Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Getzo: Neboj, nemyslel sem tu potupu jako prohru s nějakými letitými otloukánky. Ale z pohledu tabulky, kdy na Vás letos opravdu snad každý sbírá body, sem čekal výhru. Tenhle zápas ale ukázal naší současnou marnost v plné kráse :) Už jen to, jak sme "hráli" a spalovali všechny šance ste si zasloužili vyhrát :thumbsup: Ted už jen doufat, že bude Desjardins co nejdřív zpět :D
It was just the second time the Devils won when trailing after two periods (2-25-0). Other time was 4-3 OT win Edmonton on Nov. 12
No paráda, konečně se na to dalo dívat. Vynikající výkon. Velice zodpovědná defenziva podpořená jistým Rolosonem, teďka si fakt nevybavuju nějakou vyloženě hrubku. Caps se prakticky do ničeho velkého nedostali. Útok taky dobrý, všechny útoky si byly schopny něco vytvořit. Hlavně v druhé půlce druhé třetiny, tam to byla šance za šancí a už jsem si začínal myslet, že nás to bude pěkně mrzet, ale naštěstí z brejku to pojistil a uklidnil Gagne. Ale Varlamov Caps taky hodně podržel, nebýt jeho, napadá tam toho ve druhé třetině víc. Potom třetí třetinu jsme si to už pohlídali.
Prostě úplně z jiného soudku než zápasy se Sens a s Devils, na které se nedalo díval (ani na ten hokej, ani na náš výkon), tohle bylo (víceméně) perfektní, hlavně defenzivně. Všichni makali, takhle kdyby to šlo každý zápas....
Moc pěkný výsledek :) Roloson už podruhý vychytal Capitals. Gagne se nakonec taky dočkal golu :thumbsup: Akorát Stammer neskutečně utichl, ten neskoroval snad už pět zápasů... Ohlund měl sice 0+0 ale byl vyhlášen první hvězdou zápasu. Roloson a Ellis, to jsou nebe a dudy. Chtělo by to Ellise poslat do Norfllku a povolat Cédrica, ten by podle mně dokázal slušně zaskočit Rolieho.

EDIT: Aha, Ohlund jako jediný +3 :)
Thompson podal v první třetině asbolutně neskutečný výkon. To byla poezie. Byl ho plný led, bránil, udělal PP, udělal gol... neustále se zlepšuje, zejména v ofenzivě. Už si dokonce dovolí i kličku :) těžko k uvěření, že k nám přicházel s vizitkou jednoho z nejhorších hráčů v lize... doufám, že po sezoně dostane minimálně 3 roky. Jsem zvědavý, co předvede v PO. Tam bude nás MVP...
Moore jede. Poslední dobou si zlepšuje svoji bídnou +/- statistiku. S Rolosonem v bráně by to ještě mohl stáhnout pod -10. Tyrell se po dnešním (41.) zápase v kariéře stal oficiálně NHL hráčem, klasika z pohledu BP. Příští rok nebude následovat Wrighta, není k tomu jediný důvod... musí zlepšit ofenzívu, zejména finální fázi a práci s pukem a bude z něj plnohodnotný top6 forward. Downie po návratu solidní, včera dal tyč, jinak podal takový svůj standart... umí zahrát i bez Mártyho. Ještě ale asi není úplně ok, před zápasem byl s otazníkem a během komerční přestávky se poměrně dlouhou dobu protahoval... Stammer je mimo, včera měl tak 4 dobré pozice, ze kterých by před 2 měsíci minimálně 2x skoroval... Vinny ok, měl tam jeden svůj typický move between legs, ale Stammer to po*ral... Marty taky nic moc. Purcell poslední dobou taky. Docela mě mrzí, že poslední dobou skoro vůbec nehraje Ritola, ale s návratem Downieho v podstatě není místo...
Roloson příliš práce neměl, jak psal mountain. Washington byl dost marný, trapný, zoufalý... zejména Ovechkin s tím prasetem na střídačce.
Dwayne Roloson si nechal udělat novou masku. Mně osobně se dost libí :)

ObrázekObrázekObrázek
dobra kombinacia farieb a to kladivo vzadu nema chybu :thumbsup:
Guy Boucher: Steven Stamkos has been playing hurt for Tampa Bay Lightning.
Dnes by měl být v branceo pět Roloson. Doufejme, že útok zamaká a vrátíme Devils minulou prohru :)
To částečně omlouvá jeho slabší výkony. Jinak Connolly minimálně na 3 týdny out... koleno. A Fadden má velké problémy s krví, asi vynechá zbytek sezony.
Stammer si určitě článek přečetl a dnes v noci vstřelí hattrick :D Btw, když se útok už několik zápasů střelecky trápí, co takhle trochu proházet lajny? Hrál vůbec Gagne v lajně s Martym a Stammerem? :hmm:
One part of coming to Tampa the Devils’ players used to look forward to—other than the warm weather—is seeing their former head coach Pat Burns. Burns served as a special assignment coach for the team after being diagnosed with cancer and, because he lived about an hour away, he would attend most games at St. Pete Times Forum. He’d rarely miss a game when the Devils were in Tampa.

Tonight’s game is the Devils’ first in Tampa since Burns died on Nov. 19.

“I was thinking about that today,” goaltender Martin Brodeur said. “We’d see Pat, his wife (Line). We saw everybody. So, it’s kind of weird that it’s the first time that we won’t stop by and say ‘Hi’ and see him. Definitely I thought about it.”
Good game for Burnsy :!: Win if possible :giggle:
Nechápu. Jeden zápas golman zachytá excelentně doprovázenej obranou šlapající jako hodinky a hned zápas na to obrana chrápe a golman nic nechytí :ja_neviem: 1:4 po první třetině, to už asi neotočíme, takže dva body zase v řiti. Tam kde bysme měli body sbírat je zbytečně ztrácíme :thumbsdown: Gagne na konci třetiny měl odkrytou půlku klece a trefil Brodeura do lapačky, předtim ještě bekendem přestřelil branku. On kdyby měl v koncovce štěstí, tak už má na kontě tak 20 branek :D No nic, kéž bych zítra četl článek o skvělém obratu v zápase :)
No jo, kolikrát už tu tohle za sezonu bylo?
Proti WSH jsme odehráli defenzivně asi nejlepší zápas v sezoně a hned na to předvedem v první třetině (dál se odmítám dívat) takový výsměch. Obrana katastrofická, couvají před hráčema až k vlastní bráně, bránění modré čáry jim nic neříká, nějaké odražené puky je taky nezajímají....no hrůza prostě. A Roloson taky mohl aspoň jednu z těch střel chytnout. Za stavu 1:3 jsem ještě i trochu věřil, ale to by nesměl přijít ten směšný gól při vlastní přesilovce - jak kužely opravdu. Na konci třetiny jsme mohli v přesilovce snížit na 2:4 a na tom třeba stavět, ale to by v té šanci musel být KDOKOLIV jiný, než Gagne.
Toho hráče už začínám pomalu ale jistě odepisovat. On je úplně, ale úplně na nic. Každý útočník má pro ten tým nějaký přínos, někdo menší, někdo větší, ale on prostě ne. On jediný je úplně k ničemu. Bohužel pro něho, když se jmenujete Gagne, máte za 27 zápasů směšné 4 branky a -23, tak je něco špatně.
Nejvíc mě na tom štve, že jeden zápas zahrajem téměř dokonale a hned další zápas předvedem takovou parodii. A tohle se nestalo ani zdaleka poprvé....
PS: tak jo no, z povinnosti to napíšu - třeba to ještě otočíme...
Obrázek

:giggle: (Kovy ešte jeden pridal, 5:2 a pohoda lahoda...aj nabudúce blesky)
Tým (Devils) který letos střílí nejméně branek v NHL, nám nasázel za dva zápasy 11 golů :D My jsme za sedm zápasů nedokázali vstřelit víc jak tři branky v jednom zápase, útok začíná být dost neefektivní. Šance by byly, ale 2/3 hráčů v týmu ty šance spálí (přestřelí, narvou to do golmana, nebo do tyčky)... Máme 57 bodů, kde by sme byli, kdybysme dokázali porazit letos nejslabší týmy (Isles, Oilers, Devils), to by bylo minimálně hned 7 bodů navrch. Určitě by to chtělo přeskupit útoky. Protože střílíme snad poslední měsíc strašně málo branek.

Btw, Rolosona bych asi po každém shutoutu nechal raději sedět. Minule vychytal Caps a hned další zápas dostal 4 branky v první třetině od Pens. Včera tomu nebylo jinak. Docela náhoda.
Já zas nevím, proč pořád hraje Gagne... Přijde mi, že Boucher má strach ho nechat sedět, proč?
Gagne potřebuje hlavně štěstí, dokáže si šance vytvořit, bohužel ne je zakončit. Na hfboards psali ke včerejší porážce něco ve smyslu, že tým byl značně unavenej :ja_neviem: Každopádně lajny bych trošičku proházel. Co třeba hodit Gagneho k Hallovi a Thompsonovi? Oba dva jsou dříči a Simon by se vedle nich mohl trošku probrat. Vážně mě nic nenapadá, ale chtělo by to ustálit výkony, začínáme totiž vítězit a prohrávat opět jako na houpačce.
Gagne dal dva góly? Že by se konečně probral ze zimního spánku?

Jinak dneska naprosto příšerné oslabení, škoda... Leden se mi moc nepozdává, snad se to zlepší, nejde pořád prohrávat se soupeři mimo postupové příčky do play-off
Hm, člověk se do něho trochu opře a hned dá dvě branky. Kdyby to tak fungovalo vždycky....jenomže to stejně bylo na nic, protože jak píšeš, tak ty special teams stáli dneska nechci říct za co (stejně to všichni víme). Dostat v oslabení 4 branky a navrch jako bonus další při vlastní přesilovce a naopak nevyužít ani jednu z 5 PP, to se potom hraje špatně. Na 4 branky bysme měli být určitě schopni vyhrát.
Mě se ten leden taky zatím moc nelíbí, jsme hrozně nekonzistentní.
Koukám, prokletý brankoviště Tampy... my kdybysme měli tandem Lundqvist-Vokoun, tak bysme stejnak dostávali 5-6 branek za zápas :D Jinak o Play-Off ještě klidně můžem přijít, tak velký bodový náskok nemáme :)
Dwayne Roloson dnes proti Columbusu opět v brance. Boucher se dokonce odhodlal k menším změnám v sestavě: Gagne-Stammer-Downs ... Bergie-Vinny-Marty ... Malone-Moore-Purcell ... Hall-Thompson-Tyrell.
První třetina (na víc se nemám čas dívat) nebyla vůbec dobrá. Boucher dal týmu dva dny volno, aby si odpočinuli a byli trochu hladoví, ale efekt byl spíš ten, že se hráči nějak zasekli v tom odpočinkovém režimu. Bez energie, bez nasazení, střely 6-13 to dokládají. Ten inkasovaný gól to celé pěkně ilustruje, rutinně vyhozený puk, Clark po něm šel jak kdyby dojížděl jasný icing, přebruslil ho hráč do brejku a dal gól. Fakt nevím, proč tam Clark takhle zaspal. Za celou třetinu jsme si nevytvořili vůbec nic, žádnou pěknou příležitost, naopak Jackets tam několikrát zahrozili. Naštěstí to tam Stamkos narval i z takové nic moc pozice. Stav 1:1 je pro nás vzhledem k výkonu dobrý, ale tímhle stylem to nevyhrajem, musíme výrazně přidat.
Konečně výhra, i když vydřená. Stammer se snad opět dává do formy :thumbsup: Roloson taky vcelku podržel, těch golů dáváme ale pořád hodně málo... na to jaký hráče máme v útoku jsme cca poslední měsíc celkem málo produktivní.
Tak ja jsem videl pouze poslednich 10 minut a prodlouzeni, ale musim rict ze to byl hrozny hokej. Tampa za tu dobu nemela vubec nic, Columbus mel dve sance v posledni minute a prece jen se mi zdalo ze sel za vitezstvim o neco vic. Roloson podrzel, ale reknu vam to na rovinu...
Letos to vypada tak, ze 2.team ze Southeast se stretne v 1.kole playoffs s 2.tymem z Atlanticke divize. Pittsburgh hraje dobre, ale na Flyers nam zatim par bodiku prece jen chybi... Washington sice nesnasim, ale radeji doufam ze divizi vyhraje, protoze do playoffs by nam to pak vychazelo na Tampu a to beru jako mnohem prijatelnejsi variantu.
To sa len mne zdá alebo je to trochu smiešne špekulovať o súperovi v play-off v prvom kole? Veď je len pár zápasov po polovici sezóny.

Mimochodom, tiež mi nejde do hlavy prečo rozmýšľaš nad výberom tímu, veĎ tím, ktorý je najčastejšie hitujúcim v lige a môže počítať v kádri s najlepším hokejistom v NHL a najkompletnejším obrancom v NHL, by nemal mať žiadny problém s nikým.
ThrashersFan píše:To sa len mne zdá alebo je to trochu smiešne špekulovať o súperovi v play-off v prvom kole? Veď je len pár zápasov po polovici sezóny.

Mimochodom, tiež mi nejde do hlavy prečo rozmýšľaš nad výberom tímu, veĎ tím, ktorý je najčastejšie hitujúcim v lige a môže počítať v kádri s najlepším hokejistom v NHL a najkompletnejším obrancom v NHL, by nemal mať žiadny problém s nikým.
Hoodne hoodne trapny pokus o provokaci a tupou ironii Thrashere :D

Btw. ted je nejcasteji hitujicim teamem NYR pred Carolinou a az pak Pens, tak nevim co to tady tlachas za kydy?
Proc bych jako nemohl premyslet o scenari pro playoffs, vzdyt na Vychode se to letos zatim rysuje celkem srozumitelne... Proste Washingtonu se bojim, to nemam problem priznat, tam je to vzdycky hodne na hrane... Kdezto Tampa je sice dobra, ale neprijde mi uplne jako team pripraveny udelat "ramus" v playoffs. Logika je tedy jasna, Washington radeji vyhrat divizi a pak nam v playoffs alespon pro 1.kolo prilis nehrozi. Tampa pak muze byt pata, nebo muze i klesnout o pricku niz, to uz mi je pak jedno. Vsechno je to kvuli tomu brutalne dementnimu systemu s vitezama divizi, kdyby to takhle nefungovalo, Pens jsou na druhem miste v klidecku a nemusel bych nic resit, takhle nam proste hrozi neprijemny souper uz v 1.kole...
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES