Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Dnešní výkon takový všelijaký. Byly tam chvilky, kdy Calgary nevědělo kam prvně, ale taky občas chvilky, kdy jsme vůbec nebruslili a srali na to, hlavně teda ten konec, to byla jedna velká hrůza.. Ale dva body máme a ty jsou teď nejdůležitější, takže splněno.
MOTM samozřejmě Razor.
Ani ve snu by mě fakt nenapadlo, že po tom debaklu s Bostonem ve zbývajících šesti zápasech před olympiádou uděláme 10bodů (5-1-0)!
Giroux ve velký formě, až by se slušelo říct, že ta dvou-tří týdenní přestávka přichází právě nevhod.
MOTM samozřejmě Razor.
Ani ve snu by mě fakt nenapadlo, že po tom debaklu s Bostonem ve zbývajících šesti zápasech před olympiádou uděláme 10bodů (5-1-0)!

Tyto nové "info-grafické" obrázky se mi fakt líbí, konečně něco výjimečnýho, co nikdo jinej (snad) nemá.
In 2010 there was an Olympic break AND they fired their coach early in the season, and they made the finals. And the Flyers won four straight heading into the 2010 Olympics just like they did this year.
Pro (
) zajímavost.
Berube je momentálně na užším seznamu adeptů na zisk Jacka Adamse.
Jinak po olympiádě hrajeme hned 14 z 23 zápasů doma, což, myslím si, je pro nás velká výhoda, a navíc pod Berubem už umíme to domácí prostředí využívat, jak se patří. Tak snad to PO uděláme.
Berube je momentálně na užším seznamu adeptů na zisk Jacka Adamse.
Jinak po olympiádě hrajeme hned 14 z 23 zápasů doma, což, myslím si, je pro nás velká výhoda, a navíc pod Berubem už umíme to domácí prostředí využívat, jak se patří. Tak snad to PO uděláme.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé