Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

posledný deň ZČ pred nami a do finále sa blíži aj boj o plejaf :scare:

ako to teda vyzerá:

6. Colorado Dragons 88-79-20 ... 196 b.
7. NoBa Witchers 86-77-24 ... 196 b.
8. SF PartyCrashers 87-79-21 ... 195 b.
--------------------------------------------------------------------------------------------
9. Silesia Ice Miners 86-80-21 ... 193 b.
10. Pennsylvania Flyers 85-86-16 ... 186 b.

Zatiaľ je to dobré, ale nevyvíja sa to úplne podľa predstáv :scare:
môžem to o*ebať, druhý rok po sebe skončiť 9. :slap:
sezona :ahoj:

:kajo:
V poslednom kole som odohral pekný súboj s Redym, do posledných dní to bolo vyrovnané a skore 8:8, v posledný den to strhol na svoju stranu a vyhral 6-8, ale v hráčskych štatistikách som znovu bez problémo vyhral, brána? 0-4 ... :hroza: Elliot chytal dobre ale mamlas Ellis pokazil 3 zápasy v rade :grc: , Luongo? ten bol len divák celý týžden :jupi: , ach tá brána ked som si pozrel totals tak počas sezony som mal skoro všetky G stats 1-8 alebo prinajlepšom 2-7 ... :thumbsdown:
chvalabohu ze uz je koniec :lol2:
od zranenia warda to so mnou podla ocakavania islo dole vodou a priamo umerne tomu klesala aj moja zainteresovanost... posledne 2 tyzdne som to uz dohraval len "z povinnosti" :P je to vacsia sranda ked o nieco ide :)
o dovod viac snazit sa buduci rocnik zlozit konkurencieschopnejsi tim :box:

GL do PO
Ja jsem postoupil, to me poserte :oslava: Bez Getzlafa a Cullena a ted mam navic DTD dalsi 2 hrace, cim to asi bude :jn: Snad se muj tym techto polskych mafianskych praktik nezalekne a jeste prozene strejdovi Popradcanovi faldy :D A vlastne ani nema duvod, za dobu co se tu yahoo hraje jeste muj tym neprohral jedinou serii play-off :frajer2:
Doufám, že to tu vyhraje Popradcan, jediný opravdový GM a odborník
haloo haloo mame PO, tak by sa patrilo to tu trosku ozivit :cosi:

PO dvojice

1. Poprad Blackhawks (Popradcan) vs. 8. SF PartyCrashers (Selly8)
2. Big Bad Bruins (cepi) vs. 7. Silesia Ice Miners (Heny)
3. Denver Blizzard (Redy) vs. 6. NoBa Witchers (dunim)
4. Alberta Oilers (arek) vs. 5. Halifax Royals (Lukas33)

zaujimavost, v minulom rocniku poradie po zakl.casti na prvych 3 miestach bolo rovnake, ako tuto sezonu - Blackhawks, Bruins, Blizzard
vo finale sa stretli Blackhawks - Bruins, triumfovali Blackhawks

bzzzzt do :popi. realu, Heny ty hajzlik kde si?! :D
par dni pred zaciatkom sme na chate rdebatovali o konci zakl. casti + samotnom PO, spomenul som, ze supera do PO si nevyberam, kto pride, ten pride, ale chcel by som sa yvhnut henymu Silestie....jednoducho zly tusak a ked som pozeral, akosi pocinal aj v predoslom kole proti popovi, nie neprosil som

to je asi jediny super, ktoreho nedam na FW a ked som pred PO pohrdol jedinecnou sancou ziskat opätovne Elliota zavahal som, s tym, ze M+M spolahlivo + Peters ako zaskok ok, no uz po prvej noci je to zda sa G vymalovane a uz nemam chut drzat ten carolinsky emental v branke, ak by mi toto zriesil pri akom takom vyrovnanom matchi v samom zavere tyzdna :monokel: M+M dostanu sancu to ako tak skorigovat, ale moc pochybujem

Henymu sa akurat na tento PO tyzden vratil Hiller + Kessler :roll: mne v podstate isty Gross pre predcasny navrat zriesil concussed, super

co ineho mi zostava, skusit zabojovat, uprimne, po tom uvodnom najmä G nepodarku, si velke nadeje nedavam, ale hrame a bojujeme do konca!
poslal som ememental na parky, no ten sa este vratil po horcicu a v zapase proti PIT chytal prave on :slap:
bolo mi to aj tak prd platne, Peters spapal 4 kusky, Miller rovnako po 4 kusky, tak suckujucich G som nemal pocas celej sezony, akurat si svoju slabsiu chvilku vybrali na PO tyzden, potesi; a to Henymu skocil Lehtonen na DTD
toho coho som sa najviac obaval asi najviac, sa naplna do bodky, minulovy tyzdnovy match ako z jednej PO knihy a na PO tyzden deka se vsim vsudy
co sa da robit, aspon to nejako dokopat so ctou

:crybaby:
Crawford. :slap: On snad prisiel o post jedotky, Emery zbiera jedno SO za druhym, co by nevadilo, keby ho nemal v time arek. Toto moze byt rozhodujuci faktor celej serie. :scare:
Silesia Ice Miners- Big bad Bruins 15:0 :rofl: :skodoradostny:

Selly makaj, mas sancu ! :cinka:
kajo píše:Silesia Ice Miners- Big bad Bruins 15:0 :rofl: :skodoradostny:
12:3 :fucker2: :jn:

moji brankari zazivaju najvydarenejsi tyzden od zaciatku 4.rocnika yahoo ligy

Peters - zo 4 striel pustil 2 goly (uz som nemal neryv a pustil ho k vode, prekvapujuco chytava dalej, ale to ma az tak netrapi)
Brodeur - 4 falaty
Miller - 4 falaty + 5 falaty
:serus: to, ze vo vsetkych 4 pripadoch sa jednalo o prehry netreba dodavat

jedneho casu som mal v time Elliota, pustil so hom na FA, ked som ho mal sancu ziskat pred PO spät za R.J ,zavahol som a on lapa 3 nulu v rade :cool: :slap:

aj tak by mi to bolo asi prd platne, na FW mi vypadli 2 najdôlezistejsi hraci Bergy + Litlle, ktory dostal sekeru po ruke, hral aj dnes prihodil 0+2 ale vhadzovania z preventivnych dôvodov vynechava
bodovo sa to ako tak prebudilo, ale stale je to zalostne oproti minulemu tyzdnu, v hitoch + blokoch bez sance, momentalne preto skôr zaostrujem na suboj Popi Obrázek Selly
:petrik:
Zatim je to panove drama, budu se snazit to urvat na svou stranu, ale Popi je po*ici mazany a uz nekolikrat duel otocil v poslednim dni. Asi pred tydnem jsem stahnul z FA z nouze ( v boji o plejof se pocital kazdy bod tak jsem to hral hop nebo trop a pustil napr. Cullena se kterym jsem byl jinak nadmiru spokojen ) misto DTD hracu Welwooda a hlavne Campbella kteremu to sype a doufam ze porad sypat bude. Tohle je pro me neocekavana, o to vic paradni bodova + FW podpora. Dnes jsem navic na FA zahlidl Brunnera a nebylo co resit :frajer2: Jen doufam ze za tim neni nejaka skryta vada nebo chytak...

PS: Megan uz se tes jak se ti Selly podiva do kalhotek :jn:
Go Selly Go
:D
cepi píše: moji brankari zazivaju najvydarenejsi tyzden od zaciatku 4.rocnika yahoo ligy

Peters - zo 4 striel pustil 2 goly (uz som nemal neryv a pustil ho k vode, prekvapujuco chytava dalej, ale to ma az tak netrapi)
Brodeur - 4 falaty
Miller - 4 falaty + 5 falaty
:serus: to, ze vo vsetkych 4 pripadoch sa jednalo o prehry netreba dodavat

jedneho casu som mal v time Elliota, pustil so hom na FA, ked som ho mal sancu ziskat pred PO spät za R.J ,zavahol som a on lapa 3 nulu v rade :cool: :slap:
Nj mne zas brankári celú základnú časť suckovali a zrovna v PO by som všetko rozdrvil, Elliot samé SO a Luongo dostal od Calgary 1 gol zo 43 striel, ach tiež je to tu len o štastí na rozpis :jn:
Ačkoliv se teď všechny zraky soustředí na probíhající boje play off... jak už to tak bývá, týmy který už nějaký ten den válí na golfovém hřišti hodnotí svojí sezónu.. a tak sem přidam jenom krátkej rekap...

Ve druhem ročníku YFL, kterého se tým Arizona Coyotes zůčastnil, jsme se umístili na neakceptovatelné 18 pozici... :slap: ... Tým srazilo několik věcí. Draftová strategie kterou jsem zvolil se ukázal jako mírně řečeno drobátko nekvalitní, i když očekávání v podstatě splnila

1. Na draftu jsme chtěli vytvořit velice silný tým co se bodů týče, což se bohužel povedlo pouze na půl, což byla dá se říct také část našeho neúspěchu... statistika 17 - 15 - 1 (G,A,P) se nicméně dá hodnotit jako dobrá vizitka
2. Zklámání poté přinesli secondary bodové statistiky, kde jsem od naší skvadry čekal rozhodně víc než 9 - 17 - 7 (PP,SH,GW) a to hlavně vítězný góly nás stály nejvíc... (Perry, Lecavalier, Skinner, Kane.. kua styďte se.. neumíte dávat rozhodující branky :evil: )
3. Naopak veliké pozitivum přinesli dvě další stím spojené statistiky kde jsme měli 16 - 6 (+/-,SoG).. Tolik k pozitivům
4. Negativ se objevilo víc než dost... Absolutně jsem totiž nadraftu nezohlednil secondary stats našich hráčů v poli a na výsledku se to jasně projevilo 7 - 25 - 1 (FW,HIT,BS) a to ještě oněch 6 výher jsem nasbíral až v závěru, kdy jsem tyto stats začal díky wavers tahům zlepšovat... faceoffů jsem se dobrovolně vzdal už na draftu, s tím se ale počítalo, nu do budoucna už asi nebude....
5. No a samozřejmě naše golmanská stránka naprosto vyhořela... O kvantitativní stránku jsem se připravil sám už na draftu a tudíž jsem s neúspěchem počítal, ale přecijenom 3 - 25 - 5 (GS,W,SV) nejsou statistiky hodné play off týmu a do budoucna se hlavně na tohle určitě zaměřim
6. O něco lepší to bylo v kvalitativních stats 17 - 12 - 4 (GAA,SV%,SHO), ale abych řekl pravdu, na to jaké jsme měli golmany... je to stejně jako u útočníků a bodů úspěch jenom na půl....

Suma sumárům na sezónu třeba rychle zapomenout... Do příštího ročníku uděláme na draftu určitě několik razantních změn. Velké pozitivum ale pro mě bylo, že se i přes mizerné celkové umístění do Arizony nejezdilo jen tak pro body. Ostudný debakl jsem si odvezli pouze ze zápasů s Alberta Oilers a Megaton Isotopes. Ostatní zápasy jsme neprohráli větším rozdílem než 4 bodů. To je ale jenom slabá útěcha na spackanou sezónu. Asi netřeba ale podotýkat, že příští rok už by nám podle prvních předpokladů nemělo v cestě za titulem stát nic v cestě :klobuk:
Dnes v noci to bude totalni drama :nervozny: rozhodnou G,A,P,PP!
Redy píše:Dnes v noci to bude totalni drama :nervozny: rozhodnou G,A,P,PP!
tak na dnesny suboj sa tesim nesmierne :) a tie goalie stats :-O :thumbsup:
Tak kuva Selly, co to je. :bitka:
Takhle se podíváš do kalhotek akorát nějaký Mařeny, co u vás prodává ve večerce.
Sellyho najvacsia hviezda zatial: Greg Campbell :rofl: :respekt:
:oops: a ja se tak snazim... doufam ze v nedeli nastoupi Rinne a zachyta jak das, ty kvalitativni stats potrebuju vyhrat :!:

U nas na dedine ani vecerku nemame, leda jednotu :D
vsetky suboje su pekne napinave. Dokonca aj cepi este moze nieco urobit s tym vysledkom.
arek píše:Dokonca aj cepi este moze nieco urobit s tym vysledkom.
ono je to vazne tak :rofl: :nervozny: vsetko maju v rukach moji golmani.....tah s Bachmanom sa vydaril, dnes hadam opät nastupi a kedze dnes nastupil Enroth, zajtra pocitam s Millerom.....Henymu nenastupi jediny golman.....ale to by museli zachytat priam bozsky, aby sa to v G obratilo.....skoda tych M+M ementalov

ak by nahodou aj motyka vystrelila a stiahol by som to na remizku, nebolo by mi to asi moc platne, kedze v goloch je to nedostizna meta, ale uz kvôli tomuto
kajo píše:Silesia Ice Miners- Big bad Bruins 15:0 :rofl: :skodoradostny:
sa oplati bojovat :cinka:
arek píše:vsetky suboje su pekne napinave
tak tohtorocne PO ma ine grady :box: je vidiet, ze sa tam zisla elita :jn:
To je draamo kuciii, Jonas Enroth :pivo2: :dance2:
cepi, Popradcan, Redy a Lukas vypadnu? :sok: :scare:
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES