Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

My se tady dohadujeme, ale videli ste gol Winnipegu v OT???
Byl z metrovyho ofsajdu (ne nedelam si prdel), Tlustoprd se navezl do Varlamova, a po golu mu dal jeste regulerne facku...
Teď jsem se na to podíval. To je síla! Teď jsem si vzpomenul na Edmonton.

facku? skor past :-D
catsfan: na ten zapas si dobre spominam, napokon sme to aj tak vyrovnali :hehe: jeden z najlepsich zapasov minulej sezony
To pak vyrovnal Yakupov že? Tuším to byl ten zápas, jak ten svůj gól pak slavil přes celé kluziště. :-D
Jak na nový rok tak po .... :?

Tim asi chytal dobře. Škoda že se nevyhrálo. No aspoň Saša zase bod! :|
Florida měla vyhrát, byla lepší a Barkov :klobuk: hrál výborně ... škoda, že mu ten nájezd nevyšel.
Zase zkoušel Forsberga? Jestli jo, tak už je to dost trapné. Huberdeau i on totiž dělaj furt to stejné.. :thumbsdown:

EDIT: Jo, zas to zkoušel.. nechápu, u nás dělají vyjma Boyese všichni furt to stejné. :neviem:
Obrázek
Executive Vice President/General Manager Dale Tallon announced today that team captain D Ed Jovanovski has been activated from injured reserve and is expected to make his season debut tomorrow against the Nashville Predators.

Obrázek
Kapitán se vrací! "Dnes" prostě musí být výhra! :)
:oslava: Kopecký! From zero to hero!
Sice opožděně ale.. Merry christmas od 5ti hráčů panthers a 5ti jazyky! :lol2:

"Why not" ..

Má cenu ty výkony komentovat? Nemá. Proč? Protože hokej hrajeme dobrý, ale aspekty hry se nám už asi roky nedaří zlepšit. Ten první je VYROVNANOST. Upshall zápasů bodů. Chválil jsem jej do nebes. Jenže dalších zápasů bez bodu. Barkov 5 zápasů s bodem, pak 10 bez bodu. Boyes 3 zápasy a 3 branky, pak 20 zápasů bez branky.. Atd. atd. atd. .. Co tím chci říct? Hráči si nedokáží udržet vyrovnanost výkonů. Jasně, nemůžu čekat od každého bod na zápas ale takové bodové půsty jsou do oka bijící! Docela vtipné je.. že jednou boduje Barkovova lajna a Bjugstadova je mimo, a jindy je to naopak. Nikdy nebodují obě lajny. Nikdy. Co o to, že Thomas se v té brance může přetrhnout, když nedáváme góly. A Tallon pořád spí..

Další věc. Poučíme se někdy z historie? Nepoučíme. LOGIKA a smýšlení některých jedinců je pro mne opravdu záhadou. Kolikrát budeme muset dostat pálkou přes hlavu než pochopíme, že nejhorší defenzivní pár v celičké NHL je jednoduše Jovanovski-Gudbranson?? Kolikrát dop*dele už! Už mě to nebaví, opravdu ne. 2 trenéři a ani jednomu nevadí, že sbírají 50 mínusek za sezónu, jsou neohrabaní, neumí si přihrát, motají se jeden druhému do cesty. Hitují ale pozičně propadají.. Fandové Devils zoufají nad vyje*áváním svých talentů, já zoufám nad nic neděláním a nicřešením určitých věcí v klubu, co se neřeší už 2-3 roky. Kdyby to tak viděl bůh na nebesích! Při vší úctě k Jovanovskemu, už na NHL dobré 3 roky nemá! Nestíhá .. nedává do hry vyjma vůdčích schopností NIC! Už se těším, až se vrátí Dylen Olsen (Dylen Olsen will miss this fourth consecutive game due to a lower-body injury.) a Horachek jej vrátí k Gudbransonovi (A zase se z nich stane dobrý pár, jak tomu bylo dřív). To stejný Kulikov. Kulikov stagnuje.. Ale ví někdo proč? Kulikov sbíral mínuska. Jenže pak se zlepšil o 100%. Jeho produktivita je ovlivněna týmem. Nedáváme góly, nedáváme góly v přesilovce, nejsou asistence. Druhá věc.. Weaver ven! Další hráč, co v tý obraně prostě být nemá. Tallon je otřesnej GM. Slíbil změny v týmu a vyjma vybrečeného odchodu Versteega neudělal NIC! Přitom polovina hráčů tam nehraje nic. Počínaje Fleischmannem a končeje Weaverem.

K zápasu krátce. Nuda, nuda, nuda. A taky nuda.. Dobře chytající Thomas a nuda. Už jsem řek nuda? :slap:
Jo a vyhrál lepší tým..

BTW: Huberdeau a jeho výkon po Calderovi otřes. Ten kluk se v momentální situaci nehodí ani do nájezdů, kde neustále praktikuje tu samou kličku, co zná 99% brankářů. V 5 na 5 nedokáže skoro přihrát. Jednou za 10 zápasů udělá 2 body. Nic víc. Škoda, že Barkov i On jsou tvůrci hry. Budeme muset sehnat buďto střelce na centru, nebo na křídlo. Pokud to někoho napadne.. Maucta :klobuk:
Takúto kritiku do vlastných radov tu nečíta človek tak často :klobuk:.
:sok: Tak toto je skopanie pod čiernu zem, ale tak, keď treba, tak treba. K Thomasovi - vždy ma na ňom bavilo, ako rýchlo opúšťal ľad po inkasovanom góle v OT, vidím, že mu to stále ostalo, on je tak smiešne-chutný pri tom :lol3:
Jak chtěl jebnout hokejkou o led a rozmyslel si to, taky jsem se křenil :lol:
Každopádně díky za upřímný pohled na organizaci, kritika je oprávněná, i když proti nám jste letos zahráli výborně. Tým má co zlepšovat.
Přehoupli jsme se přes první půlku sezóny, tak menší informace co se některých hráčů týkaje. Ale nejdříve informaci, žhavou informaci a zároveň spekulaci. Talon údajně dostal od vedení až 30 milionů na útratu! Údajně by se mělo ještě chvíli počkat, jak to letos s týmem dopadne a před uzávěrkou přestupů se rozhodne. Buď zainvestovat do nějaké posily, nebo vyměnit hráče co mají nějakou cenu za drafty a v létě pak na trhu volných hráčů přeplácet a přeplácet, jak už jsme toho všichni byli jednou svědky. Jelikož se nám ale poslední dobou opět a zase nedaří, čekám spíše druhou možnost + nečekám žádné hvězdy ale přeplacení průměrných hráčů jako tomu bylo v minulosti. No ale to jsou jen prognózy. Co se týmu týče, zmíním jen hráče, co se nějak prozatím uvedli. Začnu asi naším "nejlepším" hráčem v poli.

Ta lepší strana..
Saša Barkov - Hodně lidí by namítalo, že jej dávám na první příčku. Nicméně kdo ho viděl alespoň jednou hrát, ví co Barkov dokáže. Neskutečný přehled ve hře okořeněný parádními pasy, dobrá fyzická hra, na novice dobré vhazování a plnění def. povinností. Hodilo by se i zmínit, že spolu s Campbellem a Gilbertem je to jeden z nejméně chybujících hráčů v týmu. Saša rozhodně naplňuje prognózy před (nebo po) draftem. Jsem s ním nesmírně spokojen. Před sezónou jsem se bál jeho slabšího bruslení ale jak sám před kempem řekl, přes léto na tom tvrdě pracoval a musím říct, že se stále zlepšuje (hlavně stabilita hry). Co by měl (a bude muset) zlepšit je bezesporu střelba. Jednou za čas totiž spálí opravdovou tutovku. Šlo by také zapracovat na hře bez puku. Jeho forčeing není příliš účinný. Na druhou stranu, je to náš nejproduktivnější hráč a tak se od něj nedá očekávat vše. Zamrzí i fakt, že po svém boku má kopyta jako Fleischmann nebo Bergenheim, což nejsou přirození zakončovatelé a spálili oba snad 10 tutovek. Kde by pak Barkov mohl být v hodnocení na nejlepšího nováčka roku?

Brian Campbell - Campbell byl minulou sezónu v defenzívě přímo otřesný. Letos je to přesně naopak. S Gilbertem utvořil parádní pár a navzájem se doplňují a když je třeba, zaskakují se. Stále skvěle bruslí a v útočném pásmu si sem tam dovolí i tu perličku v podobě spin-o-rama. Velmi dobře vyváží puk a přesně nahrává, ale v tom byl vždy senzační. CO mu však musím vytknout je jeho přínos v přesilových hrách, ve kterých jsme poslední i díky jeho neustále kombinaci s Fleischmannem, která nikam nevede.

Tom Gilbert - Zapomeňte na nepovedené sezóny v dresu Oilers (myšleny ty poslední) a Minnesoty. Gilbert je zpět! Samozřejmě v nové roli. Vedle Campbella se z něj stal velice dobrý two-way obránce. Sice už asi nenastřádá 40 bodů jako tehdy u Oilers, nicméně jeho přínos je hlavně v defenzívě, ve které je u nás prostě a jednoduše nejlepší. Od prvního zápasu jsem u něj nezaznamenal větší výkyv formy. V létě očekávám prodloužení smlouvy, protože tu novou si zaslouží (letos pobírá dobrý 1 milion dolarů, což je na jeho výkonnost kauf jak sviň*). Podle posledních zpráv se mu u nás líbí a tak by jsme se ještě během sezóny mohli dohodnout na prodloužení.

Tim Thomas - Dědek (sorry AndyF) je u nás klíčový muž číslo jedna. Jaktože tedy není na prvním místě? Inu protože jednou nám zápas vyhraje prakticky sám a hned v dalším střídá po 2 laciných brankách, co obdrží. Ale není čemu se divit, už to není žádný mladík. Svoji práci (jako například v posledním zápase proti NJD) si odvede. Klidně bych jej ještě na rok prodloužil a nechal jej jako brankáře číslo 2. V týmu nenajdete více soutěživého hráče, než je tento sympatický stařík. Druhý dobrý podpis Tallona.

Scottie Upshall - Nenáviděný, otravný, zákeřný.. a možná něco víc. Takhle přesně Upshall vystupoval ještě na konci minulé sezóny. Letos? Úplně jiný hráč. Nedá se o něm říci, že by jako jeho kolegové nad ním letos zářil, nicméně, jednu dobu byl vskutku impozantní a v 9 zápasech nastřádal stejný počet bodů. Škoda že poslední dobou už se mu tolik nedaří. I přesto velmi dobře napadá protihráče, bojuje u mantinelu a nespočetkrát letos vybojoval puk. Pověst si už asi nezlepší, nicméně letos si za ty výkony pochvalu určitě zaslouží.

Ta horší strana..
Jacob Markstrom - Chyta tak otřesně, že i na farmě je průměrný, leckdy až podprůměrný. Letos nepředvedl ANI JEDEN zákrok, co by stál za povšimnutí. Chytil jen obyčejné puk, co by chytila i moje babička (a že i ona má větší formu jako Jacob). Chapec se sebou musí začít něco dělat. Dostal smlouvu, dvoucestnout s příslibem, že když se předvede, dostane pod nos brankoviště a navíc tučnou odměnu. Nakonec nedostal nic a kdo za to může? Jenom on sám. To co letos předváděl.. Pánové měl jsem chuť si u doktora vyprosit prášky na nervy. Jeden soft goal za druhým. A co jsem se dočetl, na farmě chytá ne o moc lépe. No odepisovat by se neměl, nicméně, chce to začít makat. S tímhle přístupem to bude jen promarněný talent.. Letos náš nejhorší hráč, bez debat..

Jonathan Huberdeau - Leckdo očekával, že nás letos vyvede z černé díry o pár stupínků výše. Nepovedlo se. Huberdeau je letos jen stínem hráče, jenž minulý rok vyhrál Calder Trophy pro nejlepšího nováčka ligy. Letos je absolutně nepoužitelný jak při hře 5 na 5 tak v PP. Neříká si o puk, často sóluje a ztrácí puk. Zbytečně to tahá a střílí z nesmyslných úhlů. Uvidíme na konci sezóny, "nemoc druhé sezóny" měla spousta mladíků a já věřím, že i Huberdeau se z toho vyškrábe. Letos se propadl už do 3. lajny.. (PS: nauč se jiný "move" do nájezdů, ten jeden co pořád děláš zná už každý)

Tomáš Fleischmann - Fleischmann má sice 21 bodů, ale je přetěžovaný (asi aby mě hodnotu na trade) a absolutně z formy. Střelecky mizerný, pálí jednu šanci za druhou a navíc nepřináší nic ani do PP. Zkrátka by se měl co nejdříve vyměnit, protože jeho časy stejně jako ty Versteega už u nás pohasly a je zralý na výměnu jak nikdo jiný od nás. Fleischmann může být pořád schopný hráč, občas má velmi dobré záblesky, je třeba však stisknout tlačítko reset dřív, než bude pozdě ..

Samostatná kapitola..

Je pak Dmitry Kulikov. Snad každý o něm mluví jako o stagnujícím hráči. Každý navrhuje trade. Ale málokdo jej viděl hrát. Kulikov měl otřesný vstup do sezóny ale od cca 10. zápasu hraje s přehledem a je to náš 3. nejlepší bek, bez debat. Některé jeho zásahy (hity, vypichnutí, poziční hra, záchrana gólu) jsou přímo geniální. Jeho největší problém je, že hrává s PP v 2nd unit a že vedle sebe při hře 5 na 5 má Weavera, co nic neulehčí. Rozhodně bych jej neměnil a doufám, že vedení má rozum!

Dají se zmínit ještě Gudbranson, Kopecký či Goc, ale to až třeba na konci sezóny. Tady si to stejně moc lidí nečte a můj čas taky není tak velký (a ten váš taky ne). No koho to zajímá, tak příjemné čtení. :)
Poznámky k dvom hráčom:

- Gilbert práve vôbec zle nehral ani v jednom z predošlých klubov, štatistiky o tom svedčili. Akurát sa mu nedostávalo žiadnej pozornosti. Bol som prekvapený už keď si ho Fletcher vytiahol za Schultza, no ešte viac, keď takpovediac "zostal na ocot" a Tallonovi padol do vačku.

- Huberdeaua som v rámci Q sledoval pomerne často, veď ma zaujímali aj Jurčo s Galievom a navyše mám v Halifaxe známeho, čo fandí práve Sea Dogs a svojho času naň nedal dopustiť. Oproti vlaňajšku (z toho mála čo som mal možnosť vidieť) mi v prvom rade príde hrozne statický. Ako keby prestal šľapať a to jednoducho v hokeji nejde. Sám sa zbytočne púšťa do troch protihráčov, puk neodovzdáva ľahko, tak ako si spomenul. Mne vždy prišlo, že je vyslovený tempár a teraz z neho akákoľvek iskra, ktorú vlani mal, vyprchala. Ten tím vyzerá ako vyzerá, zmena trénera na "dočasného" veľa entuziazmu asi tiež nedodáva. Lenže s tým sa musí každý hráč vysporiadať po svojom. Takto to proste ďalej nejde. Syndróm druhej sezóny spravidla prináša fakt, že súperi už vedia, čo od nováčika očakávať. V tomto prípade je to však z môjho pohľadu hlavne o ňom samotnom, nie o nich.
Florida Panthers will host the 2015 NHL Draft!

To aby jsme si došli pro ten 1. pick teda. Ať to stojí za to.

Obrázek
Fleischmann scored only two goals over his last 33. We simply can't recommend him in leagues of any size at this point..

:|

The Florida Panthers have acquired Ryan Martindale from the Edmonton Oilers in exchange for Steve Pinizzotto.

:neviem:
Florida Panthers - Pittsburgh Penguins 5:1

Ha! Zřejmě nejlepší výkon naší sezóny, dosti ovlivněn i (ne)hrajícím soupeřem. Od začátku jsme se do tučňáků s chutí zakousli a věřili jsme si na ně. V první třetině měl soupeř i nějaké ty vážnější akce, mezi něž řadím třeba tu Malkinovu nebo ta skrumáž před brankou. No ve hře samotné jsme ale byli páni my. Zápasy s Pens mám hodně rád, protože nás dokáží solidně podcenit a my z toho těžíme opravdu dost. Z naší strany.. Na začátku zahrozil Bjugstad a jeho back-hand, jenž šel ale mimo. Pak Kulikov nebezpečně nahazoval na branku. No první branku (kterou jsme vstřelili v oslabení!) vsítil pěknou ránou Drew Shore (strašná šleha zápěstím).V závěru třetiny pak ještě Boyes trefil tyč..Z kraje druhého dějství mohl kotouč (po špatném zákroku MAF) uklidit Fleischmann, ale nepovedlo se. No chvíli poté jsem lapal po dechu, když se na branku řítil Malkin po skvělé přihrávce pana ??? . Oddych přišel po brance Drew Shoreho (2nd tobight), který si dobře najel před branku a zavěsil. No a ve třetí třetině to už byl válec. Nejprve se po odrazu prosadil Kulikov, číhající nikým nehlídán před brankou. Pak sice snížil Niskanen (soft goal Clemmera, ale jelikož nás několikrát podržel, tak nic proti). No pak jsme během 12 s Pens potopili. Nejprve na hranici pravidel skóroval Huberdeau (ten si musel po tom gólovém půstu sakra oddechnout), no už o 12 s později prostřelil Matthias MAF znova. :giggle: No a tím zápas tak nějak skončil. Pens dostali facku jak správně poznamenal Atlantik. :fucker2:

MOTM Drew Shore. Na straně soupeře se mi líbil Malkin (co se vypracovaných šancí týče). Naopak Crosby se zmohl jen na !obtěžování Jovanovskeho. Kdy on z toho vyroste.. :neviem:

Na závěr přidám novou taktiku Pens když jim to nejde.
Obrázek
Congratulations to Captain Ed Jovanovski on his 1,100th career NHL game tonight in Buffalo!(1+1 v zápase). Zápas jsem neviděl celý (jen 2 první třetiny). Vstup se povedl lépe Buffalo když skórovali v PP.No ze hry jsme měli více my. Pěkný gól předvedl Bjugstad, který napodobil v předchozím zápase skórujícího Drewa Shoreho. Za takovou šlehu by se nestyděla ani Ovečka. V zápase jsme trefili i tyč (Bergenheim). Zápas bohužel nedohrál Saša Barkov (Aleksander Barkov left Tuesday's game against Buffalo with a lower-body injury and will not return). Je to citelná ztráta protože posledních 10 zápasů byl suvereně naším nejlepším hráčem. No prozatím hrál na jeho místě Shawn Matthias a nehrál špatně. Uvidíme, jak na to trenér zareaguje ale SHoreho bych na té pozici viděl spíše rád jak Shawna. Jinak Buffalo je podobný tým jako my. Dokáže pořádně zavařit ale i pořádně zklamat. Dnes zrovna dokázali hodně zavařit a byli velice dobrým soupeřem. Myslím, že se pomalu ale jistě zvedají. Z jejich strany se mi hodně líbil Ennis. :klobuk:
"Tomas Kopecky is on the mend from his upper-body injury, according to interim bench boss Peter Horachek."

Dnes sem tedy na kluky zvědav. Cítím, že by jsme Colorado mohli přehrát. V Brance by měl stát Tim. Ještě se pozastavím u Eda Jovanovskeho.. První zápas po návratu hrál otřesně. Ale od té doby se mi opravdu zalíbil. Nevím jestli mu ta pauza pomohla ale neuvěřitelně změnil styl hry. Zatímco dřív zbytečně ztrácel puky a rozehrával zbrkle, teď hraje s neuvěřitelným klidem! Nepoznávám ho ale dělá mi strašnou radost. Guidbransonovi se sice vedle něho nedaří, no pomalu se to ale lepší a lepší. Já věřím, že časem se to s "novým" Edem podaří a sehrají se i když ještě nedávno jsem tento pár nazval nejhorším v NHL. Jenže se současnou formou Eda.. nechci to zakřiknout ale zatím ta dvojka hraje dobře! :)
Dneska čakám 2body! :salute:
Rozkaz! :frajer2: .. ehm..Bože dej nám sílu!
Hoďte ručník do ringu...
1763 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS