Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MIGHTY BULLS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Maro, sice mate mnohem vic fanousku, ale zato ty vase fanynky musi byt asi poradne kravymaro píše:Bulls Gazette
Ktory tim KTL ma vo svete najviac fanusikov?
Ista tlacova agentura , ktora sa zaoberala danou anketou na celom svete , prisla s necakanymi vysledkami.
Vysledky:
1. Drexel Dragons ...17%
2. Blue Angels ........16,2%
3. Mighty Bulls.........16%
4. The best Bibbers.....14%
5. Ice Cats.............10%![]()
6. Fire Birds.........9,8%
7. The Falcons........9,4%
8. Chorches........9,3%
9. Evil Insiders........8,9%
10. Prievidza turtles.....8,4%
.
.
.
.
18. Famiglia Corleone....2,1% opytanych ...
zdroj : agentura KTLTA
Bulls GazetteTento zapas nebol az tak napinavy ako ten vcerajsi. Obrany dominovali nad utokmi. Nebolo vela sanci a teda sa neurodilo ani vela golov. Po dvoch tretinach svietil na ukazovateli stav 2-6, co zrejme uspokojilo hosti , ktori napokon ubranili domaci tlak a nakoniec zvitazili 6-7. Z hosti na lade exceloval maros, ktori sa najviac pricinil o vyhru hosti. podarilo sa mu az 4x rozvinut siet domacich krokodilov. Predlzila sa tak vitazna snura bykov uz na 4 zapasy.
Dnes v noci nas caka opat narocny suboj s pavucikmi. Tento tim dosiahol velky progres od minulej sezony a tak ani dnes to nebude lahke. Byci su ale rozbehnuti a doma v Bulls Centre kazdy ocakava len vitazstvo. V tom pripade by sa Mocni Byci usadili na cele Zapadnej Konferencie.
Inač som chcel moje tipy meniť tak, že dám všetky remízi, keby to dám tak, by sme asi vyhrali po predĺžený prípadne, aspoň uhrali bod. Som, ale nevedel, že, keď som si už dva krát menil tipy či môžem aj tretí
Pýtal som sa aj cepiho, ale on si nebol istý a zas riskovať som nechcel, že šupnem tam po 2 krát oprava a že mi nebude uznané nič tak som to už nechal tak.
nene jozi to mas zle ziadna prehra nebude vsetci sme pri chuti
a aj ked sa mne osobne nedari spolu s chlapcami od mb (extrem,wolf,maro-moji ludia)
vas dame dole chapes??
pojdete jak keby vas podtalo tie vase male slabunke pavucie nozky vam dolameme ocuvaj ma moj
vykuseme vam pol krrku a udupeme vas na kasu chpes co ja rozumiem???
a aj ked sa mne osobne nedari spolu s chlapcami od mb (extrem,wolf,maro-moji ludia)
vas dame dole chapes??
pojdete jak keby vas podtalo tie vase male slabunke pavucie nozky vam dolameme ocuvaj ma moj
vykuseme vam pol krrku a udupeme vas na kasu chpes co ja rozumiem???
marosi, ty si teda iny tipek, velke slova, ale tipy ziadne (nemyslim vysledky, ale samotne tipnutie)maros píše:nene jozi to mas zle ziadna prehra nebude vsetci sme pri chuti![]()
![]()
vas dame dole chapes??
vykuseme vam pol krrku a udupeme vas na kasu chpes co ja rozumiem???![]()
![]()
Bulls GazetteJednoznacny zapas v podani domacich, ktori dovolili hostom skorovat iba 4x a bodovat len dvom hracom hosti. Z domacich sa zaskvel najme Extrem ,ktori si pripisal 6 kanadskych bodov a kapitan maro s 5 bodmi. Zapas sa skoncil 11-4 pre domacich. Vsetky goly padli v uvodnych dvoch tretinach. Vtej zaverecnej uz doamci hrali uz len to co im stacilo a tak sa zapas skoncil vysokym 7 golovym rozdielom. Byci sa tak usadili na celo Zapadnej Konferencie a tahaju uz 5 zapasovu vitaznu snuru.
Dnes je na programe dalsi sutazny den 2.kola. Byci si urobia "vyletik" do insiderskej areny, kde maju domaci stanok Evil Insiders. Zapas bude urcite napinavy , ved dnes v noci su na programe len 3 zapasy NHL.
WildCelt píše:marosi, ty si teda iny tipek, velke slova, ale tipy ziadne (nemyslim vysledky, ale samotne tipnutie)maros píše:nene jozi to mas zle ziadna prehra nebude vsetci sme pri chuti![]()
![]()
vas dame dole chapes??
vykuseme vam pol krrku a udupeme vas na kasu chpes co ja rozumiem???![]()
![]()
mozno som to nemal pisat, mozno by si aj v zapase s nami zabudol natipovat, ale to mi nechceme, my chceme, aby ste proti nam tipovali v plnej sile, tak bude chutit ta vyhra omnoho viac
:frajer2:
ne furt to pada a po skoro dvojrocnej pauze co myslis ze budem hned tiper kola ci ako?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé