No prave toho se bojim.. Bolts z vas musej mit komplex.. 10 proher v radeKower píše:Dnes to bude rozhodne zaujimavy zapas. Capitals prehrou a vykonom v Dallase vytocili trenera ktory im zrusil v sobotu planovane volno cize od nich cakam ostry start. Ak sa nam podari ustat ten uvodny tlak tak by sme mohli nejaky ten bod uchmatnut... Tuukka bude musiet opat podat nadstandardny vykon.
P.S.: Detroit sa tiez dostava na dostrel... 3 body plus maju zapas k dobru... uvidime ako to nakoniec skonci ale taka Tampa vzhladom k dlhorocnej statistike s nami by tiez nebola zla volba do 1. kola.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Jsem muž. Je mi 17 let. Jo a fandím Floridě, tak aspon doufám, že dnes oberete Capitals, kteří mají zřejmě horší formu.cepi píše:a ty si kto moja?:D sa nam predstav trosku no, podla nicku usudzujem, ze si zenskeho rodu, ak nie, nevadi:D podstatne je, ze si na na medvedej strane
Lhát se nemá..vrabejka píše:Jsem muž. Je mi 17 let. Jo a fandím Floridě, tak aspon doufám, že dnes oberete Capitals, kteří mají zřejmě horší formu.cepi píše:a ty si kto moja?:D sa nam predstav trosku no, podla nicku usudzujem, ze si zenskeho rodu, ak nie, nevadi:D podstatne je, ze si na na medvedej strane
Lhát se nemá..vrabejka píše:Jsem muž. Je mi 17 let. Jo a fandím Floridě, tak aspon doufám, že dnes oberete Capitals, kteří mají zřejmě horší formu.cepi píše:a ty si kto moja?:D sa nam predstav trosku no, podla nicku usudzujem, ze si zenskeho rodu, ak nie, nevadi:D podstatne je, ze si na na medvedej strane
Ja to udelal jeste na zacatku sezony kdyz hrali Bruins s Buffalem a taky plichta.. Kazdopadne Buffalo vcera odremizovalo i vas takze si si mohl dat bacha i kdyz chapu ze jste byli v B2B. To ze pak unaveni Sabres porazi Boston venku to je brutal, ale ja uz radsi proti Buffalu nesazim, vzdycky me to potopilo.XruC píše:A ja som dal vcera 200€ na boston. je*nuti, je*nuti, je*nuti..dufam ze to PO nedaju
Ve ctvrtek v Ottawe se rozhodne o postupe, kdyz to Ottawa da pak si to uz snad pohlida. Je lepsi a v zaveru ma prijatelnejsi program (3x Toronto LOL).
Proto je tam to "snad".. Je fakt ze se to kazdym tydnem toci nahoru-dolu. Nicmene ten push Ottawy co jsme tu predpovidali 3 tydny dozadu furt trva (a ano, vim ze si byl prvni).AndyF píše:Ja uz tyhle predpovedi prestal delat..Atlantik píše:Ve ctvrtek v Ottawe se rozhodne o postupe, kdyz to Ottawa da pak si to uz snad pohlida. Je lepsi a v zaveru ma prijatelnejsi program (3x Toronto LOL).
Treba pozriet zapas a nie hodnotit podla papiera... nebyt Charu a Dennisa tak o PO uz iba snivame... hrali sme 6 minut oslabeni... z toho Zdeno 4:20 na lade ... Dennis bol raz vyluceny a z 4 minut oslabenia ked mohol hrat bol na lade 3:40.Pali_Caps píše:Chara 25 minut v noci...ze ci to uz prave nie je ten problem Bostonu
Ak idiot Smith nahra na 2 goly superovi- celkovo mal minus 3 za 7 minut a 50 sekund na lade tak sa tazko bojuje o play off. Neviem ci su aj take statistiky ale myslim ze Smith vcera urcite atakoval record v pocte inkasovanych golov za minutu na lade.
Ako som to uz pisal vyssie to co predvadzal vcera Smith resp. co predvadza od podpisu zmluvy (ta suma a dlzka zrazu vyzeraju ako riadny FAIL) som este u ziadneho hraca nepostrehol. Jednu vec som nechapal ze napriek tomuto trendu ho Julien stale daval na presilovky a vlastne nas tym vcera porazil. U Clauda je vsetko mozne ale ak na tribunu po navrate Krejciho posle niekoho ineho ako Smitha tak budeme moct rezervovat golfove ihriska uz od polovice aprila.
Sme v krizovej situacii a ja by som volil aj krizove riesenia... Lucic-Spooner-Pastrnak maju svoje defenzivne chvilky ale ofenzivne su vzdy nebezpecenstvom preto by som ich nechal spolu aspon do chvile ked im to prestane klapat. Davida by som dal ku Bergymu a Marchandovi cim by sme mali jeden super utok... aspon na jednu tretinu by sme to mali vyskusat.
P.S.: Stale si myslim ze PO dame ale bude to vacsia drama ako som si myslel.
Sme v krizovej situacii a ja by som volil aj krizove riesenia... Lucic-Spooner-Pastrnak maju svoje defenzivne chvilky ale ofenzivne su vzdy nebezpecenstvom preto by som ich nechal spolu aspon do chvile ked im to prestane klapat. Davida by som dal ku Bergymu a Marchandovi cim by sme mali jeden super utok... aspon na jednu tretinu by sme to mali vyskusat.
P.S.: Stale si myslim ze PO dame ale bude to vacsia drama ako som si myslel.
toto spravi Smith tesne po nasom vyrovnavajucom gole pocas presilovej hry....mal jedno stastie, ze Krug ihned golovo odpovedal
skoda toho, vcera bola OTT bodovo hratelna, najmä co sa Hamburgera tyka, zial Zdenova korcula rozhodla
co sa tyka Zdena, mam pocit, ze vcera odohral svoj najlepsi match v sezone, dal do zapasu totalne vsetko, predpokladam, ze Bobby Ryan stravil u masera nad ramec casu
co sa tyka Zdena, mam pocit, ze vcera odohral svoj najlepsi match v sezone, dal do zapasu totalne vsetko, predpokladam, ze Bobby Ryan stravil u masera nad ramec casu
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
ok ok