Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak je to moj oblubeny utocnik :D
A jeho praca s rukami je legendárna :good:
teš je to tvůj oblíbený utočník??? jsem nevěděl....kua pro mě je Alex vzor jeho prace s hokejkou kua na to se mužu dívat cele dny v hokejbalu mám číslo dresu 27 po něm a na mojem místě v kabině mam jmenovku AK 27 :D :D
Ja mam vela oblubenych hracov, resp mnohym dokazem uznat kvality.
Napr pre niekoho nepochopitelne som uplne zral Magnusa Arvedssona od Sens dakedy. Pahlsson, PJ Axelsson...
Zeriem Regehra aj Komisareka a tak celkove vela ludom uznam kvality. Pre vacsinu ludi je Nieds odpad ja ho povazujem za jedneho z naj obrancov od cias Orra.

Neznasam Briera, Druryho, Crosbyho atd atd...
jj zajímavý výběr....já mám hodně rád technické hráče.... Kovalev,Ovečkin,Parise,Lecavalier.....
nesnáším zákeřné hráče typu Simon,Avery aspol...
PJ Axelson je výborný....a Komisarka máš rád?? mě nikdy nejak nenadchl
Deset (ne)vyřešených otázek New Jersey Devils

Prodlouží Devils s Johnny Oduyou?
Johnny Oduya letos vydělával pouhých 600 000 dolarů. Od příští sezóny by si tedy měl výrazně polepšit, o čemž dopředu nikdo nepochyboval. Otázkou pouze bylo, nakolik si Lamoriello svého obránce cení. Nakonec z jednání vzešel tříletý kontrakt na 10,5 mil. dolarů, což je přijatelná smlouva. Lze se také domnívat, že Oduya vlastně odcházet nechtěl. Nakonec možná Devils oplatil skvělé jednání. Nebýt Lamoriella, tak by Oduya ještě dnes hrál švédskou Elitserien.
:plus: Myslím si, že je to dobrý ťah a určite to náš team posilnil za dobrý peniaz. Navyše 27 ročný obranca má stále ešte potenciál zlepšovať sa. (Má 27 nie?)

Podepíší Devils Andyho Greena?
Andy Greene nakonec prodloužil na dva roky. V prvním roce kontraktu si vydělá 750 000 dolarů a ve druhém 775 000 dolarů. Green by se měl ještě zlepšovat a v zadních řadách týmu by měl působit jako spolehlivý element. Pro příští sezónu již s největší pravděpodobností zůstane v hlavním týmu, což se mu v minulosti nedařilo.
:plus: No nezober ho za takú cenu. Hral relatívne spoľahlivo - v rámci svojich možností.

Jakou smlouvu podepíše Travis Zajac?
Devils si tohoto talentovaného útočníka nemohou dovolit ztratit, neboť je jejich nejlepším centrem. Zajac se stal volným hráčem s omezením, takže je otázkou, kolik mu Lou Lamoriello nabídne peněz. Čtyřiadvacetiletý útočník letos nastřílel 20 branek a přidal 42 asistencí. V prvním útoku New Jersey měl k dispozici Zacha Parise a Jamie Langenbrunnera. Zajac již od Devils obdržel kvalifikační nabídku a zatím se nezdá, že by ho lákal také jiný tým. Pokud ovšem bude zájem také odjinud, tak je dosti pravděpodobné, že ho Devils nechají jít. Zatím se dá spekulovat o tom, že Zajac podepíše tříletou smlouvu na 10,5 mil. dolarů.
:stop: :minus: O čom to je??? Pustiť Zajaca? Lou to snáď nemyslíš vážne! Veď je to nástupca Madden v upgradovanej verzii 2.0 "scoring enabled"...

Zůstane Brian Gionta?
Gionta letos vydělával 4 mil. dolarů, ale otázkou bylo, zda si ho Devils v době platového stropu mohou dovolit. Lze se domnívat, že zájem byl oboustranný. Otázkou pouze bylo za kolik. A jakmile Montreal Canadiens Brianovi nabídli pětiletý kontrakt na 25 mil. dolarů, tak nebylo o čem diskutovat. Gionta poprvé v kariéře mění klub.
:eek2: Giontu by som si ešte vedel predstaviť ako nášho hráča, ale chápem, že jeho odchod z ekonomických dôvodov bol prakticky nutný.

Prodlouží John Madden smlouvu?
Již dopředu bylo jasné, že ne. John nakonec podepsal jednoletý kontrakt s Chicago Blackhawks (2,75 mil. dolarů). Madden byl nepostradatelnou součástí Devils již od své nováčkovské sezóny 1999-2000 a fanoušci ho budou jistě velmi postrádat. Bohužel však v posledních letech postrádal výkonnost, což se mu nakonec stalo osudným. Změna oběma stranám prospěje. Na Maddenovo místo by se měl dostat Rod Pelley, který se do NHL dostal podobným způsobem jako bývalý vítěz Selke Trophy.
:plus: Verím, že dobrý krok. Pre obe strany. Tohto hráča som mal veľmi ale naozaj veľmi rád, ale úplne chápem dôvody odchodu.

Zůstane Mike Rupp?
Další jasná odpověď. Povětšinou útočník čtvrté řady se do povědomí hokejové veřejnosti zapsal zejména ve finále Stanley Cupu 2003, kdy v sedmém zápase vstřelil vítězný gól. Rupp nakonec odešel k Penguins, se kterými podepsal dvouletý kontrakt.
:box: Nech sa ti darí.

Kde nakonec skončí Scott Clemmensen?
Clemmensen musel po letošní sezóně odejít. Devils již mu nemohli dále bránit v kariéře, takže bylo pouze otázkou, kam to bude. Věčný náhradník Martina Brodeura letos odehrál životní sezónu a do budoucna si tedy zaslouží chytat častěji. Konečně také získal více než jednoletý kontrakt. Florida Panthers s ním uzavřela tříletou smlouvu na celkem 3,6 mil. dolarů. Možná to není úplně výhra, ale Scott by si měl za Tomášem Vokounem zachytat častěji.
:yes: Tomuto chlapíkovi to asi praje celá NHL, myslím, že i keď de facto odchytal za nás iba jednu sezónu, bola najlepšia v celej histórii klubu, ak odrátame Brodeura. Odmena? Späť na farmu. Chápal to. Chápal to celý čas.. Lou sa zachoval korektne, keď ho nechal ísť. Tohto chlapíka obdivujem. Najmä jeho charakter. :povzbudzovanie:

Koho Devils získali?
Popravdě, zatím žádná sláva. Prvního července podepsali s Ilka Pikkarenenem, kterého si v roce 2002 vybrali až v sedmém kole. Pikkarenen strávil poslední tři sezóny ve Finsku, kde ve 144ti zápasech nastřílel 49 gólů. Předtím hrál na bývalé farmě Devils v Albany (River Rats). Ještě předtím GM Lou Lamoriello vyměnil práva na Tony Romana (šestý výběr v roce 2006) za centra Islanders Bena Waltera. Walter odehrál letošní sezónu na farmě v Brigdeportu (AHL), kde si připsal 20 branek a 30 asistencí. Za Bruins a Islanders doposud odehrál 22 utkání NHL (1+4).
:minus: Áno, podľa mňa bol Lou na trhu PRÍLIŠ pasívny.

Koho Devils ještě mohou získat?
Několik volných hráčů se určitě ještě najde. Ovšem nyní je nejvyšší čas začít najímat. Ostatní týmy z Atlantické divize totiž výrazně posílily. Rangers podepsali Gáboríka, Flyers získali Prongera a Islanders Dwayna Rolosona.
Devils stále potřebují získat centra druhé řady, stabilního obránce a náhradního gólmana. Na post centra jsou k dispozici stále tito hráči: Saku Koivu, Robert Lang, Jason Williams, Dominic Moore, Mike Comrie a Mats Sundin. Nejlepší volbou by byl zřejmě Lang, který by díky nedávnému zranění nemusel být drahý.
Dá se také očekávat, že Devils prodlouží s Brendanem Shanahanem, který ovšem začíná být velmi pomalý. Mezi volnými obránci se jako nejlepší jeví Francois Beauchemin a jako dvojka by opět postačil Kevin Weekes (nebo mladík Jeff Frazee?)
:hmm: Beuchemin začína byť priorita #1 !!! Tento nádejný reprezentant Kanady na OH (v kempe je i keď nominácia do 23 - zo 46 hráčov je hypotetická, hovorí to o jeho kvalitách). LANG???!!! :shock: Ja už chcem v Devils normálne mužstvo - nie penzión pre dôchodcov! Sundin by do nášho systému pasoval, ale je drahý, rozmaznaný a už nie taký kvalitný ako v Toronte (a je aj starý), ale má aj motiváciu! Ešte nevyhral SC. Ak Weekes ostane všetko bude dobré. Ale pomaly si začať pripravovať zadné dvierka pre odchod Martyho by už nebolo odveci. :smile03:
tak je pravda že Lang a Sundin jsou staří...ani jednoho bych v Devils nechtěl vidět... Bouchemim by se mi líbil ale komu taky ne...Weekes je podle mě jedna z nejlepších dvojek v NHL navíc mi přijde jako super chlapík .... jak to myslíš s tím Martym??
No že nebolo by odveci niekoho si pomaly začať vychovávať, pustiť na 5-10 zápasov do brány a tak..
Marty skončí o pár sezón a už nemusíme mať na farme také eso ako Clemm. Prípadne dvojka, ktorá je schopná ísť hore a vyuzžiť svoju šancu stať sa jednotkou.
Toto nepíšem ako Slovák (od toho som sa v NHL už dávno odosobnil) ale ja by som chcel vidieť ak samozrejme bude chytať ako doteraz v našej bráne ako dvojku a následnú jednotku Haláka. Má na to.
jooo tak s tím souhlasím naprosto!! co si budem namlouvat Marty už nechytá tak jako dřív a fakt je na čase dívat se po možných nástupcích ... chtěl bych vidět jak chytá Frazee třeba .. Halák je taky pěkná varianta
toho Frazeeho by som už aj ja rad videl ved chytal proti Priceovi v juniorke ms... tak musi mať dačo do seba... v každom pripade neni ešte nahradny brankar tak skusim aj ja zavolať Lou-ovi či by sa par stotisic dolarov pre mna nenašlo že nahrandeho robiť:D tak otvarať dvere na striedačke viem skvele:D a Brodeur vychyta všetko :biglol:
pry jsme dali nabídku na Koiva.
Zajíc jde k arbitráži
Stále treba veriť.
Arbitráž nie je tragická, je to takmer vždy kompromis medzi požiadavkami hráča a klubu. Väčší problém vidím, že keď podpíše tak arbitrážna zmluva je buď na rok alebo dva, podľa toho ako si zvolí klub.

Lou je ináč kritizovaný okrem tohto fóra a mňa :D aj na zahraničných fórach za prílišnú pasivitu na trhu voľných hráčov.

Ale zas on vždy dokázal nezaplatiť hrácom a napriek tomu vždy spraviť víťazný team. Treba si síce priznať, že špičkový favoriti na SC už nie sme, taký lepší priemer, v základnej časti sa bez problémov umiestňujeme v prvej 5-6 východnej konferencie :good: , na druhej strane už dlho sme nespravili "impakt" v PO. :eek2:
begbee s tim souhlasím naprosto!! aktivita Loua mě celkem překvapila čekal jsem aspon jednu velkou rybu a nic.
jinak s tim jaký máme tým souhlasím ale abysme byli v PO dál chtělo by to asi něco víc no
Lemaira už nechcem :cry:
mi to povídej :?
No zatím tomu Vaše vedení dává pěkně na prdel - Gionta a Madden pryč, náhrada veškerá žádná - že by boj o PO :wink: ?? No věřím že Devils ještě něco na trhu podniknou, zatím slabota !!!!
Este stale je pár hráčov kvalitných hráčov "available", keď bude najhoršie trejdneme Brodeura a Pariseho za Malkina a Ovečkina :D
Englande jo vystih si to...nehorazna slabota.... begbee to raději Brodeura a Pariseho než ty dva bo Malkinovi nesluší červená barva :D
tak jsme získali Yanna Danise...ku*va proč??? Weekes a Frazee nestačí?? ted asi Kevin odejde....bože co se to děje :cry:
dobra otazka..preco??? weekes je skvely timovy hrac aj dobry brankar..naco je nam dobry tento miesto kevina???? pre 300tisic dolarov??? nechapem! a neviete ci ma 2cestnu zmluvu? inak dakde som cital rozhovor s GM a nepacilo sa mi to.. vyplynulo z neho ze bergfors dostene dost priestoru co ma tesi..v hre je aj shanny a viac casu dostane clarkson,tak fajn, ale co ma totalne nasralo bolo ze hrat by mal leblond- ten minuly rok neukazal nic,ale uplne nic to sme si mohli nechat ruppa..miesto maddena ma zaujat pelley, o nom vela neviem, nechcem ho podcenovat ale tak pochybujem ze ma na to.. ved na volnom trhu su solidny defenzivny centry ako malhotra, moore, betts..az toho vyjadrenia lou veri ze rolston da 30 golov a s utokom uz ma jasno.. a este ma stve ze potrebujeme obrancu..ked vidim ake zmluvy podpisali mara ohlund a beuchemin,ma ide porazit..peniaze na jedneho dobreho mame.. ved do zadu nemame ziadny back up.. corrente vraj neni este ani zdaleka pripraveny ale to som len cital,tak neviem a leach?no haha.... ale verim ze lou vie co robi a dufam,ze este zbucha nejaku skvelu vymenu..niektore tímy maju problem so stropom a urcite budu musiet lacno vymienat..tak som zvedavy..
Novým trénerom New Jersey Devils sa stal Jacques Lemaire :!:
kanter píše:Novým trénerom New Jersey Devils sa stal Jacques Lemaire :!:
tak to je haluza, prave som pisal prispevok ze sa dzerzi volako nevedia rozhodnut co s novym trenerom. lemaire samozrejme neni ziadne prekvapko. akurat ze Jacques od roku 95 zostarol o 14 rokov a je uz dost stary.
ku*va!!!! ted se na to taky dívám a jsem naje*any jak dlouho ne ..... to snad není pravda to už chcu zase vidět ty naše zápasy ... no tak jako co se děje tedka z Devils (neaktivita na trhu + novy "trener") jsem hodně zklamany a jsem zvědav jak to s nama bude v nove sezoně :eek2:
mne by to malo byť v podstate jedno, ale Lemaire a Devils :? , to mi moc nejde dokopy :?:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS