Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

dnes prehrate :biglol: :biglol:
sopko píše:dnes prehrate :biglol: :biglol:
uz to tak bude... :-P
raz za cas treba nejake extra bodiky venovat aj na dobrocinne ucely :D
len dalej trenujte ,potom sa niekedy ozvite keby ste chceli nejaky duel :lol2: :lol2:
dnes som celkom spokojny napriek prehre - 8 bodov je slusny vykon (niektore teamy tolko nenahrali ani po pripocitani 3b za vitazstvo :D) takze sme s prehladom udrzali priebezne prve miesto v tabulke :)
sme sa dostali do akehosi loosing streaku - 3. prehra po sebe :-P
napriek tomu nase vykony nie su zle a vdaka novemu bodovaciemu systemu zapasovych kol nielenze sme si stale udrzali prve miesto v tabulke, dokonca sme aj svoj naskok pred 2. teamom v poradi o 1 bodik zvacsili :thumbsup: takze v podstate spokojnost :)
Tieto zápasové kolá nám nikdy nešli moc dobre, ten nový systém to aspon zachranuje , ale aj dokazuje že bodov nahrávame dosť len máme smolu na súpera. Dnes Steelers, to by sme mali prerušiť sériu, ved tipujú len v trojici.

Let's Go Falcons !
Ked žraloci udržia poslednú tretinu 3 golové vedenie tak konečne tú sériu prehier prerušíme, horšie je ale to že vyhráme až po predlžení a to hlavne vdaka tomu že tipujú v trojici ... :| , ale výhra ako výhra :yes:
po predlzeni alebo nie, vyhru beriem :D
dnes to bolo vseobecne pomerne vyrovnane, vacsina teamov zapisala 14-18 bodov... AM sa na nas dotiahli na jediny bodik, chcelo by to teraz pre zmenu potiahnut parzapasovy winning streak :)
len to by sa mi asi musela vratit forma zo zaciatku 1. kola kua :P v poslednych dnoch velmi nepomaham :oops:
uff uff
tak sme si to kolo urobili riadne zaujimavejsim dnes :P :D
panboh zaplat za nove vyhodnocovanie zapasovych kol, kde by sme boli keby je to stale po starom... :P
ten kto to nove vyhodnocovanie vymyslel si zasluzi metal :D
kua chlopi takto to uz dalej nejde :x krizu treba nejako zlomit a som ochotny uchylit sa aj ku krajnym rieseniam :!:
dnes je volny den, navyse zajtra sviatok, takze nariadujem povinnu ozieracku aby sme si pred odvetnou castou poriadne zresetovali hlavy :!: :oslava:
plati pre vsetkych, ospravedlnenky neprijmam (ani s peciatkou od doktora)
petrik píše:panboh zaplat za nove vyhodnocovanie zapasovych kol, kde by sme boli keby je to stale po starom... :P
ten kto to nove vyhodnocovanie vymyslel si zasluzi metal :D
aspon vieme pre koho ho vymýšlal :lol: Fakt by si zaslúžil od kolegov metál,len súperom takú radosť asi neurobil :lol3:
Dalšia jasná prehra... Keby sú tabulky po starom boli by sme najhorší tím v celej KTL, ked nepočítam FB... :cry: :v_hajzli:
Z dalších 6 zápasov musíme aspoň 4 vyhrať, inak to bude bieda toto kolo a pritom to začalo tak dobre.
zase ste s nami prehrali :biglol: :biglol:
Z poslednych 10 zápasov sme nahrali 4b :hroza: :thumbsdown: , dnes sme prehrali s HK , oni získali zo zápasov zatial najviac bodov v celej KTL ale keby sa hra toto kolo tabulkovým systémom nahrali by menej bodov ako my ... To už je fakt sila. :-(
ja uz neviem co mam skusit :hroza: ci tipujem rano, ci cez den, ci vecer, ci z domu, ci z roboty, ci pripity ci triezvy, furt je to des a hruza :P
remizy absolutne nepadaju, ale pritom sa stavim ze akonahle ich jeden den nedam tak bude polovica zapasov remizy :-P
S tymi remizami som na tom podobne. Stale skusam a stale nic :D
Inak vy mozte byt radi aspon za system ( petrik :bitka3: :lol2: ), my sme nejaki 5 a po dnesku (v starom systeme) by sme boli uz hadam prvi :smile03: (once again :bitka3: )
to si snad delate prdel ze ste dnes vsetci traja dali 1 na detroit :-P :eek2:
ja viem ze z toho hovna toto kolo uz pomazanku nespravime, ale kazdy bodik moze byt na konci kola a potom na konci ZC dobry...
takze jeden z vas by to mohol zmenit (ba priam musi :yes: :!: ) na 2

edit - vyborne Ohlund :moj:
s velkou radostou robim za 2. kolom hrubikansku ciaru a od dnes poprosim navrat k forme z 1. kola... ;) :D
No zatial sa stale drzime dobre a s realnou sancou na popredne priecky.Dnes to nastastie zachranil Petrik ked nazbieral skvelych 16b a tak hlavne vdaka nemu sme sa neprepadli na dno tabulky.
V tomto kole by som sa uspokojil i s lepsou prieckou ako v minulom kole(7),pretoze ani toto kolo sme nezacali idealne :-(
Sorry petrik ja som dnes zabudol natipovať :hroza: , včerajší den bol u mna úplne na :censored: a výsledok Canucks len čerešničkou na torte...
Tak dúfam že aspon vám sa zadarilo a potiahli ste to aj bezomna, vlastne celé toto kolo tímu nepomáham a ide vám to slušne, ale to už sa tu moc vyplakávam... idem to radšej vyhodnotiť nech vidím ako to dopadlo.
ziadna tragedia, stava sa... :D
toto kolo sa zatial drzime v "pokojnom strede tabulky", bolo by super keby sa nam podarilo skoncit do 5. miesta... (to je taky tajny ciel a zbozne prianie pre toto kolo :D)
stafetu lidra teamu prebral pre toto kolo phillipo a ide mu to zatial dobre :thumbsup:
paci sa mi ze ako team nie sme stale zavisli od jedineho tipera a ze sa na konecnom vysledku vieme podielat vsetci - ked sa jednemu nedari tak potiahnu dalsi :thumbsup:
Tak dnes sme boli najlepší tím celej KTL :thumbsup: , tých 11b bol dnes priam heroický výkon ked pozerám na ostatné tímy :lol3: .
Posledné 2 kolá nám moc nevyšli skončili sme v oboch na 7. mieste a v tej priebežnej tabulke sme sa prepadli z 2. až na 5. miesto :-( . A pred nami je znovu zápasové kolo :scare: ... musíme v nom už zabrať.
petrik nechce sa mi to hladať :-P ale kolko tímov postupuje do PO v tejto sezone? minuly rok bolo v každej konf. 12 tímov a postúpilo tušim 7, teraz ked je tých tímov len po 10 tak postúpi menej alebo ako?

Let's Go Falcons :!: :fan:
Tak to je katastrofa, dalšia prehra a opäť sme jednoznačne najhorší tím zápasového kola, tentokrát nám nepomáhá ani nový systém... petrik a pipo sú obrancovia v tíme a istia to vzadu, ja by som mal byť útočník a teda tipovať favoritov, ale namiesto toho furt a furt tam dávam NYI,FLO,NJ,EDM.... :buch: , strácam tak "lacné" body a pri takej tesnej prehre ako dnes ma to hnevá ešte viac :x , stačilo dať NYR alebo DET a dopadlo by to úplne inak... :-(
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO