Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

On sa Brule mohol ťaźko presadzovať, keď po 9 odohratých zápasoch by v prípade poslania na farmu musel ísť na waiver. Keď dostal väčšiu minutáž (čo boli "až" dva zápasy po 12 minút) získal vo štvrtom útoku s Brodziakom a McIntyrom 3 body za 2 góly a jednu asistenciu. A góly to boli pekné. ;) Verím, že jemu a Potulnemu dá Pat Quinn konečne poriadnu šancu. A nie vo štvrtom útoku s hráčmi ako Stortini, McIntyre, Reddox a im podobní.
mame tych mladikov vela, tazko je presadit sa. Preto by bolo mozno lepsie poslat nejakeho prec.

sa objavil zaujimavy clanok na edmontonjournal, zevraj sme na trade visna<->stoll, greene prerobili. No v tejto sezone hej ale argumentuju tam tym, ze nam stoll chyba na vhadzovaniach v oslabeniach, v ktorych sme boli biedni v poslednej sezone. No s tym nesuhlasim, skor nam tam chyba v tychto situaciach Reasoner.
A Stoll k tomu stagnoval, nenaplnal ocakavania, takze mne osobne v time nechyba.\\

a nieco pre pobavenie :D

Obrázek
Oilers majú nového asistenta trénera :!: Je ním Wayne Fleming, ktorý bol v sezóne 2008/09 hlavným trénerom Avangardu Omsk (KHL) a na ZOH 1992 generálnym manažérom Kanady.
uprimne povedane mi to meno nic nevravi. Len po rosadach vo vedeni by sa uz zislo priniest aj nejakeho kvalitneho hraca do timu.
zaujimave je ze bortnak este nebol draftovany. Zrejme patri medzi pozvanych hracov.

Pocas 6-dnoveho kempu odohrame aj miniturnaj, na ktorom sa zucastnia aj mladici Canucks.

Celkovo bude v kempe 26 hracov, z toho 2 slovaci (okrem bortnaka aj milan kytnar).
bortnak sa nakoniec kempu oilers nezucastni kvoli zraneniu sleziny. Skoda.

"Smola to teda je. Navyše sa mi to stalo v posledný deň prípravy s tímom Kamloops Blazers, takže o to väčšia. A pri pozývaní mi hovorili, že tento rok volali iba hráčov, s ktorými vážne počítajú aj do budúcnosti. No dúfam, že aj na budúci rok sa mi naskytne takáto príležitosť."
Slovenský hokejový útočník Miroslav Lažo dostal pozvánku do prípravného kempu tímu zaoceánskej NHL Edmonton Oilers. Informáciu prinieslo piatkové vydanie denníka Šport.

Tridsaťjedenročný útočník odohral ostatných dva a pol sezóny za bratislavský Slovan, no po skončení tej uplynulej nemal klub o jeho služby záujem. Pravý krídelník známy svojou bojovnosťou a agresívnou hrou, no aj nedisciplinovanosťou a zbytočnými vylúčeniami, absolvoval spoločne s obrancom Edmontonu Ľubomírom Višňovským letnú prípravu pod vedením kondičného trénera Maroša Molnára. Vďaka aktivite agenta Neala Sheelyho, s ktorým spolupracoval počas prvej zámorskej anabázy v roku 1999, ako aj s pomocou Višňovského dostal na základe výsledkov v posledných dvoch sezónach - najúspešnejších v jeho kariére, pozvánku do prípravného kempu "olejárov". :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
veru aj ja som sa riadne zasmial
a ako to citam tu, v slovane o neho nemaju zaujem, tak to skusi v NHL :hufi:

tak ked sa on prebojuje do NHL, tak to tam uz moze ist asi kazdy a budem sa smiat este viac :eek2: a potvrdilo by to asi slova Palffyho o tom, ze NHL upada :D
Rob Schremp predĺžil s „olejármi“ zmluvu.

tak comrie je nas. V poslednej sezone sa trapil, pride mi to ako posila zo zufalstva. Som zvedavy kde ho treneri zaradia kedze na poste C mame dost kvality (horcoff gagner cogliano). Ma vsak potencial na to aby dosiahol aj 50 bodov.
arek píše:tak comrie je nas. V poslednej sezone sa trapil, pride mi to ako posila zo zufalstva. Som zvedavy kde ho treneri zaradia kedze na poste C mame dost kvality (horcoff gagner cogliano). Ma vsak potencial na to aby dosiahol aj 50 bodov.
Tak to je hlúpy podpis. Máte plno mladých, technických hráčov, ktorých môžete vymeniť za strelca. Prípadne dať šancu mladi. A vy podpíšete Comrieho. Naćo ste znovu podpísali Brulého a Schrempa? Aby hrali na farme? Prečo im nedáte šancu? Načo ste draftovali Eberleho, ktorý je kvalitný krídelník?
Brule a Schremp uz mali dost sanci ukazat sa a zatial svoje talenty nepotvrdili. Nemozeme stavat tim na takych hracoch. Eberle a takisto aj Plante by sa mohli ukazat v prvom time uz tento rok aspon parkrat :yes:
btw nasi mladici porazili tych z vancouvru 6:3.
Brulé dostal väčšiu šancu v Edmontone len v dvoch zápasoch, keď hral viac ako 10 minút + chodil na PP. Výsledok? 2 góly a 1 asistencia (v útoku s Brodziakom a McIntyrom) . V zvyšných zápasoch šancu nedostal, rýchle striedania + hráči ako Reddox a Stortini. Pritom Reddoxovi slovo prihrávka nehovrí nič. A v Columbuse? Hitch radšej dával priestor Výbornému, ktorému to v jeho poslednej sezóne absolútne nešlo, prípadne Novotnému, ktorého maximom je tretí útok (a to prosím v útoku so Žerdevom a sem tam aj s Nashom). Ja Brulého sledujem, takže viem o čom hovorím. Schrempa moc nepoznám, ale podĺa mňa je to excelentný technik, len to korčuľovanie... .

Ale teraz by Gilby mohol dostať viac priestoru, Quinn ho trénoval v juniorke, kde hral excelentne.
mt-svk o tom brulem je to stale dokola to iste. Myslim si, ze keby na to mal, tak by davno hral v prvom time.

tak sa nam zacal hlavny kemp. Penner prisiel konecne bez nadvahy :lol: . Kytnar nastupuje na treningoch vo formacii s Lazom.

nova maska Khabibulina:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

velmi pekna :clap:
To je môj názor, ktorý ZATIAĽ nezmením. Inak, Chabibulinova maska je pekná. ;)

Tu sú zostavy jednotlivých "pätiek".: http://oilers.nhl.com/club/news.htm?id= ... dm-home-dl Som zvedavá ako to bude klapať útoku: Penner - Gagner - Eberle. Dúfam, že to Milanovi vyjde a prebojuje sa do A tímu, i keď šanca je dosť malá.
najvacsiu sancu dostat sa do 1.timu ma zrejme prave Eberle. Ma len 19 ale je to dost velky talent.

Co sa tyka Milana Kytnara tak tam budem povazovat za uspech ked sa nevrati do juniorky ale bude nastupovat v AHL na farme :) a pri nejakych zraneniach sa mozno na par zapasov moze ukazat aj v prvom time, ale bude to tazke lebo tych mladych talentov mame fakt dost.

Visnovsky ma stale nejake problemy s ramenom :unsure:
som videl v ze kytnara dali v kempe do utoku s lazom. :) Skoda lebo Milan by sa mohol ukazat s lepsimi hracmi.
prve dva pripravne sme vyhrali. Ani velka hviezda Tavares sa proti nam nepresadil.
13 hracov z kempu teraz odislo, kytnar ani lazo medzi nimi nie su a vlastne o tychto dvoch nemam ziadne info.

Zajtra proti Floride by mal debutovat Khabibulin a cez vikend by na jeden zapas mal nastupit aj Visnovsky, ktory je uz plne pripraveny. :)
ale ani nehrali v ani jednom zapase, teda hlavne kytnar, co je prekvapive.
Lazo bude hrat dnes proti Floride. Kytnar stale nic.
pekne vam to dnes vyhrali Comrie s Khabibulinom... inak fakt musim uznať ta khabibulinova maska je paradička...
dnes vyhrali olejári vo Van 5:4 čo je skvelý výsledok a celkovo ich výsledky v príprave sú zaujímavé. Mám z nich celkom iný pocit, ako na konci tej predošlej sezóny a poviem to na rovinu, budú veľmi nepríjemným súperom pre každého a tohtoročné PO sa zdá byť veľmi reálnou záležitosťou. Aj keď tých adeptov na PO v Západnej konf. bude zrejme viac.
Schremp bol poslaný do Springfieldu a Eberle do Reginy (OHL). Je pre mňa záhadou, prečo nepošlú Jordana do AHL, tú časť sezóny čo tam minulý roh zvládol výborne. Schrempa by som vymenila, máte príliš veľa technických útočníkov, u vás mu ruže nepokvitnú.
ivan: verim ze to tak bude a tento rok vybojujeme play-off :yes:

mt-svk: regina je vo WHL. Eberle vraj nemoze ist do AHL kvoli jeho veku :ja_neviem:
A tvoj oblubenec Brule sa dnes pobil :D
3199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES