Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ok. Ale stejně jsem nenarážel vyloženě jen k tomuto zápasu. Vůbec po Sharks a B2B tu snad nepřibyli od vás (kromě tebe myšlen Andy, esem(?), anger(?)... :neutral:

Ale zase pokud to bude fungovat tak, že při vaší neaktivitě budeme dál válcovat (hlavně) divizní soupeře, tak proč ne.. :jn:
Ja mozem prispiet len par poznatkami:

-Giroux uz je PPG hrac. Kde su vsetci odbornici, co sa vysmievali na zaciatku sezony a nazyvali ho precenovanym?
-fans caps neuniesli to, ze traja hraci sa vrhli na Erskina...co by sa zrejme neudialo, keby si on nevybral za supera Vinnyho. Totalny mismatch
-Couturier nielen ze patri k najlepsim PKerom v lige (podla mna je dokonca najlepsi) ale v poslednych 10 zapasoch potichucky pozbieral 9 bodov. Co je na centra, ktory hra exkluzivne proti najlepsim utokom supera a takmer nedostava PP time vyborna vizitka
-Downie...odohral zapas, v ktorom by neurobil hlupy a zbytocny faul? Raffl do tretieho, Downie do stvrteho. Hned!
-MacDonald mal vraj dobru premieru..skoncil v +2. Uvidime ako si tento "najviac suckujuci obranca ligy" povedie dalej
-Simmondsovi a Vorackovi chybaju 3 resp. 5 bodov do prekonania svojich najlepsich sezon

-ako hral Grossmann?
kajo tak si tie zaznamy stahuj jak ja a necum na streamovany archiv.
Ja sa nevyjadrujem lebo ja zapas dopozeram tak o stvrtej a uz si iba precitam topic a vsetko je vyriesene a ja nemam cim prispiet :-D
trochu off topic, ale kde ich stahujes?

edit: a co kvalita zaznamu a rychlost stahovania?
Obrana mi celkově přišla dost dobrá. Odehráli fajn zápas, při even strenght jsme gol ani nedostali, všechno zavinila naše zbytečná vyloučení v třetí třetině, kdy jsme Caps dostali do hry. O všem vypovídá to, že Mase měl v půlce zápasu 4 zákroky. Útočníci předváděli, hlavně teda v první třetině, až neuvěřitelnej backchecking, jak už jsem psal, uplně jsem nechápal jak mohli stíhat to co stíhali. Hodně v tomhle obráncům pomohli.
kajo píše:trochu off topic, ale kde ich stahujes?

edit: a co kvalita zaznamu a rychlost stahovania?
Prerobim si link z neulionu, kvalitu si vyberiem aku chcem, ja si stahujem full hd 4500 a to je :slintac:

Potom to kopnem do download manageru

Rychlost stahovania....tuto to nie je na beton iste, ono to zacne pomaly nabiehat a vacsinou mi to ide do minuty plnou rychlostou a uz postupne jak sa to stahuje tak pozeram. Ale niekedy sa stane ze to este maju moc pretazene a ide to pomaly, napr 150kb/s. Ale stane sa to malokedy a vacsinou ked sa este hraju ranne zapasy v kalifornii a maju este asi pretazene servery.

Ja to robim tak ze rano vstanem, hned dam stahovat a nez sa prichystam do prace tak sa to stiahne. Kopnem na usb a vezmem do roboty :D

Jak pridem domov tak vysvetlim
Zdravím Flyers :) Tak co chlapi,myslíte že se během léta přesune Coburn do Edmontonu,nebo to dopadne jako minulý rok a nic z toho na konec nebude? :neviem:
Ak Edmonton nie je pripraveny preplatit, tak nic z toho nebude. A preplatit myslim tak, ze ku Coburnovi by sa pridalo nieco male a opacnym smerom by siel Eberle napr. Inak Coburn trejdovany nebude, ked vezmeme v uvahu, ze Kimmo pravdepodobne po sezone konci. Uz aj tak v tej obrane bude dost dier... :nervozny:
To je pravda,ale Coburn by se ku*evsky líbil v tom Edmontonu,on nebo Phaneuf :good: A podle evidentního zájmu MacT by to možná i mohlo nějak dopadnout,ale Ebse bych za něj fakt nedával :bee:
Zapas se SJ jsem obsahle shrnul.
A koho realne myslis, ze by mohol Edmonton ponuknut? Prihliadnuc na vsetky okolnosti.
Slovo rental uz mi zacina posledni dobou docela vadit :) vylozene iritovat. Macdonalda jsem nevidel ale pokud nehraje jak buh tak povazuju za kravinu dat prumeru nad 4 mega zo je fakt blbost.radsi dam 8 weberovi kdyby byl free.
demolice capitals 6:4 to bralo dech, nedavno s nima vyhrali i 5:4 OT, tak tomuhle rikam atraktivni, libivy, hokej se vsim vsudy a vyhrava se, tenhle tym musí do play off
martin83 píše:demolice capitals 6:4 to bralo dech, nedavno s nima vyhrali i 5:4 OT, tak tomuhle rikam atraktivni, libivy, hokej se vsim vsudy a vyhrava se, tenhle tym musí do play off
jo, tomu se rika playoffs hokej v pravem slova smyslu :giggle:
Line-brawl také nechyběl :!:
a ten hit toho rinalda, to jsem si pochutnal
IMO jestli v PO dostaneme NYR, tak si pochutnáš v celý sérií na souboj Rinaldo-Carcillo. Už teď v sobotu to bylo vcelku ostrý. :slintac:
videli jste ty hruzustrasny dresy Calgary v zapase s Ottawou? kam miri tahle liga? uz se vazne ztrácíme. zachovat tradice!
k nyr mam jednu poznámku: jak muze tak velky a hvezdny tym vest tak slaby a labilni kouc jako je Vigneault???
Taky nejsem zastánce dresů, kde na přední straně není logo, resp. "nějaký" název je výraznější jak logo. :neutral: Ale jsou to dresy Flames jen pro nějaké extra zápasy, neboj...
martin83 píše:k nyr mam jednu poznámku: jak muze tak velky a hvezdny tym vest tak slaby a labilni kouc jako je Vigneault???
Protože je lepší jak Tortorella a to stačí. Doufám, že sleduješ jako to Torts ve VAN bortí. :giggle: :jn:
van je celkove tym o nicem...no kdyby dneska byl Torts ještě v NYR asi by měli finále jisty, pomalu by mel tampu 2004
:lol2: S dvěma hráči, kteří jsou o deset let starší, tedy už za zenitem? :noway:
richards ma conn smythe vic netřeba dodavat
Jj, takže kdyby teď začal hrát Gretzky, tak ten tým bude mít na :cup: protože on vyhrál několik SC, Hartů, Artů... Good point. :yes:
12487 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS