To bylo jasne, automaticky... Mas moc uciva, ze to nesledujes??Rono píše:Clarkson dostal 10 zápasů.![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TORONTO MAPLE LEAFS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Hmm, tak Franson podepsal na 1 rok za 2M
Trochu necekane a za velmi prijatelnou cenu. Leafs jsou ted sice docasne o cca. 1M nad stropem, nicmene plati ze Nonis upsal Fransona, Kadriho a Raymonda v souctu za mene nez 6M, coz je paradni job. Jaky to rozdil oproti kontraktu Clarksona... Opet by to mela byt velmi zajimava sezona sezona pro Toronto, kadr vypada dobre.
Perfektni vstup do sezony, tak trochu jsem to od Leafs i cekal
. Nakolik vidim, ze Leafs navic cely zapas bojovali s oslabovkama, tak bude zapas ve Philly jeste dodatecne podroben kontrolnimu drobnohledu z moji strany (o vikendu), vyhra je ale o to cennejsi (plus tam byl B2B). Z toho mala co jsem videl byl hlavnim strujcem vyhry Bernier.
http://www.hokejforum.com/philadelphia- ... ml#p354817" onclick="window.open(this.href);return false;Atlantik píše:Perfektni vstup do sezony, tak trochu jsem to od Leafs i cekal. Nakolik vidim, ze Leafs navic cely zapas bojovali s oslabovkama, tak bude zapas ve Philly jeste dodatecne podroben kontrolnimu drobnohledu z moji strany (o vikendu), vyhra je ale o to cennejsi (plus tam byl B2B). Z toho mala co jsem videl byl hlavnim strujcem vyhry Bernier.
Po dvoch zápasoch vonku (2-0-0) prvý zápas doma a rovno bitka so Senators o Ontario. Tím ukázal charakter a nevzdal sa ani za stavu 2:4.
Najviac pútal Mase, ktorý má kontrakt len na 1 mil. V noci 1+2, 19 min na ľade a k tomu rozhodujúci nájazd. Zatiaľ sa javí ako skvelý steal. Takže veľká vďaka Gillisovi. Skvelý zápas odohral aj Gardiner i keď nebodoval, a Bolland, ktorý hrá presne to čo má. Zaujal aj ex-leaf MacArthur, ktorý mal v kolonke +/- 3 kladné body a asistenciu.
Home opener na pozadí s One od Metalliky:
Masonov nájazd:
Bernier 100%, 1. hviezda zápasu a keď to takto pôjde ďalej, prevezme rolu jednotky pomerne hladko. Snáď Carlyle nebude páchať zločiny proti ľudskosti a ďalší zápas nastúpi od úvodu.
V utorok začína 4-zápasové meranie síl s tímami zo západnej konferencie. Colorado hrá ďalšiu sezónu bez obrany a len Varlamovova forma ich nespasí... GLG!
Najviac pútal Mase, ktorý má kontrakt len na 1 mil. V noci 1+2, 19 min na ľade a k tomu rozhodujúci nájazd. Zatiaľ sa javí ako skvelý steal. Takže veľká vďaka Gillisovi. Skvelý zápas odohral aj Gardiner i keď nebodoval, a Bolland, ktorý hrá presne to čo má. Zaujal aj ex-leaf MacArthur, ktorý mal v kolonke +/- 3 kladné body a asistenciu.
Home opener na pozadí s One od Metalliky:
Masonov nájazd:
Bernier 100%, 1. hviezda zápasu a keď to takto pôjde ďalej, prevezme rolu jednotky pomerne hladko. Snáď Carlyle nebude páchať zločiny proti ľudskosti a ďalší zápas nastúpi od úvodu.
V utorok začína 4-zápasové meranie síl s tímami zo západnej konferencie. Colorado hrá ďalšiu sezónu bez obrany a len Varlamovova forma ich nespasí... GLG!
Nie, nie. Z Prešova nie som. Parťáka beriem, píš si kritéria: Dlhé nohy, tmavé vlasy, veľké kozy, cit pre rockovú muziku, modré oči, všeobecný rozhľad, vie piecť buchty, nerozťahuje sa v kúpeľni, nepovažuje Glenfiddicha či Ardbeg za jarovú vodu, matku má aspoň 3 tisíc kilometrov vzdialenú a fandí Torontu.Getzo5 píše:Nie si náhodou ten Prešovčan, čo bol jeho list uverejnený v ProHockey? Ak nie, o to lepšie, nájdeme ti parťáka.
Kto vravel, že romantika vymrela? Stačí prísť na HF a hneď toľko sentimentu v podobe "liku" od fanúšika Flyers bez toho, aby čítal príspevok v topicu.AndyF píše:Ani sem necetl a rovnou lajkoval!
Tento zápas zrejme končil v novinách so slovami:"...tímu značne chýbal Wendel Clarkson." V takýchto zápasoch sú práve títo hráči "na koni". Pre porovnanie Downie mal pod Royom najväčší TOI spomedzi všetkých útočníkov Avs. U nás akoby to nemal kto strhnúť, nakopnúť, chýbal tomu ten elektrizujúci element. Keď sa k tomu pridá ešte neschopnosť trénera reagovať na vývoj hry, Kadriho korčuľovanie s 4th linermi (13 TOI), Bozak ako "elitný" center, nepresné prihrávky (hlavne Orrov center na MacKinnona), suckujúci Ranger tak z toho máme darované víťazstvo...
Prvá tretina vyzerala v celku dobre. Bernier sa predviedol skvelým zákrokom na Landeskoga, ktorý ma prekvapil svojou silou. Gardiner sa pri mantineli do neho oprel ale švédsky mladík zostal pri puku a pokračoval... Bernier viackrát podržal. V presilovke sme nič neukázali, keď sme sa zase bránili v štyroch Duchene to skúšal cez jeho povestné ofsajdy, samozrejme u nás mu také veci neprejdú. Rozhodcov by tam zožrali aj s korčuľami.
Paradox:
Colorado pod Royom tvrdo maká, bijú sa o každý centimeter ľadu a napriek tomu, že v obrane nie je väčšie meno tak každý hrá to, čo má. Tento tím môže ísť vysoko a nebude to žiadne prekvapenie.
Keď už som pri obrane, Rielly hrá dobre, minulý zápas mal síce 3 mínusky ale to bolo skôr "dielom náhody". Zdá sa byť pripravený, páči sa mi na puku, nebojí sa vystreliť, naša budúcnosť s ním vyzerá lepšie. Dvojica Rielly - Franson je náš najlepší obranný pár. Samozrejme Riellyho head coach plne využíva na PP o čom svedčia jeho 3 sekundy v početnej výhode. Inak ma neprekvapí, keď bude čoskoro dvojica Phaneuf - Rielly naskakovať spolu na ľad.
RC a jeho nasadzovanie hráčov:
Tyler Bozak - 23:35
JVR - 23:13
Phil Kessel - 20:59
Joffrey Lupul - 18:38
Nazem Kadri - 13:00
Kadri nezačal zápas dobre a postupne sa prepadol k Orrovi. Normálne by som tento krok trénera nijako nekritizoval, ale keď Bozak spáli všetko čo dostane do rúk, hrá závery zápasov aj keď na to nemá, tak to Carlyle asi vidí, že má na drese číslo 87. Miesto toho aby hral Kadri, hrá center, ktorý by v inom tíme pôsobil v tretej formácii. Dokonca ani na FO nie je tak úspešný, ako býval. V noci mal 39% úspešnosť (Kadri 53%).
Takto akurát zakopeme Nazema niekam späť do AHL. Vždy som ho videl ako centra 2. formácie s potenciálom na prvú, ale teraz sa obávam aby hral aspoň 2nd line. Bolland do prvej, Kadri späť k Lupulovi a Bozak do tretej. Od odchodu Sundina sme post prvého centra nevyriešili. Teraz, keď má na neho niekto potenciál do budúcna, tak ho topíme v bottom six. Aby toho nebolo málo, zdá sa, že Bozak úspešne eliminuje celú prvú formáciu aj napriek 7 Kesselovým strelám. Možnože toho na Bozaka nakladám až moc, koniec koncov, keď mu tréner povie, že tam bude hrať tak tam hrať bude...
MacKinnon začal ako stroj na turnovery, potom mu zrejme tréneri vysvetlili, že nie je v juniorke a začal hrať diametrálne odlišne. Carlyle také veci rieši inak. Dá hrať technického hráča s Orrom.
Bernier, Rielly, Lupul, Phaneuf
Carlyle, Orr, Gunnarson a autor víťazného gólu Ranger
Prehra mrzí viac ako ostatné, pretože vôbec nemusela byť. Zbytočne stratené dva body. Treba ostať pozitívne naladený: stále sme neporazený tím na súperových ihriskách, takže s Nashvillu povezieme 2 body.
Prvá tretina vyzerala v celku dobre. Bernier sa predviedol skvelým zákrokom na Landeskoga, ktorý ma prekvapil svojou silou. Gardiner sa pri mantineli do neho oprel ale švédsky mladík zostal pri puku a pokračoval... Bernier viackrát podržal. V presilovke sme nič neukázali, keď sme sa zase bránili v štyroch Duchene to skúšal cez jeho povestné ofsajdy, samozrejme u nás mu také veci neprejdú. Rozhodcov by tam zožrali aj s korčuľami.
Paradox:
Proti tímu bez obrany hrala naša obrana ešte horšie a čo je "najlepšie" - zápas skončil výsledkom 1:2.Captain Crunch píše:Colorado hrá ďalšiu sezónu bez obrany a len Varlamovova forma ich nespasí.
Keď už som pri obrane, Rielly hrá dobre, minulý zápas mal síce 3 mínusky ale to bolo skôr "dielom náhody". Zdá sa byť pripravený, páči sa mi na puku, nebojí sa vystreliť, naša budúcnosť s ním vyzerá lepšie. Dvojica Rielly - Franson je náš najlepší obranný pár. Samozrejme Riellyho head coach plne využíva na PP o čom svedčia jeho 3 sekundy v početnej výhode. Inak ma neprekvapí, keď bude čoskoro dvojica Phaneuf - Rielly naskakovať spolu na ľad.
RC a jeho nasadzovanie hráčov:
Tyler Bozak - 23:35
JVR - 23:13
Phil Kessel - 20:59
Joffrey Lupul - 18:38
Nazem Kadri - 13:00
Kadri nezačal zápas dobre a postupne sa prepadol k Orrovi. Normálne by som tento krok trénera nijako nekritizoval, ale keď Bozak spáli všetko čo dostane do rúk, hrá závery zápasov aj keď na to nemá, tak to Carlyle asi vidí, že má na drese číslo 87. Miesto toho aby hral Kadri, hrá center, ktorý by v inom tíme pôsobil v tretej formácii. Dokonca ani na FO nie je tak úspešný, ako býval. V noci mal 39% úspešnosť (Kadri 53%).
MacKinnon začal ako stroj na turnovery, potom mu zrejme tréneri vysvetlili, že nie je v juniorke a začal hrať diametrálne odlišne. Carlyle také veci rieši inak. Dá hrať technického hráča s Orrom.
Prehra mrzí viac ako ostatné, pretože vôbec nemusela byť. Zbytočne stratené dva body. Treba ostať pozitívne naladený: stále sme neporazený tím na súperových ihriskách, takže s Nashvillu povezieme 2 body.
Broll, Leivo a Brennan povolaní z Marlies. Smith a Devane mieria na farmu. Zdá sa, že Nonis odmeňuje hráčov za dobré výkony či už v preseason alebo v AHL. Hlavne Brennan si zaslúži šancu a môže prekvapiť. Za dva zápasy nazbieral v drese Marlies 6 bodov (4+2), +3 a bol vyhlásený hráčom týždňa. T. J. má dobrú strelu a s pukom to vie. Miesto by mu mohol uvolniť príšerný Ranger.
Najväčší otáznik nesie meno Carlyle, pretože nie je žiadne tajomstvo, že preferuje odlišné typy obrancov. Pri takom zložení chýba v obrane tvrdší, dôraznejší bek a vzniká tam značný pretlak. Hádam si to neodnesie Rielly. Tipol by som to takto:
Phaneuf - Gunnarson
Rielly - Franson
Brennan - Gardiner
Leivo a Broll ma tešia. Osobne by som im dal prednosť skôr ako Devaneovi. Leivo má potrebný skill pre zotrvanie v tíme. Dokonca sa o ňom hovorí, že by mohol hrávať v top 6.
P. S.: J-Mac včera vynechal zápas a stal sa hrdým otcom. Žena mu porodila syna menom Ried.
Phaneuf - Gunnarson
Rielly - Franson
Brennan - Gardiner
Leivo a Broll ma tešia. Osobne by som im dal prednosť skôr ako Devaneovi. Leivo má potrebný skill pre zotrvanie v tíme. Dokonca sa o ňom hovorí, že by mohol hrávať v top 6.
P. S.: J-Mac včera vynechal zápas a stal sa hrdým otcom. Žena mu porodila syna menom Ried.
No jo, Ranger at tahne, na to se neda divat.. Horsi snad byl uz jen loni Holzer.. Resp. asi ani ten ne
Brennan musi mit poradne chranenej cas na lede, nasazovat jen na slabsi opozici, nejlepe v utocnem pasmu a pak by to mohlo jit. Kdyby Liles nemel tak brutalne premrstenej plat a nepadl by za obet kvuli nemu, tak by tam byl v poradku na tu limitovanou roli on..
Nemôže "táhnout". Spoliehajú sa, že za niečo buď vymenia jeho alebo Fransona. Toľko rokov bez NHL, to sa prejaví. Musí hrať, inak sa nezlepší. Žeby sa týmto zabíjal Kadri si nemyslím, ale áno, mal dostať viac. O Carlyleovi vieme svoje... ale za Bozaka tak celkom nemôže. Za to je zodpovedná butt-love medzi ním a Kesselom. Carlyle môže za odchod Grabovskiho a zarezanie MacArthura. Gardiner si slová kritiky zaslúžil (akurát nie verejne). Som zvedavý, ako sa to vykryštalizuje. Som aspoň rád, že môj človek Bernier zatiaľ potvrdzuje, že obavy z jeho "neskúsenosti" neboli oprávnené. Keď od Reimera ukradol post jednotky na MS v Košiciach, bol som pri tom. A tým myslím doslovne "pri tom". Bavil som sa vtedy osobne s oboma a aj keď je Reimer dobrák od kosti, priať mu to nemôžem. Jeho muchy sú známe a Bernierovi fandím od juniorov.
Nad výmenou som už premýšľal, resp. nad tým, že musí hrať aby sa zlepšil. Ibaže čo ten chlap robí to je neskutočné a na to nervy nemám. Nikde nie je napísané, že musí zaznamenať progres a aký by ten výkonnostný vzostup mohol byť. Pre nejaké mikro-zlepšenia prísť o body, ktoré v konečnom dôsledku môžu znamenať PO je nepredstaviteľné. Ostáva len dúfať, že všetko dobre dopadne. Gardiner sa napr. zlepšil na PK, takže určité kroky boli dobré. Berniera som si prial dlhodobo a som rád, že nedošlo na trade typu Luongo. Dostať sa k mladej brankárskej jednotke, ktorá nás môže ťahať v PO za Scrievensa, Frattina a 2nd pick je jednoducho "na nezaplatenie".
Ako som písal, ak by Bozak hral skvele ani by som necekol. Ale tým, že obaja od začiatku robili chyby by som skôr skúsil Kadriho posunúť vyššie ako nechať ho hrať s Orrom. A v závere zápasu, keď mal Nazem ešte aj FW lepšie šiel na ľad Bozie... Každopádne zápas s Coloradom bol z našej strany zlý. Nemastný, neslaný, bez energie. Neviem sa dočkať na 25. oct a Clarksonov nástup.
Ako som písal, ak by Bozak hral skvele ani by som necekol. Ale tým, že obaja od začiatku robili chyby by som skôr skúsil Kadriho posunúť vyššie ako nechať ho hrať s Orrom. A v závere zápasu, keď mal Nazem ešte aj FW lepšie šiel na ľad Bozie... Každopádne zápas s Coloradom bol z našej strany zlý. Nemastný, neslaný, bez energie. Neviem sa dočkať na 25. oct a Clarksonov nástup.
Heh po zápase s Ottawou si spomenul Raymonda a steal v jednej vete?
U nás to bol vždy len one trick pony, s tou jeho rýchlosťou nabehol popri mantineli do útočného pásme kde ale v 90% nič nevymyslel len nahodil z nulového uhlu puk na bránu a ide sa späť. Pri nájazdoch tiež robí dookola tú spinoramu, už by to mohli brankári vedieť, navyše ma štve že to ani nevie urobiť poriadne a tie goly mu stále uznávajú...
U nás to bol vždy len one trick pony, s tou jeho rýchlosťou nabehol popri mantineli do útočného pásme kde ale v 90% nič nevymyslel len nahodil z nulového uhlu puk na bránu a ide sa späť. Pri nájazdoch tiež robí dookola tú spinoramu, už by to mohli brankári vedieť, navyše ma štve že to ani nevie urobiť poriadne a tie goly mu stále uznávajú...
parádne príspevky chlapeCaptain Crunch píše:Broll, Leivo a Brennan povolaní z Marlies. Smith a Devane mieria na farmu. Zdá sa, že Nonis odmeňuje hráčov za dobré výkony či už v preseason alebo v AHL. Hlavne Brennan si zaslúži šancu a môže prekvapiť. Za dva zápasy nazbieral v drese Marlies 6 bodov (4+2), +3 a bol vyhlásený hráčom týždňa. T. J. má dobrú strelu a s pukom to vie. Miesto by mu mohol uvolniť príšerný Ranger.Najväčší otáznik nesie meno Carlyle, pretože nie je žiadne tajomstvo, že preferuje odlišné typy obrancov. Pri takom zložení chýba v obrane tvrdší, dôraznejší bek a vzniká tam značný pretlak. Hádam si to neodnesie Rielly. Tipol by som to takto:
Phaneuf - Gunnarson
Rielly - Franson
Brennan - Gardiner
Inak ak boh dá, tak 25.3. som priamo tam a pozriem si súboj s našimi...
Ber to s nadhľadom. Keď vymenili na drafte Davea Bollanda okamžite začali fanúšikovia hľadať spojitosti s Dougiem Gilmourom. A to sa chytali takých banalít, ako číslo na drese (63 - 93). Keď prišiel David Clarkson okamžite bol z neho Wendel Clark (čo ma zabáva doteraz). Raymond hral dobre, keď sa bude ďalej drať do zakončenia a bude dostávať dostatok priestoru mohlo by mu to vyjsť. Ak áno, bol by to parádny "comeback". Zatiaľ sa tak javí a ja len dúfam, že mu to vydrží. Ale to najpodstatnejšie sa skrýva mimo ľadu, a to niekde v papieroch. Za $1,000,000 hrá zatiaľ 2nd line s Bollandom a Lupulom. Taký plat berie napr. Bordeleau, Comeau, MacKenzie, D. Moore... Veľa hráčov je hodnotených ako zlých, alebo ako prešľap vedenia atď. Zväčša je to len na základe neprimeranej zmluvy. Mase má nízku zmluvu, nečakám od neho žiadne prepisovanie rekordov ale stačí, ak bude hrať to, na čo má. A to ukázal v prvých zápasoch.Ohlund píše:Heh po zápase s Ottawou si spomenul Raymonda a steal v jednej vete?![]()
Očakávam podrobný report z výletu s tisícom fotiek.Walt píše:Inak ak boh dá, tak 25.3. som priamo tam a pozriem si súboj s našimi...![]()
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé