Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Getzo5 píše:Tá bílá LA Kings varianta? :giggle:
Vau, oni snáď vymenili iba logo. :lol2:
To není finální podoba, to je jenom nějaký spekulativní fanouškovský návrh na základě dostupných informací - stejně jak LA to určitě nebude :)
mountain píše:To není finální podoba, to je jenom nějaký spekulativní fanouškovský návrh na základě dostupných informací - stejně jak LA to určitě nebude :)
To určite nebude, keďze aj LA mení dresy.
LA budou používat starý Tampácký :giggle:
http://www.novinky.cz/koktejl/222369-di ... ivalo.html trochu OT ale když je to vaše farma tak to sem vecpu :D
Jak dojemne ...
Tak nějak jak se očekávalo. Dnes na All-Star Game nastoupí za tým Lidstrom lajna: Richards-Stamkos-St. Louis :thumbsup:
Poslední dobou nějak často čtu, jak se Harjuovi nelíbí hrát na farmě a chce odejít.
Jako byla by to škoda, nějaký potenciál tam je, ale zase na druhou stranu, když si chlapec myslí, že po podprůměrném roku v KHL naskočí okamžitě do základní sestavy v NHL, tak je buď hodně naivní nebo pěkně namyšlený. Momentálně v tom první týmu (kterému se navíc docela daří, takže o důvod víc, proč nic neměnit) místo prostě není, plus Harju taky není na farmě sám, kdo hraje dobře a může být případně povolaný.
Je to škoda no, Harju nevypadá špatně, ale s takovým přístupem z toho asi nic nebude.
Harjua tak nějak nechápu. V Norfolku se mu daří, dokonce měl prý i velmi vydaření All-Star Game AHL. Přesto neni spokojený :ja_neviem: Přitom AHL jsou nejbližší dveře do NHL.

Během několika hodin by Tampa Bay Lightning měli zveřejnit nové dresy a nové logo pro příští sezónu. Tisková konference se již sice měla uskutečnit dříve, avšak kvůli střelbě ve městě byla odložena. Revitalizací by měla projít také hala Forum. nhlpro.cz
mountain píše:Poslední dobou nějak často čtu, jak se Harjuovi nelíbí hrát na farmě a chce odejít.
Jako byla by to škoda, nějaký potenciál tam je, ale zase na druhou stranu, když si chlapec myslí, že po podprůměrném roku v KHL naskočí okamžitě do základní sestavy v NHL, tak je buď hodně naivní nebo pěkně namyšlený. Momentálně v tom první týmu (kterému se navíc docela daří, takže o důvod víc, proč nic neměnit) místo prostě není, plus Harju taky není na farmě sám, kdo hraje dobře a může být případně povolaný.
Je to škoda no, Harju nevypadá špatně, ale s takovým přístupem z toho asi nic nebude.
konference bude live na strankach, uz by mela myslim zacit
Můžeme jenom doufat, že ty dresy a logo nedopadnou takhle:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 2030_n.jpg :giggle:
Tak ty dresy jsou TOTÁLNĚ HNUSNÉ! :hroza:
Ježiši....ty (teď už) staré jsou milionkrát lepší. Vůbec se mi to nelíbí, ta modrá barva nic moc, nevýrazná, černá varianta byla lepší. Logo taky o ničem, opět to staré je mnohem pěknější. Celkově jsou ty dresy úplně BEZ NÁPADU, nevýrazné....fuj. Jsme zklamaný.
...to logo bych měl za 2 minuty namalovaný v malování.
To nejsou tréninkové dresy? To opravdu budeme nosit na led? Takové humusy? Naprosto souhlasím s tím, že tam chybí JAKÝKOLIV nápad... Ať zavedou aspoň retro dresy...
Obrázek
Co na to říct. To logo mi přijde jako pro nějakou energetickou společnost :D Modrá barva hnusná, logo jak už tu psal mountain, bez nápadu. Ty bílý dresy ještě jakžtakž jdou, ale ty modrý jsou strašný. Dokonce se mě zdálo, že i samotným hráčům (Vinny, Marty a Stammer), se dresy nelíbí :D No, nečekal sem, že to dopadne až takhle hrozně :roll:
Hned jsem si vzpomněl. :D
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
Jaký je rozdíl mezi primary a secondary...? :hroza: Asi jsem slepý :-(
Jenom v tom nápise, takže skoro žádný....
To už to třetí logo (ta "patch") by bylo trochu víc přijatelné, než toto....i ten blesk z kalhot dali pryč. Celé špatně prostě. Jsem zvědav, co vymyslí za perlu na 3rd jersey.
PainKiller píše:Obrázek
Co na to říct. To logo mi přijde jako pro nějakou energetickou společnost :D Modrá barva hnusná, logo jak už tu psal mountain, bez nápadu. Ty bílý dresy ještě jakžtakž jdou, ale ty modrý jsou strašný. Dokonce se mě zdálo, že i samotným hráčům (Vinny, Marty a Stammer), se dresy nelíbí :D No, nečekal sem, že to dopadne až takhle hrozně :roll:
:hehe: beeeee :beee: hehe hned som si spomenul na leciho a jeho nezabudnutelnu skicar tvorbu :cool:
leci píše:mĹŻj vĂ˝tvor, kterĂ˝ jsem vytvoĹ™il v malovanĂ­ a The Thrasher mÄ› donutil abych ho tam dal: Obrázek :lol: Jestli by mÄ›l nÄ›kdo zájem abych mu udÄ›lal, tak napište :lol: :lol: :lol: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=1 ... 7&start=25
Změnme raději téma, nechci mít dnes noční můry :D Mike Smith byl povolán z Norfolku a dnes trénoval s týmem. Malone stále netrénoval a jeho absence je tak na neurčito. Stamkos i Marty si dnes vzali volno po ASG :) Je možný, že Boucher dá ted Roliemu volno a bude zase točit Smitha a Ellise. Komu se bude do TDl více dařit, zůstane :D
PainKiller píše:Změnme raději téma, nechci mít dnes noční můry :D Mike Smith byl povolán z Norfolku a dnes trénoval s týmem. Malone stále netrénoval a jeho absence je tak na neurčito. Stamkos i Marty si dnes vzali volno po ASG :) Je možný, že Boucher dá ted Roliemu volno a bude zase točit Smitha a Ellise. Komu se bude do TDl více dařit, zůstane :D
:eek2: :lol2: To dáva zmysel...
Pravda, nezačal sem zrovna nejlíp :oops: :D

EDIT: Tak přece jen dnes dobrá zpráva. Nate Thompson prodloužil smlouvu na další dva roky. Celkově si vydělá 1.8 mil. :)
Obrázek
Red Wings jersey + TML colors = Tampa jersey.

Welcome to Steve-Y-land. :lol:
Tak a keď som napísal, že predstavovanie nových dresov nikdy nedopadlo dobre tak ste ma v chate vysmiali... :frajer2:

Teraz sa svet smeje z vás :hehe:

//: Parafrázoval som len výrok Bretta Hulla (alebo Cheliosa :hmm: ), že jedna z najhorších vecí v živote hokejistu je predstavenie novej sady dresov, ktorá je zákonite vždy horšia ako predošlá.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES