Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Bože, oni tu onanujú nad tým, že sú pred nami, ale ani si neuvedomujú, že je to tým, že sú v abecede skôr ako my :hroza:
svolko: jasne, ze nim neprejdeme, ked budeme rovno nasadeni do druheho :roll: :fucker:
ThrashersFan píše:Bože, oni tu onanujú nad tým, že sú pred nami, ale ani si neuvedomujú, že je to tým, že sú v abecede skôr ako my :hroza:
ty masturbator, sa preber, nikto nepisal, ze sme pred vami, ja som pisal, ze vdaka smetiam sme vas dobehli, takze najvyssi cas sa prebrat
Joe S. píše:atlanta nesklamala :good:

aj vdaka nim sme zmazali stratu 4 body :yahoo:

ale posledne 4 dni budu huste :-O zatial mame na rovnako bodov ako kentauri :|

jediny, kto pisal, ze DD su pred HK, je dado (pokial ma pamat neklame, ten je clen timu HK), takze si si teraz velmi pekne nasral pred vlastne dvere, to ti blahozelam :good:

:arrow: dokaz:
Dado píše:no dnes to bola :hroza: ALE AKO JE MOZNE, ZE SA DD DOSTALI PRED NAS, KED SME VCERA BOLI PRED NIMI A DNES SME AJ ONI AJ MY PREHRALI A ZISKALI SME 14 BODOV?
Hockey Kent, ci Masturb Kent :angel: :hehe:
kajo píše:Hockey Kent, ci Masturb Kent :angel: :hehe:
hmm a čo tak Honí Kent :sarcasm: :giggle:
Joe S. píše:
kajo píše:Hockey Kent, ci Masturb Kent :angel: :hehe:
hmm a čo tak Honí Kent :sarcasm: :giggle:
:haha: :lol3:
Dado píše:Chodte do riti :fucker:
ak sa riťou rozumie druhé kolo play off, tak tam s radosťou pôjdeme :D
Obrázek

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Obrázek :hehe:
Clark KENT last flight

Obrázek :yahoo: :yahoo: :yahoo:
MK_vs_DC_Dark_Superman_Killed_by_dcastrod.jpg
:fucker:
Po dnešku stále remíza :scare:

Navyše tie socky s ôsmimi bodmi (2. najhorší výkon dňa) urvú bod aspoň za prehru po nájazdoch :hroza: (teda ak nerátame obligátnych 0 od FB)
ThrashersFan píše:Po dnešku stále remíza :scare:
A ty si velký zástanca starého systému zápasových kôl, keby bolo po starom tak by draci s prehladom viedli o 7b pred vami...
Ohlund píše:
A ty si velký zástanca starého systému zápasových kôl, keby bolo po starom tak by draci s prehladom viedli o 7b pred vami...
keby len on, ale aj dado :hroza: a hlavne ze novy system ich ako tak drzi nad vodou

Navyše tie socky s ôsmimi bodmi (2. najhorší výkon dňa) urvú bod aspoň za prehru po nájazdoch :hroza: (teda ak nerátame obligátnych 0 od FB)
hlavne ze HoniKent mal o neuveritelny bod viacej :roll: :roll: :roll:

proste, kdo umi, ten umi, kdo neumi, jenom cumi :hehe: :hehe:
Ale chudák Dean, jeden tím založil, druhý ako GM poskladal... a ked to tu uvidí tak nebude nadšený, už to trochu prehánate.
:sarcasm:
Joe S. píše:
Ohlund píše:
keby len on, ale aj dado :hroza: a hlavne ze novy system ich ako tak drzi nad vodou
Hej, veď ja som stále zástancom starého systému, takže súhlasím s tvrdením, že by sme mali mať o 7b menej ako DD.

Ale keď už sú také pravidlá aké sú, tak nech aj tak nemajú tí dragoni šťastie. Za tie urážky si to nezaslúžia :beee:

Myslím si, že zo strany dragonov je to trápne, a úplne vymykajúce sa od normálu. Nuž, veď uvidíte v plejaf :beee:
po starom by sme pred tymto kolom nemali rovnako bodov, mozno by sme viedli, mozno zaostavali..
a milos je urcite rad ze sa nieco deje, aj ked miestami je to asi moc :ja_neviem:
inak pani, pri rovnosti bodov su Dragons pred vami kvoli tomu, ze v tomto kole vyhrali vas vzajomny zapas. Nie je to kvoli abecede, ako si mnohi myslite :giggle:
my si ziadnu rovnost bodov nepripustame :fucker:
Dado píše:kukal som predbezne, dnes by to mali byt opat o nicom odomna :hroza: a to aj napriek tomu, ze som tomu venoval tolko casu, analyz atd :hroza: moc som sa nad tym zamyslal... ale podla joe s. by sme mali vyhravat o tri body, takze snad...
ak som dobre pocital, mas 12 bodov :hroza: a exo 14, tak kua to dokonca o 5 by ste mali mat naskok :protest:
dado exo parada :clap: :clap: :clap:
To je drama co ?? :smile03: Hodně štěstí Kenti !!!
:povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
švolco píše:my si ziadnu rovnost bodov nepripustame :fucker:
a co vam to je platne? :fucker:
1198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS