Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Kopia hokeja spred dvoch rokoch za lavyho. Rybnik, den otvorenych dveri v obrane, vysoke tempo, striedanie emocii z nasratosti k radosti a zase k nasratosti aby sa to zas stocilo k radostiAndyF píše:jeste ze na to nemam cas koukat. Musi to bejt strasna sra*ka... A je mi jedno, ze sbirame body.
Chudak mason a to este x tutoviek chytil, tych precisleni bolo ale za prve dve tretiny strasne moc. Az v tretej tretine sa uvedomili a isles nemali nic.
The Flyers have 16 games against teams with 60 plus points (Bruins, Lightning, Penguins, Avs, blues, Blackhawks, Kings, Sharks, and Ducks)
For comparison, the caps have the 2nd most with 12. Blue jackets have 10. Red Wings 9. Senators 8 and Devils 7.
So the flyers have more games than any of the other bubble teams. Their current record against those top teams : 1-6.
Na tohle jsem tu uz x-krat upozornovalkajo píše:The Flyers have 16 games against teams with 60 plus points (Bruins, Lightning, Penguins, Avs, blues, Blackhawks, Kings, Sharks, and Ducks)
For comparison, the caps have the 2nd most with 12. Blue jackets have 10. Red Wings 9. Senators 8 and Devils 7.
So the flyers have more games than any of the other bubble teams. Their current record against those top teams : 1-6.bude to este narocne, pretoze proti tym lepsim timom hrat nevieme. teoreticky najlepsie z toho vychadzaju devils, ale vieme, ze oni naopak vedia zahrat na lepsie timy a s horsimi stracaju body. Nejako by sme sa mali dohodnut na vymene zapasov
Pripadny matchup s Bostonom by bol pre nas katastrofalny a celkom realne tam vidim sweep. Co sa tyka vas, nechcem aby to vyznelo nejako zle, ale to by som privital. Jednak na vas vieme hrat (u vas, co sa v PO, kde mate vyhodu domaceho prostredia moze hodit) a radsej by som videl hned v prvom kole taku pecku, ako dostat nejakych sucharov, ktori by nas navyse este mohli vyradit. Ale ty by si sa radsej flyers v prvm kole vyholAtlantik píše:wildcard spot by jste si uhlidat meli (coz by znamenalo BOS/PIT).
Mame spolu jeste 3 zapasy ZČ, to napovi vic ale samozrejme ze vas nechci.. Ta serie by byla 50-50 a i kdyby jsme prolezli, pak dalsi kolo by jsme lapali dech. To nestoji za to, horsi nez vy by snad bylo uz jen Jersey, z pochopitelnych duvodu.kajo píše:Pripadny matchup s Bostonom by bol pre nas katastrofalny a celkom realne tam vidim sweep. Co sa tyka vas, nechcem aby to vyznelo nejako zle, ale to by som privital. Jednak na vas vieme hrat (u vas, co sa v PO, kde mate vyhodu domaceho prostredia moze hodit) a radsej by som videl hned v prvom kole taku pecku, ako dostat nejakych sucharov, ktori by nas navyse este mohli vyradit. Ale ty by si sa radsej flyers v prvm kole vyholAtlantik píše:wildcard spot by jste si uhlidat meli (coz by znamenalo BOS/PIT).
Na druhou stranu, nemyslim si ani ze my by jsme pro vas meli byt nejaky dream souper, ale rozhodne jsou tam pro vas horsi matchupy, s tim souhlas. A vy si konec-koncu moc vybirat nemuzete, takze z toho co tam je jsme pro vas rekneme "OK".
Kazdopadne je to o drzku a vy si to PO jeste budete muset zaslouzit, momentalne je to tam tak narvany a neprehledny ze se nic predpovidat neda (krom padu WSH
Ja bych to tak tragicky nevidel, ale nase hra je mi posledni dobou zahadou.
Chvili se zdalo, ze mame nejakej system, ale prijde mi, ze to byl jenom takovej fluke, kdy sme hrali spis jako strasnej beton, ale dopredu to nebylo nic moc. Ted se zase hraje divnej hurahokej. A celkove spis tezime z individualnich schopnosti jednotlivejch hracu.
Ale ono se asi s timhle D moc bic uplest neda. Bohuzel nasi radoby ofenzivni beci jsou dedkove, takze nejaky prujezdy brana-brana se daj cekat prakticky jen od Mesze pripadne kdyz Coburn chytne Raffla, ehm chtel jsem rict rapla. IMHO by se muselo zaexperimentovat s tim, co jsem tvrdil uz nekdy v rijnu (mozno dohledat) a postavit Mesze do prvni dvojky, prekopat dvojice, ale to by chtelo extrakoule od Berubeho a ani vlastne sam nevim, jakej by byl vysledek.
Jak to ted pisu, dostavame uplne trapnej gol od Semena a sam nevim, co na to rict..
Edit: Suma sumarum, myslim si, ze Berube je precijen mameluk.
Edit2: Totalni promrd. 2 ztraceny body ktery si vubec nemuzeme dovolit. Ani envim, jestli dal ten sasek do zaveru Mesze, kterej jedinej je dneska schopnej ofenzivne neco vytvorit. Coburn muze pred 3. golem v pohode dat za branu dvema volnejm hracum, ale nepochopitelne drzi puk, az o nej prijde.
Chvili se zdalo, ze mame nejakej system, ale prijde mi, ze to byl jenom takovej fluke, kdy sme hrali spis jako strasnej beton, ale dopredu to nebylo nic moc. Ted se zase hraje divnej hurahokej. A celkove spis tezime z individualnich schopnosti jednotlivejch hracu.
Ale ono se asi s timhle D moc bic uplest neda. Bohuzel nasi radoby ofenzivni beci jsou dedkove, takze nejaky prujezdy brana-brana se daj cekat prakticky jen od Mesze pripadne kdyz Coburn chytne Raffla, ehm chtel jsem rict rapla. IMHO by se muselo zaexperimentovat s tim, co jsem tvrdil uz nekdy v rijnu (mozno dohledat) a postavit Mesze do prvni dvojky, prekopat dvojice, ale to by chtelo extrakoule od Berubeho a ani vlastne sam nevim, jakej by byl vysledek.
Jak to ted pisu, dostavame uplne trapnej gol od Semena a sam nevim, co na to rict..
Edit: Suma sumarum, myslim si, ze Berube je precijen mameluk.
Edit2: Totalni promrd. 2 ztraceny body ktery si vubec nemuzeme dovolit. Ani envim, jestli dal ten sasek do zaveru Mesze, kterej jedinej je dneska schopnej ofenzivne neco vytvorit. Coburn muze pred 3. golem v pohode dat za branu dvema volnejm hracum, ale nepochopitelne drzi puk, az o nej prijde.
Tak lepsi cas zapasu behem tydne nenajdes.. Je fakt, ze ted vam zacne drsnej program a timhle zapasem (mela to byt povinni vyhra, pac hodne takovych zapasu uz mit nebudete) jste si zavarili. Co jsem ale videl posledni periodu, tak Canes sli pevne za tim a uz pred golem tam byla serie sanci a Faulkova tyč. U golu Tlustyho (udelal to pekne) to Coburn po*ral, ale taky jsem nechapal co tam Voras delal po zlomeni hokejky.. zdalo se ze bezi na stridacku po novou, ale on jen opustil prostor odkud si to Canes rozehrali a tu hokejku si stejne nevzal, tudiz gol..AndyF píše:Zato u nas me to prestava bavit. Ze ja nesel radsi spat.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
ešte pár takýchto to zápasov a predávajte ho kým niečo hraje