Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Stone Cold Steve Mason! :klobuk: Dva body nám přímo ukradl.

Jinak Gus + Schenn další velmi solidní zápas bez nějakých větších chyb. Na hru Gusty se fakt dívám rád, pokud nejsou vyloženě ve vedení slepí, tak on už na tribuně nebude.

A skvělej opět Raffl, jehož komentátoři z Los Angeles vyhlásili za nejlepšího hráče utkání. Jednoznačně fakt není pochyb o tom, že je od nás nejlepší v soubojích one-on-one s pukem na hokejce. Celou čtvrtou formaci neskutečně pozvedl.

Jinak výkon první dvě třetiny slabej, ve třetí třetině už to bylo lepší a byli jsme i chvilkama už lepší, ale stejně jsme byli přestříleni. Ale co, na to sere pes. Momentálně nás zajímají jen a jen body a ty jsme získali. Big win!
Hrůza vůbec sme si nezasloužili vyhrát nebýt Masona tak ani náhodou to mě na tom štve body s odřenýma ušima.
Nezlobte se ale v PO nemáme co dělat za letošní sezónu určitě ne. :verysad:
Tak ja na to ted koukal ze zaznamu v tv a sice nas prestrileli a to ze hodne ale neprislo mi ze by jsme uplne netusili.Spis me zarazi takova obrovska neefektivita LA vsak tym maji dobrej.
Esem píše:Hrůza vůbec sme si nezasloužili vyhrát nebýt Masona tak ani náhodou to mě na tom štve body s odřenýma ušima.
Nezlobte se ale v PO nemáme co dělat za letošní sezónu určitě ne. :verysad:
S tim nesouhlasim. Zrovna dneska se mi to docela libilo, nemel jsem v zapase nejakej extra pocit nebezpeci, coz bylo samozrejme dany soucasnou impotenci LA. Timonen to mel povesit na hrebik, proste uz na to fyzicky nema. Dobre ze nehral, jeden Streit staci.
Statistiky strel vubec neresim..
Pár zajímavostí ze zápasu:

• Vyrovnal se (nejnižší) rekord v počtu střel za zápas -- 13 (poprvé se to "povedlo" proti Washingtonu 11.12.1990).
• Gusta +21 minut na ledě!!!
• Couturier výborně ubránil Kopitara. Na PK opět famózní, asi je fakt nejlepší (TOP5 určitě) PKer v lize.
• Simmer poprvé v NHL s "Á"čkem na dresu. A zaznamenal 100 gól v NHL.
• Raffl opět skvělý zápas. Do čtvrté lajny luxusní hráč.
• Giroux má našlápnuto na další sezónu s min. bodem na zápas, pokud se udrží v tempu z posledních dvou, tří měsíců.
G will be at ~85 points by the end of the year...
52 in 51 since his first point of the year.
45 in 41 since his first goal of the year.
32 in his last 26 games.
Teď by to chtělo aspoň bod z ledu Sharks a myslím, že bychom s tripem mohli být spokojeni.
Hmm, dnes Sharks. Moc si od toho neslibuju, každopádně každej bod by pro nás měl cenu zlata. :pray: Každopádně z posledních tří zápasů před olympiádou bychom měli vytěžit aspoň čtyři body. S Calgary vyhrát musíme bezpodmínečně. To jak získáme ty další dva body (Sharks and Avalanche) je mi už jedno. :jn:

Jinak jsem zvědavej, kdo vlastně dnes bude chytat. IMO proti Ducks měl chytat Emery a nebylo by co řešit. Ale asi bych to viděl právě dneska na něj a na domácí zápasy Stone Cold Masona. :neviem:

Ale to je nepodstatný, důležitý je to, že už teď musíme brát každej zápas jako v play-off, ten boj o wild card (a u nás vlastně i o třetí místo divize) je neskutečně, ale fakt neskutečně nabitý. :nervozny:

Let's go Flyers! :fan:
V bráně Mason. Proti Niemi.
Timonen dnes opět mimo, takže si zahraje Mesz.
S "Á"čkem opět Simmer.
What? To co? :shock: Vstal jsem pět minut před koncem (trošku neplánovaně :jn:) a my vyhrávali a nakonec vyhráli 5:2. :jupi:

Podle střel to vypadalo, že jsme byly do Gho gólu aktivnějším a lepším týmem, ale nevím, neviděl jsem hru, takže nebudu soudit. Nejdůležitější jsou ty dva body a ty máme.

Pak bych dodal dvě věci. Gusta +3 and Luke +3. Nádhera!! A nemůžeme hrát proti Západu víc zápasů jak proti Východu? :-/ :sarcasm:
Kdyby byl Kimmo frajer, tak by rek, ze vidi, jak na to nema a karieru by povesil na hrebik.
A keby Berubeho nebol pako tak by nechal sediet jeho a nie mesza
Navic v tom visi 6M, ktery bysme mohli do :cup: investovat treba do Vanka.. :-/
Tak ale i kdyby ukončil kariéru tak se těch 6M neuvolní ne? Však to je taky důvod proč je Pronger pořád na LTIR a proč oficiálně neukončl kariéru ... :sok:
Tak mluvil jsme obecne..
Proste tech 6M chybi.
Ale nejsem si ani jistej, jestli je to i v novy kolektivni smlouve, podle ktery uz on smlouvu uzaviral.
Tak beru zpět :oslava: paráda
Po desate jsme letos otocili zapas, kdyz jsme prohravali ve 3. tretine.
Historicky rekord tymu.
teď v Kalifornii, kde budou asi tři body zázrakem..
Good job guys. :good:

A jinak pro info. Timonen včera už zraněnej nebyl! Byl prostě HS. Akorát Berube to odůvodnil, že potřebuje odpočinek.. :blabla:
Doma si to ale už asi nedovolí ho nechat sedět, resp. to dle mě nedovolí Holmgren (kterej teď na tripu nebyl).. :neviem:
R.I.P. Keith Allen :bye2:
Obrázek
Last night Claude Giroux moved past Jeff Carter into 22nd place on Flyers all-time scoring list having 346 points, up next Mike Richards (349).

G 390 GPs
Jeff 461 GPs
Richie 453 GPs
Tak Kimmo dnes už trénoval ve 1st unit PP, takže nejspíš dnes nastoupí. Pokud ano, tak Mesz HS.
Mason starts for #Flyers tonight.
EDIT:
Kimmo je official. Mesz HS.
Obrázek
Huge win! :wave:
Famózní zápas opět odehrál Couts. :klobuk: LET'S GO FLYERS! :fan:
Snider calling out Hockey Canada execs.
*Shots fired*

Snider says it's a "farce" that Giroux is not an Olympian. „He's better than half the guys on the team."
Jsem jako fakt rád, že si G nakonec odpočine a bude ready na závěrečnej play-off race, ale stejně furt mě vrtá hlavou, jak mohli např. Carter či Marleau dostat přednost.. :scare:
Vyhra nad Coloradem velice potesila :) ted potrebujem kazdej bod :)
Mason a Streit najlepsi hraci. Trochu nizsie Simmonds a Raffl. Inak ako som sa cudoval Coloradu pocas draftu, ze vzali MacK a nie Jonesa, teraz uz chapem preco. Do 4-5 rokov bude totalne dominovat a robit si zo superov srandu.
MáčKa se líbil hodně i mě. :jj: A pak jsem se potil při každým dotyku Duchenea s pukem. Fakt nechci vidět, jestli v Soči nastoupí proti Barinkovi/Kaberlemu/Krajíčkovi a spol. To bude vyloženě trapas.
Podla mna bude Duchene 13ty utocnik. Ale ze v poslednych 20 (neviem kolko presne) zapasoch dal len jeden gol :sok: Vsak to je horsie ako Giroux v uvode sezony :giggle:
Maybe it's a coincidence, but Steve Mason's game has gotten back on track ever since he had a conversation Sunday with the greatest goalie in Flyers history, Bernie Parent.
Mason talked with Parent at length while they were at the Flyers Wives Carnival. At the time, Mason was in the middle of his first slump since he was acquired from Columbus late last season: a 4.56 goals-against average and a .851 save percentage in a six-game stretch.
After that tailspin, Mason put together three straight strong efforts - all after he had a talk with Parent and goalie coach Jeff Reese. Entering Monday's start in San Jose, Mason had compiled a 1.33 goals-against average, a staggering .968 save percentage, and had two shutouts in his last three games.
Mason didn't want to get into specifics, "but Bernie gave me one of the best pieces of advice I've ever gotten," he said after Monday's morning skate. "It's something I just kind of took to heart and it simply helped. There are obviously ups and downs through the entire season, but it's a matter of how you come out of it. You just can't let a couple of negative things affect you."
12487 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA