má 4 :?: :ja_neviem: To je pro mě v pořádku :yes: Ale teda tenhle po*eb NHL je solidní :giggle: Pokud to schytali za něco podobného Devils, tak my bychom měli taky. Ale je to po těch letech hezké demonstrování síly, to zase ano. Zbývá nám 7, Kotase čeká buyout, bude 10, podepíše určitě Cody, Tomovi "couldn't connect" Connollymu nabídneme nějaké 3 :ja_neviem: , ale určitě to bude méně, kdyžtak budeme hledat jinde. Sekeru asi čeká podpis za nějakých 1.2-1.5 a výměna. Morrisonn výměna nebo buyout. Podepíše se Grags. Poté půjdeme po Richardsovi a očekávejte ještě šílenější "cap hit move". Podepíšeme Webera. Enroth podpis nebo součást nějaké prapodivné výměny s Avs za Stastnyho :ja_neviem: Každopádně bychom měli 1 (2) brankáře, 6 obránců a asi 12 útočníků. Co mi to jen připomíná :hmm:
Vanek - Roy - Stafford
Leino - Ennis - Pominville
Gerbe - Gaustad - Boyes
Hecht - McCormick - Kotalík

Myers - Ehrhoff
Regehr - Leopold
Sekera - Gragnani

Miller
Enroth

Bojim, bojim :panika: Ale chce to trade...minimálně Kotalík a Hecht jsou v týmu navíc :yes:
a kotleta ti tam nchýba? a trejd mui prísť, majú voľno okolo mega a nepodpísaní sú sekera a weber, čiže je len päť bekov pod zmluvou
Ehrhoffa smlouva je podle reguli CBA, zadnej trest neprijde, to leda ze by takhle podepsali Devils. :sarcasm: Jinak Buffalo na papire vypada hodne slusne a ted me sere jeste vic, ze jsem si nechal utect listky do Berlina. Ale vypadat slusne na papire jeste neznamena uspech, muzete se nas po lonske sezone zeptat :D na druhou stranu Ruff na lavicce je jinej kalibr a Buff podle me nebude pristi rok bojovat o postup do PO do poslednich dnu
Pokud jsem dobre koukal Leino je vas.Pristi rok budete silni a budu vam fandit v ramci mezi.
kdo umi ten umi a ked sa da takymto spôsobom ojebabrat preco nie...to je problem NHL, nie GM....BUF respect co sa tyka posilnenia kadra :respect:
Pekne Šable, vyzerá to na pekné posilnenie, 3 kvalitné útoky :thumbsup:
cepi píše:kdo umi ten umi a ked sa da takymto spôsobom ojebabrat preco nie...to je problem NHL, nie GM....BUF respect co sa tyka posilnenia kadra :respect:
Hovoril si toto aj v prípade Devils? :ja_neviem: :giggle:
Ak toto Buffalu prejde, tak by mala Devils vratit pokutu a venovat draft pick v buducom drafte.
No Buf začíná vypadat dost dobře a to ještě neřekli poslední slovo...
neis píše:No Buf začíná vypadat dost dobře a to ještě neřekli poslední slovo...
Ako to myslíš? Ak sa nemýlim, tak s tým stropom po podpise Leina už sú na čele NHL a nič kľúčové by už meniť nemali. :ja_neviem: Myslíš to snáď do budúcej sezóny, alebo ako?
Buffalo obdobně jako Jacketas zatím pozitivní změny. Odešel sice Connolly, ale nahradí ho Leino, který by měl být IMO na stejný úrovni jako Tim. Do obrany jse získali Regehra a Ehrhoffa (i když ta smlouva :grc: ). Obranu máte dobrou, útok téměř identický. Směrem dopředu by se to ale mělo projevit, v pozitivním slova smyslu :)
Na Leina jsem zvědavý, jelikož se myslím, že je to něco podobného jako v Tampě Stamkos St.Louis ;) Uvidíme co bude bez Briera a Hartyho...
Mike Weber resigns 2 years worth 1.9M total and still RFA after the contract expires :frajer2:
Tak ještě Gragse, kde to vázne :hmm:
The Rev píše:Mike Weber resigns 2 years worth 1.9M total and still RFA after the contract expires :frajer2:
Tak ještě Gragse, kde to vázne :hmm:
Marc Andre Grags musí byť podpísaný, veď v play-off hral parádne :yes: Verím, že sa dohodnú na nejakej rozumnej zmluve, pre Šable by to bola strata.

:rofl: :rofl: Dobre Tyler, tak na ne treba gorily oranžové. Dostal čo si pýtal. :hehe:
$2.75M per for 4 years for Sekera
$550k per for 2 years for Ellis. First year 2-way, second year 1-way.
Bude Sekera trejdnutý, nebude trejdnutý.. :hmm:
uff, ved buffalu po podpisoch brankarskej dvojky a gragnaniho nebude stacit ani poslat kotalika na farmu, stale budu nad stropom :hmm:
na odchode by som videl asi morrisonna, sedmicka ehrhoff-regehr-sekera-myers-leopold-gragnani-weber by im mohla stacit... nejake poleno na farme urcite najdu co zavolaju v pripade zranenia :hmm:
z drahsich utocnikov by som (okrem samozrejmeho kotalika) na odstrel videl asi boyesa, 4 mil pre hraca co sa s najvacsou pravdepodobnostou nezmesti do top 6 su dost luxus - najma v situacii v akej su sabres
The #Sabres have signed goaltender Jhonas Enroth to a multi-year deal. More details to follow later on Sabres.com later today.
:clap: zbývá už jen Gragnani
Edit nr. 1: Je to na dva roky. Teď ještě za kolik..
Edit nr. 2:
Looks like 2 years, 1.35 million.
petrik píše:uff, ved buffalu po podpisoch brankarskej dvojky a gragnaniho nebude stacit ani poslat kotalika na farmu, stale budu nad stropom :hmm:
na odchode by som videl asi morrisonna, sedmicka ehrhoff-regehr-sekera-myers-leopold-gragnani-weber by im mohla stacit... nejake poleno na farme urcite najdu co zavolaju v pripade zranenia :hmm:
z drahsich utocnikov by som (okrem samozrejmeho kotalika) na odstrel videl asi boyesa, 4 mil pre hraca co sa s najvacsou pravdepodobnostou nezmesti do top 6 su dost luxus - najma v situacii v akej su sabres
taky jsem na to myslel. Za predpokladu, ze Buffalo bude ochotno utopit 3 mega na farme v Kotalikovi, tak to opravdu vypada na Boyese jako kandidata na vymenu. Otazka jestli o nej bude zajem. My byli loni v podobne situaci a jeji nevyreseni, nas stalo podle me sezonu bez PO
Terry, všetci dobre vieme, že si bohatý, že máš peniažky, no nebolo by od veci trošku šetriť :wink2: 4,25 a 3,25 milióna pre Sekyho mi príde ako obrovské preplatenie. Aby nemalo Buffalo neskôr problémy.
Gragnani sa môže tešiť, zrejme ani pri ňom Terry šetriť nebude. A potom vymení Boyesa a Kotalíka a Morrisona pošle cez waiwer na farmu :)
Tož pár novinek..
Kevyn Adams nový Asst. Coach, samozřejmě bývalý hráč a trenér, který umí velice dobře pracovat s mladými hráči (Gerbe je prý jeho práce :frajer2: ).
"Michael Peca new General Manager of Buffalo Junior Sabres"
Uvidíme, jak mu to půjde :hmm: K Pecovi bych samozřejmě mohl napsat hodně věcí, ale jako k hráčovi, ne k GM :ja_neviem:
But this never gets old :giggle:
What is the correct pronunciation of Peca?
Like dude from Boston would pronounce Pecker.
:giggle:
Posielam staršie Inside Hockey HNIC, každému do príslušného topicu.

Gragnani podepsán, ale jak čekám, tak čekám, cap hit zatím nezveřejněn. Sice na rok, ale two way deal :hmm:
The Rev píše:Gragnani podepsán, ale jak čekám, tak čekám, cap hit zatím nezveřejněn. Sice na rok, ale two way deal :hmm:
To nevadí, aspoň bude mať Grags väčšiu motiváciu, aby si o rok vybojoval jednocestnú zmluvu :wink2:
1297 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS