Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Barkov by měl být pro příští zápas v pořádku. Hurá pro SC!
Florida Panthers - Toronto Maple Leafs 3:6

Prosranej zápas. Vstup do zápasu parádní. Již ve druhé minutě se do brejku dostal Bjugstad a Bernierovi nedal šanci. Pak jsme měli 2 PP z kterých ale nic nebylo, protože jak jistě už každý ví, nejhorší PP máme my. Zhruba v půli utkání se mohl prosadit Huberdeau, ale přihrávku Goce špatně zpracoval a brejk mu tak nevyšel dle představ. Toronto mělo první šanci z hole Kessela, ale Clemmensen lapačkou vychytal. V závěru první třetiny se pak prosadil po pasu Boyese Bergenheim, který vymetl pavučinku. Jenže od té doby jsme se na to vy*ebali. Nejprve jsme trestuhodně dopustili chumel před vlastní brankou, aby toho využil Franson a propálil Clemmera. Již po 30 vteřinách druhé půle pak srovnal stav utkání Mason Raymond. O dalších třicet vteřin už bylo utkání otočeno, když se v PP prosadil JVR. Tady bych vyfackoval celou 4ku bránících hráčů, protože taková pasivita+laxní přístup k hráčům se nevidí. Přišlo mi, jako by ten gól hráčům Leafs chtěli nechat. Další šanci pak měl Lupul, ale Clemmer betonem vyrazil a následnou dorážku zpoza branky pokryl. Na naší straně měl velkou příležitost Huberdeau ale odkrytou branku trestuhodně minul (a to vtipkoval, jak ji proti Rangers minul Goc a jakej to je dřevák). Ve třetí třetině už z vypětí sil jen útočili a bylo to znát. Nejprve Kuljomin střelou švihem překvapil Clemmera (Weaver mu solidně pomohl). Poté v dohrávané PP Toronta Rilley projel do našeho pásma a nahrál Lupulovi, který krásnou ránou z první vymetl pavučiny Clemmerovi. V té době už naši hráči byli v prdeli a chtěli konec. No přesto jsme ještě dokázali šmudlou od modré zásluhou Kulikova snížit. Ten se solidně rozehrál poslední dobou. Další šance pak měli Kopecký a jeho sólo a Matthias a jeho silová hra v brance, kde nedal Bernierovi vydechnout. No poslední gól Leafs vstřelil po chybě Jovanovského Bozák. Kessel unikl svým pronásledovatelům a v přečíslení tři na jednoho naservíroval puk Bozakovi. 3:6. 38 našich střel se zveličuje, protože jsme na Berniera házeli vše co se dalo a smysl pro kombinaci byl ten a tam..Poslední dva zápasy (Zápas s Brunis sem naštěstí neviděl) jsme dostali po 6ti banánech, tak doufám, že se na tom zapracuje. Snad už Tallon pochopil, že PO je pasé.
Obrázek

Dávám si pauzu.. Na to se nedá koukat..
Guddy.44 píše:Dávám si pauzu.. Na to se nedá koukat..
Však se ani nikdo nekouká... :ninja:

Obrázek

hlavne, že sa vyvesil banner Seahawks style :slap: :lol:

Obrázek
Celkově je to bída. Máme nové reklamy s našema prsaticema, co mají nalákat fandy do arén. Děláme autogramiády skoro každý den. Rozdáváme i lístky ZADARMO, aby lidi chodili. (stejně nechodí, což se nedivím)Při zápase je to samá reklama, že náš tým je superultra telntován a že lidé uvidí krásné akce a góly. Všechno k ničemu. Stejně jak kecy, že Tallon udělá velké kroky a přivede TOP hráče aby jsme se zvedli (přitom z těch 30 mega co dostal ještě neutratil ani dolar).. Nedělá problém mi čekat, ale nemám rád, když se nic neděje. Je potřeba se pohnout. Po tom PO jsme mohli nalákat nějaké slušné hráče, jenže bohužel finanční krize nám to nedovolila..

Jinak spekulace kolem Kulikova..

Dmitry Kulikov vehemently denied a rumor that he wants to leave the NHL and play hockey in Russia. "I would like to face those people saying those things and ask them where they are getting their information," said Kulikov. "Wanting to go back to Russia? Those words have never come out of my mouth. I think the people starting that are just trying to create more drama for the league or whatever. ... I want to help turn things around here. I want to win here. The year we made the playoffs was like the best thing ever. It's a totally different feeling. I want to feel that again." He played with the KHL's Yaroslavl Locomotiv franchise during the lockout last year and he enjoyed the experience, but he feels it was enough to satisfy him. The 23-year-old defenseman had a rough start to the 2013-14 season, but he has been playing better of late. He has recorded four goals and one assist in his past eight games.

:mf: Miami Herald
:neviem: Co se děje.. Další čočka od průměrné Caroliny. S tímhle se můžeme rázem dostat na poslední místo. A pořád se nic neděje. Ach jo..
Tak jo.. Pár novinek před vypuknutím závěrečných bojů.. :)

Mike Weaver could be shipped out of Florida before next week's trade deadline, but he isn't thinking about it.

Alex Petrovic již dorůstá do své role v týmu a Weaver je přebytečný. Navíc začíná hodně chybovat a i ta rychlost už vzhledem k věku není bůhvíjaká a hodně často propadá. Nečekám za něj nic velké a spíš budu rád, když se jeho odchod naplní. Už tu nemá co víc dát.

Florida has recalled Drew Shore.

Určitě správná volba. Drew by měl postupně přebírat post 3. centra a Matthias by se měl buďto pakovat nebo přesunout na centra 4. lajny. Drew letos prokazuje slušné kvality a navázal tam, kde skončil svoji minulou sezónu. Doufám, že jeho progres bude pokračovat.

Aleksander Barkov doesn't need surgery on his injured knee, but he is out indefinitely.

Citelná ztráta. Bohužel, to nevypadá na brzký návrat a tak prvního centra bude plnit Nick Bjugstad, což je asi nejrozumější volba. Barkov se před Olympijskou přestávkou solidně rozehrál a sbíral opravdu hodně bodů. Bude nám v produktivitě citelně chybět..

Jinak, během TD jsme tedy definitivně "prodávající". Tallon se údajně snaží vyměnit co se dá a v létě se pak zaměřit na velkou rybu. Rono už ve spekulacích zmínil Ryana Millera z Buffala, nicméně až tak velkou rybu nečekám. Přestavba týmu (beru ji od začátku Tallonova působení) zatím probíhá vcelku dobře a na farmě nám roste pár velice slušných jmen. Namátkou Trocheck/Petrovic.. Nicméně, jestli bych se na něco zaměřil, tak je to pozice golmana , protože po letošních výkonech jsem drasticky znejistěl u Markstroma. Takže za toho brankáře bych byl opravdu rád. To by mi ke štěstí zatím stačilo.. :)
Že by Neuvirth navázal na dobré roky Vokyho u Cats? :hmm:
Vokoun.. to je takové zajímavé téma. Kvality určitě měl/má nicméně.. U nás (tehdy sem moc zápasů Cats neviděl přiznávám a tak to mám spíše z článků) byl tak "dobrý" i díky tomu, že na něj letělo tolik střel za zápas. On byl schopný dostat hloupý gól na konci zápasu a prohrát utkání. Nebo střídat po 5 minutách. A další zápas vychytat nulu. Já bych spíš někoho se stálou formou ale to je v nedohlednu s naší obranou. :?
Guddy.44 píše:Vokoun.. to je takové zajímavé téma. Kvality určitě měl/má nicméně.. U nás (tehdy sem moc zápasů Cats neviděl přiznávám a tak to mám spíše z článků) byl tak "dobrý" i díky tomu, že na něj letělo tolik střel za zápas. On byl schopný dostat hloupý gól na konci zápasu a prohrát utkání. Nebo střídat po 5 minutách. A další zápas vychytat nulu. Já bych spíš někoho se stálou formou ale to je v nedohlednu s naší obranou. :?
To sice ano, dokázal pustit sem tam dost hloupý gól, ale ty čísla měl u vás fenomenální, lepší jako Lou. A sám uznáváš, že obrana stála za starou belu, takže určitě by bylo na co navazovat. Já si Vokyho pamatuju hlavně z Floridy, nebyl dokonce nějaký rok ve finále na Vezinu, nebo mě šálí paměť?
Tó myslím že ne. Zas až tak dobrý aby na ni byl nominován nebyl. Alespoň co si pamatuji. :) Jen k tomu měl jednu sezónu (tu co jsme zakončili bod před PO) nakročeno. Myslím že to bylo 08/09.

Teď nevím, jestli je větší vocas Thomas že spadl, nebo Green, že tu jasnou šanci nedal.. :lol2:

Já zápas neviděl, ale výsledek jsem očekával.. Nicméně, jsem rád že Drew Shore se dostal do PP. Je to neskutečný dříč a poctivec! I když nemá tolik talentu, jeho bojovnost je pro ostatní minimálně inspirace. Navíc se z toho dá dobře těžit. A Fleischmann 6tá branka. Možná těch 8 do konce sezóny dá. Na ten plat je to furt ale :thumbsdown: .
Pokud se Thomas snaží vypadat jako největší strašák mezi brankáři, tak se mu to s tím jeho škopkem na hlavě teď docela daří :giggle:
Když se daří, tak se daří. 3 PP Columbusu, 3 góly. Clemmensen úplně mimo, opožděný tak o celej level k tomu si připočtěte Huberdeaua, který nahrál Anisimovi na krásný gól v oslabení a vyjde z toho výhra Columbusu. Přesilovky máme stále nejmarnější v lize.. Jediné, co se v tomto zápase povedlo byl krásný gól Matthiase. (Přidal bych video ale stále není na světě). Za chvíli je uzávěrka přestupů a už se nemohu dočkat, až se (SNAD) zbavíme toho odpadu, co tam překáží. Všechny ty Gomeze, Weavery, Fleischmanny si strčte do pr*ele milé vedení. :slap:
• O Weavera by ještě mohl být někde zájem, někde, kde chtějí pro jistotu doplnit 7./8. beka. :hmm:
• O Gomeze? To fakt ne. :D :ee:
• A Flesich? :hmm: Udělal si dobré jméno v Coloradu, možná by mu šanci někde mohli dát.

A jinak pár zdrojů včera psalo o tom, že jste re-signuli na několik let s B. Boyesem. Avšak oficiální to zatím není.
Jednání s Boyesem jsou skutečně v plném proudu. A on sám by rád zůstal "I would like to stay,'' Boyes said. "There have been talks back and forth. We'll see what happens.' Ta poslední věta. Vedení jej prý údajně pustí, pokud dostane adekvátní náhradu v podobě picku nebo prospekta. Každopádně, jelikož na RW absolutně NIKOHO nemáme ani v áčku, tak na farmě, tak bych jej radši podepsal. Na začátku to spaloval, poslední dobou však hraje dobře.

Co se Weavera týkaje.. na 7. beka OK ale do hry bych nedoporučoval. Možná tak sebevrahům typu Islanders/Buffalo, co hrají o to stejné, co mi. Weaver šel ohromně dolů a je prakticky nepoužitelnej. Podle mého by měl pověsit brusle na hřebík. Už na to nemá. :neviem:

Ten Fkleischman.. Docela zajímavá volba. U nás se trápí, je to vidět. Kvalitu určitě má nicméně, já jej nikdy nepovažoval za dobrého hráče. Spíše hodně přeceňovaného. Tehdy v lajně Weiss a Versteeg to byl ten, co těžil. Prakticky nic pěkného nevymyslel, jen to házel do prázdné kasy. V Coloradu jsem jej vůbec nesledoval. Nwm ale budu rád, když vypadne. Nemám ho rád. :jn:

Jinak, něco ohledně Kulikova jsi nezaslechl? Před 5 dny probleskla zpráva, že jej nabízíme k výměně ale nic konkrétního. Ani žádné zprávy o tom, kdo (možná že nikdo) o něj má potenciálně zájem.
O Kulikova ani slovo. Každopádně kdybyste ho nabízeli, tak nepochybuj o tom, že by zájem nebyl. Naopak by se stal určitě jedním z nejžádanějších, neboť letos (a počítám do toho i letní UFA hráče) lepší beci prostě k dispozici nejsou (na TDL teda ten Edler...). Myslím, že když to řeknu takhle, tak to bude jasný... Pokud Markov re-signe s Montrealem a Boyle se San Jose, tak nejlepšími beky v létě k dispozici by měli být např. Židlický/MacDonald/Meszároš/Nikitin/Niskanen... :giggle:
Souboj nejhorších brankářů a obran jsme zvládli nad Islanders lépe my. Hurá! :yahoo:
Brandon Pirri+Mark Mancari -> Florida Panthers

Tak Brandon Pirri je v AHL top scorer co jsem si všiml. Já o jeho talentu nepochybuji i když teda mě zaráží, že se vedle Kanea a spol. v Chicagu natrvalo neprosadil. Prozatím by mohl plnit roli 1. centra v době zranění Barkova a tím by se nemusel Bjugstad pořád točit s jinými hráči. Pokud by Pirri uspěl, pravděpodobně by to znamenalo v budoucnu přesunutí Drewa Shoreho na RW, kde hrál i letos podstatnou část sezóny. Šance Pirriho jsou poměrně velké. Žádný náš střední útočník letos nezáří (vyjma zraněného Barkova). Já bych tenhle trade nedělal, přijde mi zbytečný (na farmě máme Trochecka, co v přípravném kempu hrál parádně a je centr), tudíž jsem čekal, že dostane šanci někdo (čti Trocheck) z farmy. No, za třetí kolo draftu je to v pohodě a nijak mi to nevadí. Přetlak na centru do budoucna mi však už vadí. Tallon však Pirriho asi dobře zná, tak snad ví, co dělá. Mark Mancari.. Netřeba nějak rozepisovat. Tenhle chlapík je jeden z mnoha, co AHL skrývá. Jeho šance na A-team jsou prakticky nulové. Asi posila pro San Antonio. :neviem:
Mike Weaver -> Montreal Canadiens

Tvl. 5. kolo je senzace za tohle dřevo, co poslední 2 roky může být rádo, že hraje hokej, natož NHL. Mike je letos marnej.. Doslova a do písmene. Ještě více sráží už tak bídnou formu Kulikova. Už během sezóny sem byl rád, když se místo něj podíval do sestavy Alex Petrovic, který letos hrál obstojně v áčku. Weaver je stále solidní bruslař. Ale bejvávalo to lepší. Pamatuji na památnou sezónu s PO, kdy s Kulikovem tvořil senzační pár. Od té doby šel ale rapidně dolů a jediný, co letos dokázal je ta nastřelená tyč proti Islanders. Jinak je to samej turnover. Spokojenost, zase malinký krůček kupředu. :)
Guddy.44 píše:
Mike Weaver -> Montreal Canadiens

Tvl. 5. kolo je senzace za tohle dřevo, co poslední 2 roky může být rádo, že hraje hokej, natož NHL. Mike je letos marnej.. Doslova a do písmene. Ještě více sráží už tak bídnou formu Kulikova. Už během sezóny sem byl rád, když se místo něj podíval do sestavy Alex Petrovic, který letos hrál obstojně v áčku. Weaver je stále solidní bruslař. Ale bejvávalo to lepší. Pamatuji na památnou sezónu s PO, kdy s Kulikovem tvořil senzační pár. Od té doby šel ale rapidně dolů a jediný, co letos dokázal je ta nastřelená tyč proti Islanders. Jinak je to samej turnover. Spokojenost, zase malinký krůček kupředu. :)
Je "fajn" tohle číst, ještě víc to komplikuje mé chápání tohoto trejdu... :x !
@LavoieRenaud 3 min.

#canucks traded Roberto Luongo to Panthers.
:sok: :sok: :sok: :sok: :sok:
:-O :shock:
:lol: guddy sa uz nemusi vysmievat trejdu flyers, moze zacat sit do tohto :kajo:
Takže další trejd, co jsem nepochopil... Už jsem na to asi starej... :? :) .
1763 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG