od
kisin » pon 27. pro 2010 15:26
Sice se v posledních týdnech neustále dostáváme do prodloužení či nájezdů, ale většina prosincových zápasů byla venku, což nás trošku omlouvá. Pozitivní je, že overtime/nájezdy dokážeme vyhrávat. Jaký nezvyk oproti minulým sezonám. Nyní máme sérii 3 domácích zápasů (BOS,MTL,NYR) kdy bychom měli vytěžit alespon 4 body. Bostonu máme co vracet.
Ellis má za poslední 4 zápasy následnou bilanci: 95.5%, 92.9 %, 91.9% a 92.9% - kdyby takhle chytal furt, není co řešit. Můžeme jen doufat, že to není náhoda...
Opět se musím pozastavit u Gagneho. Ten chlap mi přijde, že hraje pořád stejně, at' už rozhodne OT či má -2, jeho výkon je ''konstatně'' nevýrazný. Sice dokáže připravit šanci i často sám nebezpečně zakončí, ale málokdy to skončí bodem. Nerad bych začínal nějaké srovnání s Tanguayem, Gagne je jiná liga, nicmémě po bodové stránce to není vůbec lepší. Naopak Vinny momentálně předvádí svůj nejlepší hokej za poslední dvě sezony, dobře se na to kouká. Purcell se mi poslední dobou moc nezdá, asi prožívá nejhorší období sezony. Včera pravděpodobně nejhorší útočník. Moore naopak nadprůměr, Ritola vynikající výkon dozadu, dokonce byl pochválen i komentátory Thrashers.
Clarka jsem viděl po dlouhé době chybovat, při druhé inkasované brance byl Modin o něco rychlejší. Jones hrál opět jako superstar, Kubina opět nejhorší bek... při jeho pobytu na ledě musí každý fan Bolts trpět. Už to prostě není taková jistota jako kdysi.
Jak se vám včera líbil Ashton? S mountainem jsme to řešili v chatu, odehrál velmi solidní zápas, byl aktivní, zařídil jednu branku + PP. Dělal to,co umí nejlépe. Hitoval, chodil před bránu... Connolly bohužel nastoupil pouze jako 13.F, od poloviny 2.třetiny jsem ho na ledě snad neviděl, takže jeho výkon nemá cenu hodnotit.