Souhlas s mountainem. Dost sme se nadřeli, a po tom blbym golu na 1:1 sme to začali "flákat", aspon se mi to tak zdálo. Nerad bych to zakřikl, ale musim to zaklepat, že starej dobrej Vinny je asi zpět
V posledních zápasech je v útoku hodně nebezpečný. Naopak Stammer je neskutečně mimo. Dneska za nějakých 21 minut nevystřelil ani jednou na branku. Ještě před cca 14 dny měl zaděláno skoro na 55 branek, tímhle tempem ale ted bude rád, když dosáhne padesátky. Jones a Brewer nejvytěžovanější beci
Bergeron dnes už docela hořel, ale to vcelku celá naše PP, která je katastrofální. Rolie zbytek zápasu už podržel
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Jj, taky jsem rád, že SFY neměnil za každou cenu. Nebylo potřeba, jak se vrátí Malone a Lundin, tak máme víceméně všecko, co potřebujem (pokud se někdo nezraní, ale to se dá těžko ovlivnit nebo s tím počítat).
Jinak třeba Vokoun ani Richards se při deadline nikam nestěhovali, tak že by v létě? Třeba Voky by se mi velice líbil a Richards i když ho nějak extra nepotřebujem samozřejmě taky
Jinak třeba Vokoun ani Richards se při deadline nikam nestěhovali, tak že by v létě? Třeba Voky by se mi velice líbil a Richards i když ho nějak extra nepotřebujem samozřejmě taky
SFY prý měl několik telefonátů. Dostal několik nabídek, ale žádná nebyla dobrá. Nechtěl prý narušovat sestavu. Věří, že tým je správně poskládán
A musim mu dát za pravdu... na druhou stránku mohl do týmu přivíst alespon spolehlivou brankářskou dvojku (Conklin?). V Play-Off rozhodují právě golmani a se Smithem jako backupem to nevidím moc růžově
Musel by se stát zázrak... jinak, jak to bude s bekama? Smaby asi pujde do Norfolku, protože momentálně je v áčku přetlak obránců, a bude větší, až se vrátí Lundin. Na jedno místo tak budou 3 beci. Momentálně bych to asi viděl takhle:
Hedman - Clark
Kubina - Brewer
Bergeron - ??? (Jones/Ohlund/Lundin)
Hedman - Clark
Kubina - Brewer
Bergeron - ??? (Jones/Ohlund/Lundin)
Ajzrmen bude musieť s brankármi to riešiť. Teda ak nechce z Cedrica spraviť jednotku. Totiž Roloson pochybujem, že potiahne ďalšiu sezónu a Smith odíde. Či si myslíte, že fakt bude Cedric robiť jednotku?
Osobne neverím, že do Tampy pôjde Vokoun. Brankári ako Vokoun, teda stále jednotky, sa podpisujú na dlhšie obdobie. Síce Vokoun už má nejako 34, tak on pôjde po dlhej zmluve. Tampa by mu ju dávala zbytočne, veď majú neuveriteľne hlboký depth na G. Oni v podstate potrebujú nejakú kvalitnú dvojku, ktorá dokáže vziať pozíciu 1A brankára na 1-2 roky. Na to pochybujem, že by sa Vokoun dal.
Osobne neverím, že do Tampy pôjde Vokoun. Brankári ako Vokoun, teda stále jednotky, sa podpisujú na dlhšie obdobie. Síce Vokoun už má nejako 34, tak on pôjde po dlhej zmluve. Tampa by mu ju dávala zbytočne, veď majú neuveriteľne hlboký depth na G. Oni v podstate potrebujú nejakú kvalitnú dvojku, ktorá dokáže vziať pozíciu 1A brankára na 1-2 roky. Na to pochybujem, že by sa Vokoun dal.
Cédric by teoreticky mohl být naší novou jedničkou, ale to neni vůbec jistý. Odchytal sice jen dva zápasy a oba parádně, nevíme ale, jestli by takový výkony dokázal podávat po většinu sezony (cca 55 zápasů). My potřebujem golmana typu Lundqvist, Quick atp.. Nemusí to sice být tak kvalitní megahvězdy, jde o to, aby zvládli odchytat 55-60 zápasů konzistentně, bez výrazných výkyvů. Od odchodu Khabibulina sme neměli snad ani jednu stálou jedničku, co by odchytala většinu sezony. Tohle tomu týmu stále chybí.
Vokoun by u nás podepsat mohl, je to IMO reálný. Letos má 34 let a určitě se bude rozhlížet tam, kde by mohl podepsat smlouvu do konce kariéry, tedy smlouvu asi tak na 5 let. Tím bysme měli po tu dobu brankoviště vyřešený. Rolie nevim, jestli bude pokračovat po sezoně, nebo pověsí brusle na hřebík, ale určitě už nedokáže odchytat velký množství zápasů.
Nejideálnější by byla golmanská jednička kolem 25 let (Desjardins), aby se ten post vyřešil na delší dobu. SFY to určitě nebude mít v létě jednoduchý a já doufám, že se nebude snažit o nějakou krátkodobou záplatu, ale naopak nám zajistí brankoviště na několik let dopředu.
Pravdou je, že v systému máme několik golmanů, co by mohli v budoucnu naskočit - Tokarski, Janus a Helenius (Cédrica počítat nebudu). Tokarskimu je 21 a očekávám, že na farmě bude ještě tak 2-3 roky. Janus to samý. Helenius je asi prosranej draft, protože ani v tom Finsku se mu nedaří. Tak snad jen doufat, že Desjardins bude takový náš Tuukka Rask, nebo SFY v létě zakouzlí a brankoviště bude stabilně zajištěný
Pokud by ale podpis Vokouna vyšel, bylo by to parádní a už jen z důvodu, že po ukončení kariéry by měl být Tokarski ready. No, doufejme.
Vokoun by u nás podepsat mohl, je to IMO reálný. Letos má 34 let a určitě se bude rozhlížet tam, kde by mohl podepsat smlouvu do konce kariéry, tedy smlouvu asi tak na 5 let. Tím bysme měli po tu dobu brankoviště vyřešený. Rolie nevim, jestli bude pokračovat po sezoně, nebo pověsí brusle na hřebík, ale určitě už nedokáže odchytat velký množství zápasů.
Nejideálnější by byla golmanská jednička kolem 25 let (Desjardins), aby se ten post vyřešil na delší dobu. SFY to určitě nebude mít v létě jednoduchý a já doufám, že se nebude snažit o nějakou krátkodobou záplatu, ale naopak nám zajistí brankoviště na několik let dopředu.
Pravdou je, že v systému máme několik golmanů, co by mohli v budoucnu naskočit - Tokarski, Janus a Helenius (Cédrica počítat nebudu). Tokarskimu je 21 a očekávám, že na farmě bude ještě tak 2-3 roky. Janus to samý. Helenius je asi prosranej draft, protože ani v tom Finsku se mu nedaří. Tak snad jen doufat, že Desjardins bude takový náš Tuukka Rask, nebo SFY v létě zakouzlí a brankoviště bude stabilně zajištěný
Pokud by ale podpis Vokouna vyšel, bylo by to parádní a už jen z důvodu, že po ukončení kariéry by měl být Tokarski ready. No, doufejme.
TBL 1:2 NJD. Hrůza. Co se s náma zase děje? Jen 16 střel za zápas, za 3 zápasy sme dali jen 5 branek! Opět uplně marnej útok. Příchází asi zase období nemohocnousti. Speciálně bych se chtěl vyjádřit k jednomu našemu hráč a to Stamkosovi... co s nim proboha je?! Takhle mimo sem ho snad ještě neviděl. Jen pro informaci, tady je pár čísel z posledních zápasů Stammera:
9 zápasů - 1 gol
2 zápasy - 0 střel
3 zápasy - 1 střela
Od drtivý výhry proti Phoenixu sme střelecky mimo. Za tři zápasy sme nedali víc jak tři branky. My prostě bud střílíme a dostáváme hodně golů, nebo nestřílíme a nedostáváme goly. Občas za měsíc se tedy stane, že gol nedáme ale dostanem kotel.
9 zápasů - 1 gol
2 zápasy - 0 střel
3 zápasy - 1 střela
Od drtivý výhry proti Phoenixu sme střelecky mimo. Za tři zápasy sme nedali víc jak tři branky. My prostě bud střílíme a dostáváme hodně golů, nebo nestřílíme a nedostáváme goly. Občas za měsíc se tedy stane, že gol nedáme ale dostanem kotel.
Já jsem to poslouchal jenom v rádiu, ale i podle toho bylo jasné, že to nebylo ono. Hlavně od druhé třetiny, tam nebýt Roliho, tak je to po druhé třetině 3:1 a není co řešit. Dal nám dost dobrou šanci vyhrát, ale zbytek týmu toho nevyužil no, 16 střel je mizerné.
Stamkosovi se nedaří no, imo se nějak nemůže srovnat s tím, že si na něho ostatní týmy dávají velký pozor - třeba proti Rangers co jsem viděl ten zápas, tak tam si ho hlídali fakt důsledně a vůbec k ničemu se nedostal. Góly na PP z té svojí pozice už taky nedává....no snad je to jenom dočasné.
Stamkosovi se nedaří no, imo se nějak nemůže srovnat s tím, že si na něho ostatní týmy dávají velký pozor - třeba proti Rangers co jsem viděl ten zápas, tak tam si ho hlídali fakt důsledně a vůbec k ničemu se nedostal. Góly na PP z té svojí pozice už taky nedává....no snad je to jenom dočasné.
jj už minule když se Stamkos trápil tak jej potom Boucher omlouval že měl nějaké drobné zraněníAndyF píše:Zapas jsem nevidel, ale casto to znamena, ze ma hrac nejake zraneni, ktere ho nevyradi ze hry, ale trosku ho limituje a je to hned znat...
taky jsem zápas neviděl, ale podle stats a hajlajtů odhaduju že Devils si výhru zasloužili. Snad v každé jejich akci měl prsty Kovalčuk.
Snad se brzo zase střelecky probudíme. Co třeba už dneska proti Bruins?
Ono proti nám nemá vysoký priemer striel ani Ovechkin
Zblokovaných mal minimálne 4-5, čo je pre nás typické. Takže na základe zápasu proti nám by som nesúdil. Vy sami viete ako inokedy hrá. Ja len dodám, že odkedy do ligy vstúpil a nakoľko ho mám odpozorovaného aj z juniorky/seniorky Kanady, tak to proste je hráč, ktorý je vymazateľný, na tom musí zapracovať. SPočiatku sa zdalo, že si predsalen našiel iné cesty k skórovaniu, napr. šiel viackrát priamočiaro na bránu a dorážal, teraz ale akoby s tým prestal. Neviem prečo :ja_neviem:
jj udrzat
boa vasho, zapas este nezacal a vy uz hadzete flintu do zita
ale ako chapem vase triezve zmyslanie
bez Vinnyho, so Smittym (pre istotu ho nenasadzujem ani do yahoo
u nas s Timmym, vratane nasej sympatickej vitaznej snurky, to vsetko dava predpoklady na plny bodovy zisk, ale hokej je hokej a NHl je NHL..
První třetina nic moc, Stamkos sice trefil v přesilovce tyčku a Ritola byl chvilku v dobré pozici sám před Thomasem, ale to bylo z naší strany asi tak všecko. Naopak Boston si toho vytvořil trochu víc, ale Smitty to zatím drží. Párkrát tam byly dobré zmatky v obranné třetině, 2 tyčky (ale jedna po teči vysokou holí, ten gól by neplatil)....teď koukám dokonce vedem na střely 8-10, ale Boston tam měl nebezpečnější situace.
EDIT: Druhá třetina přinesla po jedné brance na obou stranách a herně je to v podobném duchu, jako ta první. Až na jednu věc, docela se přiostřilo a to díky agresivní a místy až zákeřné hře Bostonu. Některé zákroky byly fakt za hranicí, krosčeky do zubů, zezadu do hlavy (že Lucic ty prase jedno?) ,"dohrávání" hráče, který se po faulu a odpískání zvedá u mantinelu z ledu, nesmyslná snaha o vyprovokování bitek (zas Lucic+Thornton), no prostě ať táhnou do háje s takovým hraním. Po zásluze bylo něco z toho (něco ne) odměněno přesilovkama, dokonce i dvouminutovou 5 na 3, ale všecky PP naprosto mizerné, naopak z toho měl Boston solidní brejk, ale Smitty podržel.
Ještě jedna věc - nemyslel jsem, že se toho někdy dočkám, ale Marty dneska nehraje vůbec dobře. Přihrávky nic moc a hlavně už několik turnoverů. Potom nemají stát ty PP za prd - Vinny není, Malone není, Marty není Marty a tím pádem konec.
Bod z tohodle by byl dobrý, ta nevyužitá dvouminutová přesilovka 5 na 3 nás bude mrzet
EDIT2: tak nás to mrzí no, ale kua je to nefér tady ten výsledek, minimálně bod z toho měl být a jednoznačně by byl zasloužený. A ironicky to rozhodne největší prase zápasu a ještě takovým gólem....chjo. Ale co, je to i naše chyba, my na jeden gól nikdy vyhrávat nebudem. Posledních X zápasů vůbec nedáváme góly, to se pak hraje blbě.
EDIT: Druhá třetina přinesla po jedné brance na obou stranách a herně je to v podobném duchu, jako ta první. Až na jednu věc, docela se přiostřilo a to díky agresivní a místy až zákeřné hře Bostonu. Některé zákroky byly fakt za hranicí, krosčeky do zubů, zezadu do hlavy (že Lucic ty prase jedno?) ,"dohrávání" hráče, který se po faulu a odpískání zvedá u mantinelu z ledu, nesmyslná snaha o vyprovokování bitek (zas Lucic+Thornton), no prostě ať táhnou do háje s takovým hraním. Po zásluze bylo něco z toho (něco ne) odměněno přesilovkama, dokonce i dvouminutovou 5 na 3, ale všecky PP naprosto mizerné, naopak z toho měl Boston solidní brejk, ale Smitty podržel.
Ještě jedna věc - nemyslel jsem, že se toho někdy dočkám, ale Marty dneska nehraje vůbec dobře. Přihrávky nic moc a hlavně už několik turnoverů. Potom nemají stát ty PP za prd - Vinny není, Malone není, Marty není Marty a tím pádem konec.
Bod z tohodle by byl dobrý, ta nevyužitá dvouminutová přesilovka 5 na 3 nás bude mrzet
EDIT2: tak nás to mrzí no, ale kua je to nefér tady ten výsledek, minimálně bod z toho měl být a jednoznačně by byl zasloužený. A ironicky to rozhodne největší prase zápasu a ještě takovým gólem....chjo. Ale co, je to i naše chyba, my na jeden gól nikdy vyhrávat nebudem. Posledních X zápasů vůbec nedáváme góly, to se pak hraje blbě.
Jak Stammer rozzvonil tyč, tak už sem měl ruce nahoře
Bohužel, střel máme dostatek ale snad kromě Stamkose a Ritoli (kterej to IMO mohl proměnit) sme si větší šance nevytvořili - véceméně, to samý co psal mountain. Smith se mi zdá zatím jistý, doufejme, že mu to vydrží celý zápas. Sice několikrát sme tam vážně měli z prdele kliku, ale něco i Smith dokázal chytit. Chtělo by to dneska vyhrát, hraje se de facto o 2. místo v konferenci. Zároven ztrácíme náskok k diviznímu titulu. Dnes musíme vyhrát 
EDIT: Po druhý třetině 1:1. Smith klasika, všechno chytí ale střelu od modrý, na kterou vidí dostane mezi betony
Klidně sme mohli být ve vedení. Přesilovka nám asi nic neříká, opět katastrofa. To sme tam skoro dvě minuty hráli 5 na 3 a vubec žádná šance. Škoda, asi zase prohrajem kvuli neproměnování šancí.
EDIT: Po druhý třetině 1:1. Smith klasika, všechno chytí ale střelu od modrý, na kterou vidí dostane mezi betony
Nevím jestlis měl nekvalitní stream, ale ta střela nešla chytat - šla nad ledem a přesně k tyčce (resp. od tyčky), plus ještě se mi zdálo, že to tam někdo lehce tečnul (ale to si nejsem jistý, nešlo to moc dobře vidět když to ukazovali). Každopádně to bylo dobře trefené....Smitty chytá zatím výborně, už kvůli tomu doufám, že z toho vydojíme aspoň bod. A za ty jejich zákroky klidně i druhý, třeba Downie ve třetí třetině nehraje (a není ani na lavičce)
No to mě pos*r. Celej zápas si suveréně jdem alespon pro ten jeden bod, Smith chytal parádně (až jsem se divil co za zákroky tam předvedl) a nakonec to tři a půl minuty před koncem rozhodne uplně dementní gol, kdy golman leží na ledě a půlka týmu vedle něj, tak dá prase zápasu Lucic vítěznej gol do prázdný branky
Zároven si ale za to můžem samy, šance na goly jsme měli. To, že jsme momentálně uplně neschopní je náš problém... za 4 zápasy jsme dali jen 6 branek
Když už nám golmani konečně pořádně chytaj tak néé, nevyužijem toho, radši přestanem střílet branky a budem prohávat o gol fotbalovym výsledkem
Pěkně mě to štve... čtyři zápasy po sobě uplně trapčíme v tom útoku. Leci a Malone mimo, Stammer a Gagne jsou přítomni pouze fyzicky...
Omg, teď koukám Lucicovi ten puk ještě přikopl rozhodčí....taková haluz hergot! To už máme z minula s tím nesmyslným vyloučením 4 body, které svým způsobem dostal Boston od rozhodčích. Už s nima nechcu hrát, buď dostanem pořádně na prdel, nebo hrajem relativně dobře a dostanem branku chvilku před koncem.
Teď čtu pozápasový článek a Boucher to řekl dobře - "It's bad luck, and it's unfair." Jinak snad bude Downie ok, ještě další zranění do už tak plné marodky by nebylo vůbec dobré.
Teď čtu pozápasový článek a Boucher to řekl dobře - "It's bad luck, and it's unfair." Jinak snad bude Downie ok, ještě další zranění do už tak plné marodky by nebylo vůbec dobré.
Tak videl jsem neco ze zaznamu... No suverenne po bod jste si nejeli. Na to meli Bruins nekolik prilis velkych sanci. Ale musim rict, ze Boston hral tenhle zapas az za hranici unosnosti, to bylo uz moc i na me a to ja mam tedy tvrdost rad. Kazdopadne, kdyz nevyuzijete 2-minutovou 5 na 3, tak se muzete vymlouvat jen na sebe.
WSH se asi nakonec prohaluzi az k vitezstvi v divizi a ja se na vas tesim v playoffs panove
WSH se asi nakonec prohaluzi az k vitezstvi v divizi a ja se na vas tesim v playoffs panove
Bohužel ale s tim se už smiřuju a neskutečně mě to štve. Caps nesnášim nejvíc z celý ligy, měli sme udělanej docela dobrej náskok k vyhrání divizního titulu a na samym konci sezony si to takhle poděláme. Caps haluzácky vyhrajou divizi, těsně a navíc až v závěru
Tohleto mě vážně hodně mrzí. Několik měsíců druhý místo a takhle si to nechat proklouznout mezi prstama.
Nakonec to tedy opravdu vypadá, že v prvnim kole schytáme Pens, z čeho nemám zrovna 2x radost. Rangers nebo Habs jsou určitě hratelnější soupeř, než Pens. Bude to ještě hodně složitý. Sice pravda, Play-Off konečně po třech letech hrajem a to by nám po tom cirkusu mělo stačit... ale vážně bych nerad, abysme skončili hned v prvnim kole. Samozřejmě, že si přeju opět SC, ale spokojenej bych byl i s druhym kolem PO
Uvidíme no...
Momentálně ale musí opět začít hrát útok a Stammer se musí probrat (1g in 10z je vážně málo). Golmani konečně chytají dobře, ale nevyužijem toho. Ze začátku sezony nám dobře bodovala 3 a 4 lajna, ted už tomu tak neni a ty goly nám chybí.
Nakonec to tedy opravdu vypadá, že v prvnim kole schytáme Pens, z čeho nemám zrovna 2x radost. Rangers nebo Habs jsou určitě hratelnější soupeř, než Pens. Bude to ještě hodně složitý. Sice pravda, Play-Off konečně po třech letech hrajem a to by nám po tom cirkusu mělo stačit... ale vážně bych nerad, abysme skončili hned v prvnim kole. Samozřejmě, že si přeju opět SC, ale spokojenej bych byl i s druhym kolem PO
Momentálně ale musí opět začít hrát útok a Stammer se musí probrat (1g in 10z je vážně málo). Golmani konečně chytají dobře, ale nevyužijem toho. Ze začátku sezony nám dobře bodovala 3 a 4 lajna, ted už tomu tak neni a ty goly nám chybí.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé