ned 31. led 2010 17:56
Ako hrali Lauri Korpikoski a Mikkel Boedker?,teraz ked je Upshall zraneny,ktory z nich myslite,ze bude v prvej lajne namiesto Upshalla,alebo ktory bude mat najvacsiu sancu sa dostat do prej lajny?
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Wanic píše:jj... NHLpro napsalo pěknej článek o Scottiem... o tom jeho zranění nic moc nevim.... jenom že odešel ze zápau proti Calgary někdy snad ve druhý třetině, teď si to kua moc nepamatuju a už se nevrátil.... btw. vypadalo to hodně bolestivě....
Ty góly obránců jsou supr)) aspoň v ňáky kladný statistice jsme první... Doanovi to tam poslední dobou padá pěkně.... letos mu předpovídam další 20 gólovou sezónu....
![]()
Zápas jsem dneska neviděl..... kluci uctili Numinnena supr.... hned potom, co ke stropu haly vyšplhalo číslo 27, jsme se uvedli nástupem 3:0.... mno tak nějak si myslim, že kdyby chytal King Henrik, tak by to dopadlo hůř.... Mno highlight jsem ještě neviděl, ale četl, že jsme měli prej pěkný štěstí, když snad minutu do konce LaBarbera udělal zákrok ale jenom vyrazil před sebe a Gáborik dával tyč.... mno, ještě že tak..... 2 body jsou nesmírně důležitý...... Teď můžem hrát proti Dallásku v pohodě......
to Popradcan: Dneska jsem zápas neviděl, ale z play-by-play je vidět, že hrál Korpi v první a Boedker ve třetí s Langem a Pyattem.... a pokud to zranění Scottieho nebude na dlouho, tak si myslim, že to tak i zůstane, protože Korpikovski už hrál s Doanem několikrát a prokázal alespoň nějakou kvalitu, naopak Boedker ještě nemá na to hrát první lajnu.... a navíc spolupráce s velezkušenym Langem mu jedině pomůže v jeho hokejovém vývoji.....
Horší by bylo, kdyby to zraněný Upshalla bylo na dlouho, nedejbože až na play off.. to by potom do první lajny musel asi někdo jinej než Korpi.... Lauri je dobrá záplata, ale stavět se na tom nedá....
Ou, teraz by som si najradšej zanadával ako sa len dá. Jedna zlá správa strieda ďalšiu. Toto teda nie, neviem, čo mám teraz robiť, no rozbolela ma odrazu hlava.Popradcan píše:Ouch! Coyotes say Scottie Upshall has ACL tear, which means he's gone for the season. He was playing the best hockey of his career.
Takze Upshall bude pravdepodobne out na celu sezonu
http://www.usatoday.com/sports/hockey/n ... 9244_x.htm
Tak ja neverim,zeby sme teraz menili Sharpa do PHO,nieco sa urcite zomelie u nas,ale neverim ze to bude Sharp...Versteeg,Barker a Sopel a Sopel asi prvy,je vynikajuci na PK,ale nestiha Hawks tempo,je pomaly a v defensive sa nestiha vraciat a preto bude najlogickejsie ho trejdnut ako prveho.yzy19 píše:Hmm, na to som ani nepomyslel. Skôr váš Sharp by sa nám hodil, ale neviem za čo. Sýkora neviem neviem. Ale snáď nespravia z Kojotov českú reprezentáciu.Popradcan píše:Myslim si,ze urcite budu chciet,alebo podpisu Sykoru !!!!!!!!!!!,ak uz nejednaju..
Fuha, také nepotrebujeme. Potrebujeme strelca a síce poslednú dobu mi to strelecká forma Phoenix vyvracala, tak po zranení Upshall ho asi fakt budeme potrebovať.Popradcan píše:Tak ja neverim,zeby sme teraz menili Sharpa do PHO,nieco sa urcite zomelie u nas,ale neverim ze to bude Sharp...Versteeg,Barker a Sopel a Sopel asi prvy,je vynikajuci na PK,ale nestiha Hawks tempo,je pomaly a v defensive sa nestiha vraciat a preto bude najlogickejsie ho trejdnut ako prveho.yzy19 píše:Hmm, na to som ani nepomyslel. Skôr váš Sharp by sa nám hodil, ale neviem za čo. Sýkora neviem neviem. Ale snáď nespravia z Kojotov českú reprezentáciu.Popradcan píše:Myslim si,ze urcite budu chciet,alebo podpisu Sykoru !!!!!!!!!!!,ak uz nejednaju..