Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nedávno přesně na tohle téma byla dost dobrá debata na FB O&BP ... přesně tam řešili co udělat s Vinnym a Schennerem. No já bych byl určitě proto, aby Schenn zůstal na centru, protože pokud počítáme s tím, že by měl do budoucna být n.2 centr, tak by se měl rozvíjet právě na téhle pozici už teď. Kam s Vinnym, to je problém no. :neviem:
D§M píše:Vinny vymeniť nejde, je takmer 90% isté že tam bude 5rokov.
Rono píše:Schenn je taky čistokrvnej C. Na levém křídle se to s ním zkoušelo mnohokrát, když tu byl Briere. A prostě tam nebyl platnej. Jak říkám, nebo kajo, já bych zkusil jednoho z nich v první lajně, a prostě jim dát za úkol jenom proměnovat šance a bránit...
Topenie Lecavaliera v bottom six nemá význam, takže buď sa vyskúša variant na ľavom krídle prvej formácie, alebo ostáva vymeniť Schenna. Nech na to pozerám akokoľvek, len tieto dve možnosti mi dávajú zmysel. :hmm:
Logan píše:No já bych byl určitě proto, aby Schenn zůstal na centru, protože pokud počítáme s tím, že by měl do budoucna být n.2 centr
Ale nejdeme mi do hlavy ako mohol Holmgren rátať do budúcna na 2centra s Schennom keď podpísal Vinnyho na 5rokov, musel rátať s tým že bude aspoň 2 či 3 roky LW :slap:
Evidentne naivne veril ze moze byt kridlo a na zaciatku sezony tak aj zacal ale neslo to poriadne. Odkedy je zase na centri tak slape.....
Chtěl si z něj udělat novýho JVR a teď zjistil, že Schennerovi přednosti jsou trochu někde jinde a potřebuje hrát jako C. Nebo spíš Berube to zjistil.
Určitě z něj novýho JvRho udělat nechtěl. To ne. :ee:

Každopádně situace je zajímavá, ale já myslím, že se to v létě vyřeší, jestli letos neuspějeme v play-off (pokud se tam vůbec dostaneme)...

Nabízí se něco ve stylu Schenns + pick za nějakýho toho beka. :neviem:
Rono píše: Nabízí se něco ve stylu Schenns + pick za nějakýho toho beka. :neviem:
To bych prosil! :buchac:
Ale zase je fakt, že lajna Hartsie-B.Schenn-Simmer si seděla už vloni a letos si opět sedí. :D Snad Berube zkusí toho Vinnyho dát na LW do 1. lajny s G a Vorasem...

No, uvidíme... :nervozny:
Rono píše:Nabízí se něco ve stylu Schenns + pick za nějakýho toho beka. :neviem:
Byl bych hodně zklamanej kdyby kvůli Vinnymu odešel Brayden :cry:
Tak Read zejtra má hrát. McGinn poslaný zpět na farmu.
https://vine.co/v/hLZLe6q99bL" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol2:
To je hovado :lol:
Dneska nemám co na práci, tudíž jsem se rozhodl, že konečně nějak na můj vkus vhodně a pěkně vyplním svoji tapetu. Chtěl jsem něco od Flyers, ale vzhledem k tomu, že jsme snad jediní v lize, co nemají zaplacenýho grafika :hroza:, který by dělal pravidelně měsičně nové a nové wallpapery, tak jsem to musel vzít na sebe a vystačit si se svými schopnostmi.

A po inspiraci jednoho wallpaperu Chicaga Blackhawks jsem nakonec udělal takový jednoduchý, ale oku vhodný wallpaper s rozměry 1366x768, tak jsem se chtěl o něj s vámi podělit, kdybyste třeba měli taky zájem a nějaký hledali, můžete ho klidně využít. :giggle:

Obrázek
LINK: http://www.imgupload.sk/images/0/8/08cq ... 05sl9i.png
P.S.: V červnu samozřejmě vyjde upgrade. :jn:

Upozornenie: nejde to zobrazit

Steve Mason gets the start tonight in Buffalo.
Dle očekávání.
Lepší zprávou je, že za Sabres bude ASI chytat Enroth.. :pray:
Obrázek
Rono píše:
Dle očekávání.
Mně to přijde jako drzost.. Asi jako ta šaškárna Habs s Budajem.
To by ma zaujimalo co sa takeho medzi Girouxom a JVR stalo :D
Matt Read returns tonight!
:jupi: Už jen z toho důvodu, že to pomůže hlavně Coutsovi, ale taky samozřejmě i celému týmu, tak radost mám.
Jen to snad neuspěchali... :nervozny:

EDIT:
Enroth CONFIRMED.
Dneska bychom fakt měli vyhrát. Nehledě na bilanci z posledních zápasů v Buffalu... Columbus i Rangers se začínají dost zvedat a pokud to PO chceme, tak prostě takovéto zápasy vyhrávat musíme!

EDIT: Downie opět mezi náhradníky. :-/
AndyF píše:
Rono píše:
Dle očekávání.
:nono:
Peter Budaj- 2,14, 91,99%
:plus:
Ray Emery- 2,95 GA, 89,61%
Steve Mason- 2,46 GA, 91,84%
= :fucker2:
AndyF píše:
Rono píše:
Dle očekávání.
Musím se přidat k Pardovi, Budaj má letos velmi solidní sezónu a za tu prohru u vás on rozhodně nemohl. Nevím, kolikrát jsi ho letos viděl chytat, ale fakt letos chytá víc než dobře!
Parda píše: Peter Budaj- 2,14, 91,99%
že zrovna srovnáváš Budaje s Masonem, když má Mason asi o 30 zápasů odchytaných víc, to je fakt geniální ... že Emery je letos k hovnu, to víme ... že Budaj nemá zas až tak špatnou sezonu, taky pravda, ale nemůžeš ho srovnávat s Masem :slap:
Logan píše:
Parda píše: Peter Budaj- 2,14, 91,99%
že zrovna srovnáváš Budaje s Masonem, když má Mason asi o 30 zápasů odchytaných víc, to je fakt geniální ... že Emery je letos k hovnu, to víme ... že Budaj nemá zas až tak špatnou sezonu, taky pravda, ale nemůžeš ho srovnávat s Masem :slap:
Co tady facepalmuješ, ty génie, srovnávám Budajem s Masem? Pouze jsem vypsal fakta- čísla vysmívaného Budaje a pro srovnání jsem uvedl i vaše brankáře, ještě dám jako prvního Emeryho, aby to bylo očividné a zase problém. Jak vidím, tak jsi to zase pochopil po svém :lol:
A mimochodem, mám tady uvést čísla Price, který má zápasů ještě víc, než Mase? To bys asi už vůbec nerozdýchal, co? :hehe:
Parda píše:Co tady facepalmuješ, ty génie, srovnávám Budajem s Masem? Pouze jsem vypsal fakta- čísla vysmívaného Budaje a pro srovnání jsem uvedl i vaše brankáře, ještě dám jako prvního Emeryho, aby to bylo očividné a zase problém. Jak vidím, tak jsi to zase pochopil po svém :lol:
A mimochodem, mám tady uvést čísla Price, který má zápasů ještě víc, než Mase? To bys asi už vůbec nerozdýchal, co? :hehe:
Ano, vypsal jsi fakta, a v těch faktech jsi jaksi zapomněl na počet zápasů, což je docela podstatný údaj, když chceš srovnávat tahle čísla. Nemůžeš porovnávat golmana s 33 zápasy a golmana s 10. ... porovnání Budaj - Emery ok, porovnání Mason - Price ok, ale Budaj - Mason je mimo mísu, a neříkej žes je nesrovnával, když si ho tam napsal. Nevím jak jinak se to dá chápat ... A navíc já se Budajovi nevysmíval, napsal jsem, že má solidní sezonu, tak nevím o co ti jde. Co bych jako měl rozdýchavat? Achjo ... :jn:
Logan píše:
Parda píše:Co tady facepalmuješ, ty génie, srovnávám Budajem s Masem? Pouze jsem vypsal fakta- čísla vysmívaného Budaje a pro srovnání jsem uvedl i vaše brankáře, ještě dám jako prvního Emeryho, aby to bylo očividné a zase problém. Jak vidím, tak jsi to zase pochopil po svém :lol:
Ano, vypsal jsi fakta, a v těch faktech jsi jaksi zapomněl na počet zápasů, což je docela podstatný údaj, když chceš srovnávat tahle čísla. Nemůžeš porovnávat golmana s 33 zápasy a golmana s 10. ... porovnání Budaj - Emery ok, porovnání Mason - Price ok, ale Budaj - Mason je mimo mísu, a neříkej žes je nesrovnával, když si ho tam napsal. Nevím jak jinak se to dá chápat ... A navíc já se Budajovi nevysmíval, napsal jsem, že má solidní sezonu, tak nevím o co ti jde. Co bych jako měl rozdýchavat? Achjo ... :jn:
Poslouchej, je mi úplně jedno, jak jsi to pochopil ty, prvoplánovitě to byla reakce na Andyho, který bral nasazení Budaje na vás jako drzost (vím že se teď směje jak to vidí, co způsobil), tak jsem jen vypsal jeho čísla pro srandu a srovnal je prvoplánovitě s Emerym (proto je jak první, byť je dvojka) a pro zajímavost jsem přidal i čísla Maseho, aby bylo vidět, že nás backup má lepší čísla jak vaše jednička. Bylo to bez jakéhokoliv komentáře a o srovnání nepadlo ani slovo, prostě jen konstatování a reakce ve stejném duchu, jako ta Andyho. Do toho se na mě ty urveš a facepalmuješ, jak jsem si to mohl jen dovolit naznačit dát do kontextu čísla Budaje a Maseho.
Je to tam. Uf. Byli jsme po celej zápas lepší (když teda pominu první deseti-minutovku zápasu), vyhrát jsme si rozhodně zasloužili, ale jak už to v Buffalu vždy bývá, dost jsme se tam nakonec nadřeli. :nervozny:
Read je zpět a Couts hned opět v plusu, dokonce jsou jediní z týmu.

Taková zajímavost, poslední buly (tři sekundy před koncem zápasu) Girouxa bylo vystihnuto jedním komentářem jednoho fanFlyera dokonale. :giggle: "Giroux just Eric Lindros that last faceoff."

Jinak prohry Rags a Capitals taky potěšili, imo z naší strany výsledkově téměř dokonalý večer. :yes:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING