Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

live prenosy Bruins by som tuto sezonu dokazal spocitat na prstoch jednej ruky, asi tomu tak zostane aj po dnesku:)
rybacina vyhrala absolutne zasluzene, opät sme predviedli jedno velke hnede, no tak ulahcit superovi vyhru, z toho musi mat Julien a samotne vedenie dost

skoda, ze nemame nejakych schopnych zadakov v zalohe, to by si Seidenberg a Hamilton zasluzili tribunu
toto co predviedli obaja pri svojich rozohravkach konecna, ziakom od mala hustia do gebule "ne ze budes synku nahravat kriznu vo vlastnom obrannom pasme :nono: " a oni dvaja v ramci naslednej ukazky :hroza: a to nas Kelly par sekund predtym vratil do hry

turnover Seidenberg http://gfycat.com/DefinitiveLeanGelding" onclick="window.open(this.href);return false;
turnover Hamilton http://gfycat.com/MeagerFarBustard" onclick="window.open(this.href);return false;
s takou slivkou pod okom môze chu°a vidiet https://pbs.twimg.com/media/B9yA1MHIAAA525w.png:large" onclick="window.open(this.href);return false;

a tie Raskove vychadzky mimo branu :hroza: https://pbs.twimg.com/media/B9xt7fXIgAElvci.png:large" onclick="window.open(this.href);return false;

takymito vykonmi v PO namutime vodu akurat tak na golfovom ihrisku :golf:
Ja som sa zobudila okolo pol piatej reku mrknem jednu tretinu, a zaspala som niekedy ku koncu druhej tretiny, cize som videla v podstate ibac elu druhu tretinu, lebo kym som nasla dobry obraz uz bol koniec tej prvej.

My mame hrozny problem zalozit utok a prejst do utocneho pasma na max tri prihravky, co nam vcera Canucs previedli jedna radost, snad v kazdom utoku...dalsim nasim problemom je statickost a malo korculovania, ato najma vo faze zakladania utoku, ked obranca ktory vyhcadza z obranneho pasma nema komu nahrat lebo sme citatelni jak Harry Potter...a my sa radsej nechame dohrat hitom ako pohnut korculou a vypytat si nahravku do priestoru.... nehovoriac o tom ze vcera ma Dennis pri tretom gole dokonale nas*al, ked si nechal ujst hraca od rohu mantinelu... :dudo:

Dalsou vecou bolo vcera dohravanie subojov, Canucs lielatli po lade jedna radost, dali jeden hit za druhym...hoci podla statistik sme dali my viac hitov, men sa to nezdalo...sak snad kazdy osobny suboj skoncil padom nasho hraca :lol2: :lol2:

Nerozumiem tomu, ze preco sme dne nehrali narocny styl hokeja, ked su pred nami dva dni vona...tomu nerozumiem, mala som pcoit ako keby si setrili sily na nieco, keby sme aspon nasim forcekovanim a aktivnym korculovanim prinutili supera k chybam ....ale nieee ...

PO nejak ubojujeme..to som si myslela do dnesneho zapasu, ale takouto hrou to bud lizneme stastiu prdel, alebo skoncime po dlhej dobe sezonu ped branami vyradovaciek,.....
Cathy píše: Nerozumiem tomu, ze preco sme dne nehrali narocny styl hokeja, ked su pred nami dva dni vona...tomu nerozumiem, mala som pcoit ako keby si setrili sily na nieco, keby sme aspon nasim forcekovanim a aktivnym korculovanim prinutili supera k chybam ....ale nieee ...
Oni si nesetrili sily, ale ked sme o krok ci dva ci tri pomalsi tak sa tazko hra forchecking a do tela ... Pred tripom som rozmyslal ze 5 bodov by bol velky uspech, teraz sa obavam ci vobec ziskame nejake a vsetko nad 3 body budem brat ako uspech ... vsetka vina teraz je na hlave GM ktory sedi a caka asi na spasenie... pritom Griffith (7 golov a 5 asistencii v poslednych 8 zapasoch) a Spooner (3 goly a 7 asistencii v poslednych 7 zapasoch) by urcite neboli horsi ako polovica ci skor dve tretiny utocnikov...
Ak nezdolame slabucky Edmonton v stredu, tak nemame v PO co robit......davam takeot vyhlasenie :-D
Cathy píše:Ak nezdolame slabucky Edmonton v stredu, tak nemame v PO co robit......davam takeot vyhlasenie :-D
Jediny kto nas moze obrat o PO je Florida a s nimi nas cakaju este 3 vzajomne zapasy ktore predpokladam vyhrame takze PO nejak zariadime ale tym sa zrejme nasa put skonci... teda pokial sa nestane mensi zazrak a cez wild card dostaneme Islanders cim by sme pripadnym postupon aj v druhom kole hrali s prijatelnejsim superom z Metropolitan Division... znie to trocha ako sci-fi scenar ale v tejto sezone moze nasa cesta do Finale konferencie viest jedine cez Metropolitnych superov a s usmevom by sme sa pozerali ako sa vybiju medzi sebou Tampa, Montreal a Detroit.

No spat k realite... dnes som cital ze nasa ponuka za Stewarta bol Spooner a Buffalo to odmietlo... tak ma napadlo ze je dost smutne ked ani otrasne Buffalo si neceni Spoonerov potentcial ako protihodnotu za rental playera ktory z daleka nepatri k nejakym esam... ale vraj by brali Subbana co by bolo sialene z nasej strany.

Vzhladom k zraneniu Seguina by mozno mohol GM zistit ci Stars nechcu spat Smitha pripadne Erikssona a skusit spravit 3-stranny trade s Columbusom kde by k nam prisiel Atkinson a potom by sme poriesili este nejakych rentals na prave kridlo plus obrancu.
Kower píše: Jediny kto nas moze obrat o PO je Florida a s nimi nas cakaju este 3 vzajomne zapasy ktore predpokladam vyhrame takze PO nejak zariadime ale tym sa zrejme nasa put skonci...
No jsou tam mozna jeste Flyers, i kdyz uz byli/mozna i jsou vsemi odepsani.. Ale bodovali 8-krat v rade a ztraceji na vas ted 7 bodu (jeste nedavno to bylo 12). Pokud se ten rozdil nezmeni behem nejblizsich 5 zapasu, tak asi nic, ale to se muze lehce stat, pac vy jste na tripu a oni ted maj venku Buffalo, doma Cbj, Buf, Nsh, Was a venku Toronto, Carolinu (lehci to uz skoro nejde). Pak hrajete spolu. Kdyby stahli za techhle 7 zapasu i 3 body coz je realne (klidne muzou vic), tak to bude setsakra zajimave.
Joe Haggerty of CSNNE: How trading Zdeno Chara now or in the offseason will allow the Bruins to re-tool their roster.
“I think the only way out of the situation they’re in right now is to trade Zdeno Chara,” said Haggerty. “He’s still less than a year removed from being a Norris Trophy finalist. You can still get some value for him… Get rid of the aging player, get some value and start building towards the future.”

:hmm: :hmm: Má to niečo do seba, Chia by o takom mohol porozmýšľať počas off-season. Cenu má furt pomerne vysokú, takže by sa dal za neho vytrieskať slušný materiál do budúcna, :cup: contenderi s cap spaceom by o Cháru určite stáli. :)
Pasha píše:
Joe Haggerty of CSNNE: How trading Zdeno Chara now or in the offseason will allow the Bruins to re-tool their roster.
“I think the only way out of the situation they’re in right now is to trade Zdeno Chara,” said Haggerty. “He’s still less than a year removed from being a Norris Trophy finalist. You can still get some value for him… Get rid of the aging player, get some value and start building towards the future.”

:hmm: :hmm: Má to niečo do seba, Chia by o takom mohol porozmýšľať počas off-season. Cenu má furt pomerne vysokú, takže by sa dal za neho vytrieskať slušný materiál do budúcna, :cup: contenderi s cap spaceom by o Cháru určite stáli. :)
Joe by mal radsej drzat dietu ako sirit tieto bludy... stratou Zdena by GM uplne pripravil Bergyho, Krejciho, Lucica, Marchanda atd. o sancu ziskat Pohar pokial su v najlepsich rokoch... cap space sa da uvolnit 'jednoducho' tym ze nebudeme mat suverenne najdrahsich hracov v 3. a 4. utoku... myslim ze v lete to pride. A este som niekde cital ze Zdenov cap hit v 2017/18 bude 4 milliony... rovnako ako Seidenberga... myslim ze je zbytocna otazka kto bude viac cenny v tom case ... samozrejme ak budu obaja v plnom zdravi aj o 3 roky.

Treba pozriet par zapasov a co sa tyka shut down defenzivy mame Zdena potom dlho nic, a potom sa sem tam zablisne Adam, Miller ci Seidenberg ktory je zatial pre mna najvacsie sklamanie sezony po jeho operacii kolena. Bez Zdena by sme boli non-playoff caliber team.
RIP Steve Montador... mal iba 35 rokov :-(
Atlantik píše: jsou tam mozna jeste Flyers
Nemyslim ze maju sancu. Nedavno som cital ze pri tomto 3-bodovom systeme nejaky tym (mozno Boston) napriek super serii pocas januara dokazal stiahnut len asi 3 body z naskoku timov nad nim. Jedina sanca je ze Flyers teraz vsetko vyhraju a mi prehrame... myslim ze to nie je realne a pokial nasi hraci maju zvysok sebareflexie tak zajtra vyprasime Calgary a potom Edmonton a nejak tymto 50% stylom bodovania sa do PO prepracujeme.
Subban vraj dnes bol/bude povolany do prveho timu... kedze vecer hrame v Calgary tak su len 2 mozne dovody- zranenie alebo vymena...
Kower píše: ... myslim ze to nie je realne a pokial nasi hraci maju zvysok sebareflexie tak zajtra vyprasime Calgary a potom Edmonton a nejak tymto 50% stylom bodovania sa do PO prepracujeme.
Obrázek
Kower píše:Subban vraj dnes bol/bude povolany do prveho timu... kedze vecer hrame v Calgary tak su len 2 mozne dovody- zranenie alebo vymena...
ziadne zranenie, Rask dnes v brane, Svedberg zdravotne ok
Malcolm uz nejaku dobu figuruje na nasej trade listine
Eberle Eberle? :hmm:
cepi píše: Eberle Eberle? :hmm:
No bolo by to zaujimave keby Malcolm hned ostal v Edmontone a s nami sa vratil Eberle... myslim ze Chiarellimu dosla posledna trpezlivost a vidi ze nemoze cakat dalsie 2 tyzdne do deadline ale musi konat cim skor.
po dnesku asi niet na co cakat
bod pred zapasom by bral asi kazdy, ale po vedeni 3:0 lol
za stavu 3:0 uz dvihal Lucic ruky nad hlavu, 4:0 a plamene definitivne sfuknute, zrdka a obrat v stretnuti
Rask tam povytahoval zopar bozich zakrokov, ale tato pikacovina v samotnom zavere OT wtf
trejd este pred TDL je podla mna na beton na spadnutie
a okrem Malcolma (atd.), to vidim aj na Ericssona (nemusi v kombe s Malcolmom) poslednych 5Z - 1+0 a -4...4.500 za 3 lajnera, aj ked teraz riesi 2.lajnu je moc za de facto nulove bodove pridely
to, ze je prospesny vzadu, na presilovky, oslabovky, to nam prilis nepomôze, kazdy ocakaval Ericssona z Dallasu...aj jemu samotnemu by trejd prospel, u nas je nejako moc zviazany, zakriknuty, pricom som presvedceny o tom, ze ten bodovy potencial v sebe stale ma (jeho trejd mi pomôze tym padom aj v jahu:)
najblizsie dni ukazu :petrik:
cepi píše:bod pred zapasom by bral asi kazdy
Kower píše:zajtra vyprasime Calgary
:matika:

.
.
.
.
.

Obrázek
Kower a cepi.. vzdyt vy se zbadate.. Nekdy je tezky stahnout 3 body, to ano. Ale nekdy to zas jde rychle. Neni to tak davno co Flyers ztraceli na vas snad 14 bodu, ted je to 6 a po dnesku to budou 4. Ale tak vy to asi pochopite az kdyz budou zarovno s vama :neviem:

To co si Bruins dovolili dnes je v dany situaci celkem skandal, ale tak vypovida to o vasi situaci. Tedy ze garantovat neco u Bruins proste neni mozny. Tak jak se da prosrat 3-golovy naskok, tak se da prosrat 6-bodovy naskok, oboji je zalezitosti 3 veci (3 golu vs 3 zapasu).
samozrejme, je to na tesno, ale ja vazne nemam o PO obavy, ved sa hra este o kvantum bodov
sme v peknych sra*ckach, ale som presvedceny o tom, ze po vymene, doplneni kadra, to bude daleko lepsie, nakolko horsie to uz byt nemôze :frajer2:
Obrázek
Tazko sa zbieraju body ked "top 2" obranca Hamilton v kazdom zapase superom podaruje alebo aspon vyrazne ulahci gol. Ja len dufam ze blazni co by chceli vymenit Zdena sleduju tieto zapasy a snad im zbytok zdraveho rozumu povie ze bez Charu sme strateni nielen teraz ale este minimalne aj dalsiu sezonu. A to este bude zaujimave ako dopadne Miller na vysetreniach lebo podla Juliena to nevyzeralo dobre... upper body... snad to nie je obnovene rameno ktore malo ist po sezone pod noze.

Prave kridla Smith, Eriksson uplny otras... tento rok by sme asi lepsie dopadli keby sme ich vymenili v baliku hoci aj za rental Jagr a Ryder z Devils. Ked sa na nese zapasy pozera GM tak musi chytit schyzofrenicke nalady lebo z minuty na minutu je tazko povedat ci nam viac chyba solidny top 4 obranca alebo prave kridlo pripadne hned 2 kridla.
Tak uz je to oficialne ze Miller si obnovil zranene rameno a odcestoval do Bostonu na dalsie vysetrenia... nemam z toho dobry pocit ba priam je mozne ze sa vcera predcasne skoncila sezona pre neho a tym sa znizili nase aj doteraz male nadeje na vacsi uspech v PO resp. nadej na postup do PO bez dramy do posledneho kola.
Clovek sa v noci zobudi, mna mobile cekne priebezny stav, vidi 3:0 a v pokoji zalahne snivat dalej...o to vacsie bolo moje ranne prekvapenie :sok: ze co sme to zas na lade vystrajali...to radsej ani zostrih nepozeram. Pokial sa potvrdi ta skutocnsot, ze Millerovi sa fakt skoncila sezona, tak je jasne ze Chia musi prednostne riesit posilu do obrany....vo vzduchu citti vacsi trejd, tak som fakt zvedava. Ale v stredu musime jasne vyhrat...
Atlantik píše:Neni to tak davno co Flyers ztraceli na vas snad 14 bodu, ted je to 6 a po dnesku to budou 4.
ku vsetkej ucte k Flyers, oni o nejakom PO môzu naozaj len snivat, tobôz ak momentalne maju v brane to co maju a bodove kuzlo dua G+V tiez nejako vyprchalo
mam pocit, ze dopadnu uplne najhorsie - bez PO a bez vyssieho draft picku
ale ich neriesim, my mame vlastne starosti

Miller out, fajn, takze Chia môze okrem jedneho RW (najlepsie dvoch) zhanat aj D k tomu
cepi píše: Miller out, fajn, takze Chia môze okrem jedneho RW (najlepsie dvoch) zhanat aj D k tomu
Neviem co je na tom pravdy ale vraj sa snazime 'zbavit' Erikssona a Seidenberga aby sme mali dost cap space na posily... som velmi zvedavy ale skusenosti z minulych rokov hovoria ze ziskame tak maximalne obrancu alebo dvoch na urovni Harry Pottera (ten je teraz v Calgary) plus mozno Ryder ci Jagr.
Kower píše: plus mozno Ryder ci Jagr.
radsej knihu
Kower píše:zajtra vyprasime Calgary a potom Edmonton
nechybalo vela:D ale v nasej situacii potesi kazdy bod :jn:

brrrr cim skôr zrusia, resp.obmedzia tie trapne najazdy, tym lepsie, na toto sa nedalo pozerat
Obrázek
jedna vec samotna dlzka, druha tie nepodarky :hroza: ceresnickou bol Marincinov vitazny omyl
Obrázek :hahano:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO