Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
kajo to nic ty si spravil maximum ale nikto z nas ti nepomohol a kedze ide o timovu sutaz tak to aj dopadlo no treba ferovo uznat ze EI su teraz najlepsi proste nie len my s nimi nedokazeme drzat krok ale o to vacsiu motivaciu mame do buducnakajo píše:no janci,dnes nam to nevyslo,a to som tomu dost veril...skoda,presrali sme si to.
tak musim uznat ze PO sme nezvladli a prepadavame sa. zial sme asi prilis mlade muzstvo zatial bez velkych skusenosti co sa aj naplno prejavuje ale aspon sa mozme poucit z chyb a buduci rok to zuzitkovat. dnes sme pohoreli opat a obavam sa ze budeme mat velke problemy drzat aj sucastnu poziciu pri nasej forme ale treba to skusit teraz cez sviatky tu asi mnohi nebudete tak natipujte a nech to uz dopadne akokolvek tak mi bolo ctou tipovat s vami tuto sezonu v ktorej sme vytvorili naozaj celkom slusny tim a ked doladime nejake veci bude to urcite este lepsie. po sezone nastanu nejake zmeny v zlozeni ale max. dve. s kazdym osobitne prerokujem nove kontrakty a aj tym ktorym ich neponuknem tak to neberte tragicky.
tak dnes sme ukazali nasu skutocnu silu a neskutocne sme sa vratili do boja o 2. miestecko co keby som to videl vcera tak uz tomu neverim. takze vidiet ze ta sila tam je no akurat zabrala dvojica co si to musi naozaj zehlit lebo timu nepomahala teda ja a j0mco.
dakuujem za cely tim za gratulacie dnesne skoda ze o prvom mieste uz je rozhodnute lebo trosku chyba ten naboj.
p.s: j0mco dobre je byt vzdy pripraveny
ale nemyslim ze by sa to malo tykat.
dakuujem za cely tim za gratulacie dnesne skoda ze o prvom mieste uz je rozhodnute lebo trosku chyba ten naboj.
p.s: j0mco dobre je byt vzdy pripraveny
ano ale to by chcelo od DD alebo od nas taky vykon ako dnes a vy by ste museli pohoriet dost nepekne a o tom pochybujem najma ked asi od nas nemaju vsetci natipovany zapas COL - CLG.OpenFire píše:No neviem ale pre mna ten naboj je tam vzdy a 100 % rozhodnute nieje nikdy iba na konci
inak jedna zmena je uz jasna a aj nahrada za nu oficialne to bude oznamene neskor bude aj tlacovka kde sa hrac predstavi aj s novym dresom
tak tretie miesto je nase. som na vas hrdy a aj ked sme si davali najvyssie ciele treba sportovo uznat ze nemali sme formu na titul a uzname aj superove kvality. ja vam gratulujem k naozaj dobre sezone a tretie miesto v tak nabitej konkurencii je myslim vzdy velky uspech a nezabudajme ze islo o nasu prvu sezonu 
derryl: dakujem za pomoc a naozaj ti patri velka vdaka ze si prijal moju ponuku aj ked to nebolo lahke a podal si vyborny vykon najma zaciatok si mal paradny zial ten vypadok v prehlade sa prejavil neskor ale ako najlepsi z timu si zalusiz naozaj pochvalu.
kajo: trosku kolisave vykony ale aj to sa stava, teraz si od NHL timovo oddychneme a verim ze do dalsej sezony budes ako ikona klubu patrit k absolutnej elite. skoda ze sme ta nepodporili ked si nas tahal sam, mohlo to byt lepsie potom som na teba dal prilis velku zodpovednost a asi to nebolo dobre riesenie lebo odvtedy sa ti prestalo darit, za to sa ti ospravedlnujem.
j0man: mas velky potencial, chce to trosku casu a urcite budes silny clanok timu, nie nahodou si vcera bol famozny a ziskal 26b, treba len stabilizovat vykony a bude to super.
ja k sebe mozem povedat len tolko velke sklamanie a asi najhorsia sezona aku si pamatam u seba, zial vyslo to v nespravny moment, dufal som ze ako GM timu pomozem viac ale nestalo sa. volby GM prebehnu az po lete ked bude jasna zostava kedze GM bude hlavna postava timu na dlho tak nema cenu to teraz este uskutocnovat lebo po lete to moze byt vsetko inak.
tak mam cerstve info ze celkovu individualku som vyhral o 4 bodiky a na druhom mieste spolu su kajo, derryl a canes tak velka gratulacia chalani vsetkym.
derryl: dakujem za pomoc a naozaj ti patri velka vdaka ze si prijal moju ponuku aj ked to nebolo lahke a podal si vyborny vykon najma zaciatok si mal paradny zial ten vypadok v prehlade sa prejavil neskor ale ako najlepsi z timu si zalusiz naozaj pochvalu.
kajo: trosku kolisave vykony ale aj to sa stava, teraz si od NHL timovo oddychneme a verim ze do dalsej sezony budes ako ikona klubu patrit k absolutnej elite. skoda ze sme ta nepodporili ked si nas tahal sam, mohlo to byt lepsie potom som na teba dal prilis velku zodpovednost a asi to nebolo dobre riesenie lebo odvtedy sa ti prestalo darit, za to sa ti ospravedlnujem.
j0man: mas velky potencial, chce to trosku casu a urcite budes silny clanok timu, nie nahodou si vcera bol famozny a ziskal 26b, treba len stabilizovat vykony a bude to super.
ja k sebe mozem povedat len tolko velke sklamanie a asi najhorsia sezona aku si pamatam u seba, zial vyslo to v nespravny moment, dufal som ze ako GM timu pomozem viac ale nestalo sa. volby GM prebehnu az po lete ked bude jasna zostava kedze GM bude hlavna postava timu na dlho tak nema cenu to teraz este uskutocnovat lebo po lete to moze byt vsetko inak.
tak mam cerstve info ze celkovu individualku som vyhral o 4 bodiky a na druhom mieste spolu su kajo, derryl a canes tak velka gratulacia chalani vsetkym.
dik j0mco
viac by tesila hlavna cena timu ale co nebolo moze byt ved sezon bude vela a este viac takze treba sa len snazit.
k tomu individualu staci si pozriet este clenov timu FB co tipovali predtym ako kastan a aj matejko takze sila tam je no tim sa skladal pocas sezony a tie najvacsie uspechy tiperi nezazili v FB ale v byvalych timoch teda okrem mna no dalsiu sezonu to mozu uz nahrat pre FB co sa odzrkadli aj v celkovej bodovej hodnote a tituly sa urcite dostavia.
k tomu individualu staci si pozriet este clenov timu FB co tipovali predtym ako kastan a aj matejko takze sila tam je no tim sa skladal pocas sezony a tie najvacsie uspechy tiperi nezazili v FB ale v byvalych timoch teda okrem mna no dalsiu sezonu to mozu uz nahrat pre FB co sa odzrkadli aj v celkovej bodovej hodnote a tituly sa urcite dostavia.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé