Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Le
Rono píše:Snad Berube zkusí toho Vinnyho dát na LW do 1. lajny s G a Vorasem...

No, uvidíme... :nervozny:
Zkusil to.
Atlantik píše:
AndyF píše:Na podpisu nevidim nic spatnyho :evil:
Ty vis co myslim, je to hned na zacatku podpisu! To ze si nas tu zadupal po kolapsu v EDM jsem toleroval, ale ted bych chtel udelat ja uplne to samy vuci ty osobe! Patrilo by se dokonce jeste vic, akorat, ze na zenske by se tolik ***ovat nemelo :x Nemuzu tu tvar ani videt, je mi z toho dnes spatne :evil:
Doufam ze nejsi ten typek co se o nem mluvi i v radiu ze mu vyslo mrte zapasu jen ne ta Petula a prisel o 3 mega :giggle:

jinak sorry za OT
AndyF píše:Le
Rono píše:Snad Berube zkusí toho Vinnyho dát na LW do 1. lajny s G a Vorasem...

No, uvidíme... :nervozny:
Zkusil to.
Nepozeral som...Vinny LW a Voracek RW? :sisi: Snad naopak nie?
:nono:
"Scott was examined after the game last night and again today for a lower body issue. Scott is day to day."
Tak dnes IMO Schenn-Vinny-Simmer... :yes:
Tonight's starting goaltender is Steve Mason.
Další zápas, kdy bychom měli brát dva body! A už by se konečně patřilo trošku se oddalovat ostatním divizním soupeřům.. :dup:
Wau. :scare: Tak se asi budou plány (snad) všech fans měnit. :D Mesz se fakt rozehrál a směrem dopředu je poslední týdny naprosto bezkonkurenčně našim nejlepším bekem. Jsou tam momenty jako v 10/11. Sám to pořád nechápu, co se to stalo. Jen tak dál, ale zase mě bude mrzet, jestli to Gusta odnese tím, že bude už pořád HS. Ten si to nezaslouží, vždycky když hrál, tak si svůj job odvedl a nikdy nezklamal. :neutral:

A jinak musím ještě něco...
Seth Jones - když ho vidím, tak se mi chce fakt brečet, že jsme to vloni ke konci povyhrávali a nedošli si pro ten 4. pick, od kterýho jsme chvílema nebyli daleko. :cry: :-/ Preds v něm mají neskutečnej poklad a už teď vím, že až Forsberg, Jones, letošní pick (imho TOP10), Ekholm, Aberg, Beck, Watson naberou dvě-tří sezónní zkušenosti, tak si je občas mrknu, protože v tom vidím hodně velkej potenciál...
Tak skoda najezdu ale bod je dobrej :)

Simmonds 3 body pokud nekecam :) a Mesz v ofenzive fakt v pohode i kdyz dozadu ma obcas fail.
Selly8 píše: Doufam ze nejsi ten typek co se o nem mluvi i v radiu ze mu vyslo mrte zapasu jen ne ta Petula a prisel o 3 mega :giggle:
jinak sorry za OT
Ne to ne, ale muzu ubrat tri nuly a pak to sedi :lol2:

Jinak k zapasu, Preds byli lepsi az dokud neprisel ocekavanej a klasickej zaver Flyers. Mohli to tam predtim nekolikrat dat na 4:2, takze Flyers musej byt s bodem asi spokojeni. Na druhou stranu, ten zaver tam opet byl a v prodlouzeni byl Read hodne blizko.. Stejne tak v najezdech, kdy trapici se Nashville tam zaclo odvracet prohru bekama..

Nashville meli na najezdech prubezne 1 z 23 a pak dali tri po sobe :giggle:

Jinak ten Simmonds je neskutecne dobrej a platnej :evil: Taky bych se nedivil, kdyby byl Raffl v nejblizsich dnech/tydnech presunut do nizsi formace, uz zacina ztracet kouzlo.
Atlantik píše:Jinak k zapasu, Preds byli lepsi az dokud neprisel ocekavanej a klasickej zaver Flyers. Mohli to tam predtim nekolikrat dat na 4:2, takze Flyers musej byt s bodem asi spokojeni. Na druhou stranu, ten zaver tam opet byl a v prodlouzeni byl Read hodne blizko.. Stejne tak v najezdech, kdy trapici se Nashville tam zaclo odvracet prohru bekama..
Máš pravdu, jenom bych ještě něco zmínil, co nehrálo pro nás. Tři tyčky+backup (opět) proti nám předvedl životní zákrok a už mě to fakt sere... :mad:
Atlantik píše:Jinak ten Simmonds je neskutecne dobrej a platnej :evil: Taky bych se nedivil, kdyby byl Raffl v nejblizsich dnech/tydnech presunut do nizsi formace, uz zacina ztracet kouzlo.
Tady souhlas se vším. :jj: Jenom nevím koho do první lajny, asi Vinnyho, ale ani z těch tří není LW. :-/
Rono píše: A jinak musím ještě něco...
Seth Jones - když ho vidím, tak se mi chce fakt brečet, že jsme to vloni ke konci povyhrávali a nedošli si pro ten 4. pick, od kterýho jsme chvílema nebyli daleko. :cry: :-/ Preds v něm mají neskutečnej poklad a už teď vím, že až Forsberg, Jones, letošní pick (imho TOP10), Ekholm, Aberg, Beck, Watson naberou dvě-tří sezónní zkušenosti, tak si je občas mrknu, protože v tom vidím hodně velkej potenciál...
A od koho by se u vas ucil, to by me zajimalo? snad ne od Timmonena :giggle: Myslim ze v Nashvillu ma idealni podminky pro to aby se z nej stal spickovy bek :)
Selly8 píše:A od koho by se u vas ucil, to by me zajimalo? snad ne od Timmonena :giggle: Myslim ze v Nashvillu ma idealni podminky pro to aby se z nej stal spickovy bek :)
Tak já myslím, že Prongs špatnej učitel není. Každopádně to že teď má svýho učitela i na ledě je určitě pro něj plus. :jj:
http://www.nhl.sk/clanky/meszaros-ma-sk ... nestacili/" onclick="window.open(this.href);return false;

To je tak, ked niekto sleduje len statistiky a nie zapasy :D Od skvelej formy je to na mile daleko. Kredit mu nechcem ubrat smerom dopredu, lebo z nasich obrancov vie teraz asi ako jediny nieco kreativne vymysliet, no obranca by mal mat ine priority a tam Mesz stale hori ako fakla. Na druhej strane sa tesim, ze pravidelne hrava vzhladom na OH, kde by som ho rad videl vo dvojici s Charom, ktory by zanho (snad) hasil.

Atlantik: cely ten Simmondsov utok s Hartnellom a Schennom poslednych cca 15zapasov slape a ja doteraz nechapem ako je to mozne. Uz niekolko krat som pisal, ze su to typologicky rovnaki hraci, silni pri mantineloch a skor s cuchom na "garbage" goly ako nejaky playmakeri...no proste kazdy zapas cakam, ze opat padnu do svojej priemernosti a oni sa tomu kazdy zapas vyhybaju. Vravi sa, ze to co nie je pokazene, opravovat netreba ale rad by som videl vymenu Simmondsa s Vorackom.
Raffl-Giroux-Simmonds
Hartnell-Schenn-Voracek
kajo píše:Atlantik: cely ten Simmondsov utok s Hartnellom a Schennom poslednych cca 15zapasov slape a ja doteraz nechapem ako je to mozne. Uz niekolko krat som pisal, ze su to typologicky rovnaki hraci, silni pri mantineloch a skor s cuchom na "garbage" goly ako nejaky playmakeri...no proste kazdy zapas cakam, ze opat padnu do svojej priemernosti a oni sa tomu kazdy zapas vyhybaju.
Ti tři si spolu hodně sedli už vloni, ale pak dva, nebo tři zápasy nebodovali, tak je Lavy, jak to dělal snad furt, zase od sebe oddělil.
kajo píše:Vravi sa, ze to co nie je pokazene, opravovat netreba ale rad by som videl vymenu Simmondsa s Vorackom.
Raffl-Giroux-Simmonds
Hartnell-Schenn-Voracek
WTF? :sok: :scare: Já jsem pro to, aby se Raffl "šoupl" do bottom-six a v první lajně se zabydlel Vinny, já věřím, že by se sehráli, jenom to chce jim dát čas.. :neviem:
Vinny viac krat povedal, ze na LW by hrat nevedel, ale RW (a C samozrejme) mu nerobia problem. Takze kto by hral LW? Jedine Voracek.Neviem, mne sa ich hra (Jake/Giroux) posledne zapasy pri ES vobec nepozdava :neviem:
Pierre LeBrun reports Steve Mason has signed an extension with the ‪#‎Flyers‬.
FLYERS FAN píše:Pierre LeBrun reports Steve Mason has signed an extension with the ‪#‎Flyers‬.
3 years, $12.3 million
Not bad.

Mohlo bejt lepší, ale i horší.. :neutral:
Rono píše:Mohlo bejt lepší, ale i horší.. :neutral:
vsetko zalezi od toho, ci sa Mase aspon priblizi k tomu, co predvadzal na zaciatku sezony alebo bude pokracovat v tom, co predvadza posledny mesiac-dva.
Rono píše:Not bad.

Mohlo bejt lepší, ale i horší.. :neutral:
To ťažko.

Lepšie rozhodne. Reimer sa musí len neveriacky chechtať nad svojou situáciou a pri pohľade na Masonovu výplatnú pásku.
Co ma s tym Reimer spolocne? Preco to nemohlo byt horsie?

Ked sme pri brankaroch...Stolarz :nechutne: :cry:
AndyF píše:
FLYERS FAN píše:Pierre LeBrun reports Steve Mason has signed an extension with the ‪#‎Flyers‬.
3 years, $12.3 million
Ja jsem spokojen.Neni to ani moc ani malo.Hlavne to je na tri roky a kdyby zacal nejak horet nebude se tezky ho zbavit.Takze za me naprosto okey :)
kajo píše:Co ma s tym Reimer spolocne? Preco to nemohlo byt horsie?
Podľa teba mohol dostať po roku dobrého hokeja EŠTE viac? :sok:

Neviem či sa niečo stratilo v preklade, ale Reimer odvádza nemenej dobrú robotu už tri sezóny, za podstatne menej a ani jeho vlastné vedenie mu nedôveruje. Mason je po výbornej rookie sezóne shit, na pol roka sa zdvihne, hneď po ňom siahne klub so suverénne najhoršími skúsenosťami s brankármi v poslednom desaťročí a po ďalšom polroku keď konečne predvedie niečo naviac, dostane pohodlnú zmluvu za dobrý peniaz a dostáva pravidelne príležitosť ju potvrdiť. Byť Reimer, asi si pri pohľade na to hodím slučku...
Myslel som to tak, ze vzdy to moze byt horsie alebo lepsie. Momentalne si neviem vybrat, na ktoru stranu sa priklonit...takze pre mna ok.
tak gustavson je asi v prdeli
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS