Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jsi opožděný. Už dost starý. :jn:
Je to mozne, ale ja som to nasiel len dnes. A zas take stare to nemoze byt, lebo forma Masona je aktualna :nono2:
Od karnevalu. Ten byl po tom debaklu s Bostonem. Takže tejden už to je...
Mason did not practice Friday. Berube called it a "maintenance day" and said Mason was fine.
Zejtra ať chytá Emery. Calgary jsou sice v laufu, ale dát je musíme i s Razorem. :jj:
Gusta dneska trénoval v páru s Gillem. WTF!!! :scare:

Jestli zejtra bude Gusta HS, tak už fakt budu nasranej! Dopi*e. :nervy2:
hs nech ide timonen, je mi luto mesza.....
Ten nepůjde. Páry Kimmo-Coburn ; Gross-Streit hrát budou určitě.

Teď otázka, jestli dá HS Schenna s Meszem, nebo dá šanci Meszovi a posadí Gustu. :hroza:
A nebo jen něco na tréninku zkoušeli a v zápase to bude stejný jako proti AVS. :neviem:
Getzo5 píše:
Rono píše:Not bad.

Mohlo bejt lepší, ale i horší.. :neutral:
To ťažko.

Lepšie rozhodne. Reimer sa musí len neveriacky chechtať nad svojou situáciou a pri pohľade na Masonovu výplatnú pásku.
Hele, a ve svetle Varlamovejch sesti mega, je to este porad takova megasmlouva?
Tak dneska si ako spravny vagoner po serii vyhier ten zapas kuknem nazivo. :)
Nechcete zase vypnout aspoň na chvíli z toho "Calgary mode" a trošku nám to dneska ulehčit? :sarcasm:
Rono píše:Nechcete zase vypnout aspoň na chvíli z toho "Calgary mode" a trošku nám to dneska ulehčit? :sarcasm:
Naopak. Potrebovali bysme je zapnout do spravneho Calgary modu..
Emery starts today.
Gusta HS.

Nemám slov. :slap: :nervy2: Idioti, ko*oti, čuráci.. :mad:
Dnešní výkon takový všelijaký. Byly tam chvilky, kdy Calgary nevědělo kam prvně, ale taky občas chvilky, kdy jsme vůbec nebruslili a srali na to, hlavně teda ten konec, to byla jedna velká hrůza.. Ale dva body máme a ty jsou teď nejdůležitější, takže splněno.
MOTM samozřejmě Razor. :klobuk:

Ani ve snu by mě fakt nenapadlo, že po tom debaklu s Bostonem ve zbývajících šesti zápasech před olympiádou uděláme 10bodů (5-1-0)! :jupi: Giroux ve velký formě, až by se slušelo říct, že ta dvou-tří týdenní přestávka přichází právě nevhod. :neutral:
Obrázek
"Ty hnusna svina, za toto nepojdes na Olympiadu!"
Obrázek
Tyto nové "info-grafické" obrázky se mi fakt líbí, konečně něco výjimečnýho, co nikdo jinej (snad) nemá. :good:
In 2010 there was an Olympic break AND they fired their coach early in the season, and they made the finals. And the Flyers won four straight heading into the 2010 Olympics just like they did this year.
Obrázek
Tampa pravidelne robí infographics. Podobne aj stanica ScoreTV, nielen o hokeji.
Getzo5 píše:Tampa pravidelne robí infographics. Podobne aj stanica ScoreTV, nielen o hokeji.
Tak samozřejmě jsem myslel samostatné týmy. :-) Jinak o Tampě jsem to nevěděl, ale ani to nic nemění na tom, že i tak jsem za to rád. :D
Nezmeškat trénink hoši, trénovat, trénovat..
Pro ( :shock: ) zajímavost.
Berube je momentálně na užším seznamu adeptů na zisk Jacka Adamse. :-O

Jinak po olympiádě hrajeme hned 14 z 23 zápasů doma, což, myslím si, je pro nás velká výhoda, a navíc pod Berubem už umíme to domácí prostředí využívat, jak se patří. Tak snad to PO uděláme. :yes:

Budoucnost nasich bitkaru vypada byt v poradku.
Heeter zrejme bude vas nastupce Emeryho! Ma na to vsechny predpoklady, takze uz pristi sezonu :yes:
AndyF píše:Budoucnost nasich bitkaru vypada byt v poradku.
Dobre vidim co jsi timhle udelal :bitka3:
AndyF píše:Budoucnost nasich bitkaru vypada byt v poradku.
:lol3:
Obrázek
Mít 100%-ně ZDRAVÉHO Prongera jako v 09-10, tak bych věřil, že můžeme dojít daleko. Ale prostě takto bude úspěch druhé kolo, pokud v play-off teda vůbec budeme.. :neutral:
Tak ZOH pro nás zatím vypadaj dobře. Raffl, Streit i Mesz se vrátí v co nejbližší termín, co mohli. :good: Zůstává už jen Voras a Kimmo. Na jak dlouho? Uvidíme..
12481 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING