Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BLUE FLYERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

tak teda vitaj :)

a kedze uz sme v kompletnom zlozeni tak HRR NA NE :box:
Dakujem Walt, :good: neodchádzalo sa mi lahko z nášho spoločného tímu,slúbili sme si,že to spoločne potiahneme viacero sezón,nielen jednu,žial okolnosti mi to dodržať neumožnili,som rád,že sme sa aj s ostatnými chalanmi rozišli v dobrom,ty budeš velmi šikovný GM,držím vám palce,aby sa vám darilo v KTL a minimálne postup do finále konferencie vybojovali.Nech sa darí chalani. :cinka: :box:
tak páni, pripravuje sa turnaj Elite Trophy, takže si myslím že by sme mohli naštartovať túto sezónu práve týmto turnajom a tak asi nebudete proti ak nás tam prihlásim. Aspoň sa troška otestujeme...
jo mozme skusit
Baffy, hallo... tak môžem s tebou rátať teraz na to Elite Trophy? Rád by som totiž nahlásil zostavu za náš team...
Jdeme na to :cool:
Walt píše:Baffy, hallo... tak môžem s tebou rátať teraz na to Elite Trophy? Rád by som totiž nahlásil zostavu za náš team...
jistě,taková příprava vždy bodne....:good:
ok páni, tak som rád že do toho ideme v plnej zostave, už som to aj nahlásil :yes:
chlapi zaberme, nejako strácame dych či čo... moja včerajšia 0 z toľkých zápasov, to ani nepotrebuje komentár... :hroza:
Walt píše:chlapi zaberme, nejako strácame dych či čo... moja včerajšia 0 z toľkých zápasov, to ani nepotrebuje komentár... :hroza:
no a tuto noc, den pred koncom ZC, ste vypadli z postupovej osmicky :-O
nemam slov na moje vykony.... :thumbsdown:
tak sme to nakoniec po.rali dokonale, nevadí - chcem veriť tomu, že to je dostatočné varovanie pred sezónou, aby sme sa nad tým zamysleli a vyvodili z toho každý sám pre seba, čo je zle a pokúsme sa v sezóne naskočiť s čistou hlavou a dávať do tých tipov aj troška rozumu. Tie posledné dni som mal pocit, že ich dávame len tak narýchlo a ako prišli. Pritom to neboli až tak ťažké dni. Ale ako vravím, nič si z toho nerobím, to podstatné ešte len príde, vylepšíme troška viac taktiku a hádam to pôjde.
Všetkým do sezóny držím palce a prajem čo najlepšie umiestnenie. :yes:
nezabudni este na suboj o celkove umiestnenie :)
sry :oops: omlouvám se za výkon :thumbsdown:
excelent píše:sry :oops: omlouvám se za výkon :thumbsdown:
môžeš to vynahradiť v sezóne, teraz je to v pohode, o nič nejde... :wink2:
páni, sezóna nám pomaličky začína, tak všetkým poprajem čo najlepšie výsledky a samozrejme čo najlepšie individuálne umiestnenie. Dúfam že sa nám ako tímu bude dariť a zahráme si aj PO. Tak veľa šťastia... :yes:
Nová sezona je tady :cool: Jdeme na to :klobuk_dole:
Věřím,že postupně se sehrajeme a vytvoříme silný tým.Spolupráci z Baffykem už jsem si kdysi odzkoušel a šlo nám to celkem dobře. :D Pokud bude mít někdo taktické návrhy šup s nimi do SS. :wink2:
Osobně tipuji až v den zápasů k večeru a kontroluji tipy spoluhráčů kteří tipovali přede mnou.

:thumbsup2: :thumbsup2:Hodně štěstí BLUE FLYERS :thumbsup2: :thumbsup2:
Tak jsem propočítal naše dosavadní výsledky a nevypadá to špatně :cool: Hlavně Baffy měl vydařenou noc :clap: super výkon !!
to som fakt zvedavý, ako sme na tom v porovnaní s ostatnými, ale hádam to nebude tak zlé, každopádne sa zastúpenie na vyhodnocovaní malo zabezpečiť, žiadne výhovorky neobstoja...
do je v prdeli, všetko je akosi naopak, EDM porazí PIT, BOS prehrá s COL, NYI porazí MIN a pod.
potom sa v tom vyznaj a tipuj... katastrofa :hroza:
zatial to hraju nejak od buka do buka, celkom sa drzime, uz len ja by som mohl trocha pridat v bodoch :D
dnes všetci fajn výkon, ako team sa držíme zatiaľ veľmi slušne, tak si to udržme... :good:
tak páni už sa nám síce rozbehlo druhé kolo, tak ale aspoň v krátkosti malé zhodnotenie toho prvého :
- nedopadlo zle, ale mohlo aj troška lepšie, nedarilo sa najmä v závere. Cez to všetko sa chcem zatiaľ všetkým poďakovať hlavne za zodpovedný prístup. Verím že sa ešte viac zohráme a výsledky sa dostavia.
- takže prajem všetkým do druhého kola čo najviac úspešných tipov a čo najlepšie postavenie v individuálke :yes:
zatial sme sa v druhom kole pochlapili :)
Skvěle rozjeté 2.kolo !!!! Tři výhry jsou výborný :yes: hlavně,aby se nám dařilo i nadále.
Fortune :cool: famozní výkon :clap:

hodně štěstí všem BF
968 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES