Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
:o Koukám,Ĺľe kdyĹľ nÄ›kdo nechce hráče,hned se vyrojĂ spekulace,Ĺľe má jĂt do Montrealu
.Tenkrát,Jašin.To je bezva ,Ĺľe tisk věřà našim finanÄŤnĂm zdrojĹŻm.Ĺ˝el platovĂ˝ strop nemĹŻĹľe nafouknout ani Bob a ono to s tÄ›mi financemi nebude aĹľ taková sláva
.Byl to po dlouhé době úspěšný rok,jinak pořád plakali,že jsou bez peněz
.Jinak dĂky cepi za ozĹ™ejmÄ›nĂ tĂ© foto.Opravdu jsem sám na to nepĹ™išel.Já myslel,Ĺľe je to z letošnĂ sezony.DĂky
Sundstroma jsem nepoznal.Teď už si to budu pamatovat,kdo měl č.37..
sob 16. čer 2007 13:57
SouhlasĂm Montry, Ĺľe Lewise odvolali docela brzy...........
!!!! NemÄ›l to vĹŻbec jednoduchĂ©, pĹ™išel jako novĂ˝ trenĂ©r, obmÄ›nil se skoro "celĂ˝" kádr atd................. !!!! No uvidĂme, jestli udÄ›lalo vedenĂ Bruins dobĹ™e.............
!!!! Ale jelikoĹľ vlastnÄ› nepostoupili ani do PO, tak nenĂ co zkazit, mohou jĂt jen "hore"....................
!!!!
:o
:o ty jo, tak o tejto sprave som sa dozvedel prave v tejto chvili
ked som si precital debilov odkaz, hned som zabrusil na BB web no a je to tak
tak este som nestravil Phillov triumf (o tom v inom topicu) a teraz taka to pecka
cakal som kadeco, vselico, odchod-prichod kohokolvek od kohoviekam, ale tak na vyhadzov Lewisa by som nestavil ani deravy gros..montry, philly mate urcite pravdu a teraz tazko hladam slova, ked som 10.16.vytiahol nasledovne: - Dave Lewis, ma zo svojej trenerskej lavicky zrejme poslednu prilezitost dokazat a zaroven presvedcit vedenie, fanusikov, ze jeho trenerske metody prinesu ovocie v nasledujucej sezone, inak sa bude pod jeho trenerskym kreslom riadne kolisat..samotny kouc dodava: "PĹ™es lĂ©to mÄ› ÄŤeká s tĂ˝mem prvnĂ kompletnĂ pĹ™Ăprava a budu mĂt dost ÄŤasu nauÄŤit hráče svĂ©mu systĂ©mu.“
..bez komentara..na margo jeho mozneho nastupcu, vyjadrime sa, az bude vsetko cierne na bielom
ale budem uprimne, GM sa mi velmi, velmi pozdava a nie je to (len) o tom Lewisvyhadzove..

tak este som nestravil Phillov triumf (o tom v inom topicu) a teraz taka to pecka
..bez komentara..na margo jeho mozneho nastupcu, vyjadrime sa, az bude vsetko cierne na bielom

v hre su najmä 3 kandidati:
Claude Julien
Mike Milbury
Scott Gordon (kouc Providence Bruins)
..medzi prvymi 2 sa rozhodne, ja osobne by som radsej privital Juliena, aj ked je mi to viac menej jedno
som zvedavy predovsetkym, na vykony, vysledky timu
pre mna za mna, nech je koucom aj maser timu, len nech dovedie Bruins do PO
Claude Julien
Mike Milbury
Scott Gordon (kouc Providence Bruins)
..medzi prvymi 2 sa rozhodne, ja osobne by som radsej privital Juliena, aj ked je mi to viac menej jedno
som zvedavy predovsetkym, na vykony, vysledky timu
o stave na brankarskom poste vsetci dobre vieme, po 1.7. jasna priorita..
ze by Bruins chybala osobnost v obrannych radoch?
napada ma len jedno meno BIG Z,,a nebavme sa tu teraz o vykonnosti (to sa tu uz rozobralo az, az) ale o slovicku osobnost, nemam pocit, ze by nou Zdeno nebol..
ale beriem, viem kam si narazal, ale nerobim paniku, skusenosti na rozdavanie v podobe Warda (aj ked ten jeho prichod, no neviem..), velmi sa mi rata Ference a buducnost je zarucena v podobe Albertsa..pred zacatim novej sezony, mĂ´zme hodnotit, pretoze na to je este priskoro, v time urcite nezostane kamen na kameni..aj ked prevratne obracanie, vymienanie hracov urcite nehrozi, chce to len kvalitne vytmelit
ale beriem, viem kam si narazal, ale nerobim paniku, skusenosti na rozdavanie v podobe Warda (aj ked ten jeho prichod, no neviem..), velmi sa mi rata Ference a buducnost je zarucena v podobe Albertsa..pred zacatim novej sezony, mĂ´zme hodnotit, pretoze na to je este priskoro, v time urcite nezostane kamen na kameni..aj ked prevratne obracanie, vymienanie hracov urcite nehrozi, chce to len kvalitne vytmelit
Je to odreportovane ako Breaking News na TFP bez dalsich detailov. Bude to pravda.
Boston tymto padom dostava sancu na premysleny obranny system, kde bude kazdy vediet co ma robit vo svojej tretine. To je z mojho pohladu vynikajuce a efektivne. Neznamena to ze bruins zacnu hrat vyslovene obranu iba ich defenziva moze byt kvalitnejsia systemovo, sposobom krytia hracov v tretine. Presne to co som kritizoval u Charu. Samozrejme este sa mu to nemusi podarit.
Boston tymto padom dostava sancu na premysleny obranny system, kde bude kazdy vediet co ma robit vo svojej tretine. To je z mojho pohladu vynikajuce a efektivne. Neznamena to ze bruins zacnu hrat vyslovene obranu iba ich defenziva moze byt kvalitnejsia systemovo, sposobom krytia hracov v tretine. Presne to co som kritizoval u Charu. Samozrejme este sa mu to nemusi podarit.
neriesim, podla mna vzdy lepsie ako Mike...nechapem z coho su tak nestastni, ved za ery Dawe system prakticky neexistoval
horsie to byt uz nemĂ´ze, ani nebude, takze podla mna v poho
paci sa, nazory fandov BB -) http://hfboards.com/showthread.php?t=390466&page=3 a jeden z nazorov, ktory ma fest pobavil "Positive. 4-0 against the Habs last year"..
a na zaver este jedna novinka -) Petr Tenkrat ocakavane opusta Boston, no neocakavne mieri do svedskej ligy, s Timrou podpisal 2 rocny kontrakt..
paci sa, nazory fandov BB -) http://hfboards.com/showthread.php?t=390466&page=3 a jeden z nazorov, ktory ma fest pobavil "Positive. 4-0 against the Habs last year"..
a na zaver este jedna novinka -) Petr Tenkrat ocakavane opusta Boston, no neocakavne mieri do svedskej ligy, s Timrou podpisal 2 rocny kontrakt..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé