Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

To se da stahnout za 1 den :ciga:
AndyF píše:To se da stahnout za 1 den :ciga:
Však se taky na to chystáme. :wink: :ciga:
2 body na prve miesto... super, treba to este zlepsit... brusime mece, cistime brnenia a ideme na to :D
mt-svk píše:2 body na prve miesto... super, treba to este zlepsit... brusime mece, cistime brnenia a ideme na to :D
Ovsem jestli vezmete i dela, tak je to nefer a nesportovni :bee:
Perfecto. :good: To je ono. :yes: :hop: A vidíš Evčo? 6 bodů nebylo vůbec nic. :wink: A nebýt já vůl a nezměnit tip na Carolinu tak jsme na tom ještě lépe. :? Ale nevadí. Poslední třetina před námi a tak doufám, že si slibně rozehrané kolo nějak nepokazíme. Nesmíme!!!

AndyF píše:Ovsem jestli vezmete i dela, tak je to nefer a nesportovni :bee:
Neboooj Andy. K tomu se mi nesnížíme. Hrajeme sportovně a férově. :wink2:

Dnes jsem byl u zbrojíře, abychom na finiš kola měli zbrojnici plně vybavenou. Takže Andy máte se na co těšit až si vás naporcujeme. :wink2: :)

Naše zásobička. Je libo si vybrat spoluhráči moji. :)

Obrázek
Dawe4 píše:
Dnes jsem byl u zbrojíře, abychom na finiš kola měli zbrojnici plně vybavenou. Takže Andy máte se na co těšit až si vás naporcujeme. :wink2: :)
No jednu vec vam reknu: Do vody v tom brneni radsi nelezte :evil:
AndyF píše:
Dawe4 píše:
No jednu vec vam reknu: Do vody v tom brneni radsi nelezte :evil:
:giggle: :cool:

Ale my ani do vody nemusíme chodit.

Harpunu ve zbrojnici máme :cinka:

Obrázek

Ale myslím, že na vás bude stačit i obyčejná udice :wink2:

Obrázek

A kdyby jste se náhodou moc cukaly tak v arzenálu máme i dynamit :-P

Obrázek
Dnes som nabrusila mec a hned 13 bodov, bohuzial superi red nami nespali a vrhli sa do boja, takze rozdiel znova 6 bodov. No nic to, do konca to napravime... len ma mrzi, ze je to mozno tych 6 bodov, ktore som v prvom kole prekakala svojou nevsimavostou... :?
Evčo už jsem ti říkal, že si z toho prvního dne nemáš lámat hlavu. :wink:

První místo máme stále na dosah. Tak hurá na něj. :box:

Nebo v čem je problém? :) Zbrojnici jsem vybavil. I rybářské náčinní jsem včera na trhu usmlouval za dobré peníze. :) Možná by to chtělo nové koně, co? :hmm:
ak odratam zapas minny-columbus, kde vzdy tipjem v prospech columbusu, tak som mala este dva citaky na remizy, ale neverila som im, no a oni boli... kruci :!:
Tak sme 2 body od prveho miesta :) Treba to dnes alebo zajtra zmenit a vysvihnut sa nan, je to velka sanca :yes:
So svojm vykonom napriek mozno slusnemu bodovemu zisku spokojna nie som, mohlo byt viac. :-(
Pěkně, pěkně. :good: Už jsme na dosah. Teď máme dva dny na to abychom ten útok dodělali. :yes: Pojďme si pro první místo!!! :wave:

Sakra Evčo ty seš na sebe tvrdá. :) Tak se mi to líbí. :yes: :thumbsup:
:popi: Tipujem to v poslednom case ako mongol, teda ja tipujem dobre len vysledky su cudne :sarcasm:
Poslední den kola je tu. :box: 7 bodů se stále ještě stáhnout dá. :yes: Tak hurá do bitvy. :box:
A máme pro prvním kole. Můžu konstatovat, že úspěšném. :good: Třetí místo není vůbec zlé. :yes: Naopak je velmi, velmi dobré :thumbsup: a jen kousíček nám chyběl ještě na lepší umístění. Což teď nemá cenu řešit. Jsme na stupni vítězů :jupi: a to se počítá. :yes:

Jinak chci pogratulovat Evče ke krásnému třetímu místu v inviduálce. :good: A Martin též zaslouží pochvalu. :yes: Být šestnáctý je pěkné. :good:

Statistika (perličky) sice nuda je ale má cenné údaje: :)

Dawe4 - 92 bodů celkem, do tabulky 62 bodů.
- 6x nejlepší výkon v týmu, 2x druhý nejlepší výkon v týmu
- 1x celkový nejlepší výkon dne

FLYERS FAN - 99 bodů celkem, do tabulky 55 bodů
- 5x nejlepší výkon v týmu, 3x druhý nejlepší výkon v týmu

martin83 - 108 bodů celkem, do tabulky 77 bodů
- 5x nejlepší výkon v týmu, 5x druhý nejlepší výkon v týmu

mt-svk - 121 bodů celkem, do tabulky 115 bodů
- 6x nejlepší výkon v týmu, 5x druhý nejlepší výkon v týmu
- jen 4x se její body nezapočítali do celkové tabulky
- 1x celkový nejlepší výkon dne
- 2x udržela nulu

Rytíři tak hurá do 2. kola. :wave:
Pohodova vyhra aj vdaka mojim 0 bodom :ciga:
:wink2: :ciga:
akusi mam krizu :cry:
To nevadi ja mam krizu uz druhe kolo :D
no tak v tomto kole mi to vobec nejde :cry:
Ale houby s mákem. Jsme tým a taháme za jeden provaz. :yes: Líbí se mi, že se skvěle doplňujeme a vždy to jeden z nás potahá. Tak to má být. :yes: :good:
Chcem sa ospravedlnit timu, vcera som chcela natipovat vecer, ibaze dcerka chcela aby som bola pri nej dokym zaspi... no a zobudila som sa az pred chvilou :oops: Je to moja chyba a ja dufam, ze to dalsimi tipmi napravim a ze sa to viac opakovat nebude... :(
gratulujem, v trojici ste nas dokazali porazit :klobuk:
:cinka: Tak jsme konečně zase vyhráli a to rovnou jenom ve třech. :good: :cinka:

Evčo nevadí. Stane se. :wink:
Uz teraz by som rada poprosila Daweho, aby si od noveho kola hladal miesto mna noveho tipera, po takych vysledkoch nemam chut pokracovat a kazit statistiky timu :-(
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS