Som rád, že si uvedomuješ, čo si napísal a dúfam, že nám to už neunikne. No Dallas keď zabiere, tak do Play Off kľudne ešte skočiť môže. Naša divízia je najsilnejšie v celej NHL. Tento rok. Ešte je všetko možné.ENGLAND-PHILLY píše:Je mi z toho smutno, říkám to velmi, opravdu velmi nerad, ale vypadá to že jsem se mylil a Pho do PO půjde, přesněji řečeno byl by zázrak kdyby o něj letos ještě přišli. Smutno mi není z toho že jsem se mylil, ale z toho, že to znamená že tam bude chybět min. 1 tým který bych tam moc chtěl vidět (LA to totiž již také s velkou pravděpodobností nepustí, Nas se ještě uvidí) !!!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ARIZONA COYOTES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No o Dallas mi ani tak nejde, ten na PO ani nemá, to co tam provádí některá individua ve vedení ale také v řadách samotných hráčů je k pláči - mě jde o Any a Flames, ale to by tam zase nebyl Det (což si zkrátka nedovedu představit, i když je nemusím tak to je prostě klasika), jistě tam bude chtít zůstat Nas atd. Ale zkrátka jestli Pho unikne PO i letos, tak se tam již nedostanete nikdy !!!!
O tom by sa dalo polemizovať, no je pravda, že tento rok je to takmer už nemožné, pretože máme fakt dokonalý káder, ktorý tvoria veľmi vyrovnaní hráči, žiadne hviezdy a individuá a to je dobré pre kolektívnu hru a morálku tímu. Nemáme tu žiadne väčšie hviezdy, všetci hrajú dosť podobne a to sa odráža aj na skvelých výsledkoch. Mňa by šlak trafil, kebyže prídeme o PO.ENGLAND-PHILLY píše:No o Dallas mi ani tak nejde, ten na PO ani nemá, to co tam provádí některá individua ve vedení ale také v řadách samotných hráčů je k pláči - mě jde o Any a Flames, ale to by tam zase nebyl Det (což si zkrátka nedovedu představit, i když je nemusím tak to je prostě klasika), jistě tam bude chtít zůstat Nas atd. Ale zkrátka jestli Pho unikne PO i letos, tak se tam již nedostanete nikdy !!!!
Mno Ponikarovski o tom se mluví docela dost.... bohužel já toho hráče moc neznam, Toronto je jeden z posledních týmu, který sleduju takže nemůžu říct jestli by byl přínosem nebo ne.....
Mno to že chce Maloney získat Corva neni nic divnýho.... Potřebujem zlepšit přesilovku a jestli se nepletu Corvo je ofenzivní bek..... ale i tak se mi jeho příchod nejeví jak moc pravděpodobnej ale nechme se překvapit... výhodnost trejdu by záležela na tom, za jakou by to bylo cenu.....
Co se zápasu s Chicagem týče tak jsem koukal až od druhý třetiny a ještě ve značně podnapilim stavu... takže jsem z toho hokeje moc neměl..... mno ale důležitý dva body jsem viděl
)) ....
btw. furt bych nedělal žádný ukvapený závěry.... týmu letos věřim... je lepší jak minulej rok.... takže by se snad stejný scénář opakovat neměl... navíc máme podle mě i lehčí los než minlej rok..... ale už se to jednou stalo, takže se to klidně může stát znova.... 19 zápasů je dost dlouhá doba, aby sme stačili z tý osmičky vypadnout.... chce to jít od zápasu k zápasu a teď hlavně zvládnout těch 6 zápasů před OH alespoň se 4 - 6 bodama...... a pak se uvidí jak na tom Phoenix ve skutečnosti je.....
btw. Aucoin hodně zkušeně....
ale myslim, že víc gólů už z nájezdu nedá, protože už ho golmani přečtou a tu lapačku si pohlídaj....... mno vyhrál nám už 2 extra bod..... :wawe:
Mno to že chce Maloney získat Corva neni nic divnýho.... Potřebujem zlepšit přesilovku a jestli se nepletu Corvo je ofenzivní bek..... ale i tak se mi jeho příchod nejeví jak moc pravděpodobnej ale nechme se překvapit... výhodnost trejdu by záležela na tom, za jakou by to bylo cenu.....
Co se zápasu s Chicagem týče tak jsem koukal až od druhý třetiny a ještě ve značně podnapilim stavu... takže jsem z toho hokeje moc neměl..... mno ale důležitý dva body jsem viděl
btw. furt bych nedělal žádný ukvapený závěry.... týmu letos věřim... je lepší jak minulej rok.... takže by se snad stejný scénář opakovat neměl... navíc máme podle mě i lehčí los než minlej rok..... ale už se to jednou stalo, takže se to klidně může stát znova.... 19 zápasů je dost dlouhá doba, aby sme stačili z tý osmičky vypadnout.... chce to jít od zápasu k zápasu a teď hlavně zvládnout těch 6 zápasů před OH alespoň se 4 - 6 bodama...... a pak se uvidí jak na tom Phoenix ve skutečnosti je.....
btw. Aucoin hodně zkušeně....
Mno tak trip jsme zakončili prohrou nad Dallasem 0:4.... počítal jsem s tim, že dneska body neurvem.... Dave Vest označil jako klíčový moment to, že Bryzgalov byl narozdíl od svých spoluhráčů odpočatej a tak měl předvést some big saves... hlavně na ten první gól prý..... zápas jsem bohužel neviděl.....
Mno nevadí, ze 4 venkovních zápasů 6 bodů je nádherných..... čeká nás poslední porce 4 zápasů před OH.... teď máme Edmonton (doma) a Minnesotu (venku) a jdeme do finálního dvojzápasu Colorado a zase Hvězdičky....
4 body by byly pěkný...
Mno nevadí, ze 4 venkovních zápasů 6 bodů je nádherných..... čeká nás poslední porce 4 zápasů před OH.... teď máme Edmonton (doma) a Minnesotu (venku) a jdeme do finálního dvojzápasu Colorado a zase Hvězdičky....
4 body by byly pěkný...
Heh, dnes si Yotes z chuti zastrielali
, Lombardi 2 plus 3, prvá hviezda zápasu, škoda, že Bryz si ten shutout neudržal, no dôležité sú 2 body a tie máme.
EDIT:
No pozrel som aj highlight a moje pocity sú neskutočne super. Obrana tzn. Jovo a Vandermeer dnes šupli dva góliky, klasika, Doan dnes sypal fakt ukážkové passy, hlavne pri tom Lombardiho prvom góle, kedy si aj Lombardi bravúrne položili gólmana. Nechápem, ako mohol Vrbata prekorčulovať toho obrancu, keď mal ten obranca k dobru meter aj pol, tiež chuťový gól. Parádička. Lang backhand, znovu fajnovo. A Lombardi ten druhý gól tiež neskutočne trafil. Doan zas dva body, ide mu karta. Škoda, že Bryz neskončil zápas s ďalším shutoutom, ale aj to patrí k hokeju.
K tomu súboju Pruchu s Comriem. Škoda, že sa neudržal, taká istá bitka, ako včera, alebo predvčerom uskutočnil Wheeler. Zasadil mu dve rany a potom spadol. No pekne sa doňho pustil, to sa mi páčilo.
Edmonton má v tom útoku aj celkom technicky zdatných hráčov, no nešlo im dávať góly. Ilja im pochytal čo sa dalo.
A ešte. Boedker nehral? Alebo kto vypadol a išiel za neho Perrault?
EDIT:
No pozrel som aj highlight a moje pocity sú neskutočne super. Obrana tzn. Jovo a Vandermeer dnes šupli dva góliky, klasika, Doan dnes sypal fakt ukážkové passy, hlavne pri tom Lombardiho prvom góle, kedy si aj Lombardi bravúrne položili gólmana. Nechápem, ako mohol Vrbata prekorčulovať toho obrancu, keď mal ten obranca k dobru meter aj pol, tiež chuťový gól. Parádička. Lang backhand, znovu fajnovo. A Lombardi ten druhý gól tiež neskutočne trafil. Doan zas dva body, ide mu karta. Škoda, že Bryz neskončil zápas s ďalším shutoutom, ale aj to patrí k hokeju.
K tomu súboju Pruchu s Comriem. Škoda, že sa neudržal, taká istá bitka, ako včera, alebo predvčerom uskutočnil Wheeler. Zasadil mu dve rany a potom spadol. No pekne sa doňho pustil, to sa mi páčilo.
Edmonton má v tom útoku aj celkom technicky zdatných hráčov, no nešlo im dávať góly. Ilja im pochytal čo sa dalo.
A ešte. Boedker nehral? Alebo kto vypadol a išiel za neho Perrault?
No zápas to byl supr.... 6:1 to je ráj pro oči
)) ....
Edmonton nepodržel Deslouires.... Nedá se říct, že by za góly vyloženě mohl, ale lepší golman by prostě aspoň půlku chytil....
Nutno však dodat, že obrana ho nechala hodně na holičkách.... Doanova přihrávka to bylo supr.....
jj... do první se posunul Lang k Lombardimu a Doanovi a ve třetí hrál Mueller, Perrault a Pyatt.... bohužel z týhle řady se mi líbil jenom Pyatt..... Mueller a Perrault.. tragédie .... to byla jediná řada, při které nás téměř vždycky Edmonton zamknul v naší třetině :/ ..... Perraultovi bych to nedával za vinu, hrál zápas NHL po hodně dlouhé době (dostal se i k jedný střele
)) sice hodně jedovatý, ale aspoň si něco vytvořil)..... ale Mueller opět a opět zklamání ..... čim dál víc pochybuju, že se z něj někdy stane TOP 6 forward... pokud by přišla dobrá nabídka, určitě bych se trejdu nebál..... zase ho ale nesmíme pustit skoro zadarmo
to by byl hřích.....
Ostatní řady ale hrály supr..... což se nakonec projevilo i na skóre.....
btw. když se nám tu rozběhlo to přestupové období..... pokud bude Mueller vyměněn... tak bude Phoenix hledat jednoho hráče do současné sestavy nebo jednoho prospekta.... Takže žádné Kovalchuky čekat nemůžem, ale zase naopak ani žádné draft picky.....
Mno nejbližší dny ukážou
btw. návštěva opět ušla..... něco kolem 13 500 diváků....
Edmonton nepodržel Deslouires.... Nedá se říct, že by za góly vyloženě mohl, ale lepší golman by prostě aspoň půlku chytil....
Nutno však dodat, že obrana ho nechala hodně na holičkách.... Doanova přihrávka to bylo supr.....
jj... do první se posunul Lang k Lombardimu a Doanovi a ve třetí hrál Mueller, Perrault a Pyatt.... bohužel z týhle řady se mi líbil jenom Pyatt..... Mueller a Perrault.. tragédie .... to byla jediná řada, při které nás téměř vždycky Edmonton zamknul v naší třetině :/ ..... Perraultovi bych to nedával za vinu, hrál zápas NHL po hodně dlouhé době (dostal se i k jedný střele
Ostatní řady ale hrály supr..... což se nakonec projevilo i na skóre.....
btw. když se nám tu rozběhlo to přestupové období..... pokud bude Mueller vyměněn... tak bude Phoenix hledat jednoho hráče do současné sestavy nebo jednoho prospekta.... Takže žádné Kovalchuky čekat nemůžem, ale zase naopak ani žádné draft picky.....
Mno nejbližší dny ukážou
btw. návštěva opět ušla..... něco kolem 13 500 diváků....
Jop, návštevu som si všimol aj ja. Ako som spomínal predtým, blíži sa trade deadline a je vidno, že Toronto má záujem o Muellera. My máme zas záujem o Ponikarovskijho. Z toho vyplýva, že by som uskutočnil výmenu asi takto:
Ponikarovskij
PHX
Mueller, (Lepisto alebo Erikkson), alebo po prípade skôr výber v drafte
TOR
To by sa nám oplatilo, pretože ak by sme získali Corva, Jackmana, alebo Souraya, tak by strata Lepista, či Erikksona nebola citeľná. O týchto bekov máme tiež záujem!
Ponikarovskij
Mueller, (Lepisto alebo Erikkson), alebo po prípade skôr výber v drafte
To by sa nám oplatilo, pretože ak by sme získali Corva, Jackmana, alebo Souraya, tak by strata Lepista, či Erikksona nebola citeľná. O týchto bekov máme tiež záujem!
btw. ještě pár poznatků z posledních zápasů:
Co se týče výměn, tak těžko říct, co je v hlavě Dona Maloneyho.... ale dam sem svojí analýzu:
Mno, Don Maloney už převedl, že tým posiluje tak, aby v týmu vznikla určitá chemie.... proto pokud se bude jednat o posílení obrany, bude to zlepšení jednotlivých obraných párů.... Na páru Jovo - Zetko neni co měnit.. dále je tu Keith Yandle, jeho místo bude nejspíš už jistě ve 2. lajně..... ideální parťák mi pro něj ale v naší sestavě chybí.... z tebou zpomenutých by potom byl asi ideální volba Jackman...
Jackman - spíše defenzivní bek, nejspíš tedy k Yandlovi.... Určitě by mu někdo takovej bodl.... cena za něj by asi nebyla nejmenčí, i přesto bych ho tu uvítal..... spolu by mohli vytvořit solidní 2. obranou.... ideální by bylo nedát víc než 2st round + prospekt.... těžko říct, jestli by se ho St.Louis zbavili tak levně.... co tušim tak teď poslední dobou hraje první obranou s Polákem.... nebo se pletu? ... každopádně o moc víc bych za něj nenabízel.... Tim bysme měli TOP 4 beky a zbytek už by se poskládal z ostatních (Lepisto, Aucoin, Vandermeer, Sauer či někdo jiný z farmy.... letos určitě Aucoin - Vandermeer)
či pokud by chtěl Maloney vylepšit přesilovku.... určitě by taky nebylo na škodu:
Corvo či Souray oba ofenzivní beci jestli se nepletu..... vylepšit naší ofenzivní část neni nikdy na škodu.... oba beci by přišli nejspíš do třetí řady, K nim už by se spoluhráč vždycky našel... jako už zpomenutý (Aucoin, Vandermeer, Sauer, Lepisto).... jejich cena by nemusela bejt velká... = buď 2nd round pick, 3rd round + hráč spíše pro farmu ... 1st by byl asi moc.... i když máme 2....
Mno Maloney se nechal slyšet že chce přivést někoho do obrany, dle mého názoru, to ale bude jenom jeden hráč.... a podle mě spíš jeden z dvojce spíše ofenzivních beků.... Mimo to nám i vyplívá, že když někdo přijde, jako součást protihodnoty klidně může být jeden z beků Vandermeer, Auocin, Lepisto....
Co se útoku týče.... je jasné co nám chybí.... scorer, tady bych se nebál použít Muellera a 1st round, pokud by přišel opravdu hráč, který by splnil naše požadavky a stal se obávaným střelcem 20+.... jiné posílení do útoku nejspíš nepřijde....
- Yandle s Lepistem dostávají v situacích 5:5 stále více prostoru.... dovolim si tvrdit, že jsou to právě oni dva, co by se dali počítat jako naše 2. obraná řada.... i když ten ice - time s Aucoinem a Vandermeerem je hodně podobnej....
- Poslední 3 domácí zápasy navštívilo 12 700, 16 600 a 13 500 diváků
- Bissonette mě nepřstává překvapovat.... ten kluk na to že je bitkař, hraje supr
- Blíží se nám OH a my máme famózní formu.... z 8 zápasů 7 výher.... kua to je bilance.... chce to jí co nejvíc natáhnout i přes poslední tři zápasy a pak nás čeká chřest ohněm... last 19....
Co se týče výměn, tak těžko říct, co je v hlavě Dona Maloneyho.... ale dam sem svojí analýzu:
Mno, Don Maloney už převedl, že tým posiluje tak, aby v týmu vznikla určitá chemie.... proto pokud se bude jednat o posílení obrany, bude to zlepšení jednotlivých obraných párů.... Na páru Jovo - Zetko neni co měnit.. dále je tu Keith Yandle, jeho místo bude nejspíš už jistě ve 2. lajně..... ideální parťák mi pro něj ale v naší sestavě chybí.... z tebou zpomenutých by potom byl asi ideální volba Jackman...
Jackman - spíše defenzivní bek, nejspíš tedy k Yandlovi.... Určitě by mu někdo takovej bodl.... cena za něj by asi nebyla nejmenčí, i přesto bych ho tu uvítal..... spolu by mohli vytvořit solidní 2. obranou.... ideální by bylo nedát víc než 2st round + prospekt.... těžko říct, jestli by se ho St.Louis zbavili tak levně.... co tušim tak teď poslední dobou hraje první obranou s Polákem.... nebo se pletu? ... každopádně o moc víc bych za něj nenabízel.... Tim bysme měli TOP 4 beky a zbytek už by se poskládal z ostatních (Lepisto, Aucoin, Vandermeer, Sauer či někdo jiný z farmy.... letos určitě Aucoin - Vandermeer)
či pokud by chtěl Maloney vylepšit přesilovku.... určitě by taky nebylo na škodu:
Corvo či Souray oba ofenzivní beci jestli se nepletu..... vylepšit naší ofenzivní část neni nikdy na škodu.... oba beci by přišli nejspíš do třetí řady, K nim už by se spoluhráč vždycky našel... jako už zpomenutý (Aucoin, Vandermeer, Sauer, Lepisto).... jejich cena by nemusela bejt velká... = buď 2nd round pick, 3rd round + hráč spíše pro farmu ... 1st by byl asi moc.... i když máme 2....
Mno Maloney se nechal slyšet že chce přivést někoho do obrany, dle mého názoru, to ale bude jenom jeden hráč.... a podle mě spíš jeden z dvojce spíše ofenzivních beků.... Mimo to nám i vyplívá, že když někdo přijde, jako součást protihodnoty klidně může být jeden z beků Vandermeer, Auocin, Lepisto....
Co se útoku týče.... je jasné co nám chybí.... scorer, tady bych se nebál použít Muellera a 1st round, pokud by přišel opravdu hráč, který by splnil naše požadavky a stal se obávaným střelcem 20+.... jiné posílení do útoku nejspíš nepřijde....
Tak údajně má zájem o Muellera i Flyers, ale to budou zase jen fámy, jelikož nevím k čemu by nám byl. Centrů máme dost a Mueller naši střelecké nemohoucnosti nepomůže a taky si myslím, že Phoenix ho měnit nebude, i když se mu teďka moc nedaří, tak je to budoucnosti Phoenixu. Jinak jste pro mě nejmilejším překvapením letošní sezony. Vás a Laviny bych tipoval na poslední místo a vy tedka hrajete báječně, škoda jen, že Phoenix není hokejové město...
No s tým posledným miestom si ma fakt dosť sklamal a celkovo som smutný, že dosť fanúšikov nás podceňuje, alebo podceňovalo. Problém nebol v kádri a hráčoch, ale v trénerovi, čiže Gretzkeyom, ktorý vravel, že nech hráči hrajú hokej, ako ich baví. No vôbec to tak nevyzeralo a potom to tak aj dopadlo. Po tom, ako prišiel k nám Dave Tippet som určite také veľké veci nečakal, že budeme bojovať až tak vysoko o Play off. Pretože v Dalase sa moc nepresadil a toho som sa celkom obával, no bolo to určite lepším prínosom ako Wayne. A teraz to aj tak vyzerá. Hráme túto sezónu jeden z najkrajších hokejov, žiadne nahadzovanie puku a pod. Obrana nepôsobí tak zmätkársky a všetko rieši s kľudom a nahrávkami. Veď snáď bude hrať Phila proti Yotes a tam uvidíš náš tímový tandem.neis píše:Tak údajně má zájem o Muellera i Flyers, ale to budou zase jen fámy, jelikož nevím k čemu by nám byl. Centrů máme dost a Mueller naši střelecké nemohoucnosti nepomůže a taky si myslím, že Phoenix ho měnit nebude, i když se mu teďka moc nedaří, tak je to budoucnosti Phoenixu. Jinak jste pro mě nejmilejším překvapením letošní sezony. Vás a Laviny bych tipoval na poslední místo a vy tedka hrajete báječně, škoda jen, že Phoenix není hokejové město...
Aspoň niečo pozitívne na tomto svete. Máme vynikajúcu štatistiku za posledných 9 zápasov a to 8 výhier a 1 prehru, ale nič sa nedeje. Hráčom sa celkom darí aj cez to zranenie Upshalla, ktoré som myslel, že nám zníži šance na Play Off, no hráčov, akoby to ešte viac motivovalo a chceli by sa viac presadiť. Síce ideme parádne, no ja si tie výhry už ani tak neuvedomujem, pretože toto je naša druhá séria zápasov v tejto sezóne, kde sme nazbierali kopu bodov a pomaly mám pocit, že je toto naše klasické herné tempo, čo sa týka získavania bodov. Ale netreba byť takým optimistom, pretože sa môže hocičo stať, no v tejto sezóne je to snáď životná forma Phoenixu. Výhry by som si mal viac ceniť, no mňa síce vždy potešia, no už to čakám pomaly ako samozrejmosť. Avšak najcennejšie sú výhry nad tímami, ako sú Detroit, WSH, CHIC, SJS alebo NJD, po prípade aj LAK, proti ktorým hráme veľmi dobré zápasy. Idem pozrieť highlight.
Mno tak to já si zase každou výhru užívam plnými doušky... proto na to koukam... protože chci vidět body.... a když jsou.... je dobře..... a já se naopak každej zápas bojim, že proti těmhle můžem prohrát.....
Mno ale to je jedno... dneska mi šel přenos dost mizerně..... 3. třetinu vypli úplně (na sopcastu - cannot recieve data.... mno nerozchodil jsem to až do konce třetiny).... ty první dvě třetiny byly v mizerný kvalitě.... ale 2 body důležitý...... Chce to udělat hodně bodů před OH.... ať mají kluci pohodu do posledních 19 zápasů.. a můžou si hokej užívat... né bejt ve stresu o flek do play off..... pokud bude pohoda... můžem zkusit přenést pohodu do play off..... ale uvidíme no... zaitm tam ještě ani nejsme... furt se může stát cokoliv.....
DOGS RULE!!!!!!!!
Mno ale to je jedno... dneska mi šel přenos dost mizerně..... 3. třetinu vypli úplně (na sopcastu - cannot recieve data.... mno nerozchodil jsem to až do konce třetiny).... ty první dvě třetiny byly v mizerný kvalitě.... ale 2 body důležitý...... Chce to udělat hodně bodů před OH.... ať mají kluci pohodu do posledních 19 zápasů.. a můžou si hokej užívat... né bejt ve stresu o flek do play off..... pokud bude pohoda... můžem zkusit přenést pohodu do play off..... ale uvidíme no... zaitm tam ještě ani nejsme... furt se může stát cokoliv.....
DOGS RULE!!!!!!!!
OH nám začali... Phoenix bude mít zastoupení 3 lidí
Tak Shane Doan nakonec na OH opravdu nepojede....
Je to smůla hlavně pro Kanadu... podle mě by si nominaci zasloužil.... stejně jako Yandle v USA či Hanzal v ČR.... nicméně ani jeden z těchto hráčů nejede a buďme rádi.... hráči si budou moct odpočinout... budou mít dost času potrénovat před poslední částí sezóny či doléčit jakékoliv malé šrámi nebo dokonce zranění, jež je trápí.....

(Sami Lepisto, Ilya Bryzgalov, Zbyněk Michálek)
Ilya Bryzgalov (Rusko) - I přesto, že loni vychytal Rusům zlato na Mistrovství světa, se kvůli Evgeni Nabokovovi nejspíš do brány jen tak nepodívá.... Pro Ilyu by asi bylo nejlepší kdyby měli porci zápasů rozdělenou.... ať zůstane pořád v nějakém zápasovém vytížení, ale ať nechytá zas moc.... 3 zápasy bych mu přál... z toho jeden důležitej... (a 2 ve skupině) ... ale dle mého názoru se do brány podívá jen jednou, proti Lotyšům nejspíš.... Mno přeju mu zlatou medaili, co jinýho by mu mělo zaručit lepší pohodu před play off? No pokud jí nevyhraje.... tak na druhou stranu alespoň si odpočine a třeba bude hladovější udělat úspěch s kojotama.... kde se o něj bude moct i zasloužit, né jenom koukat z lavičky...... mno Češi to nevyhrajou a když Kanada nevzala Doana, budu fandit Rusům...
Sami Lepisto (Finsko) - Nepředpokládam že Lepisto bude hrát v týmu Finska zas tak velkou roli... přeju mu druhou řadu nejlíp s Pitkanenem... to by měl podobnýho spoluhráče jako ve Phoenixu (Yandla) a podobnou roli v týmu ... takže by to mohl zvládnout zahrát, bohužel nejspíš bude hrát 3. obranou.... 7. bek snad nebude.... medaili mu nijak zvlášť nepřeju.... Furt je ještě mladej a je to jeho první olimpiáda.... všechno má ještě před sebou.... pro něj to bude dobrá zkušenost tak nebo tak...
Zbyněk Michálek (Česko) - Od Růžičky nevim co mam čekat.... ale o Zetko se bojim nejvíc.... Je to obětavej hráč a ve vypjatých zápasech se hráč mnohem jednodušeji zraní než normálně (kor Zetko, kterej lehne do všeho).. Kam ho Růža umístí v sestavě nedokážu odhadnout.... ale modlim se ať to Zbyněk přežije ve zdraví a vrátí se nám s dobrou náladou a nejlíp i nějakou tou medajlí...... nejratši bych mu potom dal tak 2 zápasy volno, po OH, ale oni Česi stejně vypadnou dřív, takže si alespoň nějakou pauzu přecijenom užije
Tak Shane Doan nakonec na OH opravdu nepojede....

(Sami Lepisto, Ilya Bryzgalov, Zbyněk Michálek)
Ilya Bryzgalov (Rusko) - I přesto, že loni vychytal Rusům zlato na Mistrovství světa, se kvůli Evgeni Nabokovovi nejspíš do brány jen tak nepodívá.... Pro Ilyu by asi bylo nejlepší kdyby měli porci zápasů rozdělenou.... ať zůstane pořád v nějakém zápasovém vytížení, ale ať nechytá zas moc.... 3 zápasy bych mu přál... z toho jeden důležitej... (a 2 ve skupině) ... ale dle mého názoru se do brány podívá jen jednou, proti Lotyšům nejspíš.... Mno přeju mu zlatou medaili, co jinýho by mu mělo zaručit lepší pohodu před play off? No pokud jí nevyhraje.... tak na druhou stranu alespoň si odpočine a třeba bude hladovější udělat úspěch s kojotama.... kde se o něj bude moct i zasloužit, né jenom koukat z lavičky...... mno Češi to nevyhrajou a když Kanada nevzala Doana, budu fandit Rusům...
Sami Lepisto (Finsko) - Nepředpokládam že Lepisto bude hrát v týmu Finska zas tak velkou roli... přeju mu druhou řadu nejlíp s Pitkanenem... to by měl podobnýho spoluhráče jako ve Phoenixu (Yandla) a podobnou roli v týmu ... takže by to mohl zvládnout zahrát, bohužel nejspíš bude hrát 3. obranou.... 7. bek snad nebude.... medaili mu nijak zvlášť nepřeju.... Furt je ještě mladej a je to jeho první olimpiáda.... všechno má ještě před sebou.... pro něj to bude dobrá zkušenost tak nebo tak...
Zbyněk Michálek (Česko) - Od Růžičky nevim co mam čekat.... ale o Zetko se bojim nejvíc.... Je to obětavej hráč a ve vypjatých zápasech se hráč mnohem jednodušeji zraní než normálně (kor Zetko, kterej lehne do všeho).. Kam ho Růža umístí v sestavě nedokážu odhadnout.... ale modlim se ať to Zbyněk přežije ve zdraví a vrátí se nám s dobrou náladou a nejlíp i nějakou tou medajlí...... nejratši bych mu potom dal tak 2 zápasy volno, po OH, ale oni Česi stejně vypadnou dřív, takže si alespoň nějakou pauzu přecijenom užije
Hokejový útočník Petr Průcha z Phoenix Coyotes nedohral sobotňajší duel zámorskej NHL s Dallasom, keď ho museli po strete s Jamesom Nealom odniesť z ľadu na nosidlách. Podľa stanoviska klubu je Průcha pri vedomí a previezli ho na ďalšie vyšetrenia do nemocnice. Čech po strete s Nealom v 5. min zápasu narazil hlavou o mantinel a následne ostal ležať na ľade. Priamo na hracej ploche ho ošetrovali asi sedem minút, potom ho odniesli na nosidlách. Bližšie informácie o jeho zdravotnom stave nie sú známe. Průchu chcel v pästnom súboji s Nealom v ďalšom priebehu duelu pomstiť krajan Martin Hanzal.
No najprv k zápasu. Ako je to možné, že odkedy sme nad Dallasom vyhrali to proti nám potom uhral vždy na shutout. Najprv 4:0 a teraz 3:0. Nevšimol si si, na čo sa zamerali alebo dačo podobné? Pretože to fakt nie je možné. Síce aj Kojoti mali dáke akcie, no nie toľko, ako proti Coloradu, kde ma prehrá mrzí. Jediné šťastie, že začína ZOH prestávka, pretože to už prestávalo vyzerať dobre.
Hanzal chcel pomstiť Pruchu a celkom dobre sa pobil. Minule sa bil Vrbata, teraz on. Dostal pár rán, no aj nejaké zasadil. Taká remíza.
No najprv k zápasu. Ako je to možné, že odkedy sme nad Dallasom vyhrali to proti nám potom uhral vždy na shutout. Najprv 4:0 a teraz 3:0. Nevšimol si si, na čo sa zamerali alebo dačo podobné? Pretože to fakt nie je možné. Síce aj Kojoti mali dáke akcie, no nie toľko, ako proti Coloradu, kde ma prehrá mrzí. Jediné šťastie, že začína ZOH prestávka, pretože to už prestávalo vyzerať dobre.
Hanzal chcel pomstiť Pruchu a celkom dobre sa pobil. Minule sa bil Vrbata, teraz on. Dostal pár rán, no aj nejaké zasadil. Taká remíza.
No zápas se mi dneska dost sekal... a vzhledem k mýmu né zrovna střízlivýmu stavu... jsem nakonec po kousku druhý třetiny přenos vypnul...... a přitom kvalia na Atdhe byla výborná... což je škoda..... Mno zakončili jsme naší pouť před Olympiádou mnohem líp než jsem čekal.... :wawe: Takže tyhle poslední dva zápasy mě nemůžou vyvést z radosti....
Co se samotnýho Dallasu týče, tak kluci najdou recept.... porazit jeden tým 6x za sezónu je těžký.... kor když ze 6 střetnutí jsou pro nás 4 druhý back-to-back zápasy..... v tomhle má proti nám Dallas ohromnou výhodu do vzájemných duelů....
První dva zápasy, když jsme ještě back-to-back nehráli jsme vyhráli spřehledem....mno a potom ze 3. soubojů, kdy jsme vždy měli v nohách z předešlích 24 hodin zápas máme zatim jednu výhru.... což neni zas tak hrozný......
Docela nám ale do posledního souboje s nima věřim.....
Co se samotnýho Dallasu týče, tak kluci najdou recept.... porazit jeden tým 6x za sezónu je těžký.... kor když ze 6 střetnutí jsou pro nás 4 druhý back-to-back zápasy..... v tomhle má proti nám Dallas ohromnou výhodu do vzájemných duelů....
První dva zápasy, když jsme ještě back-to-back nehráli jsme vyhráli spřehledem....mno a potom ze 3. soubojů, kdy jsme vždy měli v nohách z předešlích 24 hodin zápas máme zatim jednu výhru.... což neni zas tak hrozný......
Docela nám ale do posledního souboje s nima věřim.....
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF