Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

V poslednych dnoch sme casto pisali o pohlade do tabulky za nami ale Caps su na dostrel tiez- mame zapas k dobru a v nedelu to moze byt priamy suboj o 7.miesto.

Uz davnejsie som pisal ze sa musime "strategicky" dotiahnut na dalsi wild card team aby sme v zavere mohli trocha taktizovat... nasa najlahsia cesta do finale konferencie ide cez Metropolitan division... a finale konferencie proti Habs by bolo genialne... ale za mesiac sa toho moze este udiat vela takze nebudem tu snivat predcasne.

P.S.:Inak pri tomto novom PO style, teoreticky, vitaz Konferencie resp. aj Stanley Cupu moze ostat paradoxne bez titulu vo svojej Divizii.
Tak toto ja z duse neznasam,,,dopredu taktizovat, dopredu si vyberat supera a dopredu si vymyslat kto by nam kedy vyhovoval. My najprv musime hrat tak, aby sme to PO vobec dali, pretoze ja ked sme teraz vyhrali zapasy, nic to definitivne nerieisi, aj ked si uvedomujem ze zapasy so supermi ako je Wash, Florida, Ottawa su vzdy klucovejsie, koniec koncov soms a takto vyjadrila par postov vyssie, ale pisat to takto ze ktora divizia atd je fakt predcasne, preto budme radsi, ze sa nam trosicku zacalo darit a vstavat na tychto dielcich uspechoch ako teraz tu snivat....

zajtrajsi zapas mozno mrknem, lezim doma chora,...takze si to mozem dovolit :frajer2:
Kower píše: Uz davnejsie som pisal ze sa musime "strategicky" dotiahnut na dalsi wild card team aby sme v zavere mohli trocha taktizovat... nasa najlahsia cesta do finale konferencie ide cez Metropolitan division... a finale konferencie proti Habs by bolo genialne... ale za mesiac sa toho moze este udiat vela takze nebudem tu snivat predcasne.

P.S.:Inak pri tomto novom PO style, teoreticky, vitaz Konferencie resp. aj Stanley Cupu moze ostat paradoxne bez titulu vo svojej Divizii.
Haha, tak to good luck proti Rangers :lol2: Pro vas je to cert jako dabel, i kdyz se do PO z wildcardu dostanete tak narazite bud to na Habs nebo na nejlepsi team ligy.. Mimochodem, proti Rangers bych vam fandil. Vsechno co otevira aspon trochu cestu pro SC ostatnim je pozitivem. Ja prave myslim ze vase sance je v tom, ze by Habs divizi nevyhrali a sli by jste na toho viteze. Rangers by jste teoreticky zrovna vy trochu potrapit mohli, ale vyradit?? Fakt nevim, nemyslim.

Jinak je paradox jak vsechny Metro-teamy chtej jit do Atlanticky casti a vy chcete opak.. Chapu ze Habs jsou fantom, ale objektivne je Metro-sekce silnejsi a to o to vic ze by jste hned z fleku sli na Rangers.
Atlantik píše:
Jinak je paradox jak vsechny Metro-teamy chtej jit do Atlanticky casti a vy chcete opak.. Chapu ze Habs jsou fantom, ale objektivne je Metro-sekce silnejsi a to o to vic ze by jste hned z fleku sli na Rangers.
Pri nasom (pomalom) zlozeni obrany je podla mna lubovolna dvojkombinacia z Habs, Tampa, Detroit ovela zlozitejsia ako vyradit alebo aspon seriozne potrapit dvojicu z Rangers, Pens a Islanders.

Plus trocha konsipiracie nikdy nezaskodi :-D : Habs su opat jediny kanadsky team ktory ma aku taku sancu na Pohar takze ich vyradenie v 1.kole je velmi nepravdepodobne. :ref:

P.S.: Vychod je opat velmi otvoreny a nikto nie je super favorit... Boston ci Capitals kludne mozu postupit az do finale... samozrejme v nasom pripade by to chcelo takmer idealne okolnosti a 110% zdravie celej obrany a top 8 utocnikov.... a samozrejme aj zdravy a zazracny Tuuka Rask v brane.
Kower píše:Plus trocha konsipiracie nikdy nezaskodi :-D : Habs su opat jediny kanadsky team ktory ma aku taku sancu na Pohar takze ich vyradenie v 1.kole je velmi nepravdepodobne. :ref:
:hahano: a je to tady zase, brečení fandů Bucking Fruins na sudí...
Kower píše:a samozrejme aj zdravy a zazracny Tuuka Rask v brane.
Ten průměrný oooooooverrated brankář? Opět :hahano:
Fandové Bostonu ječí na refs? Asi už zapomenuli na zápas s Flájrs..
Zrovna ti by s refs měli držet hu*u..
Po Pastyho gole som zaspala jak Sipkova Ruzenka :lol2: :lol2: :lol2: ....ale pohlad na vysledok pohladil dusu, hoci OT, ale potesilo :hop:

v sobotu s Pens ideme na Nohe....

a este jedna vec...Boychuk predlzil s Isles o dalsich 7 rokov :sok: :cry:
Parda píše:Ten průměrný oooooooverrated brankář? Opět
boze parda k tebe a tvojho ..... pohladu na oooooooverrated (no hahahahh) Raska len tolko to :sisi:
lol 2 dni spät 1.hviezda zapasu, dnes 1.hviezda zapasu, pomaly kazdy jeden zapas nam dava sancu na vitazstva a nebyt jeho sme urcite mimo PO pozicie, ale niekto tu asi fakt :fet:

dôlezite 2 bodiky, uz len z pohladu bodovania Sens a Cats, ale preco pozerat dole, ked mame na dohlad Caps :)

pls do 1.kola s Habs :pray:
cepi píše:boze parda k tebe a tvojho ..... pohladu na oooooooverrated (no hahahahh) Raska len tolko to :sisi:
lol 2 dni spät 1.hviezda zapasu, dnes 1.hviezda zapasu, pomaly kazdy jeden zapas nam dava sancu na vitazstva a nebyt jeho sme urcite mimo PO pozicie, ale niekto tu asi fakt :fet:

dôlezite 2 bodiky, uz len z pohladu bodovania Sens a Cats, ale preco pozerat dole, ked mame na dohlad Caps :)

pls do 1.kola s Habs :pray:
Úplně chápu, že si přeješ pro první kolo nás, protože teď hrajeme naprosto tragicky a pokud to takhle potáhneme dál, nemá cenu se ani na nějaké play-off připravovat - poletíme totiž ihned... :thumbsdown: !
Jinak ke Kowerovi a jeho opět debilním konspiračním kecům ohledně nás a rozhodčích se už snad nemá smysl ani vyjadřovat... :hroza: .
habs píše:Jinak ke Kowerovi a jeho opět debilním konspiračním kecům ohledně nás a rozhodčích se už snad nemá smysl ani vyjadřovat... .
ale ved to berte s rezervou :) ako keby ste ho za tie roky nepoznali :giggle:
To fanúšik Bostonu si dokáže myslieť že rozhodcovia by nadržovali kanadským tímom, alebo že by liga chcela mať kanadský tím v PO čo najdlhšie ? :rofl: keby to tak bolo tak by v kanade boli už 4 poháre za posledných 12 rokov :roll: .
cepi píše: ale ved to berte s rezervou :) ako keby ste ho za tie roky nepoznali :giggle:
Na buduce tam dam viac smile-ov :lol:

Ja si zelam Islanders a Rangers z pragmatickych dovodov, najidealnejsie jednych v 1. kole a dalsich v 2. kole.
Casto tu padala kritika na Barta (aj odo mna) ale poslednych par zapasov hra solidne, este ked sa nauci nepouzivat volnu ruku na drzanie superov tak bude fakt top 4 obranca a snad da aj 1. gol v regular season lebo sance na to ma skoro v kazdom zapase... no ked vidim Hamiltona mimo nasho utocneho pasma tak mam strach... aj vcera napr. po Zdenovej nahravke Stamkosovi sa v situacii 1 na 1 uplne hlupo hodil na lad. Tym nehovorim ze ten gol nebola Zdenova chyba ale len to dokresluje ako casto je Dougie defenzivne mimo... do PO sa vcelku bojim ako zvladne top utoky supera a hru do tela... aj ked skor cakam 30 a viac minut na lade od Zdena a Dennisa a Dougieho skor v ulohe 5.obrancu co sa tyka casu na lade.
Trotman povolany ...kto je zraneny?
Cathy píše:Trotman povolany ...kto je zraneny?
Neviem, ale keby som mal tipovat tak bud Seidenberg ktory narazil hlavou na mantinel po cross-checku vo stvrtok a myslim aj Dougie v jednom z poslednych zapasov v jednom momente vyzeral v bolestiach.
Hm, je to zaujimave, nakolko dnes hra cela obrana... :hmm: ...moze sa to tykat aj zajtrajsieho zapasu a niekoho chceme trosicku setrit, zeby Chara? :-D :-D
Ten Boston nechce dat Floridě ani minimální šanci na PO :hop:
vrabejka píše:Ten Boston nechce dat Floridě ani minimální šanci na PO
a ty si kto moja?:D sa nam predstav trosku no, podla nicku usudzujem, ze si zenskeho rodu, ak nie, nevadi:D podstatne je, ze si na na medvedej strane :moj:
Parda píše:Ten průměrný oooooooverrated brankář? Opět :hahano:
:skodoradostny: :skodoradostny: :skodoradostny: daj este nieco Parda :fet:
(aj ked v yahoo ma to v tomto tyzdni kuva sere)
hned je v time ina naladicka:)
cepi píše:
Parda píše:Ten průměrný oooooooverrated brankář? Opět :hahano:
:skodoradostny: :skodoradostny: :skodoradostny: daj este nieco Parda
To je presne rovnaké, akoby ste sa pýtali fanúšika Flyers na Fleuryho, ktorý ho vidí iba v zápasoch s nimi a v žiadnom inom. Takže škoda riešiť, stále dúfam, že Parda je iba taký troll a chce vyvolať menšiu či väčšiu hádku :roll:
Pasha píše:akoby ste sa pýtali fanúšika Flyers na Fleuryho
Tak ja jsem se naopak tak rok dva tomu nazad hadal s Atlantikem, a byl jsem na Fleuryho strane..
AndyF píše:Tak ja jsem se naopak tak rok dva tomu nazad hadal s Atlantikem, a byl jsem na Fleuryho strane..
To muzu potvrdit.. jenze pak prisly jeste dalsi vzajemny zapasy a mavnul si nad nim rukou i ty. Nekdy je to tezky..

Jinak to prirovnani co dal Pasha presne sedi. Golmani proste maj nektery teamy "v hlavach" bez ohledu na to jak dobri jinak jsou. Rask je letos po slabsim rozjezdu opet vybornej, tak jako i roky predtim. Boston v podstate stoji a pada jen na nem.
AndyF píše:Tak ja jsem se naopak tak rok dva tomu nazad hadal s Atlantikem, a byl jsem na Fleuryho strane..
Česť výnimkám, samozrejme :klobuk: Skutoční znalci tejto ligy stále existujú :oslava:
Dnes to bude rozhodne zaujimavy zapas. Capitals prehrou a vykonom v Dallase vytocili trenera ktory im zrusil v sobotu planovane volno cize od nich cakam ostry start. Ak sa nam podari ustat ten uvodny tlak tak by sme mohli nejaky ten bod uchmatnut... Tuukka bude musiet opat podat nadstandardny vykon.

P.S.: Detroit sa tiez dostava na dostrel... 3 body plus maju zapas k dobru... uvidime ako to nakoniec skonci ale taka Tampa vzhladom k dlhorocnej statistike s nami by tiez nebola zla volba do 1. kola.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES