Rono píše:
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DALLAS STARS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
presne toto ma napadlo. Si hovorim: preco dava cepi na facebook HF logo skodovky? Potom pozriem blizsie a to Stars 

pre alternativny dres by mohli pouzit toto

Myslim, ze ciel nebol splneny

pre alternativny dres by mohli pouzit toto

bola to sice iba recnicka otazka, ale dik za odpovedGetzo5 píše:Lebo tie predošlé vraj boli nudné.Radšej nudné než hnusné.
Začína to veru pekné...
Návrat k akým koreňom? North Stars určite nie. Ten dres je duplikát dresu UND FIghting Sioux a tá nemá s Texasom spoločne nič. Pôvodné logo bolo dobré, toto je hnus. Chýba zlatá resp. žltá, je to na zaplakanie.
Súhlasím akurát s "Čím méně černých dresů, tím lépe", to je doslova epidémia v poslednom čase.
Súhlasím akurát s "Čím méně černých dresů, tím lépe", to je doslova epidémia v poslednom čase.
To hej, ale úplný vrchol vrcholov bol ich dres v minulej sezóne kde už ani tú hviezdu nemali len im tam Dallas písalo to bol široko ďaleko najškaredší dres sa čudujem im fanúšikom. A áno zelený dres je pekný, ale až tak výnimočný zasa nebude kedže ho v MIN používajú dosť často. A keď sme už pri tej zelenej čo myslíš Getzo vytiahne NJD na WC proti NYR niečo špeciálne? Alebo zostaneme možno len pri drese z st. Patrick days? Ja osobne by som pouvažoval nad nejakým zeleným dresom v takej farbe ako ho má minny na WC čo mylsíš ty?
Devils a niečo špeciálne?
Pekne zostaneme pri tých "vianočných"
aj vzhľadom na to, že sme písaní ako domáci tím. Do úvahy by inak pripadala aj biela verzia. Zostane to snáď tak ako má byť. 
Ešte späť k Dallasu. To logo je meh a jeho zmena bola zbytočná. Uznávam, že tie vlaňajšie už bol odklon od pôvodných, ale toto je fakt zmena k lepšiemu len na papieri. Ak by tá zelená bola pôvodná (inak povedané tmavšia resp. `99
), pruhy urobené lepšie a logo bez zmeny, bola by to celkovo zmena k lepšiemu. Takto, bohužiaľ, aj keď čierne dresy v láske príliš nemám, nemôžem so sidom súhlasiť.
Rono
ty si očividný fanatik do čiernej viď. diskusia v chate, takže je tvoj názor irelevantný
Ešte späť k Dallasu. To logo je meh a jeho zmena bola zbytočná. Uznávam, že tie vlaňajšie už bol odklon od pôvodných, ale toto je fakt zmena k lepšiemu len na papieri. Ak by tá zelená bola pôvodná (inak povedané tmavšia resp. `99
Rono
Kopie tohoto? Na to jsi přišel jak? Jen kvůli shodným barvám?Getzo5 » Str Jún 05, 2013 1:41 pm píše:Návrat k akým koreňom? North Stars určite nie. Ten dres je duplikát dresu UND FIghting Sioux a tá nemá s Texasom spoločne nič. Pôvodné logo bolo dobré, toto je hnus. Chýba zlatá resp. žltá, je to na zaplakanie.

Ale ta žlutá tam chybí, to je fakt. A nevím proč, když Dallas žlutou/zlatou používal.
Počkať to ti akože príde normálne povedať "jen kvůli shodným barvám?"?sidney77 » Str Jún 05, 2013 2:07 pm píše: Kopie tohoto? Na to jsi přišel jak? Jen kvůli shodným barvám?
Ak niekto kopíruje dres ako má Toronto, či Detroit, netreba sa nad tým pozastavovať. Keď však niekto okopíruje tak výrazne odlišnú farebnú schému akú má napr. Philly, Phoenix, Vancouver či Islanders...
mne sa nahodou tie dresy celkom pacia
urcite 100x lepsie ako ten cierny s napisom DALLAS 
a ci je ta farebna kombinacia rovnaka ako ma nejaky no name team by mi bolo u prdele
ale uznavam ze ta zelena z konca 90-tych rokov v kombinacii so zlatou sa mi pacila viac, aj tie dresy
logo... hmm, mohlo byt horsie aj lepsie, nevidim to ako vyslovenu katastrofu ale ani nieco z coho by som padal na zadok. myslim ze si nan zvyknem
a ci je ta farebna kombinacia rovnaka ako ma nejaky no name team by mi bolo u prdele
logo... hmm, mohlo byt horsie aj lepsie, nevidim to ako vyslovenu katastrofu ale ani nieco z coho by som padal na zadok. myslim ze si nan zvyknem
Nill
Gonchar 10M na 2 roky je neskutecne komicke vykroceni do kariery GM (i kdyz chapu ze cap space u Stars nehraje roli). Nemam co dodat, hur hrajiciho beka jsem v celem PO nevidel a co jeste bude s Gonchem a jeho hrou za 2 roky ?! 
Ted uz snad jen verit, ze to nebude zakladna pro ceny na FA trhu
Ted uz snad jen verit, ze to nebude zakladna pro ceny na FA trhu
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé