Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Už se nemůžu dočkat.
Jones dnes nenastoupí, následky hitu od Byfugliena... :hroza: Smaby tedy in. Snad dostane svých obligátních 5-10 minut...
neviem boltaci ci z vas bude niekto prenos sledovat, ak by nahodou :yes: supnite mi pls nejake to po zapasove bla,bla,bla :D dik :serus:
Já myslím že určitě bude někdo koukat, já to třeba v plánu mám, tak uvidím :-) Pozápasové review tu bude každopádně, jako vždycky.
Jinak btw Feaster byl dneska povýšený do funkce hlavního GM Flames.
Tak 1.třetina z naši strany solidní, jsme aktivní, nicméně Bruins mají víc scoring chances. První PP pro Bruins byla darem od sudích - klasická potyčka a Bergie dostane 2 minuty navíc :hroza: na konci třetiny zachránil jistý gol Clark, když se vrhl proti střele z bezprostřední blízkosti. Ten chlap je neskutečnej...
Clark nám na konci třetiny pěkně zachránil prdel :) Už sem ten puk normálně viděl v brance, jak byl Ellis mimo... Kubina tam spálil velkou šanci na kterou mu přihrával Vinny. U Ellise sem viděl asi dva celkem slušné zákroky, pravým betonem a lapačkou, zatím si formu docela drží, tak hlavně at si to nepokazí :)
Dost už bylo Smabyho, není schopen dát jedinou nahrávku. Gagne opět tutovka, zase nedal... Vinny je zpět, takhle dobře nehrál ani nepamatuji. Ve 3.třetině je snad dorazíme, měli bychom mít víc energie.
Play-off game. Docela vyrovnané, high pace, tvrdý hokej, dobře se na to dívá. V tak vyrovnaných zápasech to chce proměňovat ty šance, Kubina měl tutovku, Gagne taky. Takových moc nebude.
Rozhodčí mě docela štvou, minimálně dvě vyloučení byly totálně vymyšlené, jednou nepískli docela jasný faul na našeho hráče....nic moc no. Snad je fakt utaháme, hraje se ve vysokém tempu, mají v nohách včera zápas na Floridě, tak poďme.

EDIT: radši nebudu skoro nic psát, jsem nasraný a byl bych zbytečně sprostý. Rozhodčí co předvedli na konci a korunovali tím svůj tragický výkon za celý zápas, to fakt škoda slov - 2 branky dal Boston z vymyšlených přesilovek.....to je tak NEFÉR, hráli jsme dobře, 3x prohrávali a 3x dokázali vyrovnat a celkově super zápas i výkon zkazí ti pruhovaní šašci! Vyloženě ukradený minimálně jeden bod.

EDIT2: navíc před vyprodanou halou.
No nemám co bych dodal, mountain napsal vše podstatné. Není to poprvé, co nás sudí takhle poškodili, poslední dobou to bývá docela dobrým zvykem.
This league's reffing is a joke.
Jako mne to bylo celkem jedno, nemam rad TBL ani BOS a byl jsem i rad, ze alespon nebyla remiza... Ale!

Musim dat klukum z Tampy dnes jednoznacne za pravdu, byl to zarez od rozhodcich.
Alespon vidite jake to je... Ja jako fanda nejvylucovanejsiho teamu ligy to znam letos taky velmi dobre... I kdyz tohle byl extrem jeste umocneny tou posledni minutou, fakt necitlive piskani. A hlavne ze Boston muze oplacet kolik chce. No hruza a des, ja takove piskani snest proste nemuzu...
Ty voe, to byl zářez. To poslední vyloučení by ten pruhovanej neobhájil ani doma před manželkou.
Mě to nejvíc štve kvůli těm hráčům. To byla fakt play-off game se vším všudy. Navíc plná hala, ti hráči fakt dřeli, 3x dokázali vyrovnat, dělali co mohli a vyloženě jim je to takhle sebrané. Tohle na psychice vůbec nepřidá, v té kabině to muselo po zápase vypadat. Navíc takové směšné vyloučení pískli asi 3.
Docela obdivuju Bouchera, jak se umí na tiskovce ovládat (i když už ho z těch tiskovek trochu znám a tohle je fakt maximální nasrání) - profík. Mě do toho prakticky nic není, sem na druhé straně zeměkoule, nějakou tu hodinku po zápase a stejně mě to pořád hodně štve. Být tam Torts, tak létají blesky.
Joke prostě. Very bad one. Nezbývá než doufat, že to ogary nějak nepoloží, že to hodí za hlavu a další zápas budou hrát stejně dobře.
k hajlajtom sa dostanem nanajvys tak vecer, no ako tak citam aj mimo forka, to vylucenie najmä v tom zavere, bolo riadne pritiahnute za vlasy....navyse, ak do konca zapasu zostavaju posl. minuty, taketo vylucenie, resp. upisknutie by sa riesit nemalo...v takom PO by to bolo neospravedlnitelne....co uz, stalo sa, prepacte nam :D tesime sa z 3 vyhry v rade a dostavame sa na celo divizie pred trapiacich sa habsikov :-P
Jako klasicky muj organismus nevydržel koukat na třetí třetinu a musel sem jít spát, a jako zatím vždy sme bohužel třetí třetinu nezvládli. Vyloučení sem bohužel neviděl, ale za ty dvě třetiny sme hráli velmi slušně a alespon ten bod sme mít měli. Je to škoda, šancí tam bylo několik, klidně sme mohli vyhrát. Jak se tu už zminoval Kubina s Gagnem. Prvně jmenovaný mohl krásně zavěsit, ale naprat to z takový blízkosti golmanovi do betonu... Gagne se pravidelně dostává do skvělých šancí, ale neni schopnej je proměnit, měl by na tomhle zapracovat. Ted doufám, že zbývající dva domácí zápasy vyhrajem :thumbsup:
Hold Gagne hraje jen v dresu Flyers =)
Já být Simonem, byl bych asi vcelku frustrovanej... nehraje špatně, dostává se do šancí, střílí, je aktivní ale ten puk do branky mu prostě nespadne :-( Clark s Hedmanem jednoznačně nejlepší beci týmu. Clarka sem očekával spíš jako 6 beka co bude chodit na oslabení, ale ten týpek kvalitně podporuje útok a i dobře brání... určitě lepší mentor pro Victora jak Ohlund.

EDIT: Co se Smabyho týče, toho bych poslal zpět do Norfolku, na NHL level očividně nemá. Místo toho bych dal sem tam šanci Wishartovi, aby okusil NHL, nabral trošku zkušeností a postupně se připravoval.
EDIT2: Jinak ten Vinnyho gol byla lahůdka, vubec bych se nedivil, kdyby skončil v golech týdne :-)
EDIT3: Sice jsem ho neviděl, ale na hfboards si stěžují, že poslední vítězný gol Bruins jde na triko Ellisovi, který to měl prý bez problémů chytit :ja_neviem:
Tak vyloženě Ellisova branka to nebyla, ale v této fázi zápasu team prostě nepodržel. Chytat se to dalo, Thomas by to asi měl. A proto je Ellis cedník a Thomas elitní golman.

Smaby to už má u SFY spočítané, pochybuji, že po sezoně obdrží kvalifikační nabídku. Sezonu dohraje jako 7.bek, sice Wishart s Barberiem jsou už nyní lepší, ale potřebují pravidelně hrát. Zejména Barberio. Ten je jinak hodně underrated, v QMJHL loni patřil k nejlepším bekům a v první sezoně v Norfolku si drží průměr víc jak 0.5 bodu na zápas (13 v 25)
Dustin včera pustil jen 2 branky z 38 střel, Ads přesto prohráli po nájezdech. Tokarski se alespon dostal na 90.3 %

Kdybych měl shrnout výkon sudích, což normálně nedělám, tak kromě nepochopitelného vyloučení Stamkose na konci byl vyloučen za údajný krosček Bergenheim v úvodu zápasu - Ryder scores. Purcellovo vyloučení bylo přísné nebo spíš vymyšlené a viděl jsem minimálně jeden 100% faul na Gagneho. V posledních domácích zápasech prostě klasika, přitom venku se mi sudí zdají ok...
Jo, určitě se to dalo chytat, včera to nebylo úplně ideální, ale tak zachytal dobře poslední 4 zápasy no. Kdyby to tak bylo pořád (4/5), tak by to stačilo.
Bohužel ale no, pokud do toho ti rozhodčí takovým způsobem šáhnou, tak je to těžké. 2 branky z vymyšlených přesilovek a naopak 2 přesilovky upřené na naší straně. Navíc si všimněte, že za ten Stamkosův hit vylučoval ten rozhodčí, který byl úplně na druhé straně kluziště! Ten co stál v protějším rohu a viděl to dobře samozřejmě nepískal. Kruci přesně pro tyhle případy tam jste dva (plus ještě určitě na modré stál čárový), to se nemůžete domluvit?
...no nic, už to nechám, ale na takové úrovni a v takovém zápase by to ti rozhodčí ten zápas prostě takhle ovlivnit rozhodně neměli.
zoubkový vílák Thompson... ;-)

Přílohy

Connolly si dnes proti Norsku připsal první body na turnaji (0+2), ovšem Ashton vyšel naprázdno a připsal si mínusový bod. Mám pocit, že Ashton se dokáže vytáhnout proti silným celkům, ale proti slabším má problémy. Jsem zvědav na jeho výkony v Tri-City. Konečně dostane šanci hrát v dobrém teamu.
Tak chvilku se zdálo, že si Desjardins odehraje proti Montrealu svůj první zápas v NHL, ale nakonec se tak nestane. Dnes bude opět chytat Ellis a podle vyjádření Bouchera, by měl Cédric dostat šanci někdy příští týden. Bud proti Ottawě, nebo proti New Jersey. Randy Jones je dnes zpět v sestavě.

EDIT: Desjardins nakonec v bráně :-)
Nj je a zatim ma uspesnost 83% ... ;-(
safa píše:Nj je a zatim ma uspesnost 83% ... ;-(
.... ještě jeden save a má Ellise :wink:
První třetina o ničem, snad kromě jedný šance sme se k ničemu výraznějšímu nedostali... Desjardins se mě zdá zatim jistý, i když mu tam padl hodně brzo jeden špatnej gol. Přijde mě, jako bysme byli unavený, zatim je to jen plácaná ze strany na stranu.
Slabota, slabota, slabota... bude to těžké, Habs výborně brání. Gagne se plouží po ledě jak nějaká lemra, defenzíva nulová, chut' či nějaké zaujetí pro hru rovněž žádné. Přijde mi, že čeká na zázrak z nebes. Takhle estli hraje klubová legenda...
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES