Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:klobuk: Zaslouženě jste vyhráli. Jak píšeš, už v první třetině mohlo být rozhodnuto.
No jo, Bruins byli lepsi a hrali dobre, ale zrovna ten druhy a treti gol byly dost z niceho.. A 20 sekund pred koncem Raska zachranila obligatni konstrukce. Jesteze Sens pochopili ze uz musej makat a ne jako ty zapasy predtim. Detroit mleli temer cely zapas a nakonec zaslouzene zustali ve hre. Florida solidni Bruins spoiler, nejdriv odpali Ottawu a pak to takhle prosere v Bostonu :hroza:
lajna Looch-Spooner-Pasta :cookies:

Obrázek

18! rocny Pastrnak doslova lieta po lade a zasluzene ziskal Bruins trofej, pre najprijemnejsie prekvapenie rocnika
-Morrow called up on a emergency basis => Krug dnes netrenoval, ak som dobre pochopila, asi ma chripku (mam pocit ze v USA vsetky soplikov a takych veci volaju flu :D ) ...
Videla som prvu tretinu...a otrasny :grc: hokej z nasej strany, vdaka Raskovi skoncila 0-0 ...potom som sla spat :D

a zrejme som dobre spravila, lebo dalsi priebeh zapasu by vo mne mohol vyvolat infarkt :D ....ale aspon otoicli z 0:2 na 3:2 co je super :hop:

Pri pohlade na tabulku sa nam to krasne zamotava...

wash a isles 96
Pens 95
Wings a Bruins 93
Sens 90 bodov

:panika: toto bude este napinak :nervozny: a vsetci s vynimkou Isles maju este zapas k dobru
Dva body za 20 minútový výkon je úspech. Inak Connolly s 2 asistenciami nemal najhorší debut. V sobotu to doma s Leafs musíme vyhrať inak to môže byť posledný zápas tejto sezóny pred domácim publikom.
Cathy píše:Sens 93 bodov
90 bodov, posledne 2 zapasy to dali v pp,ci sn :evil:
ale tiez sa nemame na co stazovat, obrat proti FLA a teraz proti DET, to vsetko v posl.tretinach :hmm:
proti TOR uvazujem nad navstivenim stavkovej :hmm: skoda toho LA to bola tutovka
Ak to zajtra vyhrame s Torontom tak bude PO v podstate jasna zalezitost, aj teraz v podstate Senators maju sancu len ak vyhraju aspon 4 z poslednych 5 zapasov a to ich cakaju v sobotu Capitals, potom Toronto, Pens, Rangers a Flyers.

Inak nikdy nechapem ako je mozne ze 4 rozhodcovia nepostrehnu niektore jasne fauly- napr. vcera high-sticking na Bergyho hned po vhadzovani ked v podstate sa mali vsetci 4 rozhodcovia pozerat tymto smerom kedze tam bol puk plus vsetkych 10 hracov. Celu druhu tretinu Bergyho zosivali a v 3. tretine nastupil s plnym plexisklom a krasne napuchnutou skoro polovicou tvare po viac ako 20 stehoch.
https://gfycat.com/ImmaterialDimwittedIriomotecat" onclick="window.open(this.href);return false;
https://pbs.twimg.com/media/CBoV5k_VEAA83Z1.png:large" onclick="window.open(this.href);return false;

ObrázekObrázek sa stretli :lol2:
Au au au....toto muselo ku*va boliet....
esteze tak, Reimer si dnes solidne zachytal (50striel), lol BOS,DET,OTT vsetko winneri po sn,ci ot (OTT 3x v rade :hroza: PIT omgwtflol

co to mame do konca

Was-BOS
Fla-BOS
Tbl-BOS

Phi-PIT
Ott-PIT :petrik:
PIT-Nyi
Buff-PIT

DET-Was
DET-Car
Mtl-DET
Car-DET

Tor-OTT
OTT-Pit
Nyr-OTT
Phi-OTT

my mame sice o zapas viac, ale vonku dokazeme zahrat a stale to mame na OTT 3 body a ta nema pred sebou zrovna lahke zapasy, takze pred nou by sme to mali udrzat; neverim tomu, ze do konca zakl.casti to vsetko dokopu po sn,ci ot :slap:

DET to da s prehladom, 2x im tam svieti jemny vanok, to zmaknu, no ale PIT :scare: ti su riadne jokeovi a ten ich rozpis :hmm: suboj OTT-PIT too bude match
Pre zmenu opravim ja teba, my mame pred sebou len 3 zapasy, nasi superi v boji o PO po 4 zapasy Det, Pens aj Ottawa...takze nasou ulohou je vyhrat zostavajuce tri zapasy, a nespoliehat sa na superov :oops:, ale je jasne ze jeden z naklucovejsich zaoasov bue Ottawa Washington a dnes aj Washington Detroit...
Cathy píše:Pre zmenu opravim ja teba, my mame pred sebou len 3 zapasy, nasi superi v boji o PO po 4 zapasy Det, Pens aj Ottawa...takze nasou ulohou je vyhrat zostavajuce tri zapasy, a nespoliehat sa na superov :oops:, ale je jasne ze jeden z naklucovejsich zaoasov bue Ottawa Washington a dnes aj Washington Detroit...
on to myslel tak, ze mate viac zapasov odohranych. :)
je jasne ze jeden z naklucovejsich zaoasov bue Ottawa Washington
nitrancina :cool:
Zdeno je day-to-day... a jeho start v stredu je otazny. Dobra sprava je ze Hamilton dnes rano korculoval sam pred treningom a zatial nie je iste ci pojde na trip alebo nie.

Dufam ze nam Cindy a jeho druzina zajtra spravia sluzbu a poslu Senatorov na letne prazdniny aby sme v poslednych 2 zapasoch mohli dat oddych klucovym hracom.
Co sa tyka Charu, ide pravdepodobne o problemy s clenkom po zblkovani strely z posledneho zapasu, vraj krival ....snad nic vazne, a ide len o nejaku pomliazdeninu, do stredy relativne dost casu aby sa to ukludnilo, ak nie treba dufat ze to bez neho zvladnu

Ta sprava s Dougiem je pozitivna, snad sa coskoro da dokopy aby mohol hrat, ak nahodou postupime do play off, snad bude k dispozicii.
Tak a su pred nami tri dolezite zapasy :petrik: , nemali by sme pocitat co v akom pripade sa moze stat, ale mali by sme hrat ako najlepsie vieme a vyhrat vsetky zapasy a nespoliehat sa tak na zakopnutie ostatnych teamov bojujucich o PO.

Som pripravena aj na variant, ze to nevjyde, ale ja verim, a pevne dufam, ze si zahrame aspon to prve kolo PO.

Podla posslednych informacii je Chara v poriadku a is ready do play...uvidime v noci.
tesim na dnesni match ovie vs. Rask :kajo: :kajo: :tv:
a dame zlehka ze do 8:59min nepadne gol,snad klucí to vezmou jako priprava na PO..
TAKWALK píše:a dame zlehka ze do 8:59min nepadne gol,snad klucí to vezmou jako priprava na PO..
Po 9 minutách už bolo vybavené :giggle: .
Trotzington si v posledných zápasoch ten Boston slušne dáva, z posledných 3 zápasov je skore 9-0 :eek2: :jupi:
Cathy píše:Podla posslednych informacii je Chara v poriadku a is ready do play...uvidime v noci.
mal si dat radsej pauzu :hroza:
takto by nepocestoval ani na MS kuva, ale spät k NHL, stale to mame na vlastnych hokejkach a samozrejme, go Rags go
[/quote]
Po 9 minutách už bolo vybavené :giggle: .
Trotzington si v posledných zápasoch ten Boston slušne dáva, z posledných 3 zápasov je skore 9-0[/quote]
jj skoda po 5min vymalovano... ..BOS vcera zaslouzene padli,wsh byli lepsim tymem teda do 50 min. pak uz jen kontrolovali zaver...
Talk is cheap!!!

Uz mam dost tych slov od hracov a trenerov pred zapasmi ze do toho dame vsetko a potom v uvodnej tretine spravime x fatalnych chyb v obrane... Co robil Krejci pri 1. gole? Preco Trotman vynechal lekciu uz snad v hokejovej pripravke kde sa uci ze strela sa nikdy nema blokovat hokejkou? A to ako rusak svojou prihravkou vyskolil Kruga a Seidenberga ako malych chlapcov bola uz len ceresnicka na torte.

A aby som nezabudol spomenut... tie nase golove 'sance' zakoncovane do tela brankara by vychytal aj priemerny brankar s juniorky na Slovensku. Lahsiu cestu k 3. shutout proti nam si Holtby ani nemohol predstavit.

Nic to nevadi, ideme dalej a dnes to zase bude zapas kde nam pojde o vsetko, do ktoreho dame vsetko atd. teda aspon taketo vyjadrenia cakam pred zapasom ... co realne ukazeme na lade teraz asi nevie nikto a skor budem verit vyhre Rangers doma proti Sens ako nam proti Luongovi ktory isto bude mat extra motivaciu.... ibaze Chiarelli zalobuje za start nahradnika :wink:
Kower píše:Nic to nevadi, ideme dalej a dnes to zase bude zapas kde nam pojde o vsetko, do ktoreho dame vsetko atd. teda aspon taketo vyjadrenia cakam pred zapasom ... co realne ukazeme na lade teraz asi nevie nikto a skor budem verit vyhre Rangers doma proti Sens ako nam proti Luongovi ktory isto bude mat extra motivaciu.... ibaze Chiarelli zalobuje za start nahradnika :wink:
Rangers nechaj dnes v pressboxu Girardiho, Nashe, Zuccarella a Kleina.. Uz to zacina..
:petrik: minimalne jedno muzstvo z vas dvoch musi von aby som bol spokojny :lol2:
Ked to daju s NYR, tak my im to snad uz fakt pustime. Minimalne ruins tak musia hrat na 4 body :hop:
Finch182 píše: minimalne jedno muzstvo z vas dvoch musi von aby som bol spokojny :lol2:
:cool:
Finch182 píše:Ked to daju s NYR, tak my im to snad uz fakt pustime
Nevim. Cocot Berube nasadi dnes Emeryho a s Ottawou Mase..
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO