Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

No mohli by sme sa prihlasit do toho turnaja kedze sme sa doteraz este nezucastnili takejto sutaze co môze byt dobra priprava na tuto sezonu.Len ci budu suhlasit aj ostatní clenovia timu... :ja_neviem:
tak ja nas teda prihlasim :)
ty presvedcis ohlunda :D a ja dam vediet phillipovi...
falcons :eat: blue angels
arek :hit: petrik
ohlund :bitka3: skorpion
pipo :bac: norvic
steven :bitka: minnesota

to len take predsemifinalove provokacie :-P
Skvela praca arek :lol3: :cool: :lol3:
:lol3:
toto som zbadal az teraz :D
tak s mensim meskanim, ale rad by som vas zase vsetkych privital v novej sezone - uz nasej stvrtej :clap:
hned prvy den nam vysiel paradne a usadili sme sa na cele, dufam ze tam uz do konca kola nikoho ineho nepustime :D
good job a keep on :thumbsup:
Prvý den nám vyšiel velmi dobre aj v Elite Trophy a nakoniec sme pustili pred seba skoro všetkých :D , ale verím že teraz nám to vydrží, treba tú našu zohratosť využiť a zbierať dôležité body už od začiatku, kým v iných tímoch po letných "prestavbách" ešte hladajú správne zloženie formácií.
noooo, nasadili sme zo zaciatku slusne tempo, len tak dalej :thumbsup:
konkuruju nam zatial len jasterice, ostatnych sme za dva dvi celkom slusne trhli :) tak dufam ze to nezakriknem a o ziskany naskok rovnako rychlo aj neprijdeme :P
LET´S GO FALCONS :!: :povzbudzovanie: :D
vraj jašterice :D :D
a uz som to aj zakrikol :hroza: :scare:
:D
kua to co sme dnes porobili :?: :-O :hroza: :oops:
:scare:
Nebyt Ohlunda tak aj dneska by sme sa velmi prepadli.Zrejme stale pokracujeme tak ako pocas pripravy ked zaciatok bol skvely a potom sme skoncili takmer na dne tabulky.Uz polovica prveho kola je zanami tak snad si udrzime aspon neake to 4miestecko :yes: .
paradny vykon Ohlund :thumbsup: zato ja so svojimi nulami dnes... :hanba:
ake 4. miestecko? skoncit na bedni je v takto vyborne rozbehnutom kole psou povinnostou :D musime este ponahanat aj jasterice na 1. mieste, dnesok mozete brat ako zavelenie k obratu :D
Zo dna na den sa mi otočilo štastie o 180 stupnov (a to nemyslim len KTL) a dnes som vychytal shutout :? . Dnes nás od pohromy zachránil pipo s 9 bodmi. Musíme sa zlepšiť a hlavne nesmieme pokaziť víkend, dnes je tam strašne vela zápasov a ani jeden nevyzerá lahký, tak som tam šupol okolo 5 ixiek.
ja som so vcerajskom spokojny - nie je dolezite kto konkretne potiahne v jednotlive dni, hlavne aby sa vzdy aspon jeden nasiel... vcera to bol pipo, predvcerom ty, tak to ma byt :thumbsup:
dobehli sme cepikovcov, 3 bodiky stiahli na jasterice, u mna urcite spokojnost :)
dnes to bude hop alebo trop, da sa vela ziskat aj stratit, drzme si palce
Posledne dni sme dobre zabrali a ked nam toto tempo vydrzi tak kludne môzme tie jastericky predbehnut.Zvysnych 5kôl dokonca sa hrá pomenej zapasov co nám môze vyhovovat ktomu aby sme sa udrzali v kontakte s popredními prieckami az na posledny den 1.kola kde sa bude hrat az okolo 11zapasov to bude velmi dôlezity den kde to nemôzeme pokazit.
v tomto kole predvadzame krasny teamovy vykon - kazdy clen teamu uz v nejakych dnoch potiahol aj za ostatnych :thumbsup:
dnes nas minnesota dostal tam kde sa vsetci chceme vidiet - na 1. miesto tabulky. zostava uz len "malickost" - udrzat sa tam v poslednych 2 dnoch kola :)
spachat shutout v kole ked je 11 zapasov :hroza: ...krasa, oslava prveho miesta ako sa patri :-P
phillipo_canya píše:spachat shutout v kole ked je 11 zapasov :hroza: ...krasa, oslava prveho miesta ako sa patri :-P
jj :D :lol:

ale inak super teamovy vykon pocas celeho kola (vcera nas este vsetkych delilo iba 10 bodov v hodnoteni jednotlivcov). :thumbsup: kazdy den bol niekto schopny potiahnut, kazdy dokazal zabrat v pravu chvilu, vyborne sme sa vzajomne doplnali :thumbsup:
tak nejako si to predstavujem

paradna robota :thumbsup:
dobru formu zo zaveru 1. kola sme zatial preniesli aj do zaciatku tohto druheho :thumbsup:
zatial podavame suverenne vykony, verim ze nam to cim dlhsie vydrzi :yes: good job
:hmm: petrik :uvodzovky: sefuje :uvodzovky: KTL a Falcons su zatial suverenne najlepsi, to je podozrive :D
toto smrdi dopingom :dup:
WildCelt píše::hmm: petrik :uvodzovky: sefuje :uvodzovky: KTL a Falcons su zatial suverenne najlepsi, to je podozrive :D
citim tu zavist? :D ty si mal sancu sefovat KTL dost dlho - ze si to nevedel zuzitkovat na uspech svojho teamu to uz nie je moj problem :razzi: :D
teraz sme sa zisli v komisii sikovni chlapci co vedia ako na to - teamy vsetkych clenov komisie vstupili do noveho rocnika uspesne :yes:
petrik píše:teamy vsetkych clenov komisie vstupili do noveho rocnika uspesne :yes:
:dup:
arek píše:
petrik píše:teamy vsetkych clenov komisie vstupili do noveho rocnika uspesne :yes:
:dup:
co? hadam 6. miesto nie je pre BA uspech? :-O

:lol3:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE