Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Rozdávame rozdávame body od Bostoňáka :lol2: ....kks zas najazdy, toto neni normálne...

Vyhlasujem poplach, lebo sa Ottawa priblizila na rozdiel 1 bodu :!:, Wash odskocil ale za to Detroit klesol...a ani Florida neni na zahodenie....Caka nas uz len 10 zapasov zakladnej hracej doby, alebo sezony?

Videla som polku zapasu, nehrali sme vyslovene zle, aleboli sme v krci...
Cathy píše:Vyhlasujem poplach, lebo sa Ottawa priblizila na rozdiel 1 bodu :!:
Plus maju zapas k dobru cize teoreticky na nich ten bod (ci viac) mozeme stracat coskoro my.

Uvidime nakolko plan GM mat defenzivnu rezervu len z hracov AHL bez ziskania posil do trade deadline bol mudry... Hamilton je mimo, vraj rameno co pri 'skusenosti' s Millerom moze znamenat jeho koniec minimalne do konca ZC. Povolany Trotman sa mi pozdaval v par zapasoch co hral pred par mesiacmi ale top 4 v ktorej je Bart plus Adam McQ asi velky strach superom nenazenie.
:nervy: na nove ideme relive, toot ja tak neznasam....

Ja som este rozmyslala ci to Chia tak nezabalil, a teda, ci mu neni srdecne jedno, jak dopadne tato sezona....a preto neziskal posilu do obrany v deadline...
Po dnesnom hroznom vykone, ktory doteraz predvazdame, si akurat tak mozme bookovat
letenky na Havaj a tancovat waikiki waikiki raga. Taky bezduchy vykon, nevidim tam nasadenie, bojovnost, dohravanie osobnych subojov, nejaku chut hrat a hlavne mi to pride dost staticke. Proste bostonska buldocia povaha zostala uz lezat prachom. Hrame hrozne komplikovane. Rask je pretazeny, sa necudujem ze vybuchnea le neviem ci vobec Svedberg ma na pravidelne chytanie v NHL, toto bude urcite letna otazka.

Ked je Dennis na lade zakazdym pomaly brejk super,a bol pri druhom aj tretom gole, ostatnae seom zo strany supera nevidela. Obavam sa, ze si musime tieto zaopasy uzit a najst si bandwagonersky teram na paly off lebo ja im proste uz neverim.
ked to tak citam.... evidentne si sa z toho hokeja radsej musela ozrat
p:D :D :D :D ja sa na to pozeram uplne triezvo...
Tak co cepi, jeste furt myslis ze to playoffs je jen formalita? jeste 10 dni dozadu se tu resilo ze do ktere wildcard sekce se je lepsi dostat a ted jste jednou nohou ven.. Opticky jste jeste furt ve hre, ale je to asi horsi situace nez vypada. Ottawa tohle pusti jen tezko a kdo jinej by toho Cernyho Petra mohl vzit?

Tak nebo tak, podle me Chiarelli odvadi absolutne tragickej job uz nejaky ten patek.
Obrázek

:rofl: :rofl:
:lol2: :lol2: davam like :lol2:

Mna uz vazne nebavi citat vyjadrenia, my sme team, mame x zapasov do konca zakaldnej casti a musime zabrat, je ot pre nas play off....zial na lade to vobec ale vobec nevidno :evil:

Neviem ci by nebolo najlepsie kus urobit vietor v utokoch a trosku to ozivit, lebo takto sa trapia vsetci - hraci, trener i fanusikovia.
Už velmi dlho nebol pohlad na tabulku taký pekný ako dnes :good:
nejako sa nam to skomplikovalo no
ale ked ligame 5 zapasov v rade, co by sme chceli v PO robit ze
ale tak ako sa hovori, vsetko zle, je na nieco dobre, poriesi sa letny rebuild kadra, ktohovie, mozno sa nebude tykat len upratovaciek a rolbarov
no a taka ucast Z na MS, to by bol celkom solidny hokejovy balzam; zhliadnut ho mozno posledny krat v repre drese (navyse live), to by za nepostup hadam stalo; v Cechach citim uspech:)
Nasi hraci sa zucastnili charitativneho projektu, ked sa dali ostrihat:

Takto vyzrali predtym

A takto vyzeraju teraz
:clap: Vyzera to tak(uplne 100% to nie je ale je to viac nez pravdepodobne ) ze Krejci sa dnes v noci vracia do akcie :clap: .. :pray: nech mu uz zdravicko sluzi pevne :pray:
Ked to najviac prihara tak skusenosti su na nezaplatenie... 5 zo 6 bodov nam opat vratili PO osud do nasej kontroly. Ottawa ma o 3 menej vyhier v riadnom case plus overtime cize realne potrebuju aspon 4 body viac ako my, samozrejme ak vyuziju zapas k dobru tak su to 2 body.

My hlavne v utorok musime Floride zobrat ich poslednu nadej lebo po tomto zapase doma, nas z poslednych 5 zapasov cakaju az 4 na lade supera.

Inak pohlad na Spoonera a Pastrnaka za posledne tyzdne ci mesiace nam dava velmi pozitivne vyhladky do dalsich rokov. Trotman tiez hra velmi dobre.
Suhlasim s tym ze Spooner aj Pasta hraju velmi dobre, na svoj vek a skusenosti, ktore doposial maju su velmi plantymi clenmi teamu, takisto aj Trotman sa celkom zohreal, ale nemozem z toho co vyvadza Dennis :scare: , naopak taky Bart hra viac nez slusne, a ovela lepsie nez to co predvazdal, chybickam sa nevyhne ale uz vidno na nom kus sebavedomia.

A co bolo vlastne Raskovi v sobotu? ....ja som pocula/citala nieco o dehydratacii resp. chvilkovej slabosti ci co
Cathy píše:A co bolo vlastne Raskovi v sobotu? ....ja som pocula/citala nieco o dehydratacii resp. chvilkovej slabosti ci co
Mal vraj silnu migrenu. Niekde som cital ze povedal ze ked videl na lade dvoch hracov s cislom 37 tak isiel prec. :lol: Este dobre ze Svedberg podrzal a Tuukka bol hned v nedelu fit.
Ak to bola pricina, tak viem velmi dobre ako sa citil...vtedy ti robi problem kusocek svetla, zvuk, oci bolia.... :grc: a niekedy ani tablekta nezaberie, to vtedy treba spat v tmavej meisntosti, a odtrpiet si to..... A hlavne ta bolest prichadza vlemi pomaly, clovek si mysli ze taku uroven bolesti zvaldne zvladne a zrazu pride bud stresova situacia, stupne adrenalin alebo clovek si trosku pospi a behom 2-10 minut ta bolest sa vie aj ztrojnasobit, takze jeho mohla pobolievat hlava na zaciatku zapasu, ale vplyvom chladu, hluku, svetla z reflektorov a sustredenia sa mu to mohlo rapidne zhorsit, tieot stavy poznam. :grc:
V piatok zaciname predpredaj listkov na 1.kolo play off... verim ze sa ludom nakoniec zidu... mna by zaujimal nazor ostatnych (aj nefanusikov Bruins) na to na kolko percent je podla vas pravdepobone ze okrem toho ze Bruins budu 8. sa Rangers podari ziskat viac bodov ako Habs?
Tu otazku si mal hodit do inej temy...
Cathy píše:Tu otazku si mal hodit do inej temy...
Dik. Dal som to aj tam... ty co myslis ake su sanca na Rangers-Bruins v 1. kole?
Môj zlatý :moj: ....my sa najprv musíme do toho PO prebojovať....

..na keby sa nehrá.....

...a po tretie, z toho víťazstva v sobotu, by som veľku slávu nerobila, ja si radšej počkám, či postúpime do PO, a ak áno následne záujmem stanovisko :D

Ja som diplomat :frajer2:
Cathy píše:....
Moja otazka nebola ake by sme mali s nimi sance ale aka je sanca ze prave na Rangers narazime v 1.kole (ak sa dostaneme do PO)... v piatok asi aj Rangers zacnu predavat listky tak mam dilemu ci to risknut kupit... minuly rok som sa takouto kupou vopred (ne)dobrovolne zucastnil zapasu Rangers-Montreal.
http://www.sportsclubstats.com/NHL.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Tady mas nejdriv celkove pravdepodobnosti na playoffs pro jednotlive teamy.. Pak kdyz si kliknes na konkretni team, tak tam najdes i sance na matchupy pro 1.kolo playoffs. Btw, je to "inteligentni" a zohlednuje to i narocnost programu pro zbytek zakladni casti.

Vase sance na playoffs je 72,6% a nejpravdepodobnjsi souper pro 1.kolo je NYR(temer 40%). Pak je vetsi sance ze budete mit Tampu nez Montreal (19% vs 16%), zrejme proto ze Tampa ma lehci zaver zč nez Habs a teda je mirnym favoritem na win divize.
Looooch
yes yes yes Fla si môzeme definitivne skrtnut :golf: skoda, ze to DET neudrzal, resp. nedal aspon v so
vyhra v riadnom hracom case sice za 5min.12, ale zasluzena, uz po 1.tr.malo byt vymalovane, 2x tycka, 2 nepremenene polonajazdy, az ten treti od Louia vysiel
2.tr.priposraty vykon, klasika Bart :hroza:
v tej zaverecnej doslova vybojovane a ta tycka v zavere bola nastastie na nasej strane
cisto ako ja:D neslo len o PO vyhru, ale aj môj zachraneny vklad 47€ ako vitaz zapasu, riadny risk vzhladom ku kurzu a naslednej vyhre, ale potreboval som si vratit to, co mi cesi v kvalde ako jedini pojebabrali na 2 tiketoch :x
cepi píše: skoda, ze to DET neudrzal, resp. nedal aspon v so
To by jsme museli něco hrát a ne takový hnus a holomajznu. :grc: :ho*no:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO