Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

veľmi budem sledovať mladého Beacha z posledného draftu, z predošlých draftov (Toews, Kane) ste mali dobrý cit na hráčov, ktorí zapadli, tak som zvedavý aj na neho. Inak je to ľavý krídelník, takže fakt by som bol prekvapený, ak by ho dávali na post centra.
v ankete na strance hawks si fandove na drafte preji nejvic centra....ja osobne bych si vybral z techto jmen Holland,Shore,Werek,O´Reilly,Nattinen
na nikoho lepsiho by to asi nebylo....
ivan23 píše:veľmi budem sledovať mladého Beacha z posledného draftu, z predošlých draftov (Toews, Kane) ste mali dobrý cit na hráčov, ktorí zapadli, tak som zvedavý aj na neho. Inak je to ľavý krídelník, takže fakt by som bol prekvapený, ak by ho dávali na post centra.
Ono na farme mozes hrat hocico,aj centra a byt vedeny aj obrancom a v Acku s teba spravia utocnika,Kane hral v juniorskej lige centra :D ,Beach je velky hrac a nema taku rychlost,center sa musi vraciat z kazdej akcie,vie dat goly,je to dobry zakoncovatel ako Skille,alebo Makarov,vsetci traja maju skvelu palicovu techniku,stale mi pride na um nas trejdovany Kantiola,predpovedali mu skvelu buducnost u nas a teraz je fuc... :verysad:
na dnes sa s vami rozlúčim, :rozlucka:
leo píše:v ankete na strance hawks si fandove na drafte preji nejvic centra....ja osobne bych si vybral z techto jmen Holland,Shore,Werek,O´Reilly,Nattinen

Len ci na nas zostane :D ,Shore by mal ist na konci v prvom kole,alebo zaciatkom druheho,aj onom su rozne chyry,jedny scouti ho chvalia,druhy hania,vyber si :D
ivan23 píše:na dnes sa s vami rozlúčim, :rozlucka:
Tak zatial a dobru... :wink:
Popradcan píše:
leo píše:v ankete na strance hawks si fandove na drafte preji nejvic centra....ja osobne bych si vybral z techto jmen Holland,Shore,Werek,O´Reilly,Nattinen

Len ci na nas zostane :D ,Shore by mal ist na konci v prvom kole,alebo zaciatkom druheho,aj onom su rozne chyry,jedny scouti ho chvalia,druhy hania,vyber si :D
pry mel skvely rozjezd sezony a pak opadl....nattinen by mohl byt dobry ale tak vysoko asi vybrany nebude
leo píše:
Popradcan píše:

pry mel skvely rozjezd sezony a pak opadl....nattinen by mohl byt dobry ale tak vysoko asi vybrany nebude

Ono je to vsetko velka loteria,aj prvy pick moze byt katastrofa a 30 moze byt hviezda,je to tazke no,len dufam,ze vasi aj nasi vyberu dobre :)
docela zklamal O´Reilly kterej byl draftovanej do OHL jako jednicka ale mel to v erie tezke....teda myslim ze byl jednicka ted si nejsem jistej
Popradcan píše:Ono je to vsetko velka loteria,aj prvy pick moze byt katastrofa a 30 moze byt hviezda,je to tazke no,len dufam,ze vasi aj nasi vyberu dobre :)
tj velka neznama jsou vzdycky americani....ja bych byl proto aby si zalozili v usa juniorske ligy jako maj v kanade....sice to bude slozite ale univerzitni hokej je naprd :|
leo píše:
Popradcan píše:Ono je to vsetko velka loteria,aj prvy pick moze byt katastrofa a 30 moze byt hviezda,je to tazke no,len dufam,ze vasi aj nasi vyberu dobre :)
tj velka neznama jsou vzdycky americani....ja bych byl proto aby si zalozili v usa juniorske ligy jako maj v kanade....sice to bude slozite ale univerzitni hokej je naprd :|
No neviem,teraz si nespomeniem,ale pamatam na Pala Stastneho v Colorade,celkom mu ide a aj na Univerzite sa mu darilo,teraz si nespomeniem na viac hracov,ale je ich dost z aj z Univerzit,je to urcite tiez kvalita,ale mas pravdu v Canade to maju premakane a velke prekvapenia od hracov z ich lig nemozno cakat..
Popradcan píše:
leo píše:
No neviem,teraz si nespomeniem,ale pamatam na Pala Stastneho v Colorade,celkom mu ide a aj na Univerzite sa mu darilo,teraz si nespomeniem na viac hracov,ale je ich dost z aj z Univerzit,je to urcite tiez kvalita,ale mas pravdu v Canade to maju premakane a velke prekvapenia od hracov z ich lig nemozno cakat..
ja myslim spis to ze americany kreti hraji vetsinou na univerzitach jsou vybrani na drafte nize....treba prave stastny byl vybran az kdesi a jaka je to hvezda....a taky hraci z univerzit nemaji nabrana kila a nejsou fyzicky pripraveni tak jako hraci z kanadskejch juniorek
MARTIN HAVLAT

Just waking up. I had some meetings with my agent in Prague the last few days and he is on the way to Mtl. He will meet with Dale tonight.

Martin sa stretol zo svojim agentom v Prahe,ktory sa stretne z nasim GM Dale Tallonom v Montreale na drafte a budu jednat o Martinovej zmluve......Dufam,ze Martin ostane ...

Everyone should know I am only thinking about signing with Chicago. It's where I want to be.

:thumbsup:
myslím si, že to Martin bude vašou prioritou v tomto období, takže najkôr to bude v pohode a podpíše. Ak by to tak nebolo, bol by som veľmi nemilo prekvapený :sad2:
DREW SHORE BUDE HRACOM HAWKS???

ZEBY V DRUHOM KOLE????
Congrats to David Bolland 5 year deal 18 million agreed to but not signed..

Zatial jedina dobra sprava z nasho klubu,aj ked je to este neoficialne.....good job Tallon... :good:
Co sa tyka nasho vyberu v drafte,neviem co si mam o tom mysliet,obrancov mame dost a este sme pridali dalsieho DD,aj ked patril k najlepsim na Majstrovstvach sveta v Canadskom time,cakal som centra,no nic,necham sa prekvapit,aj ked to meze trvat aj 4 roky,do NHL ma este daleko...
Popradcan píše:Co sa tyka nasho vyberu v drafte,neviem co si mam o tom mysliet,obrancov mame dost a este sme pridali dalsieho DD,aj ked patril k najlepsim na Majstrovstvach sveta v Canadskom time,cakal som centra,no nic,necham sa prekvapit,aj ked to meze trvat aj 4 roky,do NHL ma este daleko...
Ja si nemyslím, že to budú štyri roky. Je to schopný chlapec a nevadí mu tvrdo pracovať. Podľa mňa si zahrá už v druhej sezóne a v tretej bude ustálený. Za určitých predpokladov samozrejme. ;)
BTW obrancov Majo nikdy nieje dosť :-P
Neboj nič, som si istý, že Ťa presvedčí o správnosti výberu.
tak četl jsem že Martin má jít do Montrealu asi to není ještě oficialní zpráva ( http://www.eliteprospects.com/index.php )
According to one source, the Hawks plan on keeping Khabibulin and signing him to a new deal, believed to be a two-year agreement.

Podla jedneho zdroja,Hawks planuju podpisat Khabibulina na 2 roky. :D

He'll have to take a pay cut in order to stay in Chicago and it's believed he's more than willing to do that.

Khabi zarabal 6.75 mil na sezonu,ale aby ho mohli podpisat,bude musiet podpisat za ovela menej,co je viac ako ochotny,ako dvojka by sa postavil Crawford.Vyzera to,ze Huet bude trejdovany do Colorada.
GM D.Tallon chcel PRONGERA!!!!!

We talked and the price was a little too stiff for us to pay," Tallon said. "It would have been some good prospects and some players off our roster. We weren't willing to overpay for him. We like him and he's a great player, but we want to make a commitment to our core players."

Jednali sme,ale cena za Prongera bola prilis vysoka,nechceli sme preplatit....

Uffff,to je dobre,toho hraca neznasam z celej duse,aj ked hokejista je to dobry...
ALLAN WALSH...agent Martina Havlata...

Having a great dinner at Maestro's in Beverly Hills with Marty Havlat and his girlfriend. Best steakhouse in LA!

Sme na veceri s Martinom Havlatom a jeho priatelkou.Martin bude v LA az do podpisania kontraktu..

Going to be with my agent for the next several days until I'm signed. More later...

The Blackhawks have reached contract agreements with restricted free agents Dave Bolland, Jake Dowell and Antti Niemi. The contracts have been sent for league approval, and an announcement of the deals is expected Tuesday afternoon.

Blackhawks podpisali kontrakty z D.Bolland,J.Dowell a brankarom Antii Niemi.Kontrakty boli poslane na preverenie,oficialne budu vyhlasene v utorok poobede..
UFAs – Martin Havlat, RW; Samuel Pahlsson, C; Matt Walker, D; Aaron Johnson, D; Nikolai Khabibulin, G.

RFAs – Ben Eager, LW; Colin Fraser, C; Kris Versteeg, RW; Cam Barker, D.

Aaron Johnson, D nedostane ponuku na 100%...
je pravda že Kopecký a Hossa jdou k vám?? zatím jsem to neviděl oficiálně ale na eliteprospect se tato zpráva vyskytla
Martin #27 píše:je pravda že Kopecký a Hossa jdou k vám?? zatím jsem to neviděl oficiálně ale na eliteprospect se tato zpráva vyskytla
Ano,uz je to oficialne!!!!!!!!!

Obrázek
Obrázek

HOSSA BUDE MAT CISLO 81....A KOPECKY 82...
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING