Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

AndyF píše:
Cathy píše:.kto pride a kto odide...
Vermette?
Ten sa spomina velmi casto a uz dlhsi cas kedze ma dobre vztahy s Bergym a tiez Chiarelli a Kelly s nim boli v Ottawe... uvidime... ale ja az taky optimista nie som a fakt by som skor vsadil ze nakoniec budeme mat Rydera ako Vermette
Vermette nejvetsi "ryba", to ano.. cimz jeho cena jeste vzroste. Jen pro porovnani loni se resil Kesler, Gaborik, Vanek atd. Ryder sucks, neni potreba dalsich komentu. Pak treba Stewart, ale to je hrozne frustrujici hrac, i kdyz obcas svou kvalitu jeste ukaze. V jeho pripade jde o cisty gamble.
ja to vidim na nejake prekvapko a pride nejaky hrac o ktorom sa nikde nehovori
Florida a Flyers nam to 8. miesto ponukaju ako na podnose tak dufam ze im tuto velkorysost nebudeme chciet vratit dnes prehrou s Devils.

Inak tah s LTIR vraj nemal suvis so ziadnou vymenou, vraj GM nie je blizko ziadnej dohody a asi bude cakat az do pondelka... (Ryder & Meszaros) :x
Atlantik píše: Ryder sucks, neni potreba dalsich komentu.
Ja tu jeho meno spominam len pre 'zabavu' ... samozrejme ze ho nepovazujem za nejaku posilu ale historia nasho GM pocas trade deadline vo mne velky optimizmus nevzbudzuje a z mojho pohladu optimistickych fanusikov Bruins cakaju este dalsie 4 dni falosnych nadeji a po 3pm v pondelok sa zobudia do krutej reality mozno s Ryderom a Meszarosom (ktory ma teraz napadol). :lol2:
Sice Devils ma pripravili o moznost vidiet v hre Jagra ale zato je velka sanca ze minimalne na nasej striedacke (snad nie aj v nasej brane) uvidim Jeremy Smith. Nic lepsie som ani nemohol cakat :scare:

Dalo sa len cakat kedy Raskove telo tuto zataz nevydrzi... este stastie ze ide len o chripku.
fufufu
konecne po tych predoslych nepodarkoch, sa tenkorat stastena obratila na nasu stranu a ak by toto mali byt rozdielove PO body, pan boh zaplat
za to co sme hrali od polky zapasu resp.v III.tr., by sme boli radi aj za bod
do polky zapasu si domaci nepipli, potom sa karta totalne obratila
Svedberg vyborny, najmä v zavere podrzal (ako bonus asistencia)
a Hamiltona by uz mohli posadit aspon na jeden match na tribunu kuva

proti hratelnym kojotom treba bez debaty zabodovat a pred TDL bude lip
Mame lahky tyzden co sa tyk apoctu zaopasov, hrame este dnes, potom az vo stvrtok...a potom b2b vikendovy....a dokonca oba v paradnom case, tak ako ten densny......takze sa nemame na co vyhovarat....
Dnes vam to Svedberg vychytal. Videl jsem sice jen posledni tretinu, ale v ni to byl valec v podani Devils. Po golu na 2:2 tlak pokracoval a nechybelo mnoho a sli by jste domu bez bodu, i kdyz i Pastrnak mel 2 minuty pred koncem golovku. Devils golovka 5 minut pred koncem ktera snad Svedberga nejak trefila a pak zakrok na Cammyho 4 vteriny pred koncem.. Hamilton dalsi hrubka, ale 2 body jsou a to vam proti te "konkurenci" asi bude stacit. Kazdopadne, pokud i PO bude, tak si vas Habs nebo Rangers jakozto 2.wildcard team podaj a dlouha serie to nebude. Ta hra je furt slaba a uz ani neumite branit naskoky coz byla kdysi vase domena.
The Bruins have not requested Loui Eriksson nor Dennis Seidenberg to waive their no-trade clauses, per a source.
V noci moc prý nechybělo a Cam Atkinson nyní již mohl být hráčem Bruins. Jednání však nakonec selhala a Boston se údajně nyní zaměřil na Michaela Rydera z New Jersey.
:hroza: :pc:
kuva tam com to zlyhalo Rono vynuchaj detaily! :pc2:
Jeeesus....snad CHia nieco ine vymysli..ja mu aj kavu poslem..nech len preboha mu to mysli :pray: ....
Treba jen spravne vyhodnotil., ze na to letos nemate a i kdyz nahodou udrzite ten 8. flek, tak jakakoliv kratkodoba investice by byly vyhozeny zdroje..
AndyF » ned bře 01, 2015 6:11 pm píše:Treba jen spravne vyhodnotil., ze na to letos nemate a i kdyz nahodou udrzite ten 8. flek, tak jakakoliv kratkodoba investice by byly vyhozeny zdroje..
Treba uznať realitu, výkony ani kader na top východu nemáme a po posilneni Rangers a Red Wings sa naše šance na výraznejší úspech v PO ešte viac znížili. GM veľa krát povedal že 1.kolo draftu nedá takže vzhľadom k doterajším výmenám to vidím na získanie 'posíl'v posledných minútach či sekundách pred deadline z toho čo ostane ešte k dispozícii... Ryder :-)
Dedko ale zas my už musíme začať skladať nový káder, pretože je jasné že V lete bude V tíme prievan....no každopádne uvidíme...
Darren Dreger ‏@DarrenDreger now6 seconds ago
Boston acquires Brett Connolly from Tampa Bay.
(za dva 2nd roundery)
radsej opatrne, ako za kazdu cenu riesit nejake nepodarky
na velku rybu to nevyzera, ale Connolly v ramci aspon akeho takeho ozivenia, prebudenia? kadra dajme tomu (taky antibruin fan Joe mozno bude mat o nieco blizsie k nam, kedze Connollyho riesi v yahoo:D
hra do tela mu nie je cudzia, o to som radsej, nakolko s nejakym macko PU nehcem mat nic spolocneho
ale je to 3lajner, takze ziadne zazrazy neocakavajme
predpokladam, ze sa este nieco v priebehu dna upecie
Nám treba obrancu...ale nechcem ďalšieho bartkowskeho
Cathy » pon bře 02, 2015 4:24 am píše:Nám treba obrancu...ale nechcem ďalšieho bartkowskeho
Hmmm... keďže už nemáme 2.kolo draftu tento ani buduci rok a 1.kolo vymeniť nechceme tak ja necakam ani obrancu na úrovni Barta ibaže vymeníme nejaký prospekt či hráča. EDIT: Mame este 2.kolo ziskane za JB55 ale ked sme Petryho nechali Habs za 2. plus 5. kolo tak neverim ze ziskame niekoho kto bude jasnym top 6 obrancom u nas.

P.S.: Chceli sme strelca a získame Connoly ktorý v oveľa ofenzivnejsom systéme Tampy dal 12 golov... I'm not impressed at all. Ďalší hráč do 3 útoku...
Wow... tak Cunningham bol zobrany Arizonou... takze medzi-skore Chiarelliho je Connolly za 2 2.kola draftu plus Cunningham... uz sa to moze za dalsie 3 hodiny len zlepsit... ale zatial to vyzera na dalsi trade deadline prepadak :shock:
Nemal som veľké očakávania ale Peter ešte aj mňa šokoval keď nebol schopný získať poistku do obrany a úplne zbytočne sme prišli o Cunninghama za nič. Wow... čakám čo na to poviete ostatní fans...
bottom six Connoly-Talbot :unsure:
od Peta sme ocakavali daleko viac, ale dedek trafil klincek po hlavicke, that´s all
po zda sa nevydarenej sezone (pricom s ucastou v PO pocitam), potrebujeme poriesit isty rebuild kadra, takze sa jednalo len o nejaku kozmeticku upravu, co ma na jednej strane tesi, nakolko sme ziskali hracov hrajucich do tela, ziadnych pampusikov, ktory hadam prinesu aky taky prievan v kabine, na strane druhej, do konca zakl.casti a pripadnom PO, ideme bez posilnenia v zadnych radoch, co môze byt pruser
kazdopadne radsej beriem tuto 2jicu, ako Ryder-Stewart

taky nezvyk, zvykat si na PO zapasy uz pocas najblizsich dni, pre mna sezona zacinala de facto az od toho 1.kola, tentokrat zacina nejako v predstihu hehe ale preco nie, bude to mat aspon väcsie grady :dudo:
Ani nejake velke zmeny som necakal. Tuto sezonu uz nejak doklepeme a pocas leta asi pride zemetrasenie. Mozno 3-4 hraci su nedodtknutelni, ale inak asi mozeme cakat cokolvek.
Dnes sme trenovali len s 5 obrancami- Adam McQ chybal. Podla Juliena to bol len 'maintenance day'... po 2 dnoch volna (nedelu a pondelok sme netrenovali) sa mi to zda ako mierne podozrive. Bez ohladu na to by sme mali povolat niekoho z farmy aby sme casom mohli rotovat 7 obrancov kedze nas pocas marca kazdy vikend caka back-to-back zapas.
Claude asi z posil od radosti neskakal... "Pridali sme nejakych hracov do nasho teamu ktori by nas mali spravit lepsimi." Co moze priniest Connolly pre Bruins? "To sa uvidi." Kde zapadne v zostave? "Teraz je este skoro povedat... musite mi dat cas aby som videl kde sa hodi najviac."

Dnes Connolly korculoval na pravom kridle 4.utoku striedavo s Ferlinom.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO