Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
stř 01. črc 2009 14:10
Som rád, že sa zhodneme.Martin #27 píše:Shany je výborný do přesilovek navíc umí dobře i samostatné nájezdy což se vždy může hodit...Clarkson na 2. lajnu má !!! minulou sezonu jsem si ho strašně oblíbil před bránou je perfektní navic na tom ani technicky není špatně vůbec....
Ale Giovi a Maddenovi sa treba poďakovať a zhánať náhradu. :frajer2:
Já mám chlapi hokejisty Clarksonova ražení také strašně rád, je to moje kravní skupina, ale přeci jen v té 2. lajně to chce něco navíc - jestli si zachová svůj styl a bude sbírat alespoň okolo 50 bodů tak pak ano, má na ní a tomuto chlapíkovi bych to přál. Jinak případnou mezeru po Maddenovi nebudete zacelovat lehko, jsem zvědav kam povedou kroky tohoto hráče, Gionty samo zrovna tak
!!!!
stř 01. črc 2009 14:40
Giontu sa zaujímajú v Edmontone a Vancouvery, ale nedivil by som sa keby ho zobrali aj Rangers. Aspoň za 6 milionov
Oni tak trochu zbieraju po nas
Clarkson ma 25 , je to v podstate jeho druha sezona, este moze vela ukazat... ma potencial na 25 golov. Urcite.
//: Z kvalitnych defenderov je dostupny PJ Axellson ale to je LW. Inak v hlasovani Selke Trophy tento rok skoncili traja hraci Devils v TOP10, cize by som sa o to neobaval. Vtipne na tom je, ze ide o kompletny prvy utok
Clarkson ma 25 , je to v podstate jeho druha sezona, este moze vela ukazat... ma potencial na 25 golov. Urcite.
//: Z kvalitnych defenderov je dostupny PJ Axellson ale to je LW. Inak v hlasovani Selke Trophy tento rok skoncili traja hraci Devils v TOP10, cize by som sa o to neobaval. Vtipne na tom je, ze ide o kompletny prvy utok
tak se vsi uctou k vam i k Clarkiemu tak ten na druhou lajnu nema, rozhodne ne k eliasovi, tam by se vubec nehodil, do phily mozna ale takhle je dobry ze je v treti. Jinak Camaleri je kridlo a obavam se ze pokud by hral centra tak by to dopadlo jak s Rolliem. Misto Maddena Pelley, to bych rekl ze je skoro tutovka a misto Gio (pokud odejde) snad toho Camaleriho ale myslim ze mi ho nedostanem, v tom pripade bych to videl na noveho centra a rolstona na pravo. a nebo taky nic a vzit nejaky svedy.
stř 01. črc 2009 16:47
Cammalleri hra aj centra aj kridlo. Ale ak hra centra rozhodne to nie je "klasicky" center.
stř 01. črc 2009 22:47
Pri Vokounovi ťažko. Veľmi ťažko.
Ale prajem mu. Môj názor, že ho mali zobrať v Colorade. Tam zase skúšajú spraviť z ničoho jednotku (Craig Anderson).
Clemmensen mohol byť lacný a veľmi dobrý, predsa len už má svoj vek a skúsenosti a dokázal, že NHL mu nerobí problém.
Ale prajem mu. Môj názor, že ho mali zobrať v Colorade. Tam zase skúšajú spraviť z ničoho jednotku (Craig Anderson).
Clemmensen mohol byť lacný a veľmi dobrý, predsa len už má svoj vek a skúsenosti a dokázal, že NHL mu nerobí problém.
stř 01. črc 2009 22:54
Tak mám za to, že Vokoun je posledný "veľký" český brankár v súčasnosti.
No veď a na tie výkyvy tam bude Clemm. Ale ešte raz. Veľmi mu prajem.
No veď a na tie výkyvy tam bude Clemm. Ale ešte raz. Veľmi mu prajem.
čtv 02. črc 2009 10:02
Tak Gionta išiel ku žabákom a Madden nahradil Pahlssona v Chicagu. Maddenovi trejd vyšiel a prajem mu nech sa darí.
Montreal v podstate podpísa celý útok - Cammalleri, Gomez a Gionta.
Montreal v podstate podpísa celý útok - Cammalleri, Gomez a Gionta.
čtv 02. črc 2009 11:19
No ja som aj rád lebo predpokladám podľa vyjadrení, že Kopecký bude hrať na krídle s Maddenom a ten by nášho drtiča mohol vycvičiť na elitného defenzívneho krídelníka, niečo ako nový PJ Axelsson
Očakával som, ale že Lou bude akčnejší.
Z voľných hráčov by som rozhodne ešte zobral Beuchemina napr. Velmi kvalitny obranca za relativne malo.
Gionta by u nas 5ku nedostal a popravde si ju ani nezasluzi. IMO. 3,5-4 miliony.
Očakával som, ale že Lou bude akčnejší.
Z voľných hráčov by som rozhodne ešte zobral Beuchemina napr. Velmi kvalitny obranca za relativne malo.
Gionta by u nas 5ku nedostal a popravde si ju ani nezasluzi. IMO. 3,5-4 miliony.
čtv 02. črc 2009 11:26
Hlavne verim, ze nezoberie Kovalova alebo Rechhiho, resp nechcel by som nejakeho dochodcu za nejaku velmi vysoku cenu. Kovalova max za 7 mil na 2 roky. Dovi. Dopo.
čtv 02. črc 2009 12:01
Podával veľmi nevyrovnané výkony. Je starý = hocikedy môže prísť tragická sezóna.
A ono by mňa u nás viac trápil post centra ako krídelníka.
A ono by mňa u nás viac trápil post centra ako krídelníka.
čtv 02. črc 2009 12:05
Tak mna zaujimaju aj vysledky, lebo hrat za nas moze aj cela patka:
Recchi, Chelios, C. Lemiuex, Shanahan + co ja viem kto.. ale ucinok by to velky nemalo
Recchi, Chelios, C. Lemiuex, Shanahan + co ja viem kto.. ale ucinok by to velky nemalo
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé