Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No jo, Bruins byli lepsi a hrali dobre, ale zrovna ten druhy a treti gol byly dost z niceho.. A 20 sekund pred koncem Raska zachranila obligatni konstrukce. Jesteze Sens pochopili ze uz musej makat a ne jako ty zapasy predtim. Detroit mleli temer cely zapas a nakonec zaslouzene zustali ve hre. Florida solidni Bruins spoiler, nejdriv odpali Ottawu a pak to takhle prosere v Bostonu
Videla som prvu tretinu...a otrasny
hokej z nasej strany, vdaka Raskovi skoncila 0-0 ...potom som sla spat 
a zrejme som dobre spravila, lebo dalsi priebeh zapasu by vo mne mohol vyvolat infarkt
....ale aspon otoicli z 0:2 na 3:2 co je super
Pri pohlade na tabulku sa nam to krasne zamotava...
wash a isles 96
Pens 95
Wings a Bruins 93
Sens 90 bodov
toto bude este napinak
a vsetci s vynimkou Isles maju este zapas k dobru
a zrejme som dobre spravila, lebo dalsi priebeh zapasu by vo mne mohol vyvolat infarkt
Pri pohlade na tabulku sa nam to krasne zamotava...
wash a isles 96
Pens 95
Wings a Bruins 93
Sens 90 bodov
Ak to zajtra vyhrame s Torontom tak bude PO v podstate jasna zalezitost, aj teraz v podstate Senators maju sancu len ak vyhraju aspon 4 z poslednych 5 zapasov a to ich cakaju v sobotu Capitals, potom Toronto, Pens, Rangers a Flyers.
Inak nikdy nechapem ako je mozne ze 4 rozhodcovia nepostrehnu niektore jasne fauly- napr. vcera high-sticking na Bergyho hned po vhadzovani ked v podstate sa mali vsetci 4 rozhodcovia pozerat tymto smerom kedze tam bol puk plus vsetkych 10 hracov. Celu druhu tretinu Bergyho zosivali a v 3. tretine nastupil s plnym plexisklom a krasne napuchnutou skoro polovicou tvare po viac ako 20 stehoch.
Inak nikdy nechapem ako je mozne ze 4 rozhodcovia nepostrehnu niektore jasne fauly- napr. vcera high-sticking na Bergyho hned po vhadzovani ked v podstate sa mali vsetci 4 rozhodcovia pozerat tymto smerom kedze tam bol puk plus vsetkych 10 hracov. Celu druhu tretinu Bergyho zosivali a v 3. tretine nastupil s plnym plexisklom a krasne napuchnutou skoro polovicou tvare po viac ako 20 stehoch.
https://gfycat.com/ImmaterialDimwittedIriomotecat" onclick="window.open(this.href);return false;
https://pbs.twimg.com/media/CBoV5k_VEAA83Z1.png:large" onclick="window.open(this.href);return false;

sa stretli
https://pbs.twimg.com/media/CBoV5k_VEAA83Z1.png:large" onclick="window.open(this.href);return false;

sa stretli
esteze tak, Reimer si dnes solidne zachytal (50striel), lol BOS,DET,OTT vsetko winneri po sn,ci ot (OTT 3x v rade
PIT omgwtflol
co to mame do konca
Was-BOS
Fla-BOS
Tbl-BOS
Phi-PIT
Ott-PIT
PIT-Nyi
Buff-PIT
DET-Was
DET-Car
Mtl-DET
Car-DET
Tor-OTT
OTT-Pit
Nyr-OTT
Phi-OTT
my mame sice o zapas viac, ale vonku dokazeme zahrat a stale to mame na OTT 3 body a ta nema pred sebou zrovna lahke zapasy, takze pred nou by sme to mali udrzat; neverim tomu, ze do konca zakl.casti to vsetko dokopu po sn,ci ot
DET to da s prehladom, 2x im tam svieti jemny vanok, to zmaknu, no ale PIT
ti su riadne jokeovi a ten ich rozpis
suboj OTT-PIT too bude match
co to mame do konca
Was-BOS
Fla-BOS
Tbl-BOS
Phi-PIT
Ott-PIT
PIT-Nyi
Buff-PIT
DET-Was
DET-Car
Mtl-DET
Car-DET
Tor-OTT
OTT-Pit
Nyr-OTT
Phi-OTT
my mame sice o zapas viac, ale vonku dokazeme zahrat a stale to mame na OTT 3 body a ta nema pred sebou zrovna lahke zapasy, takze pred nou by sme to mali udrzat; neverim tomu, ze do konca zakl.casti to vsetko dokopu po sn,ci ot
DET to da s prehladom, 2x im tam svieti jemny vanok, to zmaknu, no ale PIT
Pre zmenu opravim ja teba, my mame pred sebou len 3 zapasy, nasi superi v boji o PO po 4 zapasy Det, Pens aj Ottawa...takze nasou ulohou je vyhrat zostavajuce tri zapasy, a nespoliehat sa na superov
, ale je jasne ze jeden z naklucovejsich zaoasov bue Ottawa Washington a dnes aj Washington Detroit...
on to myslel tak, ze mate viac zapasov odohranych.Cathy píše:Pre zmenu opravim ja teba, my mame pred sebou len 3 zapasy, nasi superi v boji o PO po 4 zapasy Det, Pens aj Ottawa...takze nasou ulohou je vyhrat zostavajuce tri zapasy, a nespoliehat sa na superov, ale je jasne ze jeden z naklucovejsich zaoasov bue Ottawa Washington a dnes aj Washington Detroit...
nitrancinaje jasne ze jeden z naklucovejsich zaoasov bue Ottawa Washington
Zdeno je day-to-day... a jeho start v stredu je otazny. Dobra sprava je ze Hamilton dnes rano korculoval sam pred treningom a zatial nie je iste ci pojde na trip alebo nie.
Dufam ze nam Cindy a jeho druzina zajtra spravia sluzbu a poslu Senatorov na letne prazdniny aby sme v poslednych 2 zapasoch mohli dat oddych klucovym hracom.
Dufam ze nam Cindy a jeho druzina zajtra spravia sluzbu a poslu Senatorov na letne prazdniny aby sme v poslednych 2 zapasoch mohli dat oddych klucovym hracom.
Co sa tyka Charu, ide pravdepodobne o problemy s clenkom po zblkovani strely z posledneho zapasu, vraj krival ....snad nic vazne, a ide len o nejaku pomliazdeninu, do stredy relativne dost casu aby sa to ukludnilo, ak nie treba dufat ze to bez neho zvladnu
Ta sprava s Dougiem je pozitivna, snad sa coskoro da dokopy aby mohol hrat, ak nahodou postupime do play off, snad bude k dispozicii.
Ta sprava s Dougiem je pozitivna, snad sa coskoro da dokopy aby mohol hrat, ak nahodou postupime do play off, snad bude k dispozicii.
Tak a su pred nami tri dolezite zapasy
, nemali by sme pocitat co v akom pripade sa moze stat, ale mali by sme hrat ako najlepsie vieme a vyhrat vsetky zapasy a nespoliehat sa tak na zakopnutie ostatnych teamov bojujucich o PO.
Som pripravena aj na variant, ze to nevjyde, ale ja verim, a pevne dufam, ze si zahrame aspon to prve kolo PO.
Podla posslednych informacii je Chara v poriadku a is ready do play...uvidime v noci.
Som pripravena aj na variant, ze to nevjyde, ale ja verim, a pevne dufam, ze si zahrame aspon to prve kolo PO.
Podla posslednych informacii je Chara v poriadku a is ready do play...uvidime v noci.
[/quote]
Po 9 minutách už bolo vybavené
.
Trotzington si v posledných zápasoch ten Boston slušne dáva, z posledných 3 zápasov je skore 9-0[/quote]
jj skoda po 5min vymalovano... ..BOS vcera zaslouzene padli,wsh byli lepsim tymem teda do 50 min. pak uz jen kontrolovali zaver...
Po 9 minutách už bolo vybavené
Trotzington si v posledných zápasoch ten Boston slušne dáva, z posledných 3 zápasov je skore 9-0[/quote]
jj skoda po 5min vymalovano... ..BOS vcera zaslouzene padli,wsh byli lepsim tymem teda do 50 min. pak uz jen kontrolovali zaver...
Talk is cheap!!!
Uz mam dost tych slov od hracov a trenerov pred zapasmi ze do toho dame vsetko a potom v uvodnej tretine spravime x fatalnych chyb v obrane... Co robil Krejci pri 1. gole? Preco Trotman vynechal lekciu uz snad v hokejovej pripravke kde sa uci ze strela sa nikdy nema blokovat hokejkou? A to ako rusak svojou prihravkou vyskolil Kruga a Seidenberga ako malych chlapcov bola uz len ceresnicka na torte.
A aby som nezabudol spomenut... tie nase golove 'sance' zakoncovane do tela brankara by vychytal aj priemerny brankar s juniorky na Slovensku. Lahsiu cestu k 3. shutout proti nam si Holtby ani nemohol predstavit.
Nic to nevadi, ideme dalej a dnes to zase bude zapas kde nam pojde o vsetko, do ktoreho dame vsetko atd. teda aspon taketo vyjadrenia cakam pred zapasom ... co realne ukazeme na lade teraz asi nevie nikto a skor budem verit vyhre Rangers doma proti Sens ako nam proti Luongovi ktory isto bude mat extra motivaciu.... ibaze Chiarelli zalobuje za start nahradnika
Uz mam dost tych slov od hracov a trenerov pred zapasmi ze do toho dame vsetko a potom v uvodnej tretine spravime x fatalnych chyb v obrane... Co robil Krejci pri 1. gole? Preco Trotman vynechal lekciu uz snad v hokejovej pripravke kde sa uci ze strela sa nikdy nema blokovat hokejkou? A to ako rusak svojou prihravkou vyskolil Kruga a Seidenberga ako malych chlapcov bola uz len ceresnicka na torte.
A aby som nezabudol spomenut... tie nase golove 'sance' zakoncovane do tela brankara by vychytal aj priemerny brankar s juniorky na Slovensku. Lahsiu cestu k 3. shutout proti nam si Holtby ani nemohol predstavit.
Nic to nevadi, ideme dalej a dnes to zase bude zapas kde nam pojde o vsetko, do ktoreho dame vsetko atd. teda aspon taketo vyjadrenia cakam pred zapasom ... co realne ukazeme na lade teraz asi nevie nikto a skor budem verit vyhre Rangers doma proti Sens ako nam proti Luongovi ktory isto bude mat extra motivaciu.... ibaze Chiarelli zalobuje za start nahradnika
Rangers nechaj dnes v pressboxu Girardiho, Nashe, Zuccarella a Kleina.. Uz to zacina..Kower píše:Nic to nevadi, ideme dalej a dnes to zase bude zapas kde nam pojde o vsetko, do ktoreho dame vsetko atd. teda aspon taketo vyjadrenia cakam pred zapasom ... co realne ukazeme na lade teraz asi nevie nikto a skor budem verit vyhre Rangers doma proti Sens ako nam proti Luongovi ktory isto bude mat extra motivaciu.... ibaze Chiarelli zalobuje za start nahradnika
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé