„Máme dostatok tovaru na výmenu,“ povedal Howson pre Columbus Dispatch. „Ak by niekto chcel zobrať 6. výber, bolo by to len za skutočne dôležitého hráča. Myslím tým skutočne kvalitného. Ale my máme veľa mladých hráčov a takisto aj 19. a 36. výber. Máme toho dosť čo ponúknuť.“
Columbus chce napodobniť úspech Philadelphie
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Díky cepi, pěkný článek. Mají tam ale menší chybuičku. Píšou tam, že mohli na Forsberga přitáhnout hráče, jenže on naposledy působil v Nashvillu, takže tady se trochu sekli. Ale jinak pěkné, věřím, že během léta do klubu přijdou nějací kvalitní hráči a naše mužstvo bude vypadat mnohem lépe
Ak sa nemýlim, voľné financie majú aj v Chicagu, o ktoré bude väčší záujem ako o Columbus. Okrem toho, jednotlivých hráčov z trhu môžu získať lukratívnejšie týmy ako náš. A druhotriednych hráčov nepotrebujeme. Úplne mi stačili Novotný s Pecou, ktorý boli kvalitní v obrane, ale ich štatistiky dopredu sú biedne. A keď si pomyslím, źe boli uprednostňovaní pred Brassardom a Brulém, s ktorým bolo zachádzané ako s onucou, je mi z toho nanič. Nech sa nečudújú, źe Gilbertove sebavedomie je niekde dole. Ale najjednoduchejšie je trejdovať, prípadne podpísať priemerného hráča, alebo hráča za zenitom. Čo je špecialita Columbusu.
Columbus získal v malinké výměně s Bostonem obránce Jonathana Sigaleta (ročník 1986), který hrál naposledy na farmě v Providence za Matta Marquardta. Hodnotil bych to jako slušnou výměnu
my obránce potřebujeme, takže Sigalet se nám bude hodit, navíc má na příští sezónu smlouvu za 500 tisíc dolarů.
Podľa posledných správ sa v zámorí je údajne na spadnutie trejd Marleau, + nemenovaný hráč /SJS/ - Žerdev + 6 misto v drafte /CBJ/. Dúfam, že tento pre nás absolútne nevýhodný trejd sa neuskutoční. Marleau mal len dve dobré sezóny a v minulej mal dokonca v 78 zápasoch štatistiku: 19 29 48 - 19, kým Žerdev v silne defenzívnom tíme a bez kvalitného centra štatistiku 27 34 61 -7 v 82 zápasoch. A k tomu pridať 6 misto v extrémne kvalitnom drafte??? Dúfam, že si Howson takýto tragický trejd odpustí. Nech si Sharks vyberú iný tým, ktorý je ochotný dávať hráčovi 6,3 milióna za nič.
Columbus si díky svému prvnímu výběru na šestém místě vybral ruského forvarda Nikitu Filatova. 19. výběr jsme vyměnili, ale o to je zpráva více dole. Já osobně jsem s výběrem velice spokojený
, Filatov už dříve avizoval, že se nemíní vrátit do ruské ligy a už mu skončila smlouva, takže s jeho příchodem do Columbusu by neměl být problém. Je dosti možné, že by si v NHL mohl zahrát již na podzim tohoto roku, ale já si myslím, že se spíš bude připravovat na NHL v nižších soutěžích, ale nikdy nevíš...

Co se týče ofenzivních dovedností, tak na něj prý nikdo z letošních hráčů na draftu nemá, ale prý je mu slovo defenzíva cizí pojem. Ta poslední věta mi nedělá starosti, však Ken Hitchcock naučí bránit každého
Tak doufám, že už ho v říští sezóně uvidíme na ledě, určitě by to byla skvělá podívaná, pokud se tak nestane tak si holt ještě rok počkáme
S národním týmem Ruska do 18 let získal zlatou medaili a během turnaje byl nejlepší hráč Sborné. V 7 zápasech nasbíral 9 bodů (4g, 5a)
Jeho matka pracuje jako učitelka, takže se ho snažila naučit angličtinu (vypadá to, že Nikita mluví docela slušně)
Krátký Rozhovor s Nikitou Filatovem přímo na draftu

Co se týče ofenzivních dovedností, tak na něj prý nikdo z letošních hráčů na draftu nemá, ale prý je mu slovo defenzíva cizí pojem. Ta poslední věta mi nedělá starosti, však Ken Hitchcock naučí bránit každého
Krátký Rozhovor s Nikitou Filatovem přímo na draftu
Columbus se při pátečním draftu domluvil na výměně s Philadelphií. Do Ohia míří centr R. J. Umberger a 4. výběr v letošním raftu za 1. výběr (19. výběr) a 3. výběr v letošním draftu. Umberger prostředí Ohia již velmi dobře zná, neboť zde jako junior hrával.
Jsem velmi spokojen a rád, že jsme získali kvalitního centra typu Umbergera.
Skvěle si vedl v play-off, kde v 17 zápasech nastřílel 10 gólů a na dalších 5 přihrál.
R. J. Umberger
187 cm, 90 kg, 3.5. 1982
Jsem velmi spokojen a rád, že jsme získali kvalitního centra typu Umbergera.
R. J. Umberger
187 cm, 90 kg, 3.5. 1982
Buď v klidu Baffy, tolik centrů co v týmu máteBaffy píše:![]()
![]()
![]()
Tak to jsem zdrcen,zrovna R.J.?!? No,věděl jsem,že Holmgren všechny neudrží,ale Umbergera jsem měl rád,je to moc dobrý hráč a pěkně mě to sere.![]()
Tak ať se mu daří,jen ne proti Detroitu a Phillce.
LETOŠNÍ VÝBĚRY COLUMBUSU
1. kolo, 6. výběr, Nikita Filatov, 25.5. 1990, 6´0", 170 lbs, F
2. kolo, 37. výběr, Cody Goloubef, 30.11. 1989, 6´0", 195 lbs, D
4. kolo, 107. výběr, Steven Delisle, 30.7. 1990, 6´6", 209 lbs, D
4. kolo, 118. výběr, Drew Olson, 4.4. 1990, 5´11", 215 lbs, D
5. kolo, 127. výběr, Matt Calvert, 24.12. 1989, 5´9", 164 lbs, F
5. kolo, 135. výběr, Tomáš Kubalík, 1.5. 1990, 6´2", 189 lbs, F
5. kolo, 137. výběr, Brent Regner, 17.5. 1989, 6´0", 175 lbs, D
6. kolo, 157. výběr, Cameron Atkinson, 5.6. 1989, 5´9", 169 lbs, F
7. kolo, 187. výběr, Sean Collins, 19.12. 1988, 6´3", 184 lbs, F
1. kolo, 6. výběr, Nikita Filatov, 25.5. 1990, 6´0", 170 lbs, F
2. kolo, 37. výběr, Cody Goloubef, 30.11. 1989, 6´0", 195 lbs, D
4. kolo, 107. výběr, Steven Delisle, 30.7. 1990, 6´6", 209 lbs, D
4. kolo, 118. výběr, Drew Olson, 4.4. 1990, 5´11", 215 lbs, D
5. kolo, 127. výběr, Matt Calvert, 24.12. 1989, 5´9", 164 lbs, F
5. kolo, 135. výběr, Tomáš Kubalík, 1.5. 1990, 6´2", 189 lbs, F
5. kolo, 137. výběr, Brent Regner, 17.5. 1989, 6´0", 175 lbs, D
6. kolo, 157. výběr, Cameron Atkinson, 5.6. 1989, 5´9", 169 lbs, F
7. kolo, 187. výběr, Sean Collins, 19.12. 1988, 6´3", 184 lbs, F
* Umberger nie je doteraz podpísaný
* Keď sa objavili špekulácie o možnom pôsobení Maloneho v Columbuse, Malone vyhlásil, že počká na otvorenie trhu voľných hráčov. Po predaji práv Tampe s ňou okamžite podpísal. )I keď pravda je,že som ho nechcela)
Obávam sa, že nikoho nezískame, Hitch u hráčov nie je veľmi obľúbený a Columbus nemá za sebou postup do play-off. Obávam sa, že ak niekoho získame, tak také zbytočné akvizície, ako boli Peca s Novotným.
* Keď sa objavili špekulácie o možnom pôsobení Maloneho v Columbuse, Malone vyhlásil, že počká na otvorenie trhu voľných hráčov. Po predaji práv Tampe s ňou okamžite podpísal. )I keď pravda je,že som ho nechcela)
Obávam sa, že nikoho nezískame, Hitch u hráčov nie je veľmi obľúbený a Columbus nemá za sebou postup do play-off. Obávam sa, že ak niekoho získame, tak také zbytočné akvizície, ako boli Peca s Novotným.
Umberger ze neni podepsany? To prece vubec nevadi, Howson se v soucasne dobe soustredi na trh volnych hracu a jeho hraci, kteri maji statut RFA pockaji. Na ne je more casu a i kdyby se je snazil nekdo preplatit, je naprosto jasne, ze nabidku dorovname nebot mame penez dost.
Omlouvam se, ze nepouyivam diakritiku, v Italii maji jaksi jinou klavesnici.
jeste doplnim, Columbus podepise jak Umbergera tak i Leclaira, o tom nemuze byt zadny pochyb. I kdyby se jiny tym snazil ziskat Umbergera nebo Leclaira, Columbus nabidku dorovna:
Tohle je vyjadreni Scotta Howsona: Nabidek volnym hracum s omezenim se nebojim. Srovname jakoukoliv nabidku. Mame hodne mista pod platovym stropem, takze si s tim nemusime delat starosti
Tohle je vyjadreni Scotta Howsona: Nabidek volnym hracum s omezenim se nebojim. Srovname jakoukoliv nabidku. Mame hodne mista pod platovym stropem, takze si s tim nemusime delat starosti
A kto bude na modrej pri presilovkách? Svätý Dindi?
Dúfam, že sa Kris Russell rozohrá ku skvelým výkonom. Nezabúdaj, že hromotĺkov máme: Klesla, Hejda, Methot (ktorý patrí do základnej zostavy). A všetci sú to klasickí defenzívni obrancovia, bohužiaľ Rosťo v ofenzíve zatiaľ sklamal
. A teraz Commodore. Takže naša obrana bude:
Hejda, Commodore
Tollefsen, Klesla
Russell, Methot
Pretože iných obrancov nemáme. Dúfam, źe sa Cody a Theo spolu s Jonom chytia. A taktiež Will Weber.
Hejda, Commodore
Tollefsen, Klesla
Russell, Methot
Pretože iných obrancov nemáme. Dúfam, źe sa Cody a Theo spolu s Jonom chytia. A taktiež Will Weber.
Ťjutin je skvelý
, ale Backman...
. Bol to 1 výber St. Louis tak snáď sa pod Hitchom rozohrá ku skvelým výkonom. Ale výmena za Žerdeva a Fritscheho je neadekvátna. Ak by to bolo povedzme Žerdev + Novotný, alebo Fritsche + Chimera, nič nepoviem, ale toto. Zdá sa, že Rangers vyhrali. I keď na druhej strane máme Filatova, Majorova, Voráčka, Picarda a Legeina.
Víš Mt, oni Rangers opravdu nutně potřebovali sehnat někoho do útoku, mají to tam krapet vyrabovanémt-svk píše:Ťjutin je skvelý, ale Backman...
. Bol to 1 výber St. Louis tak snáď sa pod Hitchom rozohrá ku skvelým výkonom. Ale výmena za Žerdeva a Fritscheho je neadekvátna. Ak by to bolo povedzme Žerdev + Novotný, alebo Fritsche + Chimera, nič nepoviem, ale toto. Zdá sa, že Rangers vyhrali. I keď na druhej strane máme Filatova, Majorova, Voráčka, Picarda a Legeina.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé